Keresés

Részletes keresés

GALA Creative Commons License 2001.01.10 0 0 4212
Na kialudtam magam és mivel Némo is fellépett nem pörgök be :-)

Olaszországban 1x voltam anno Verona , amikor bajnok volt , Angliában sokat -szerintem az a szurkolás alapesete.
Arról nem tehetek,hogy Capello fogadtatásáról nem tudsz .

Az idei ősz volt az első, hogy csak 1x voltam vidéken, többokból is . Ergo távlatosan semmit nem vethetsz a szememre. Én akkor is voltam már ,amikor az a sokmeccses vereségszériánk volt és nem csesztettem őket csak magamban akadtam ki pl az utolsóperces kapott gólokon.

Az hogy ez a játékosállomány mit ér ( bár szerintem már eldőlt ) de most jön a végső próba. Ha uj edzővel is csak a nyavalygás jön , akkor nem lesz mire fogni.Akkor eldől, hogy gyökértelen játékosokkal csak Inter-szerű negatív csodát lehet csinálni.( csak megpendítem , hogy a MU sem a TóthNorbikkal , hanem a saját Beckham,Butt, Scoles,Nevillekből-meg olyan matuzsálemekkel mint Irwine- álló gerinccel nyert meg mindent, ehhez lehetett igazolni. Nálunk meg a Juci az egyszemélyes gerinc... mivel már Pálzolitól is meg akarunk szabadulni. Na ez nem visz sehova )

Azt meg meg sem említem , hogy szervező márpedig kell.Most láthattuk , mi a különbség egy rossz Galaschek és egy rossz Szili között. És , hogy Szili csak addig volt jó, amig Gala itt volt-akár a pályán volt ,akár nem-. Ezt ugattam a nyáron.

Előzmény: conti (4196)
BéeM_d Creative Commons License 2001.01.10 0 0 4211
Sziasztok!

Az utóbbi néhány levélben foglalkoztok MZ igazolásaival, köztük Pető Tomi és Tóth Norbi esetével. Valaki leírta, hogy mindketten felvetik azt a külső körülményt, hogy nálunk nincs igazán szurkolás, és sok pocskondiázás megy a játékosok felé. Sajnos ez valós probléma, hogy nagyon sokan bántják a fiúkat még olyankor is, mikor nem szolgálnak rá. De! Kérdem én mindkét játékosunkat: mielőtt eldöntötték, hogy Angyalföldre igazolnak, egyszer sem játszottak a Vasas ellen a Fáy utcában, vagy hazai pályájukon? Nem voltak ott civilben a lelátón egyetlen harmadik csapat elleni mérkőzésén a Vasasnak? Akkor ezeknek a sztárolt, profi játékosoknak ismerniük kellett volna az ide igazolásuk előtt ezeket a körülményeket.
Én nem bántani akarom e két játékosunkat, mert úgy vélem, hogy Kabát Peti után éppen ők következnek a mutatott teljesítmények rangsorában. Ne feledjük el, hogy Pető Tomi több alkalommal (Újpest 2x, Ventspils, stb) nyújtott olyan játékot, amellyel a hátán vitte kissé tompán játszó csapatunkat. A szezon utolsó harmadában pedig (Nagykanizsa, Debrecen, stb.) Tóth Norbi is felvillantott valamit azon képességeiből amiért jó játékosnak tartják, amiért ide igazolták.

Mezey munkáját nem kívánom értékelni, de szeretnélek többeteket figyelmeztetni (Ádi, Béka, TZS, Némo, stb.) hogy a szerződtetését követően áradoztatok róla, az edzéseiről, szurkolói ankét után, Ventspilsi beszélgetések után is.

Remélem a rendelkezésre álló rövid időben sikerül megtalálni a megfelelő helyettesét. Úgy látom most, Várhidi megoldás lehetne gondjainkra. Fanatikus, jó szakember, és Ő korábban megtalálta a hangot a MGY által bűnbaknak kikiáltott Petővel és Norbival is. Ő már bizonyított az Újpesttel. A VASAS kötődésű szakemberek között nem találok jelenleg szerződés nélküli alkalmas jelöltet.

BéKa_d Creative Commons License 2001.01.10 0 0 4210
Poszi107(?)!

