Keresés

Részletes keresés

BéKa_d Creative Commons License 2001.01.08 0 0 4153
GALA!

Tényleg mondhatnál a megoldással kapcsolatosan is valami okosat, mert azt, hogy nem igazán tökéletes a helyzet, szerintem mindannyian látjuk, de úgy érzem, hogy egyedül Te látod úgy, hogy MZ a bajok fő forrása - ha van rajta sapka azért, ha nem azért...
Persze az is igaz, hogy nem ezt ígérték, tehát változtatni kellene - de én kivárnám a bajnokság végét. A kupában is versenyben vagyunk még úgyhogy...
A fő gondot én (is) a klub-vezetőségben látom és attól tartok, hogy huszabinak igaza van a tárgyalási technikájukkal kapcsolatosan... De amit ennél is nagyobb bajnak tartok, az az, hogy Gyalognak nincsen koncepciója, csak a túlélés; és ezért nem mer meghozni olyan döntéseket, amik hosszútávon mutatnának valami felé - persze röviden úgy is mondhatom, hogy rossz vezető.

És azért hiszem, hogy fel fog pörögni a csapat tavaszra és a tavalyi eredményt elérjük, ill. meghaladjuk.

HAJRÁ VASAS!

ui.: BéeM - jó party volt, gratula J-hoz, no meg a +1 főhöz...:-)

huszabi Creative Commons License 2001.01.07 0 0 4152
Már tegnap este ill. éjjel beírtam volna a válaszomat, de a szerver nem működött. De majd most!

Remélem az kiderült az eddigiekből, hogy egyáltalán NEM Mészáros Zolival van bajom, sőt! Az Ő munkájáról csak annyit, nem kis ügyesség kellett pl. ahhoz hogy Szilviót és Végh Zolit annyiért eladta, hogy az árukból megvehettük Pető Tomit és Tóth Norbit. Én még emlékszem, mikor néhány éve mi vettük meg az MTK-tól, nem kis pénzért Farkasházyt, és azért azt hiszem, hatalmas a különbség!!
Egyedüli hibájául (ha ez hiba) talán az edző személyének kiválasztása volna felróható, de ez részint talán még korai, másrészről pedig nem egyedül hitte azt, hogy ez lesz a jó megoldás.

Én sokkal inkább gondoltam a vezetőség más tagjaira.
Conti, Te biztos jobban a tűz közelében vagy, és látod a vezetők erőfeszítéseit. De azért azt hittem, ha valaki újra jelölteti magát egy bizonyos posztra, akkor azt is tudja vagy legalábbis sejti, hogy esetleges megválasztása után mit is fog tenni. Vagy nem igy volna logikus és elvárható?
Talán előbb kellett volna észbe kapni, nem csak mikor már ég a ház.( és most a többi szakosztály vegetálásáról nem is beszélek)

Lehet, hogy az én készülékemben van a hiba, de egyszerűen nem hiszem el, hogy egy ilyen nagy multú (tehát nem ismeretlen, névtelen) klub nem tud magának támogatókat találni.Nem lehet, hogy a tárgyalókban is van a hiba?! Mert ha pl. ugyanolyan arisztokratikus attitűddel beszélnek a lehetséges partnerekkel mint pl. a szurkolókkal, hát úgy tényleg nehéz lesz...

Az a logikai lánc pedig amit GALA felállít, egyszerűen nevetséges.Remélem ezt Ő is tudja, és csak a régiek iránti elfogultság miatt beszél így így!( az idő mindent megszépít...)

Na ennyit így hirtelen,

Üdv mindenkinek,

HAJRÁ VASAS!!!!!!

tot tibi_d Creative Commons License 2001.01.07 0 0 4151
Csak érintőlegesen! Nálam a "teli hűtőszekrény" nem szellemi,hanem anyagi matériát jelent! Be lehet helyettesíteni!
Azt is tartom,hogy van olyan elérhető és megfelelő ember, aki végre tudja ,hogy mitől áll össze a tészta.Ugyanis akkor rába..nk,ha pont az idei tavasz lesz a sikertelenje a M.-nek.
Továbbá, azt meg nem értem,ha egy ilyen állomány és eredmény mellett feldobják a labdát,akkor azt miért nem meri leütni a "nyitott szemű" vezető!
Valaki írta és egyetértek vele,miszerint a döglött
lóba is életet próbál lehelni minden csapat.Ha most valaki botlik,akkor évekik sem anyagi injekció,sem előrelépés nem garantálható.Ezért mertem lejjebb azt írni,hogy a Gelei féle stabilitás , most erős idegnyugtató lenne!
Na Jó éjszakát,és most nagyon HAJRÁ VASAS!!!!!!!
conti Creative Commons License 2001.01.07 0 0 4150
Örülök, hogy nem csak én látom így a helyzetet.

