Nos... akkor nulladik dörgedelem:
Mindenki ellenőrizze az email címét, ugyanis a nem működő (más néven döglött) címek segítségével ellophatók a nickek, ez esetben a moderatura semmit nem tud tenni az égadta egy világon a tiltáson kívül. És a szoft értesítéséeit se tudod olvasni.
"Sok vihart megélt Angyalföldön dolgozunk.
A Fáy utca már oly sok éve otthonunk.
A százezer barát, a NAGY VASAS CSALÁD mindig összetart,
Hát, énekeld velünk jóban rosszban ezt a dalt:
ZÚGJON A HAJRÁ, HAJRÁ, VASAS! ANGYALFÖLD!"
A Vasas 51 olimpiai bajnokot, 53 világbajnokot és 56 Európa-bajnokot adott különböző sportágakban.
1546 országos, felnőtt, magyar bajnokság
51 olimpiai arany-, 15 ezüst-, 32 bronzérem
56 világbajnoki arany-, 68 ezüst-, 56 bronzérem
63 Európa-bajnoki arany-, 96 ezüst-, 120 bronzérem
7 BEK győzelem
Az elmúlt 100 év alatt 31 szakosztály, illetve sportág működött Klubunkban.
HAJRÁ, VASAS!
A politikai témák megbeszélési helye nem ez a topik, hanem ez: VASAS-PolKlub.
Azoknak is elismerésem, akik kimentek.
Én a tervezettel ellentétben a meló és a késői kezdés miatt nem tudtam felmenni. De majd az Internazionale ellen!!!
Bevallom férfiasan, hogy az optimistákkal ellentétben nagyon tartottam a meccstől.
Az elején úgy tűnt, hogy nem véletlenül: a játék ( főleg az első hatvan percben ) elég siralmas volt. (Jó lenne már Mónit elfelejteni...) Viszont az akarással és a lelkesedéssel nem volt gond.
Pető Tomi már megtérülő befektetésnek tűnik...
Úgyhogy a nagyon rossz kezdet után happy enddel zárult az este, egy változatos meccsen.
Dramaturgialilag tőkéletesen oldották meg a srácok, de azért a Hertha ellen majd egy negyedóra alatt rúgott sima hármas kell, mert így a szívbajt hozzák ránk :-)
A továbbjutást csak és kizárólag a csapat küzdeniakarásának (és a bírónak) köszönhetjük.
A játék több mint elkeserítő volt, egy elképzelés nélküli, stílustalan csapat vagyunk jelenleg.
Ebben az idényben 7 tétmeccsünk volt, még csak nyomokban sem lehetett látni egyszer sem, hogy mit akarunk játszani.
Lassan be kellene fejezni a csapatépítést, és mutatni valamit, mert így semmi értelme hangoztatni a komoly célokat.
Szóval gondolom, sokan fanyalogtak-fanyalognak, főleg a kívülállók, én azt mondom: nagyon nagy örömöt szerzett nekünk a csapat.
Hajtottak rendesen és én úgy láttam, ugyanolyan öröm volt bennük a végén, mint Tápióizén.
A közönség (vagyis mi...) fantasztikus volt(unk).
Aki ma kijött az igazi vasasos (sőt, ennél jóval többen vagyunk, sokan a tévét választották, ami a csapat mostanábani teljesítményének "köszönhető").
Viccből mondtam a meccs elején, amikor még különösen kevesen voltunk, hogy a játékosok személy szerint köszönik meg a végén minden szurkolónak a buzdítást. Hát erre nem így lett?!!!
Most csak ennyit, rohadtul elfáradtam, ennyit nem üvöltöttem régóta (pedig szoktam).
Szép volt fiúk! Köszönjük!
Alig várom, hogy holnap videóról visszanézzem.
Sziasztok! Hajrá Vasas!
Már most jelzem, hogy vasárnap itthon ülök. És mivel olyan a meccsidőpont, hogy szerintem rádióközvetítés nem lesz, már most kérem, jelezze valaki a lemenők közül, hogy tudnám-e hívni mobilon, hogy tudósítson!!! Én meg persze felteszem mindazoknak, akik nem utaznak, de neten vannak.
Ennyire csak a kupadöntőn izgultam idén. Szerencsére a vége most fordítva volt, legalábbis a számunkra, nagyon boldog vagyok. Nem tetszett, hogy nagyon kevesen voltunk és 1-1-nél többen Mezey-t kritizálták. Aki ezt így látja, az vak, a játék tényleg nem volt még tökéletes, de nekem több dolog is tetszett, főleg a küzdőszellem. Az erőnléttel sem volt gond emberhátrányban is benyomtuk őket, a helyzetek is megvoltak /Pál Zoli ma mennybe mehetett volna.../, a továbbjutást azonban csak az utolsó pillanatban ünnepelhettük.
Kíváncsian várom a sorsolást, jó lenne egy olyan ellenfél, ahová minél többen utazhatnánk. A VDK egy külön nagy busszal!!!
Még 5 óra... Én már tiszta ideg vagyok. Jó lesz újra együtt szurkolni, ennél már csak az lenne jobb, ha a végén együtt is ünnepelnénk. Elvégre nekem az utolsó VASAS meccsem a ventspilsi volt...