Ádi valóban nagy sirály, de sajnos csak szombat este tudja majd Z'eg előtti szálláshelyünkön elmondani nekem azt, hogy Tóth Norbi valójában milyen jókat is játszott az ősz végén, és hogy mivel szapultam - főleg, hogy tudhatja, hogy én igazán mindig is bíztatni próbáltam (az, hogy néha kispadra tettem volna, szerintem még nem szapulás csak nevelés!!!).

MCsaba!

Tegnapi nap OK, nekem is volt mit tenni, majd legközelebb.
Szerintem Zoli nem csak a nevek bűvöletében él, hiszen Maróti, az ifik felhozása, alsóbb osztályban játszók kipróbálása, bár kétségtelen, hogy a nyári igazolások névnek sem voltak rosszak - de jó játékosok is. Majd meglátjuk, hogy az edzőkérdés hogyan oldódik meg.

Ha valaki jönne Z'egre, akkor még elvileg van egy hely Continál - v.kettő - de majd Conti ezt még (remélem) megerősíti.

És a hétvégén újra zúg a
HAJRÁ VASAS!

ádi Creative Commons License 2001.01.10 0 0 4209
Annyiban vitatkoznom kell veled, hogy ha nem a Pető-Tóth párost jelölte volna meg MGy a bűnbaknak, sokkal hamarabb kibontakozott volna Norbi is. Meglátjátok, nagyon sok örömünk lesz még benne!
Előzmény: MCsaba_d (4205)
ádi Creative Commons License 2001.01.10 0 0 4208
Nagyon igazad van Csaba!
Nemcsak MZ, a magam védelmében is mondom, az ember mindig bízik, hogy a kiváló szakmai eredmények mellett az emberi tényezők is jóra fordulhatnak egy jó közösségben (csapatban). Most már látjuk(tom), fordítva kellett volna lennie, a csapatteremtő egyéniségnek kellett volna összekovácsolni a "sztárokat" közösséggé.
Hajrá Vasas!
Előzmény: MCsaba_d (4205)
Poszeidon Creative Commons License 2001.01.10 0 0 4207
Béka!
Tényleg ínhüvelygyulladást kapsz...
Egyébként mindenben igazat adok Ádinak, támogatom őt, ő a legnagyobb (méretre biztos:) király!
Meg a Vasas!
Előzmény: BéKa_d (4204)
BéKa_d Creative Commons License 2001.01.10 0 0 4206
GALA!

Egyébként Te kire haraxol - már ha bárkire is a csapat körül. Az elég világos a 4189-esedből, hogy MGY most játsza ki magát a szíved csücskéből (már ha valaha is ott volt), de másra is haraxol? Ill. (már ha jól érzem) MGY-n (és MZ-n?) kívül is haraxol-e még másra.
Te kit játszatnál a bal oldalon, szerinted kell-e két egyforma képességű kapus egy csapathoz, stb.stb.
Sz'al hogyan állna fel a Te ideális csapatod (ill. mi lenne a 18-20-as keret)? Nem csak a mi igazolásunkkal bíró játékosokat kell figyelembe venni - tekintsd magad menedzsernek és az idő legyen 2000 tavasza-nyara, amikor MZ beruházott az általad kifogásolt játékosokba és véghez vitte a koncepcióját.

HAJRÁ VASAS!