TZS!

Hogy állunk a bankszámlával? Meg tudjuk nyitni a héten?

Májkell?

Hétvgén nem tudsz jönni Zalába?

majkell Creative Commons License 2001.01.07 0 0 4149
Teljesen egyetértek Contival. Mészáros Zoli feladata addig terjed, hogy kialakítsa a megfelelő játékoskeretet (ez megtörtént, akárhogy is nézzük), szerződtesse a lehető legjobb edzőt ( papíron ugye Mezey annak tűnt). Ne hogy már az ő hibája legyen, hogy ez az edző ezzel a játékosállománnyal ott tart, ahol tart. Ennek ellenére ő korrekten felajánlja a lemondását, mivel ő hozta ide Mezeyt, tehát felajánlja, hogy félreáll, ha benne látják az akadályát az előrelépésnek ( ha nem ajánlaná fel, akkor azt vetnéd a szemére, igaz Gala ?).Majd miután kérik, hogy maradjon, mert úgy látják, hogy tud segíteni, mégsem áll " vállat vonva " félre. Szerintem ez az egész nagyon korrekt.

Szóval nem értelek Gala !

Májkell

Előzmény: conti (4148)
conti Creative Commons License 2001.01.06 0 0 4148
Sziasztok!

Elég sok dolog van, ami úgy tűnik, mintha meg sem történne, mivel nem realizűálódik. Nem tisztem, hogy bárkit is védjek, mindenkinek megvan a saját hibája, lehetne jobb is, főleg a mi /szurkolói/ szempontunkból, de szeretnélek tájékoztatni benneteket egy pár dologról:

Klubunk elnökének, valamint alelnökének munkája 95 %-ban abból áll, hogy megpróbálnak lehetséges szponzorokat felkutatni, tárgyalnak. /Ádi ismerős a Geoholding? Remélem, lobbizol az érdekünkben!/
Mivel ezek közül nagyon kevés realizálódik, megállapítjuk, hogy szart sem csinálnak. Az a helyzet, hogy senki nem áldoz saját pénzéből egy vissza nem térülő vállalkozásba. Megszűntek az állami cégek, ahonnan minden klub tudott valamennyi pénzt leszakítani, a külföldi tőkét nem érdekli a magyar sport /lásd női kézi csapatunk, amit a Dreher támogatott, BEK döntőket játszott, de a dél-afrikai tulaj egy tolvonással elvette a támogatást/, így marad a tarhálás, és a vegetálás a legtöbb helyen. Várszegik kevés helyen bukkannak fel, nálunk még sajnos nincs, bár nagyon bízom benne, hogy megnyerem a lotto 5-öst... Akik adnak valamennyi pénzt a klubnak, többnyire érzelmi alapon, pl. a Derbystar, akiktől a labdát kapjuk. A tulaj lánya nálunk kézizett, talán beugrik nektek is, Rajz Gabi.
Vagy itt van a Lotto, ami nagyon komoly összegű szereléssel, és reklámozással segít, de rengetegen támadják. Egyetlen sportszergyártót sem érdekelt komolyan a csapat öltöztetése, pedig nyáron szó volt a váltásról. A Nike vagy az Adidas nem is tett ajánlatot, egyedül a Puma, kb. a felét annak, amit jelenleg kapunk.
Mészáros Zoli, bár nincs Vasas múltja, szerintem nagy hasznára van a labdarúgó szakosztálynak. Azt nagyon durva megállapításnak tartom, hogy szétverem a klubot aztán továbbállok... Valószínűleg aki ezt írta, nincs tisztában a tényekkel. Pl. Galát Komjáti már a kinevezésekor el akarta küldeni. Nem Váczit, hanem a Királyt... Jelenlegi keretünk az egyik legerősebb az utóbbi 20 évben, az, hogy nem kovácsolódott csapattá, sok mindenen múlhat.
Én azt gondolom, hogy kellene egy olyan ember /szerintem megfelelő erre Zoli/, aki a játékoskeret kialakításáért, és a gazdaságos /ha lehet nyereséges/ működésért felel. De ehhez a munkához nagy szükség van az önálló döntési jogkörre /én pl. biztos hogy csak így csinálnám/, ha viszont nem felel meg, akkor állítsák fel. A lemondása okát én talán ebben a kérdésben látom, a megerősítése pedig abból adódhat, hogy az elnökség is belátta, hogy szükség van egy korszerűen gondolkodó agilis menedzser szemléletű vezetőre.

