Nos... akkor nulladik dörgedelem:
Mindenki ellenőrizze az email címét, ugyanis a nem működő (más néven döglött) címek segítségével ellophatók a nickek, ez esetben a moderatura semmit nem tud tenni az égadta egy világon a tiltáson kívül. És a szoft értesítéséeit se tudod olvasni.
"Sok vihart megélt Angyalföldön dolgozunk.
A Fáy utca már oly sok éve otthonunk.
A százezer barát, a NAGY VASAS CSALÁD mindig összetart,
Hát, énekeld velünk jóban rosszban ezt a dalt:
ZÚGJON A HAJRÁ, HAJRÁ, VASAS! ANGYALFÖLD!"
A Vasas 51 olimpiai bajnokot, 53 világbajnokot és 56 Európa-bajnokot adott különböző sportágakban.
1546 országos, felnőtt, magyar bajnokság
51 olimpiai arany-, 15 ezüst-, 32 bronzérem
56 világbajnoki arany-, 68 ezüst-, 56 bronzérem
63 Európa-bajnoki arany-, 96 ezüst-, 120 bronzérem
7 BEK győzelem
Az elmúlt 100 év alatt 31 szakosztály, illetve sportág működött Klubunkban.
HAJRÁ, VASAS!
A politikai témák megbeszélési helye nem ez a topik, hanem ez: VASAS-PolKlub.
Elnézést kérek a Vasas-szurkolóktól, amiért kispesti létemre itt szerepelek, de több okból is érint a téma.
Kicsit unalmas már, hogy ha egy MTK-szurkolónak meghúzzák a pajeszát, akkor világvége van és horror, és vagyon sírás és fogaknak csikorgatása.
Patakveer!
Kérdés, hogy az MTK vezetése, az MTK-szurkolók és a Magyar Újságírók Országos Szövetsége el fogja-e ítélni a Nemzeti Sportot, ha kiderül, hogy a gyerektördelés csak egy hatásvadász és hangulatkeltő hazugság.
Akkor most ki a korrekt?
Igazad van, beszemtelnekedunk listatokra. Bocsanat.
Kivancsi voltam, mi tortent es sajnaltam, hogy butasagbol tobbet irtok, mint kellene.
Vedelmetekben irtam, a Fischi :) jo fej lenne, ha letezne.
Meg egyszer elnezest.
Hajra Fradi !
Lőrinc!
Ezt a csonttördelést nem hiszem.
Éspedig azért nem, mert amikor MTK-szurkolókat megtámadnak, mindjárt ott a sajtó, és megabotrány van a dologból.
Persze hogy egy-két pofon sem előremutató és pozitív dolog, de azért nem kéne mindjárt holokauszttá nagyítani a dolgokat.
Amikor más csapatok szurkolóit támadják meg bárhol az országban, akkor a sajtó nincs sehol.
Érdekes.
Conti és Sch-ék mindenképpen kimennek olyan 8-ra a Stadionba, szerintem mi is menni fogunk, legfeljebb egy kicsit csúszunk.
Egyébként bárki, akinek nincs jobb dolga, tiszteletét tehetné, legalább végre személyesen is elpolemizálhatunk a szombatról, a csütörtökről és a jövő vasárnapról...
Tegnaptól Nitsovits a Szeged játékosa!
Van-e valakinek híre a pólócsapatról? Vári megtartása, Varga Tomi visszahívása óta semmi hír. Martinovics tuti nem lesz, most egy rutinos balkezes játékos távozik, hogy áll össze a csapat?
A kézislányokról sincs túl sok jó hír, alig vannak annyian, hogy edzésen kétkapuzzanak, a cél az 5-6, helyezés!?-no comment!
Mindenesetre Gyalog elnök úr "jól" ténykedik, hiszen idén még nem szűnt meg szakosztály a tavalyi férfi röpi után.
Az, hogy évek óta ténylegesen nincs atlétika, úszó, torna szakosztály, csak néhányan vegetálnak; a vívó, ökölvívó, birkozó,tenisz szakosztályt is 2-3 ember tartja fenn eredményeivel, a labdások pedig évről-évre gyengülnek és kerülnek egyre messzebb a régi sikerektől, úgy látszik senkit nem érdekel.
Az olimpián talán lesz 6 sportolónk!
Az más kérdés, hogy szerencsés esetben ők hozhatnak akár 4 aranyat is (póló, Erdei, kardcsapat, kard egyéni), és még 2 érem is összejöhet (Lakatos, kard egyéni), de ez nem a VASAS Club sikere, hanem néhány megszállott edző és versenyző sikere lesz. Persze Gyalog úr majd villogni fog, és saját magát elismeri.
Előre a gyalogi úton!
Pár nappal a történtek után egy kicsit másképpen látom a szombati derbit. Taktikailag fegyelmezett volt a társaság, ez bizonyítja, hogy az MTK középpályája nem tudott a saját szisztémája szerint koreografálni. Ilyen fegyelmezettek még nem voltunk idén, és ez jó jelnek minősül nálam. Ha a csatáraink formában vannak és a középpályánk is agilisabb, akkor szép lehetett volna a végeredmény.
Azért mérkőzés és mérkőzés között különbség van, néhol nem is kicsi. Más szempontok vezérelték a taktikai elképzeléseket szombaton és mások fogják holnapután.