MCsaba_d Creative Commons License 2001.01.10 0 0 4205
Mezey lépése egy rossz döntés kései, de talán még időben történő megoldása. Hozzáállására csak a legutóbbi példa: a játékosoktól nem köszönt el, Jucit kérte meg, hogy a nevében köszönjön el...
Ha valaki 6 hónapot komolyan együttdolgozik 20 emberrel, az a minimum, hogy "gyerekek köszönöm a munkát, sok sikert a jövőben" szavakat személyesen mondjon.
Őt soha nem érdekelte a Vasas, minden mást előbbre tett. Amikor nem jött az eredmény, akkor előjött az ismert hibája: más az oka a kudarcnak, ő tuti jó.
Ezért volt hiba őt szerződtetni, mert ezt előre lehetett látni, le is írtuk néhányan, de ez nem jelenti azt, hogy mi okosak vagyunk, csak reálisak.
Zolinak itt van némi sara, hogy nem mérte azt fel, hogy nem elég a képesség, az emberi hozzáállást is nézni kell.
Ugyanez vonatkozik a játékosokra. Kellett az erősítés, mert a tavalyi csapat nagyjából kihozta a maximumot, sokkal több nem volt benne.
A hozott játékosoknál jobbat nehéz lett volna tatlálni, de az a játékos, aki 25 éves korára 4 klubcserén van túl, és állandóan külföldről nyilatkozik, nem lehet jó és tartós megoldás.
kétféle zsoldos van. Az egyik azonosul a gazdájával, minden körülmények között megtesz mindent (Sirinbekov, Szabadi, Fischer, Jován,Simon, stb.- mai napig visszajárnak a Fáy utcába, pedig egyik sem Vasas nevelés!).
A másik az első perctől kezdve azt nézi, hogy hova adhatja el magát még jobban. Csak a saját sorsa érdekli, az első komoly gond esetén továbbáll, illetve nem teszi oda magát.
Zoli igazolásai közül Kabáték a Sirinbekov-féle sorba tartoznak, de a nyári igazolások már a másik csoportba.
Erre kell nagyon figyelni, hogy ne olyan edzőt, játékost hozzon, aki a saját érdekeit (edzőképzés) helyezi az előtérbe.
Ha Zoli a nevek bűvölete helyett másra is figyel a jövőben, akkor lehet, hogy csak csatát vesztettünk, de a háború a mienk lehet. Ha továbbra is évenkénti "csapatépítés" lesz, akkor leszámolhatunk az álmokkal, illetve csak az álmok maradnak.

BéKa!
Bocs a tegnapiért, de nem én alakítottam a programot.

BéKa_d Creative Commons License 2001.01.10 0 0 4204
folyt.

Az más kérdés, hogy én sem úgy látom a helyzetet, mint GALA; de az is biztos, hogy igazunkat, csak a csapat tudja bizonyítani.
Majd visszanézem GALA véleményét az MTK és Vidi meccsekről, ill. örülnék, ha leírná mai véleményét erről a két vagy inkább mind a három zakónkról.
Még 1x utoljára az igazolásokról. Szerintem is jó igazolás volt Tóth Norbi (is) és a mi hibánk is, hogy "kívülállóként" viselkedik/nek; de főleg azoké a vezetőké, akik nem vállalják, hogy több ankét legyen, ahol lehetőség lenne akár egy az egyben találkozni játékosokkal, ahol tényleg ki lehetne alakítani valami személyes kötődést a játékosok és a VASAS között. Ha látnák, hogy itt is vannak fanatikusok, akik tűzbe mennének a csapatért, akkor talán rájuk is átragadna valami...
Egyébként meg szerintem a profikat "korbáccsal és kenyérrel" kell vezetni és ha nem azok, akkor hagyni kell őket, hogy a tarcsiban elgondolkozzanak profizmusukon.

Azért is...

BéKa_d Creative Commons License 2001.01.10 0 0 4203
Nekem tetszik a vita, nem érzem, hogy bárkinek is bocsánatot kellene kérnie; persze a külföldi példákat és a személyeskedést mellőzhetnénk, de belefér.

Conti!

Szerintem GALA is örül góljainknak, akárki rúgja; szurkolni meg mindenki vérmérséklete szerint szurkol. Van aki adott esetben kerítésre mászik, más meg azt mondja, hogy hülyeséget csinált a játékosunk. Már ha érted mire gondolok...:-)
GALA nem egy pozitivista beállítottságú a csapattal kapcsolatosan, mondhatni konzervatív, csak azt látja, amit a pályán lát és hát neki ennyi jött le az ősszel. Ami (különösen az eredményt nézve) lehet, hogy nincs is messze a valóságtól; főleg, ha azt nézzük, milyen célkitűzésekkel indultunk, és mivel indokoltuk a váltást az edzői poszton és a játékoskeretben.

folyt.köv.

BéKa_d Creative Commons License 2001.01.10 0 0 4202
Nekem tetszik a vita, nem érzem, hogy bárkinek is bocsánatot kellene kérnie; persze a külföldi példákat és a személyeskedést mellőzhetnénk, de belefér.

Conti!