Elnézést, ha egy kicsit bő lére engedtem a mondanivalómat, arra kérlek benneteket, mielőtt bárki munkájáról véleményta alkotnátok, gondolatok bele az ő szemszögéből a helyzetbe.

A szombati úttal kapcsolatosan Láng Zoli beszélt az ő panziósával, szerdán derül ki, hogy tudunk-e oda menni. Az lenne a legolcsóbb megoldás, és Zoli szerint jó is.

Már nagyon várom a focit!

Hajrá VASAS!!!!!!!!!!!!!!!

GALA Creative Commons License 2001.01.06 0 0 4147
Ott volt viszont az öltözõben Mészáros Zoltán. A menedzser csütörtökön felmondott, ám a vezetõség kérésére továbbra is a klubnál maradt,

Mi van ? levitte a cspatot a középszerbe , alig van "saját " játékosunk , és most megrántja a vállát és elmegy ????
Van bőr a képén ????
Még kideríti, hohgy az egész miattam van ....

Remélem még mindíg optimisták vagytok.

huszabi Creative Commons License 2001.01.05 0 0 4146
Sziasztok!

Szeretném hangsúlyozni, hogy tegnap még nem olvastam a mai Sportot mikor morgolódtam. (talán elmegyek jósnak :-((... )

Viszont nem igen reagáltatok arra, mit gondoltok Ti a csapat jövőjéről és a pénzügyi gondokról. Én eléggé el vagyok keskenyedve.

Remélem nem az lesz a dolog vége, hogy jó magyar szokás szerint annak kell vennie a kalapját, aki meg akarta mozgatni az állóvizet!!

De hogy legyünk egy kicsit optimisták: Gyuri 'bá csapatainak mindíg jobban szokott menni tavasszal, legalábbis Ő ezt mondja!! Tehát van miben bíznunk!! :-((

(Remélem nem fogunk eljutni odáig, hogy azért kelljen majd szurkolnunk, hogy pl. a megfelelő zoknit húzza majd fel a meccsek előtt...)

Na Üdv. mindenkinek

HAJRÁ VASAS!!!!!!!

tot tibi_d Creative Commons License 2001.01.05 0 0 4145
Szia Conti!
Tudod nem akartam én sem negatív dolgokat írni ,és ez komoly! De azt a mondatomat, ahol a KUSSOLÁS kártékony hatásairól szóltam ,azt tartom. Sajnos igazam lett, pedig nem vettem előre sportot! Benne volt a levegőben , hogy az eredménytelenséget valakire kenni kell! A BAJT OTT LÁTOM , AMIKOR AZ ÉHES EMBER A TELE HŰTŐSZEKRÉNYT AKARJA ELSŐNEK KIVÁGNI AZ ABLAKON!!

Most kell nagyon a HAJRÁ VASAS!!!!!!!

Előzmény: conti (4133)
BéKa_d Creative Commons License 2001.01.05 0 0 4144
Na kellemes és eredményes hétvégét mindenkinek...:-)

HAJRÁ VASAS!

BéKa_d Creative Commons License 2001.01.05 0 0 4143
Parmi!

folyt.

Hidd el, hogy önkritikusak vagyunk és nem igazán vagyunk elégedettek a VASAS szurkolók lelátói megjelenésével (létszám, a bíztatás színvonala stb.) - de szerintem egy csapatnál (vagy legalábbis a VASAS-nál) a szurkolói színvonalat nem csak ez jellemzi...

Na jó, nem ingem, nem veszem magamra személyeskedésed, de azért nem lenne baj, ha moderálnád magad. Vagy meg akartál sérteni? Elég nehéz lesz; mindenesetre nem látom be, hogy bármelyik szurkolótáborral versenyeznünk kellene, szerintem egy SZURKOLÓNAK a saját csapatával kell foglalkoznia és értük kell ott lennie a lelátón, nem pedig azért, hogy versenyezzen más csapatok szurkolóival... De lehet, hogy nagyon amatőr vagyok és nem látom át az ultra mozgalom mélységeit és való lényegét. Pedig Debrecentől Szombathelyig már elég sok helyen elgondolkozhattam rajta, de talán majd most Zalaegerszegen megértem a "lényeget" (bár attól tartok én már csak ilyen korlátoltan és hülyeségeket írogatva halok meg…)

Mindenesetre a lapra assz'em büszkék lehetünk, a többi meg úgysem rajtunk múlik úgyhogy részemről maradok

1 BÜSZKE VASAS SZURKOLÓ!

BéKa_d Creative Commons License 2001.01.05 0 0 4142
Parmi!

