Nos... akkor nulladik dörgedelem:
Mindenki ellenőrizze az email címét, ugyanis a nem működő (más néven döglött) címek segítségével ellophatók a nickek, ez esetben a moderatura semmit nem tud tenni az égadta egy világon a tiltáson kívül. És a szoft értesítéséeit se tudod olvasni.
"Sok vihart megélt Angyalföldön dolgozunk.
A Fáy utca már oly sok éve otthonunk.
A százezer barát, a NAGY VASAS CSALÁD mindig összetart,
Hát, énekeld velünk jóban rosszban ezt a dalt:
ZÚGJON A HAJRÁ, HAJRÁ, VASAS! ANGYALFÖLD!"
A Vasas 51 olimpiai bajnokot, 53 világbajnokot és 56 Európa-bajnokot adott különböző sportágakban.
1546 országos, felnőtt, magyar bajnokság
51 olimpiai arany-, 15 ezüst-, 32 bronzérem
56 világbajnoki arany-, 68 ezüst-, 56 bronzérem
63 Európa-bajnoki arany-, 96 ezüst-, 120 bronzérem
7 BEK győzelem
Az elmúlt 100 év alatt 31 szakosztály, illetve sportág működött Klubunkban.
HAJRÁ, VASAS!
A politikai témák megbeszélési helye nem ez a topik, hanem ez: VASAS-PolKlub.
Conti pénztáros úr!
Nálam 10.000,- Ft van, ebből 6 eFt bevétel, a többi az én kiegészítésem.
Természetesen további áldozatra is hajlandó vagyok.
TV!
Egész hétvégén felháborított, hogy csak a Dunaferr meccset reklámozták. Szó sem volt az MTK-ról és a Vasas-ról. Most már szinte biztos, hogy a keddi meccsünket nem adja a TV. De hogy a TS-ben sem említették meg......
Conti!
A hiányt (ha jól tudom most 50 ezer körül van) mindenképpen össze kell adni. Egy ötösre tolem is számíthatsz, plusz a szkennelést (Absolut) lerendezem. Tanulva a mostani gyerekbetegségekbol, már kezdhetjük a következo lapszám elokészítését. Nem lesz könnyu folyamatosan ilyen jó minoségu lapot kiadni.
Mikor, hol találkozzunk holnap? A meccs 18 órakor kezdodik. A kész lapot kora délután (remélem 2-ig) hozhatjuk el a nyomdából. Hogyan terjesztésszük? Nekünk milyen dolgunk lesz vele? Mennyivel kellene emiatt korábban érkezni?
Az Újpest meg leixelt... Az ilyen meccseken tipikusan az első gólt kell mexerezni, aztán működik a dolog. Hát erre most sajnos több mint 60 percet kellett várni. De miért nem inkátt Thomas erőteljes (már-már jó) játékáról beszélünk, vagy Kabát Peti 3 góljáról?
Egyébként meg fenntartom a meccsen megfogalmazott álláspontom, hogy a 90. percben 4-0-ás állásnál egyrészt nem szabad pofázni, másrészt nem kell leküldeni egy bazdmegért (amelyet mellesleg nem a bíró mellett fél méterrel beleordítva az arcába követett el) egy játékost - lásd Urbán a Pécs ellen...
Amennyiben egységár lesz, gondolom a legutóbbi helyünkön leszünk de teljesen mind1 lesz, úgyis mindenki oda megy, ahova akar.
Conti!
A laphoz majd meglátjuk mennyit t'ok adni, 5e a minimum, + assz'em, hogy az AEK elleni nyereményem felét fogom felajánlani - majd d.u. játszom, holnap meg táj-lak; de ma még úgyis hívlak.
Azért az is pofátlanság volt, hogy a tegnapi Gólban nyáladztak a D'ferr meccsről, viszont arról egy árva szóval nem szóltak, hogy mi is ugyan olyan kupameccset játszunk... Na mind 1. Majd a következő körben kénytelenek lesznek megemlíteni (arról nem is beszélve, hogy akkor ezek szerint a tévé nem adja a meccsünket???).
A szemed még jó ! :)) Sajnos tényleg nem voltam.A lányom szülinapjára érkezett pénteken az egész rokonság.Úgy terveztem, hogy a férfitagokkal kimegyünk, de túl későn érkeztek meg.:((
Nemrég jöttem haza, és nem jön álom a szememre. Ádival és Csolóval a lapot intéztük, mindannyiunknak nagyon tetszett a kész anyag. Ha a nyomdában nem történik semmi rendkívüli, kedden a kezünkben lesz. Egyébként eddig 70000-ben van+ a bejelentés 10000, amit nem tudom, hogy Karesz el tudott-e intézni?
Amit eddig összeadtunk:
1, Nemo 15000
2. Tot Tibi 2500
3. helyezett egyelőre nincs, tehát nem érkezett több pénz. Zsu hozzád se?
Most, hogy már képernyőn láttam színesben jobban várom, mint valaha. Rengeteg meló volt vele, de ha a kezembe vehetem, nagyon boldog leszek. Remélem, szurkolótársaink is értékelni fogják, és nem Csolo előrejelzése válik be. Szerinte a többség eldobálja majd. Én azt mondtam, 10-nél több nem jut erre a sorsra. Persze én magamból indulok ki...
Ez csoportunk életében az első igazán komoly dolog, de a következőt teljesen új rendszerben kell, hogy csináljuk.