Többekkel történt egyeztetés után akkor a mai időpont 18-18,30 körül a Tücsök nevű műintézményben. Persze mindenki úgy jön, ahogy odaér, de akinek nálam van a jegye, az időben érkezzen, ha lehetséges.
ahogy mások is írták nem kell így bocsánatot kérnünk! Itt a neten már megtettük a magunkét és ma az rtl-ben a VDK-BK nevében én is megtettem! Ennél több csak túl lihegése lenne a dolognak! Azzal tökéletesen egyettértek, hogy ki az erőszakkal a pályákról!
Megvettem a 11 jegyet
-Némó - 3 db
-Béka - 4 db (nincs diákjegy)
-Ádi
-Májkell
-Hont
-TZS
Hontnak ez sokba fog kerülni, mert miatta vissza kellett mennem, és a pénzem is elfogyott, tehát egy ATM-et is fel kellett kutatnom. Gyorsan felhívtam még néhány embert, ha már ott vagyok, kell-e jegy? Sch-ék négyen jönnek, jön Daves is. Tofe viszont elitta az utiköltséget ezért nem tud feljönni Varsányból:-)))
A jegyvétel lassan ment, mert ma már elkezdték a Magyar-Olasz jegyét is árulni. Képletesen. Mert nyomtatott jegy még kevés van, és a néni készségesen elmagyaráz mindent az érdeklődőknek, akik aztán jegynélkül távoznak. Majd holnap újra jönnek.
Amit megtudtam:
Jegyárak: 4000-3000-2000-1000 Ft.
A magyaroknak a "magas" oldal meg a kanyarok vannak fenntartva.
A jegypénztár a Körcsarnoknál minden nap 10-18-ig van nyitva, és ezen a hétvégén szombaton és vasárnap is.
4000-es jegy a G(jobb),H,J,L,M,N(bal)
3000-es jegy a N(jobb),O,P(bal),E(jobb),F,G(bal)
a teljesség igénye nélkül.
Holnaptól az IBUSZ irodák is árulják a jegyeket.
A mai meccs előtti találkozóhely:
Tücsök sörkert, a Stefánia-Gizella sarok. Megáll ott a 77-es és a 75-ös troli, de az 1-es villamostól is kis sétával megközelíthető.
Időpontra tegyetek javaslatot. Kinek hogy jó. Viszonylag korán be kéne azonban menni, hogy meg legyen a helyünk.
Bocs, csak miután megírtam láttam meg a hozzászólásodat. Ettől függetlenül szerintem ez még bőven ide tartozott, de mint írtam részemről lezárva.
Ma pedig egy laza 3-0-val nagyon kiegyeznék. Az idei szezon legfontosabb meccse lesz, ha simán nyerünk, az nagyot lendíthet, ha meg kisenénk, akkor aztán hosszú időre annyi. És persze elképzelhető, hogy kínkeservesen továbbjutunk, akkor meg attül tarok folytatódik a langyos bénázás.
patakveer!
Köszönöm! Most már (legalább) ketten vagyunk minősítve...
Contra!
Bocsánat, igazad van - de csak abban, hogy valóban említettem nevet. Most se akarok kikerülni: Zele.
(ellenben nem én kértem rajta számon, hogy nem reagál, haname patakveer. Viszont ha már így szóba hoztad: valóban én is hiányolom.)
A dolog érdemi része:
Zelét nem az idei, hanem a tavalyi balhé kapcsán említettem. Akkor pedig - mint azt ugyanott le is írtam - néhány méterre ültem az MTK-soktól. (Ők az üllő felső részének egyik bejárata mellett balra, én meg jobbra - a bejárat felöl nézve. Tehát köztem és köztük gyakorlatilag csak maga a bejárat volt). A csürhe a második (egyébként tök idióta) MTK gól után jött oda. Eleinte csak szidkozódtak, aztán néhányan megindultak felfelé. Egyikőjük se jutott el mondjuk egy pofonig, de ez tényleg csak a rendőrök határozott fellépésén múlt. Két embert vittek ki a zsernyákok hátracsavart kézzel, úgyhogy ők (mármint a rendőrök) végig a mötökások egy-két méteres körzetén belül voltak, úgyhogy csak azt kapták el, akinek már szószerint lendült az ökle. Na, az egyikük Zele volt. Ezt pedig saját szememmel láttam, kb. öt méterről.
Mégegyszer hangsúlyozom, hogy teljesen békés MTK szurkolók voltak, öregek és gyerekek. Én igazán nem voltam veszélyben, de ilyen szarul meccsen még nem éreztem magam.
Ádi, Béka és a többek, meg persze Zele is!
Egyáltalán nem akarom Zelét alaptalanul támadni. Már csak azért sem, mert komolyan tisztelem a VASAS iránti elkötelezettségéért. Azt nem mondom, hogy fontosabb neki a VASAS, mint nekem (az ugyanis lehetetlen), de láthatóan ugyanolyan fontos, és egyértelműen szenvedélyesebb. Nagyon komolyan elismerem továbba, amit a VDK-BK, mint a számomra egyik legszimpatikusabb közösség, kialakulásáért eddig tett. Én a legkomolyabban remélem, hogy semmi köze a szombaton történtekhez, de azt nem gondolom, hogy ne kéne vele erről - illetve a problémáról általában - kommunikálni. Ez a fórum - többek között - erre is van.
Amúgy meg lassan és is kezdem únni az egészet, úgyhogy fentartva korábbi véleményemet (kitakarítani a Fáyból a redvás nácikat), részemről lezárva a múlt szombat, és ma nagyon, nagyon, nagyon