Az, hogy a Vidiből építkezünk, szerinted mit jelent? Azt, hogy valaha a Videotonban nevelkedett játékosokat veszünk, miután már 1000 éve eligazoltak a Videotonból? Na így igazad van. Egyébként meg elhiheted, hogy nagyjából tudom, hogy milyen múltjuk van a játékosainknak, de én nem értek egyet a fenti megközelítéssel, szerintem az, hogy valamelyik csapat egy másik csapatból építkezik, azt jelenti, hogy komplett játékosokat vesz meg, akik egy másik csapatban értek össze. Ezek a játékosok talán nem is játszottak együtt a Vidiben, nem is onnan vettük meg őket, úgyhogy részemről a téma léptetve.

BéKa_d Creative Commons License 2001.01.05 0 0 4141
Na, hozzátudok végre szólni?

HAJRÁ VASAS!

ADAM17 Creative Commons License 2001.01.05 0 0 4140
VASAS!!!

A sportlapokat meg nem olvastam, csak a focimet, ugyhogy arrol (MZ lemondasarol, amit nem fogadtk el) meg nem mondok semmit talan.

Amugy.

Az izraeli csapatok se noname csapatok, bar en is jobban "orulnek", ha a tavozok, ha mar vissza akarnak lepni, legalabb pl. a spanyol, olasz, angol, francia, holland bajnoksagba tennek ezt. Azt meg nyilvan senki nem gondolja, hogy pl. egy Hamori kvalitasu jatekos azert jon vissza, ill. azert nem jatszik, mert nem eleg jo oda. Hamori egyedul tobbet tud, mint az osszes izraeli allampolgarsagu excsapattarsa.

SIMEK hozzaallasaval nem emelkedik ki a VASAS atlagbol, mert itt alapvetoen kimagaslo a hozzaallas. A Vidi atlagbol minden bizonnyal kiemelkedne.
Archivum (kozelmult):

VASAS-Parmalat 2-0 (legszebb jelenet MICI MACKO elementaris felhofejese /Santa Fe fele/, ehhez foghatot se elotte, se azota nem lattam sehol a vilagon)

VASAS-Vidi 1-0 (legszebb jelenet VACZKOR bombagolja /eredmenyjelzo fele/, amivel a kello extazis eloidezeseert a vegsokig kivart)

conti

Asszem tevedesben vagy. Az igaz, hogy az 5-0 nem biztos, mert pl. ha jo napot fogunk ki, lehet az tobb is. De az meggyozodesem, hogy nalunk jatszanak a vilag legjobbjai, hisz aki nalunk jatszik, az kapasbol a vilag legjobbjai koze tartozik.

csiszi

Kotve hiszem, hogy PALZOLI elfelejtette, hogy hogyan bantak vele. Orultem volna, ha tobb lehetoseget kap, talan mostanra belelendult volna. Meggyozodesem, hogy nagyon is akart bizonyitani, es kuzdott is, az mas kerdes, hogy eleinte latszott rajta a kihagyas, es mieg mindig messe van csucsformajatol. De szerintem ha lassan is, azert fokozatosan javult, pl. az Mtk ellen mar kifejezetten szep dolgokat muvelt. Remelem az elokeszuleti meccseken meg inkabb belejon, mert akkor tavasszal igazan rengeteg oromet szerezhet nekunk ez a sajat nevelesu csatarfenomen.
Sertett kedvenc? Ezt nem igazan ertem.
Jatszani szeretne, csak az a szomoru, ha ezt mashol akarja megtenni, en a helyeben a VASASBAN akarnek egyre tobb szerepet kapni meg ugy is, ha eleinte kevesebbet jatszom. Bizom benne, hogy o se megy el, ha megis, hat max. kolcsonbe (de oda se).
PETOT is maradasra birnam, ha mindenkepp menni akar, akkor mehet.
Szoval en nem szeretnek tavozokat, de abban osztom a velemenyedet, hogy a meglevo ertekeinkre kene tamaszkodni, es nem kell igazolni se jugot, se mast.