Szerintem GALA is örül góljainknak, akárki rúgja; szurkolni meg mindenki vérmérséklete szerint szurkol. Van aki adott esetben kerítésre mászik, más meg azt mondja, hogy hülyeséget csinált a játékosunk. Már ha érted mire gondolok...:-)
GALA nem egy pozitivista beállítottságú a csapattal kapcsolatosan, mondhatni konzervatív, csak azt látja, amit a pályán lát és hát neki ennyi jött le az ősszel. Ami (különösen az eredményt nézve) lehet, hogy nincs is messze a valóságtól; főleg, ha azt nézzük, milyen célkitűzésekkel indultunk, és mivel indokoltuk a váltást az edzői poszton és a játékoskeretben. Az más kérdés, hogy én sem úgy látom a helyzetet, mint GALA; de az is biztos, hogy igazunkat, csak a csapat tudja bizonyítani.
Majd visszanézem GALA véleményét az MTK és Vidi meccsekről, ill. örülnék, ha leírná mai véleményét erről a két vagy inkább mind a három zakónkról.

folyt.köv.

Bálna Creative Commons License 2001.01.10 0 0 4201
Nemo: Nem hiszem, hgy Conti véleménye kultúrálatlan lett volna. Egyszerűen leírta a véleményét - és nem hiszem, hogy valóban az szolgálná a Vasas érdekeit, hogy lejárt játékosok után siránkozzunk. Galascehknek egy jó meccsére három rossz jutott, Gricajuk, Farkasházy... hagyjuk... Végh Zoli jól védett nálunk, de miután az MTK-hoz aláírt, én sem védettem volna. Igaz, nem vagyok szakember.

Összességében a játékosállományunk nem gyengült, sőt... Sajnos, Mezey (akit változatlanul nagyon jó szakembernek tartok) nem tudta összerakni a társaságot, nem is annyira szakmai, mint inkább emberi okokból. Nem azon múlnak a dolgok, hogy Tóth Norbi a balszélen mennyire kötötten játszik. Talán egy új edző...

Tudom, érthetetlen, de nagyon örülnék Nyilasinak... Szimpatikus volt, amit a Fradinál csinált. És a játékosaink emlékeznek rá, kissrácok voltak, amikor ő még a válogatottban játszott, talán fel tudná rázni őket.

Nem felejtsétek el, hogy mindössze öt pont a lemaradásunk. Gondoljátok, hogy a Fradi nem fog kikapni a tavasszal? Hogy mindenki kiválóan teljesít majd, kivéve minket? Egyszóval nam kell még a bajnoki álmokat sem temetni - csak éppen mindenkinek oda kell tennie a magáét az asztalra. A szurkolóknak is! Aki fikázza a játékosokat meccs alatt, inkább ki se jöjjön...

Emléxem, még 198x-ban, mikor a kiesés ellen kűzdöttünk, tizenvalahány meccsen kaptunk ki zsinórban... Na, azt a csapatot lehetett szidni. És ők is csak a meccs után kaptak, igaz, akkor nagyon... Bognár egyszer még a lelátóra is fel akart jönni közénk, olyanokat mondtunk. Ez a mostani együttesünk egy világválogatott ahhoz képest, ráadásul reális dobogós esélyekkel. Úgyhogy inkább szurkoljunk! Valahogy így:

HAJRÁ VASAS!!!!

wizes Creative Commons License 2001.01.10 0 0 4200
Amikor Mezei lett, tuti voltam gondolatban :
Nem képes végig vinni!
Utólag könnyű!
Azt kérdezd meg aki ott van!
Utolsó esélyt láttam a ganyéban!
xar pali!
Nem gyuri!
Vasas ezekután felgyün!
?
Szétrombolta ezt is!
w.
nemo_d Creative Commons License 2001.01.10 0 0 4199
Csiszi!

Ez remélem nem nekem szólt, mert ponosan ugyan erről beszétem amit mondtál!

Némó

Előzmény: csiszi (4198)
csiszi Creative Commons License 2001.01.09 0 0 4198
Sziasztok!

Úgy gondolom semmi értelme, hogy azért mert valaki leírja egyéni véleményét mágjára kerüljön. Egy kocsmában ezt mindenki a maga elve és vérmérséklete szerint kihozhatja magából, de semmi esetre sem szerencsés ha mindez azonos csapatért szorítók között történik meg. Persze, hogy mindenkinek megvan a maga bűnbakja és próbálja védeni a mundért azokon, akikben hisz. Kissé higgattabban mindamellett, hogy érdemei vannak MZ-nek persze, hogy van Neki is egy rakás mellé nyúlása, ami segítette a jelen levő helyzetünket (ami egyáltalán nem olyan rossz, hiszen 5. ponttal vagyunk lemaradva az elsőtől és ha nincs az MTK elleni 0-1 és a VIDI meccset hozzuk, ugye mi vagyunk az elsők). De ez sem mentesíti Zolit azon dolgai miatt, mint a tárgyalások elől való elzárkózás az átigazolások előtt, Malac szerződése, a csapat összeállítás kérdése. Ezért én nem kövezném meg Galát, Neki is lehet egy véleménye. Én felvállalom az enyémet, még ha cimboráim között van is olyan (Conti), akinek gyökeres ellentétes a véleménye. Bízom a jobb jövőben. Lehet, hogy Tóth Bálint? Csak Tornyi ne, könyörgöm!