AEK meccsre a jegyek 1500 Ft-ba kerülnek, a görögök 400 szurkolót jeleztek, de várhatóan többen lesznek. Mi az M szektorban leszünk, ahol a Ventspils ellen is voltunk.
Májkell!
Csak én nem láttalak, vagy nem voltál a meccsen pénteken?
Sziasztok!
Vajon meddig tűri el Mezey Tóth Andrást a csapatban? Focizni nem nagyon tud, durva, és végigszövegeli a meccset. A tegnapi kiállítása jogos volt. Szó szerint a következőt mondta a partjelzőnek: " miért nem lengetsz b...meg?!".
Zováth vagy László sokkal jobb megoldás lenne bal oldali védőnek.
Üdv!
Sziasztok!
Az elöttem elhangzottakkal egyetértek! Megspékelném azzal, hogy nagyon tartok az AEK meccstől! Vajon miért nem sikerül idén legalább 2 alkalommal egyforma összeállításban kezdenünk? Ha a Totya elmozdul Juci mellől rögtön lezavarják! Mi lehetett a Pető csere? Ha , most szántotta a pályát a Norbi , akkor a téli szünetben próbajátékra jelentkezem! A csodák néha vannak, de inkább nincsenek. Ha jól számolom ezt a sanszot a Ventspils ellen megjátszottuk! A véleményem nem ütközik az akkorival, mert most pénteken a Fáyban minket is extrával leptek meg a fiúk! Mihalecz nyilatkozata az igazi!! A BIZALOM , és a REMÉNY ÖRÖK!!!!!!!
HAJRÁ VASAS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Akkor én is hozzászólok, bár nem tér el gyökeresen a véleményem a tegnep látottakkal kapcsolatban. Lassan orvoshoz kell mennem szívgyógyszert beszerezni,ha továbbra is meccsre akarok járni.
De végül is nyertünk,és ez most a lényeg. A kupameccsel kapcsolatban féltem a fiúkat,hacsak nem szívják fel magukat.(Viszont a hitem töretlen,hogy felszívják)
Mivel senki nem írt még a tegnapi meccsről, hát elkezdem.
Szerintem az első félidő tragédia volt. Azt kell, hogy mondjam, ez a megszokott játékunk, ezt produkáltuk a Venstpils-meccs legnagyobb részében is. Én nem látom, hogy lenne bármilyen elképzelésük a fiúknak, egyszerűen ijesztő, amit ilyenkor produkálnak.
Azt hiszem, kedden jön az erőpróba. Én ugyanis úgy vélem, benne van a csapatban, hogy felnőjön a feladathoz, de elképzelhető a másik véglet is, amit le se merek írni.
Nem tudjátok, adja-e a tévé a meccsünket? (Örülnék, ha nem adná, mert biztosan jóval többen lennénk!)
Ugyanoda meyünk, ahol a lettek ellen voltunk?
Daniels!
Nem tudod, személy szerint kikre utalt Dr.M a meccs utáni nyilatkozatában?
Végezetül hadd emlékeztessem a meccsen a környezetünkben helyet foglalt VDK-tagokat arra, hogy a pocsék játékkal, kihagyott Kabát-11-essel eltelt 0:0-as első félidő után, a szünetben Irvine kiment a mögöttünk lévő "Conti-büféhez" és bevásárolt egy Kabát Peti-mezt!!!
Azt hiszem, ezt nevezik előlegezett, aztán megszolgált bizalomnak... :))))
A Vasas-Bremen meccs 2-0-ra végzödött, egy gólos vezetésünknél Werder nyomás alatt egy ellentámadásból Aranyos Imi lötte a másodikat, balról a tizenhatos sarkáról.
Eszrevettetek, hogy ez a topic a leglatogatottabb a drukkerkocsmaba.
Bar en az elobb irtam be a fradi/broaff/-topicba egy kellemes emlekunk ugyeben -VASAS:Werder 3:0 . :-))
Már nem sokat kell várni és lehet lemosni a gyalázatot ( 1:4 )! Lehet, hogy nagy társasággal megyek ( fater, após, sógorok stb. ).Már csak a jegybevételek miatt :))
Szevasztok!
Nagyon gyorsan kellene a válasz ! Este mikor kezdünk????
Conti! tartozásom adom ,és 2000 a sajtóra !!!!
Hajrá VASAS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!4
Egyébként persze, csak én nem fogom őt felismerni.
De mindenki, aki odajön, és pénz kínál, elfogadom.
Legfeljebb kivezetnek a Fáy-ból, hogy ez nem türelmi negyed:-)))))
3000 jó magyar forintokkal szállanék újságba bele.
Apucival küldöm ma este a pízt, azt hiszem Zsuzsikát ismerné meg legkönnyebben az általam adott személyleírásból.
T.ZS.! A szünetben O.K.?
Nálunk megtuzik és meghajtják 10 Ft/db-ért (esetleg még alkuszunk), de csak de. van rá kapacitás, tehát ha 9-kor itt a nyomott, vágott anyag, délre kész.
No persze meccs kozben is lehet valtoztatni : )
Hat meg cserekkel. Akik lehetnek(?):
HAJDU
HERCZEG
LASZLO
HELGERT
MAKSZIMOVSZKI
TOTH N.
KOMODI
POLONKAI(a jelek szerint o tuti nem, mert junior)
ZOVATH
TIBER