HAJRA VASAS!!!

POLNKAI ATTI, GYOGYULJ MEG!!!

ádi Creative Commons License 2001.01.05 0 0 4139
Huszabi!
Szerintem is csak akkor van értelme újabb légióst igazolni, ha minőségi, ilyen is van, pl. Jezdimirovics, meg az az új benga az MTK-nál. Úgy hallottam, viszonylag olcsón jutott hozzá Várszegi. Maxi inkább pénzügyi befektetésnek tűnik, csak még nem kamatozik.
Igazad van Pálzolival is, véltoztatnia kellene a hozzáállásán, de ne feledjük el, hogy ő saját nevelés, ezen a jogon egy kicsit más elbírálás illeti. Azon is érdemes elgondolkozni, mivel járunk jobban: ha megtartjuk Petőtomit, aki a hátán cipelte a csapatot ősszel, vagy eladjuk, és hozunk helyette 3 (hazai szinten) meghatározó játékost (Halmai, Flavio Pim).
Abban is igazat adok neked, hogy a meglevő értékeinkkel nem szabadna ilyen bőkezűen bánni, mert azt a kritikusok sem tagadják, hogy nagyon jó a (zsoldos)játékosállomány, de figyelni kell a riválisokra is, mennyire jól erősítettek (Vidi, Zete, Fradi, stb).

Hajrá Vasas!

Előzmény: huszabi (4136)
MCsaba_d Creative Commons License 2001.01.05 0 0 4138
Conti!

Én soha nem szidtam sem a csapatot, sem a játékosokat, sem az edzőt, ellenkezőleg rosszul éreztem magam, amikor a körülöttem levők ócsároltak valakit. Ennek ellenére továbbra is fenntartom, hogy reálisan kell nézni a dolgokat, és nem elvakultan. Ez nem jelenti, hogy nem szeretném a Vasast, vagy kevésbé szeretném, de ne nézzen engem a szurkolót senki hülyének, mert azt hiszem nekem játszanak, de lehet, hogy ez tévedés, és csak önmaguknak, illetve a pénztárcájuknak, de akkor pedig nem kérek belőle.
Óriási káosz van most nálunk, lassan kezd nevetségessé válni a lemondok, nem fogadom el dolog.
Nem kívánom senki távozását, de ha nem tudnak a vezetők, edzők, játékosok megfeszülve együtt dolgozni, akkor igenis menjen mindenki, aki akádélyozza az erdeményes munkát, akinek más szempontok fontosabbak.
Be kell fejezni a mellébeszélést, és dolgozni kell alázattal.

Előzmény: conti (4133)
TZS Creative Commons License 2001.01.05 0 0 4137
Végre egy kis pezsgés:-)))
Bár a hangnem.......

Nekem jó Zeg akár szombat reggeli indulással is.

Hajrá V@s@s!

huszabi Creative Commons License 2001.01.04 0 0 4136
Sziasztok!

Micsoda élet volt itt az elmúlt 2 napban!

A kupasorsolásról az a véleményem, hogy viszonylag szerencsésnek mondható. Részint mivel itthon játszunk, részint mivel a Vidi igenis verhetőbbnek tűnik, mint pl. az UTE vagy az MTK. Még egyszer nem lehet olyan hülye szerencséjük, mint múltkor...

A pénzügyi helyzetünkről pedig azt gondolom, lehet hogy addig jó amíg az ISM szarakodik velünk. Legalább addig is van miről álmodozni..

Csak nehogy akkor essünk majd pofára, ha az ISM átadja a tul. jogot és mégsem lesz olyan kapós a menyasszony... ( Mert valahogy van egy ilyen érzésem)Nem tudom mennyire komoly az a befektető aki először hagyja szétesni a csapatot, aztán segítene...

Másrészről pedig az egy marha kényelmes álláspont, hogy a Tisztelt Vezetőség ül és arra fogja a pénztelenséget, hogy az ISM betart nekünk (tisztelet a kivételnek). Talán azért meg kéne próbálni csinálni valamit ennek ellenére is vagy éppen ezért . (lásd a vendégszektor ügye).

Úgy tudom, valóban vannak komoly pénzügyi nehézségek, de akkor pl. mi a francnak kell idehozni még 4 jugót? Kell még 4 Maxi, hogy ki legyen a junior csapat? Vagy talán ingyen jönnének?