HAJRÁ VASAS!!!!! Jó éjszakát!!

Előzmény: nemo_d (4197)
nemo_d Creative Commons License 2001.01.09 0 0 4197
Piros - Kék Jó Estét!

Na mindt látom eléggé elszabadult a pokol:-( Miért jó ez? Legalább egymást ne cseszegessük. Tudom mindenkinek fáj, hogy most balhé van a csapat körül, de erre az a megoldás, hogy egymásnak essünk.

Conti!

Te tudod jól, hogy eléggé sokat vitáztam már Galával itten. Sok mindenben nem értettem és értek vele egyet de azért így nem estem a torkának. Szerintem azért ha figyelmesebben elolvasod akkor rá jössz, hogy egy-két dologban van igazság. Boccs. Nehogy azt hidd, hogy a Zolit kezdem el én is szapulni. ISTEN MENTS! Én tisztelem őt azért amit a VASAS-ért tesz. Tehát nem azokkal értek etggyet ahol a Zolit teszi felelőssé a helyzetért. Viszont a többinél van ahol sajna igaza van.
Ezt nem Gala védelmében irtam hanem azért, hogy ne essünk egymásnak. Tudom mindenki ideges, feszült a helyzet miatt de lehet kultúráltan is vitatkozni.

Üdv: Némó

HAJRÁ VASAS!!! HAJRÁ ANGYALFÖLD!!!

conti Creative Commons License 2001.01.09 0 0 4196
Gala!

Úgy látszik tájékozottabb vagy, valószínűleg meccsre is többet jársz Rómába, mert olyan dolgokat közölsz, amiről még nem tudtam. Mindenesetre érdeklődve olvastam, hogy megtámadták a saját játékosaikat, meg kifütyülik a meccsen a csapatot. Egyszer gyere ki, meglátod hogy kéne szurkolnod NEKED IS!!! NEM CSAK ÁLLANDÓAN FIKÁZNI MINDENT! TE PÉLDÁUL ELKIÁLTOTTAD MÁR MAGAD EGYSZER IS A MECCSEN, HOGY HAJRÁ VASAS!!!? NÉZZ MÁR ELŐBB MAGADBA IS, HOGY PL. TE MINDENT MEGTETTÉL-E A CSAPAT JÓ SZEREPLÉSÉÉRT? (UGYE, AMI ELVILEG A SZURKOLÓ DOLGA: MINDENHOL OTT VAGYOK, ÉS ÉREZTETEM A CSAPATOMMAL A SZERETETEMET) Ebben teljesen egyetértek Petővel, és Tóth Norbival, nincs buzdítás, semmi támogatást nem kapnak! Egyébként Norbi a legjobb ballábas magyar labdarúgó, és a szezon végén több meccsen is a legjobbjaink közé tartozott. Pl. Debrecen, ahol szintén nem tudtunk találkozni, nem az én hibámból, igaz GALA?????

A menedzser igazgató feladata nálam a játékoskeret kialakítása. Ez az ORSZÁG EGYIK /HA NEM A/ LEGJOBB ÁLLOMÁNYA. Köszönhetően Zolinak. Azért, hogy ebből Mezey nem tudott egységes csapatot kovácsolni, ne MZ-n verjük el a port, mert az már nem az ő dolga. Sőt, az lett volna az az állapot, amikor beleszól az edző munkájába. Mindannyian tudjuk, hogy ez nem így volt...

A mai Sportban megjelent egy írás v. a. írta. Felfordult tőle a gyomrom... Megpróbáltam felhívni, sajnos nem sikerült elérnem, megkérdeztem volna tőle, honnan vannak az infoi. Nagyon egyoldalú volt, ráadásul teljesen ferdítve állított be dolgokat.

Mára ennyi, nagyon mérges vagyok.

