Nos... akkor nulladik dörgedelem:
Mindenki ellenőrizze az email címét, ugyanis a nem működő (más néven döglött) címek segítségével ellophatók a nickek, ez esetben a moderatura semmit nem tud tenni az égadta egy világon a tiltáson kívül. És a szoft értesítéséeit se tudod olvasni.
"Sok vihart megélt Angyalföldön dolgozunk.
A Fáy utca már oly sok éve otthonunk.
A százezer barát, a NAGY VASAS CSALÁD mindig összetart,
Hát, énekeld velünk jóban rosszban ezt a dalt:
ZÚGJON A HAJRÁ, HAJRÁ, VASAS! ANGYALFÖLD!"
A Vasas 51 olimpiai bajnokot, 53 világbajnokot és 56 Európa-bajnokot adott különböző sportágakban.
1546 országos, felnőtt, magyar bajnokság
51 olimpiai arany-, 15 ezüst-, 32 bronzérem
56 világbajnoki arany-, 68 ezüst-, 56 bronzérem
63 Európa-bajnoki arany-, 96 ezüst-, 120 bronzérem
7 BEK győzelem
Az elmúlt 100 év alatt 31 szakosztály, illetve sportág működött Klubunkban.
HAJRÁ, VASAS!
A politikai témák megbeszélési helye nem ez a topik, hanem ez: VASAS-PolKlub.
mint szinte mindíg most is visszaadod ,amit érzek .
Ám -tudva , hogy szurkolók vagyunk - ha nem szurkolói szemmel nézzük , akkor azt látjuk , hogy az Újpest a Bölények elleni egy tegnapihoz hasonló infarktusos hihetetlen grundfoci ( és kinti vereség után ugye ) el is hitték a győzelem utáni képek alapján hogy ők JÓK. Aztán a Sturm beledöngölte a földbe...( nem egy INTER)
Hát reméljük mi ennél jobban a földön járunk.
(Nem akarom elrontani senkinek az örömét . én tegnap még elhessegettem ezeket a gondolatokat magamtól de aztán ma reggel felébredtem és...)
A meccs koreográfiája ( 10 emberrel 2 gól ) és a továbbjutás az utolsó percben elvakíthat sokakat . Ez egy k gyenge meccs volt egy k gyenge ellenféllel szemben . Én kint a 10 percben megjegyeztem , ezeknek 5-10 gólt kellene rúgunk . Csak néha tudtak egymáshoz passzolni , ha bárkit megtámadtunk azonnal elvesztette a labdát , a 2. félidőben emberelőnyben a térdükön jártak . Ha mi nem egy tápiószecső nb20 szintjén állnánk ez nem így alakult vona . Az első félidőben világosan látszott GŐZÜNK SINCS HOGY AKARUNK TÁMADNI , A VÉDELEM MEG KATASZTRÓFA .( az meg hogy ha nyerni akarunk miért 6 védővel kezdtünk , aztán emberhátrányban meg 6 támadóval játszottunk , hát nem dícséri a Mezeyt. Nem azt mondom , hogy rosszul cserélt , hanem , hogy eleve nem így kellett volna felállni.Ez tisztán látszott a 2. félidőben hogy a 3 védő is elég . Ok kockázatos de 6 védő-védekező már nem is dupla kotton hanem egy egész teherautónyi főleg egy nemzetközi kupameccsen . Ha kapunk egy német,angol vagy olasz csapatot , akkor hány védővel fogunk kiállni ??? Még jó ,hogy Ari már legalább 1x nem lehet ott:-)( .
Teljesen egyetértek Mcsabával azzal együtt hogy rászántam a pénzt , drukkoltam ( mint egyébként bármely magyar csapatnak megtettem volna )a góloknál is ugráltam , de attól még nem leszek vak.
Geyza , ha nem akarsz csalódni NE NÉZD VISSZA VIDEÓN , AZ ÖSSZES ILLÚZIÓDAT ELVESZTED. Én belenéztem.
Emléxem, néhány éve, amikor az Újpest a Kisinyovi Bölények ellen az utolsó utáni percben rúgott góllal jutott tovább, milyen irígykedve néztem és gondoltam az újpesti szurkolókra. Tegnap végre egyszer mi voltunk képesek az utolsó utáni percben rúgott góllal továbbjutni és nekem most csak ennyi számít.
És aki kint volt, annak szerintem egy életre szóló élmény volt a meccs. És ha még 1x a kapufák is bemennek és a helyzeteinket higgadtabban értékesítjük, akkor nem örexem egy meccs alatt éveket, nem hozom előrébb az első infarktus időpontját, de ez most nem számít.