Az egy dolog, hogy panaszkodunk, hogy bezzeg más klubbok mennyi pénzt kapnak, de fel kéne ébredni és tudomásul kéne venni a helyzetet. Ez van, ezt kell szeretni, és ezek után kell valahonnan pénzt szerezni. Hogy honnan, azt pedig a vezetőknek kéne kitalálni, hiszen azért ülnek ott többek közt. (De most kapcsolok, ez a vezetőség biztos nagyon jó munkát végez, hiszen ezért lett újraválasztva a főnök is...)

Egyébként meg szerintem nem kéne vennünk senkit, hanem az itt lévő értékeinkkből kéne végre csapatot csinálni (mert igenis vannak értékeink), és ebbe még az is belefér, hogy eladjunk néhány játékost. Nekem pl. Pál Zoli őszi teljesítménye és főleg a hozzáállása után nem nagyon hiányozna, és érte talán még kapnánk is valamit, ellentétben másokkal. Ez most biztos nagyon szentségtörésnek hangzik, de nagyon hamar elfelejtette, hogy a problémái idején milyen bánásmódot kapott nálunk. Pont neki kéne megfeszülni és széthajtania magát a csapatba kerülésért, és nem a sértett kedvencet játszani... Ha a klub pénzügyi helyzetén segítene, akár adjuk el Pető Tomit is (nagyon sajnálnám, mert szvsz az ősz egyik legjobbja volt), bár az elég szomorú volna ha így kéne talpon maradnunk. (Egyébként mintha nem nagyon tülekednének a kérők...)

Ádámnak pedig csak azt üzenném igy a kocsmaasztal mellől, hogy szép-szép az elfogultság de azért vannak határok is...

Biztos én vagyok túl negatív, de komoly bajt szimatolok. Most már nem olyan könnyű a túlélés, mint a 16 csapatos bajnokságban, minden csapat megpróbál minden követ megmozgatni, és nem csak várni a csodát.

Nna most ennyit így, hirtelen felindultságomban, bocs hogy hosszú voltam!

P.S.:Tényleg, ki tudja, mi van Mészáros Zolival? Remélem kitart a CSAPAT mellett, és nem megy el a kedve az egésztől. Ezúton is kívánok neki sok sikert az új évhez!!

HAJRÁ VASAS!!!

sen9 Creative Commons License 2001.01.04 0 0 4135
VDTN !

Természetesen emlékszem , de nem szívesen.
Mint ahogy Te sem a Vidi vereségekre ( a Vasas-Vidi párharcokból ebből van több !)
Egyébként az erdményre nem hivatkoztam - erre nem volt okom , mivel ettől nem függ a kupameccs eredménye - csupán : emlékeztem.
Továbbá , szerintem NORMÁLIS ember a sikerre emlékszik szivesen nem a kudarcra , bár kivételek mindíg akadhatnak.
Ezért szíves engedelmeddel - vagy anélkül - én itt továbbra is a Vasas-sikerekről fogok említést tenni szívesebben.
Azt viszont ígérem , ha átnézek hozzátok én nem a tavalyi , vagy azelőtti évet fogom feleleveníteni , hanem inkább azt a sorozatot ami a Dukla Prágával kezdődött és a Real Madriddal végződött.
Igaz , ez több mint kilenc éve volt , de számomra ez volt az utolsó nagy Vidi-siker. Ennek ellenére azokat a meccseket most is örömmel megnézem.

Tisztelettel:

egy örök VASASOS

Előzmény: VDTN (4121)
csiszi Creative Commons License 2001.01.04 0 0 4134
Szia Gyuri!
A Panoráma panzióban/92-323-119/ 2 fős szobaár reggelivel:5000.-Ft.A tulajjal ,Szabó Istvánnal több személy esetén lehet alkudni.Kb. 20 féröhely van.A csarnok közelében a Balaton Hotel van/300m/
itt a 2 ágyas reggelivel:9.700, a 3 ágyas12.300-FT. Remélem a fiammal mi is ott leszünk,de nekünk a barátainknál Hévizen kell laknunk. A csapat lehet,hogy csak erre az egy napra megy le.Mi van a Simicz mezével?
Utólag is BUÉK!Csiszi
Előzmény: tot tibi_d (4132)
conti Creative Commons License 2001.01.04 0 0 4133
Sziasztok!

Sikerült beszélnem Zolival, holnap telefonál szállás ügyben. Este tudatom veletek az eredményét.