Remélem gyuri bácsi megértette velük, hogy ez az egy lehetőség van, nincs olyan, hogy majd a jövőhéten, meg ilyesmi. Vagy megoldják csütörtökön, vagy talán jövőre.
a csapat jónak tűnik, de ha az mtk ellen sem mert ilyet kirakni sőt pont az ellenkezőjét , akkor azt kellene hinnem a Ventspils lényegesen gyengébbnek ítéltetik ( bár ugye kikaptunk).
Tiber nem véletlenül bizonytalanít el egyeseket.
De hát jelenleg nincs csatárunk (sem.)
Tudom én, hogy ez a csapat nagyon is támadó szellemű, majdnem vakmerő ősszeállítású, amit Gyuri bácsi úgysem mer kezdetni. Azért ilyen, mert feltétlen támadószellemet és letámadást tartalmaz. Az ellenfél, talán 2-3 fővel támad majd, ez a max, amíg ők a továbbjutók. Ezért megbontanám a 4 védős felállást és a középpályát szállnám meg több okból is. Először is a letámadásos labdaszerzéshez jól jön, ráadásul az ellenfél 2. hullámban érkező támadóit is kontrolálja. A letámadáshoz talán Pál Zoli kevéske ,de azt 4 ember is meg tudja oldani. Ha mégsem a letámadást játszuk, akkor az oldalak lezárásához kell majd Komódinak és Petőnek kifigyelnie Simek és Zolika oldalára.
Köszi mindenkinek a bíztatást.Félre ne értsetek, nem sértodtem meg.Hogy kell pótolni a belépést?Van valami formanyomtatvány ? És kinek kell odaadni ?
TZS !
Ha bírod még, akkor én is kérnék egy jegyet.
Dan !
Megint tetszik a csapatod. Egyedül Tiberben vagyok bizonytalan, de hát nem tudom, hogy ki lenne jó helyette. Thomas már annyi bizonyítási lehetoséget kapott, és nem él vele.
Mivel én nem láttam a meccset, ezért nem tudok érdemben nyilatkozni, de megpróbáltam Dr M Gy-fejével gondolkodni. Ha Pető fogja a fickót, akkor nagyon kellene valaki Szili mellé a középső középpályára. pl Komódi! Ha a fickó magassával volt első sorban gond, akkor azt máshogy is meglehet oldani, nem csak Tomi rá állításával.
Nálam ez a kezdő csapat csütörtökön:
Kavics - Maxi, Juhár, Zováth - Simek, Komódi, Szili, Pető, Pál - Tiber, Kabát
Daniels!
Tudom, elég nagy luxus Petotomit emberfogóban játszatni, és tudom Landrjev nem egy Ferenczy, de szombaton eltüntette a pályáról F-t. Elég magas, eros és gyors az orosz csatár semlegesítéséhez. Totya nem volt képes megbírkózni ezzel a feladattal. Az igaz viszont, hogy a támadójátékunk látná kárát.
Szerintem ez a kulcskérdés.
Én is örülök, hogy most már "csak" könnyebb sérülésekről ír az újság! Valóban kár volt ezért a balhéért és emelett fölösleges is! Én is csatlakozom, hogy ne dobálózzunk nevekkel amíg semmi konkrétumot nem tudunk arról kik voltak benne!
BéKa!
A NS szerint negyvenen kísérték el a ventspilsiek a csapatukat. Nem lehetnek köztük ismerosök? Nálam nem jelentkeztek.
TZs!
Olyan közel dolgozol a Stadionhoz. Számíthatok rá, hogy csütörtökön délelott megveszed az én jegyem is? A meccs elott, mondjuk 6 és 7 között, találkozzunk a Stefánián abban a sörözoben, ahol a kupadönto után busongtunk!
Kolomlyan felvetődött Maxi szerepeltetése, a lett center miatt és mivel Florian meggyőző volt vasárnap is ezért lehet, hogy játszani fog! Azt még nem tudni, ki szerepel bal oldali futóban, de valószinüleg nem játszhat sem a Norbi, sem a Polo.
Végre egy olyan MTK elleni meccs volt, ahol a Vasas tábor túlnyomó része végig sportszeruen viselkedett. Tényleg! Ezt is ki kell emelni! Ami utána történt az viszoont többszörösen is szégyen!
1. Önmagában egy állatság!
2. Pont az MTK kokemény és nagy létszámú tinijeit? Ez igen bátor!
3. A Vasason röhög minden komolyabb hool!
4. Tessék tudomásul venni, hogy a széles közvélemény az ilyen balhét nagyon helyesen elitéli és azonosítja az állatokkal a csapat többi szurkolóját.
Most már tényleg kellene csinálni valamit és nem csak a szavak, meg elhatárolódás szintjén. Értem és megértem, amit Béka kér, hogy ne dobálózzunk a nevekkel addíg, amíg...., nem is teszem, de, aki ott volt, az látta, hogy ki érintett és tudjuk, hogy, ki nem szól hozzá, egyáltalán nem siet tisztázni magát...
Contra!
"Élteto" téma van megint, mi??? A megközelítésed pedig élményszámba megy és természetesen megint orült tárgyilagos! Azért érdekelne, hogy mit válaszolnál Patakveer korrekt kérdésére!?
Ma este talalkozunk? Errol nem is tudtam.
Hat nem tudom hogy az NS mennyire libibolsi, remeltem hogy nem az, lehet tevedek.
A balheval kapcsolatban meg akkor majd kiderul hogy mi volt.
Na igen, legutobb az a loveses kacsa egy kicsit tullott a celon...