Ennél jobban nem kellett kiverni ezt a lett csapatot, ha 6-0-ra nyerünk, akkor is csak az első körbe jutottunk volna be. És szinte biztos vagyok benne, hogy így sokkal jobban örültünk a győzelmünknek, mintha mondjuk 3-0-ra nyerünk, de kihagyunk millió ziccert.
Szerintem egy fantasztikus este volt és köszönöm mindenkinek, akinek része volt benne.
Azoknak is elismerésem, akik kimentek.
Én a tervezettel ellentétben a meló és a késői kezdés miatt nem tudtam felmenni. De majd az Internazionale ellen!!!
Bevallom férfiasan, hogy az optimistákkal ellentétben nagyon tartottam a meccstől.
Az elején úgy tűnt, hogy nem véletlenül: a játék ( főleg az első hatvan percben ) elég siralmas volt. (Jó lenne már Mónit elfelejteni...) Viszont az akarással és a lelkesedéssel nem volt gond.
Pető Tomi már megtérülő befektetésnek tűnik...
Úgyhogy a nagyon rossz kezdet után happy enddel zárult az este, egy változatos meccsen.
Dramaturgialilag tőkéletesen oldották meg a srácok, de azért a Hertha ellen majd egy negyedóra alatt rúgott sima hármas kell, mert így a szívbajt hozzák ránk :-)
A továbbjutást csak és kizárólag a csapat küzdeniakarásának (és a bírónak) köszönhetjük.
A játék több mint elkeserítő volt, egy elképzelés nélküli, stílustalan csapat vagyunk jelenleg.
Ebben az idényben 7 tétmeccsünk volt, még csak nyomokban sem lehetett látni egyszer sem, hogy mit akarunk játszani.
Lassan be kellene fejezni a csapatépítést, és mutatni valamit, mert így semmi értelme hangoztatni a komoly célokat.
Szóval gondolom, sokan fanyalogtak-fanyalognak, főleg a kívülállók, én azt mondom: nagyon nagy örömöt szerzett nekünk a csapat.
Hajtottak rendesen és én úgy láttam, ugyanolyan öröm volt bennük a végén, mint Tápióizén.
A közönség (vagyis mi...) fantasztikus volt(unk).
Aki ma kijött az igazi vasasos (sőt, ennél jóval többen vagyunk, sokan a tévét választották, ami a csapat mostanábani teljesítményének "köszönhető").
Viccből mondtam a meccs elején, amikor még különösen kevesen voltunk, hogy a játékosok személy szerint köszönik meg a végén minden szurkolónak a buzdítást. Hát erre nem így lett?!!!
Most csak ennyit, rohadtul elfáradtam, ennyit nem üvöltöttem régóta (pedig szoktam).
Szép volt fiúk! Köszönjük!
Alig várom, hogy holnap videóról visszanézzem.
Sziasztok! Hajrá Vasas!
Már most jelzem, hogy vasárnap itthon ülök. És mivel olyan a meccsidőpont, hogy szerintem rádióközvetítés nem lesz, már most kérem, jelezze valaki a lemenők közül, hogy tudnám-e hívni mobilon, hogy tudósítson!!! Én meg persze felteszem mindazoknak, akik nem utaznak, de neten vannak.
Ennyire csak a kupadöntőn izgultam idén. Szerencsére a vége most fordítva volt, legalábbis a számunkra, nagyon boldog vagyok. Nem tetszett, hogy nagyon kevesen voltunk és 1-1-nél többen Mezey-t kritizálták. Aki ezt így látja, az vak, a játék tényleg nem volt még tökéletes, de nekem több dolog is tetszett, főleg a küzdőszellem. Az erőnléttel sem volt gond emberhátrányban is benyomtuk őket, a helyzetek is megvoltak /Pál Zoli ma mennybe mehetett volna.../, a továbbjutást azonban csak az utolsó pillanatban ünnepelhettük.
Kíváncsian várom a sorsolást, jó lenne egy olyan ellenfél, ahová minél többen utazhatnánk. A VDK egy külön nagy busszal!!!
Még 5 óra... Én már tiszta ideg vagyok. Jó lesz újra együtt szurkolni, ennél már csak az lenne jobb, ha a végén együtt is ünnepelnénk. Elvégre nekem az utolsó VASAS meccsem a ventspilsi volt...
Többekkel történt egyeztetés után akkor a mai időpont 18-18,30 körül a Tücsök nevű műintézményben. Persze mindenki úgy jön, ahogy odaér, de akinek nálam van a jegye, az időben érkezzen, ha lehetséges.