A csapattal kapcsolatos hozzászólásokkal kapcsolatos véleményem közelebb áll Ádáméhoz, mint a kritikus hangvételekhez. Tudja ő is, én is, hogy nem a világ legjobbjai játszanak nálunk, nem biztos, hogy 5-0-ra verjük a Vidit, elég lesz bármilyen győzelem. Inkább saját vágyaink megfogalmazásai ezek a pozitív írások. Sajnos ezek a negatívabb, inkább a hibákat kereső-találó megnyilvánulások jellemzőek nálunk a stadionban is, csak nem ilyen kulturált formában.
Azt kívánnám az új évezredre, hogy egy pozitív felfogású, a csapatot BUZDÍTÓ szurkolótáborunk legyen!

Hajrá Vasas!!!

tot tibi_d Creative Commons License 2001.01.04 0 0 4132
Az ÖNKRITIKÁRÓL Parmihoz!!!!!!!!

1,Soha nem mentem a kocsmában más asztalára csapkodni és kioktatni az ott beszélgetőket.
2,Ha megtenném , akkor is azzal kezdeném , hogy Jó napot! / Na egye fenyő: Szevasztok! /
3,Természetesen a sakkban is van egy szabály a kibicről. Lehet , hogy ezt máshol nem ismerik , pedig van!
4,A szurkolásról csupán annyit , hogy a sikításon , füstölésen , óbégatáson kívül létezik egyéb dimenzió is !!! A saját idődön . jegyed árán , utiköltségen kívül adtál-e a csapatodnak bármit is!
5,Az egészséges vetélkedésről a csapataink között pedig csak annyit , hogy a tiétek és a miénk sem most írja a történetének aranyoldalait! Ezt tudomásul venni nehéz , pedig ez az Önkritika kezdete!!
6,Hidd el , hogy minden szavammal igyekeztem a korrektség kereteit nem átlépni.

Amúgy maradok tisztelettel:

tot tibi
egy VASAS SZURKOLÓ

Előzmény: Parmi (4129)
GALA Creative Commons License 2001.01.04 0 0 4131
Tudjuk , hogy áttételesen hány volt vidis játékos került hozzánk ( meg máshova pl HFerike,Taki meg Sopronban ), ami így 1 órára Pesttől nem csoda. Másrészt TóthN nem a haliból indult? Ferike sem tősgyökeres.
Namindegy egy ekkora város nyilvánvalóan kitermel jó focistákat,akik ifikorukban nehezen igazolnak el. utána annál inkább.
Előzmény: VDTN (4130)
VDTN Creative Commons License 2001.01.04 0 0 4130
Béka_d!
Simek és Tiber is Videotonos nevelésű játékos és a Vasas a Gázszertől vette meg őket. Simeknek valóban nem lehetett nagy nb1-es múltja, hisz alig lehetett 20 éves amikor megvettétek. Ha jól tudom hozzáállásával kiemelkedik a Vasas átlagból...
Előzmény: BéKa_d (4122)
Parmi Creative Commons License 2001.01.04 0 0 4129
Ki mondta, hogy bárkit is megvettetek volna a Vidiből? Ha meg tudod, mire gondol rostás, akkor minek irogatsz hülyeségeket? Vidis múltja pedig jó néhány játékosotoknak van, ezt fel is sorolja vmelyik társad.

Ritka értelmes egyed lehetsz, ezt bizonyitja a szurkolókkal kapcsolatos mondandód is. Jók lennének a Vasas szurkolói?... Ezt nem irhattad komolyan... LEGYÉL MÁR EGY KICSIT ÖNKRITIKUS!!! A mostani 12-es mezőnyben talán az MTK szurkolóival ha felveszitek a versenyt egy-egy jól sikerült találkozón... Ez most komoly, és akinek minimális rálátása van a dologra (még az se kell, hogy ultra legyen, vagy foglalkozzon különösebben a szurkolói élet mozzanatival) az ezt már rég megállapitotta.