Tócsa Creative Commons License 2001.01.09 0 0 4195
Skacok!
Nem érdekel benneteke egy kiváló szakember? Bronzérem a bajnokságban, ezüstérem a kupában! Szerintem ez jó ajánlólevél! És ráadásul szívecsücske a Vasas!
Malacotok biztos szívesen menne visszahozzátok az első komoly hívószóra! Mert nem felejtettétek el őt, ugye?
huszabi Creative Commons License 2001.01.09 0 0 4194
Az a probléma, hogy alpvetően más a kiindulópontunk.
Én bizony örültem, mikor elküldték ill. nem marasztalták tavaly az ominózus focistákat. Te el tudnád képzelni pl.Galát tartósan a kispadon? Én nem. A kezdőbe pedig nem raknám be.

Ami Tóth Norbit illeti, szerintem nem biztos, hogy csak az Ő hibája az ősszel mutatott gyengébb játéka. Te el tudod képzelni, hogy valaki 2 hónap alatt elfelejt focizni? Ezt is leírtam már, de megismétlem a véleményem, hogy a Tanár Úr nem azt játszatta vele amire való.Soha nem lesz belőle egy olyan kötött balszélső, amit MGY elvárt volna tőle. Ha emlékszel, az UTE-ban bár alapvetően balszélen játszott, de sokkal több szabadsággal és így tudott igazán hasznára lenni a csapatnak.

Aranyos pedig nekem azért nem jó példa, mert sajnos Ő sem különb a többi magyar kollégájánál és anélkül sértődik, hogy valamit is produkálna ( akárcsak Pál Zoli)

Na mindegy,de azért remélem a VASASnak drukkolsz és nem azért, hogy Neked legyen igazad!

Előzmény: GALA (4193)
GALA Creative Commons License 2001.01.09 0 0 4193
BÁR OFF DE
Macca óriási fizut kap miközben aReal nyakig el van adósodva , ezért akarták eladni.

MGY , egyetértünk

Möller profi , az idegent pedig CSAK az eredmények igazolnak. A SAT állandóan rajta lóg, nem hibázhat, nem alibizhet...

Aranyos jó példa köszi. Ez lehetne akár a pozitív példa is. Ld Zentai. Nem azt mondom , hogy 40 éves átlagéletkorú legyen a csapat hanem hogy CSAPAT legyen. Kozma sem tuti az uteban, DE OTT VAN. Ezt ugattam a nyáron , hogy a be nem férő de kötődő játékosokat , és akikhez kötődnek játékosok szurkolók azokat egyszerűen nem lehet büntetlenül elengedni. ( A nyári példám Arsenal/Winterburn , 36 éves és szerződést kínáltak neki , de mivel nem garantálták a meccsek 50 %át kezdőként , végül elment ), méregfog kihúzva , nincs sértődés , klikkesedés, mutogatás , vádaskodás .

(((De ha már Aranyos -az ellenpéldád az őszi kb 20 meccsen mit mutatott ?)))direkt rengeteg zárójelben.

Előzmény: huszabi (4192)
huszabi Creative Commons License 2001.01.09 0 0 4192
Az, hogy MGY nem vonta le, Őt minősíti.

Möller: valóban 60.000 ember tüntetett ellene a nyáron. Most, hogy első a Schalke, mindenki arról beszél, milyen jó vétel volt, és le se sz...ák, honnan jött.(már hallom is , hogy ők elsők lettek, mi pedig..., de most arról van szó, hogy ki-honnan-hova)
Macca valóban BL-t nyert, de alig játszott és el akarták adni. (Hrutka is német bajnok ugyebár, persze nem akarom összehasonlítani a tudásukat, csak arra utalok, mennyit játszottak)

A tavaly igazolások pedig szerintem igenis hiányposztra történtek. Balszél-Aranyos, védekező kp.-?

Nem most írom le először- vissza lehet nézni-, meggyőződésem, hogy ezzel a játékosállománnyal reális cél min. a dobogó, és ebben nagy része van M.Zolinak. Én már ősszel szerettem volna, ha elfogadják MGY lemondását, akkor most valszeg nem itt tartanánk.

Előzmény: GALA (4191)
GALA Creative Commons License 2001.01.09 0 0 4191
a csavarozást köszi :-)

A hiányposztról , komoly csapat komoly kupákban + komoly bajnokságban nem indulhat 3 csatárral.
Macca BLt nyert...
Szűcs helyesen FTC-UTE-FTC...
Ince pont jó példa nem a MU riválisaihoz ment ( a pool sehol sem volt )
Figo , Möller. Ismered a környezetet ? A Schalke drukkerei ( kb 60 000 ) hivatalosan tiltakoztak a menedzsmentnél és tüntettek az edzésen.Möller profi , hogy ki nem azt találd ki...
Figo a Barca ellen nullkomanull de ebben legyen igazad.
Miriuta román , kit érdekelt?