Előzmény: BéKa_d (4110)
Hama Creative Commons License 2001.01.04 0 0 4128
Sziasztok!
Tudtok valamit a Mészáros Zoltánról?
MCsaba_d Creative Commons License 2001.01.04 0 0 4127
Szállj le a földre! Ha lennének világklasszisaink, akkor nem noname izraeli és hasonló szintű csapatokba adnánk el dollártízezrekért játékosokat, akik hamar visszajönnek kölcsönbe, hanem milliókért sztárcsapatokba. Lengyel, cseh, román játékosokat vesznek komoly csapatok milliókért, tehát nem arról van szó, hogy szegény közép/kelet- Európa, bagóért lehet klasszishoz jutni.
Nálunk még mindig csak pofázásban és a pénz eltételében van világszínvonal.
Ha tényleg komoly befektetőt akarunk, akkor szerényebben, a tényleges képességhez méltó hozzáállással kell viselkedni.Egyébként csak olyan "befektető" jön, aki kis pénzért nagyot akar szakítani, neki megfelel a játékosmozgás, mert abból szakad neki is suska.
Előzmény: ADAM17 (4125)
csiszi Creative Commons License 2001.01.04 0 0 4126
Elindult az élet a Fáyba....
Ma délelőtt első edzésre érkeztek az idén a fiúk. Polonkai kivételével (ő a jövőhéten fog kezdeni) mindenki mozgott, még a Totya is. Mezey marad. Eddig már két lemondását elutasították, a harmadikkal igen csak csínján kell bánnia, mert egyszer csak bejön, nem? A Petőt nem sikerült eddig eladni, pedig piszkosul nagy szükség lenne az érte kapott zsetonra. Ugyanis tudtommal jó néhány járandósággal tartoznak a fiúknak. Sikertelenség egyik oka? Becsapott játékos ugye nem nagy kedvvel teszi oda magát. Úgy néz ki a riválisok ebben most jobbak. Ez a kibaszott ISM rendezhetné már a pálya sorsát és akkor végre a zsebébe nyúlna a Danubius.....
HAJRÁ ANGYALFÖLD!!!!!!!!
ADAM17 Creative Commons License 2001.01.04 0 0 4125
VASAS!!!

MCsaba

Szamomra nagy csalodas, hogy nem nyerjuk sorra a cimeket, pedig valoban vilagklasszisokkal teli a csapat.
Dehat a foci igazsagtalan jatek, raadasul a birok is csalnak.
Sajnos a vilagklasszisok olykor egyenileg es csapatkent se tudjak kihozni magukbol a maximumot, vagy atlagos formajukat.
A valosagot nem kell elkendozni, a hibakat pedig latni kell. De nem mindig kell roluk beszelni, ill. nem csak azokat kell latni, es csak azokrol kell beszelni. A elorelepest persze a hibak kijavitasa hozza meg.
Mellesleg a hibakat nem csupan a szurkolok latjak, hanem pl. a jatekosok, edzok is.

Szerintem az is oka lehet ugy altalaban, nem most, nem a VASASRA ertve a viszonylagos eredmenytelensegnek, ill. a cimek nem nyeresenek, ha pl. tul gyakran, tul nagy mertekben valtozik a jatekoskeret.
Az mas kerdes, hogy ha valaki mindenaron menni akar, termeszetesen mehet, ill. mennie kell.

S meg vmi, mar biztos mondtam parszor, de szerintem mar most sokkal sikeresebb lenne a magyar foci, ha a media 90 szazaleka nem csak a hibakat latna, ill. nem latna ott is hibat mindenben, ahol nincs, azaz nem teremtene ilyen iszonyu antikozeget, ahol a minel trefasabb szutykolasban versenyeznek.

Amugy a velemyedet tokeletesen tiszteletben tartom, es reszben egyet is ertek vele.

HAJRA VASAS!!!

MCsaba_d Creative Commons License 2001.01.04 0 0 4124
ADAM!
Remélem, nem sértődsz meg, de pont az általad képviselt felfogás/hozzáállás miatt nem nyertünk 20 éve semmit.
Ha tényleg csupa világklasszis játékosunk lenne a legjobb edzővel, akkor miért küszködtünk majd' 10 évig az alsóházban, miért örültünk a bronznak, ahelyett, hogy zsákszámra nyertük volna a BEK, KEK, stb. kupákat?
Az, hogy valaki szeret egy klubot, játékost, még nem jelenti, hogy vak. A hiákat látni és mondani kell, mert az álmodozás, a valóság elkendőzése csak káoszt hoz.
Anno egy idós úr azt mondta, hogy "minden nagyon szép, mimdennel megvagyok elégedve", aztán elvesztettük az ország 2/3-át.
Ha reálisan nézték volna az erőviszonyokat, akkor most Magyarország legalább a kétszerese lenne. De ez már nem ennek a topic-nak a témája, úgyhogy csak azzal foglakozzunk, hogy a ködösítések megszűnjenek a Vasasnál,és aki nem tud/akar húzni, az menjen el, bárkiről is legyen szó.
Előzmény: ADAM17 (4123)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!