A visszaigazolásokról :
1, olvasd el az előzőeket
2, a 7 helyet kivel nem értük volna el ? Tavaly hanyadikok voltunk? ezek meg 1 év alatt esetleg 10et öregedtek a Vinczéék meg fiatalodnak ??

MGY levonhatta volna a tanulságokat DE NEM VONTA LE . Azért ment el mert szerinte MZ nem akart vele dolgozni... nem azért mert a nagy Dr nem teljesített volna , sőt ma reggel belenyilatkozta az arcomba , hogy MINDEN CÉLT ELÉRT EDDIG...

Egyébként nyugodtan bele... welcome.

Előzmény: huszabi (4189)
GALA Creative Commons License 2001.01.09 0 0 4190
Én meg soroljam , hogy Kiprich , Kozma , Vincze , Keller , Szalma , stb stb ?? Nem hiszem , hogy nem érted , miért kell félrevinni ????
Már ezerszer megmondták nem az életkor a lényeg. Tony Adams 36 éves...angol válogatott...Arsenal 2. , BL xedik körben a Laziót is lemosva...

Zentai , éppen ez az...

Sirinbekov Óriási volt, ha jól tudom volt is szó róla , hogy visszajön de csak nyaralni jött, Jessy többször lehetett látni a Fayban miután Belgiumba igazolt akkor is. Ezeknek lehet , hogy túlzás a Vasas-szív de volt kötődésük . Majd befizetek egy sört mindenkinek , amikor TóthNorbi visszajön edzegetni 3 év múlva nyáron ... és nem a dózsába vagy a vidibe , haliba ...bocsesz.
Simi pontosan ilyen pozitív példa a fradira..."az én utcámban söprögetsz ":-)

Mészölyjel majdnem kiestünk...

Előzmény: Bálna (4188)
huszabi Creative Commons License 2001.01.09 0 0 4189
Most már belepofázom én is...

Kedves GALA!

Azért elég jól tudod csavarni a dolgokat, az biztos.
"Jó csapatnál, megnézik mi a hiányposzt, kik a lehetségesek , mi a hátterük ( a fradiba ne a dózsából jöjjön ha lehet pl Arsenal-Tottenham)..." Gondolom Te is tudnál hozni ellenpéldákat, de a kedvedért néhány:

A hiányposztokra igazolásról: Liverpool-Litmanen (közben ott van Heskey,Owen,Fowler) Real-Macca (azóta is alig játszik...)

Mi a hátterük: Figo (Real-Barca), Möller (Dortmund-Schalke), Ince (ManU-'Pool- Boro) Szűcs (FTC-UTE), Miriuta (UTE-FTC)

A visszaigazolásokkal pedig ugye csak viccelsz? Kire vágysz: Tolja, Maczó, Szilvió, Farek, Gala? Inkább ne!!

A kapusokról pedig csak annyit, szerintem Hajdú az ország egyik legjobb kapusa, és ezt bizony többször bizonyította is ( elég csak a Hali elleni Kupameccsre gondolni). Az egy külön történet, hogy a közönség miért nem fogadja el, de hallottam én szidni Végh Zoli és Kavics anyukáját is a Fáy utcában.

Csak azt nem értem, a sajtó miért csinál most áldozati bárányt MGY-ből. Könyörgöm, aki ott volt az év eleji ankéton emlékezhet rá, mit mondott akkor a Tanár Úr.
"valóban láttam, hogy a csapat mindíg akkor blokkolt le, amikor ott állt a nagy lehetőség kapujában, de ez egy olyan mentális probléma amit együtt kell megoldanom a játékosokkal.Ez a dolgom. Ha nem sikerül akkor le kell vonni a konzekvenciákat"
Vmi ilyesmi volt, nyilván nem szó szerint. Hát most akkor levonta. Az újságokban pedig mint meg nem értett zseni tündököl továbbra is. (Csak zárójelben: Ma cserélt gazdát a kispad Parmaban és a Laziónál is. Az eredmény minősíti az edzőt ,nem a duma)

Egyébként azt valóban nehezen tudom értelmezni, hogy lehetett SZAKMAI vitája M. Zolinak Mezeyvel? Csak nem akart beleszólni Mezey a LOTTO működésébe? Mert fordítva elég zsenánt volna, az biztos. (Azt hiszem, ez az első bíráló megjegyzésem Zoliról, de akkor is így gondolom.)

Az edzőkérdésről: remélem nem jön ide Nyilasi, de Várhidit szívesen látnám, az biztos.

Na üdv.

HAJRÁ VASAS!!!!!

Bálna Creative Commons License 2001.01.09 0 0 4188
Mészöly, na ne....

Annak idején a Vasastól elment a válogatotthoz, (a hazaszeretet mindenek előtt), aztán a válogatottól az arabokhoz (talán Kuvait?), többszázezer dollárért. Mészöly világklasszis focista volt, nem rossz edző, de nulla, mint ember. Legalábbis szerintem.

Gala, nem akarlak bántani, de azzal a szemlélettel, amit képviselsz, Váradi (Várady?) Bélát, Farkas Jancsit, de legalábbis Szabadi Lacit kellene visszasírnunk... Mikor volt olyan csatárunk, aki 30 meccsen 17 gólt lőtt? Mégsem hiszem, hogy Laci lenne a megváltó...

Zentai pedig az életében soha focista nem volt, annak ellenére, hogy a Fáyban egyszer szépen becsavarta a Fradinak szabadrúgásból, 1:0-ra nyertünk... Nem bánom én, honnan igazolunk, egy a lényeg: aki jön, legyen makulátlan profi, és tegye oda magát! Emlékszik itt valaki Sirinbekovra? Nem volt Vasas szíve, az igaz. De amíg itt volt, 100 %-ot nyújtott. Simon Tibi talán életében nem dekázott tizet, mégis imádták az Üllői úton, mert minden meccsen széthajtotta magát. Gyengén lehet játszani - erőtlenül soha!...

HAJRÁ VASAS!!!

GALA Creative Commons License 2001.01.09 0 0 4187
effendi-nem nem soha...
Előzmény: kfancsi (4186)
kfancsi Creative Commons License 2001.01.09 0 0 4186
Sziasztok! Én sajnálom,hogy így alakult és Mezey lemondott .Az egyenesen vicces,hogy M.Z-nek szakmai vitája lehetett Mezeyvel? Szerintem az M.Z. aszakmai kérdéseket sem érti,nemhogy válaszolni tudna rá.
Aztán nehogy a Mészöly legyen helyette! Ha jól tudom nálatok van állásban,nem?Csak nem ő volt az M.Z. tanácsadója?
GALA Creative Commons License 2001.01.09 0 0 4185
Drága Ádi,

Nem megyek orvoshoz , csak majd ha minimum 2. leszünk és én még akkor is azt hajtogatom , hogy bezzeg a galával ( galávaló :-))...

A visszaigazolás nem vicc, Te visszaigazoltad volna annó Zentait ? Aztán ősszel elsők voltunk , (tavasszal meg jött mészöly-effendi ha jól révedek) most meg 7.
A jónevű zsoldosokkal. Mikor is voltunk utoljára hetedikek ? ( vagy Gellei ekkora király Mezeyhez vagy a nevek ennyire nullák Gricajukhoz...)

A következtetéseket van aki levonta van aki nem .És nem MZre gondolok. Az már valami, hogy lemondott de nekem nem ez a büntetés. Hanem hogy hozza minimum olyan szintre a csapatot , mint ,amit az állóvízben produkált. Addig nem mehet el.

Azt szeretném , ha néhányan , akiknek volt néhány személyeskedő ötletük , hogy hova húzzak , most tennének némi felvilágosodott gesztust. Mint Contra az adott topicban , vagy Némo párszor itt is. Kell némi lelkierő elismerem...Lehet , hogy önző vagyok.

Voltak páran , akik ritkán de azt mondták ,amit én , BéKá-nak meg ínhüvelygyulladása lehetett a békítéstől. Ők is megérdemelnének valamit.

Előzmény: ádi (4181)
Creative Commons License 2001.01.09 0 0 4184
De nekünk NEM KELL! Vagy már Nektek sem???
Előzmény: ádi (4183)
ádi Creative Commons License 2001.01.09 0 0 4183
Megtarthatjátok...
Előzmény: Té (4182)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!