Keresés

Részletes keresés

conti Creative Commons License 2000.08.26 0 0 1729
Nagyon szurkoltam, mikor megtudtam lehetséges kapható ellenfeleinket, CSAK A ROMÁT NE!!! Borzasztó lett volna a Stadio Olimpico vendégszektorában másik imádott klubom ellen szurkolni, és kiesésüknek örülni. Így örömmel megyek Athénba, ahol még amúgy sem jártam, és verhetőbb ellenfélnek tűnik. Illetve azt mondanám inkább, ellenük legalább van egy kis esély. Nikolaidisz, és Csirics kiváló játékosok, kérdés, milyen formában lesznek egy bajnokival a lábukban. Csütörtökön pont a Romával játszottak barátságos meccset /Rómában 68000 néző előtt/ és harcoltak ki 0-0-át. Pedig a komplett támadósor játszott: Totti, Montella, Batigol.
Kérdés a Kabát, Sowunmi, Pál trió rohamait is képesek lesznek-e megakadályozni?
Annak örülnék, ha a nézőszámnak csak a negyede kint lenne nálunk a Népstadionban. Akik most nem jönnek ki, nem fanyaloghatnak gyenge ellenfél miatt.
Jólesett nekem is, Mezey nyilatkozata a szurkolókról, tényleg azok tehetnek a legkevésbé róla, akik kint vannak, hogy csak ezren vagyunk. Mi mindent megtettünk, a csapat pedig meghálálta a győzelemel. Valamennyiünk számára felejtetetlen estét szereztek, és remélem továbbjutásnak örülhetünk a görögök ellen is.

Akit esetleg érdekel az athéni utazás, jelezze, jó lenne, ha minél többen mennénk!!

Hajrá Vasas!!!!!!!!!!!!!!!

Lorinc_d Creative Commons License 2000.08.26 0 0 1728
Most lattam az UEFA-csoportokat. Hat az AEK valoban eros, de kaphattatok volna a Romat, a Portot, a Stuttgartot vagy a Rayo Vallecanot is...
karesz4 Creative Commons License 2000.08.26 0 0 1727
Üdv Mindenkinek:

Íme, ahogy az MTI bemutatja azt a csapatot, amelyiket mi el fogunk búcsúztatni:

Az AEK Athén (görög) névkártyája:

--------------------------------

Alapítva: 1924

A Nikosz Gumasz-stadion befogadóképessége: 33 494 néző

Vezetőedző: Jannisz Patiakakisz

Bajnok: 11-szer (1939, 1940, 1963, 1968, 1971, 1978, 1979, 1989,
1992, 1993, 1994)

Kupagyőztes: 11-szer (1932, 1939, 1949, 1950, 1956, 1964, 1966,
1978, 1983, 1996, 2000)

Az európai kupák történetében az AEK Athén eddig négy alkalommal
találkozott magyar csapatokkal. A görögök 1972-ben az UEFA Kupa első fordulójában a Salgótarjáni BTC ellen továbbjutottak, 1983-ban a kupagyőztesek Európa Kupájának első körében azonban kiestek az Újpesti Dózsával szemben. A két évvel ezelőtti UEFA Kupa selejtezőben az AEK Athén 4-2-es vereséget szenvedett az Üllői úton
a Ferencvárostól, a visszavágón azonban 4-0-ra diadalmaskodott.
Tavaly szintén az UEFA Kupában a budapesti 2-1-es vereség után 1-0-ra győzött az MTK ellen, idegenben lőtt góllal jutott tovább.

Az AEK Athén nemzetközi tétmérkőzései a magyar csapatokkal:

UEFA Kupa, 1. forduló (1972-73):

AEK Athén-Salgótarjáni BTC 3-1 (2-0)

Salgótarjáni BTC-AEK Athén 1-1 (0-0)

Kupagyőztesek Európa Kupája, 1. forduló (1983-84):

AEK Athén-Újpesti Dózsa 2-0 (0-0)

Újpesti Dózsa-AEK Athén 4-1 (3-1)

UEFA Kupa, selejtező (1998-99):

FTC-AEK Athén 4-2 (2-0)

AEK Athén-FTC 4-0 (3-0)

UEFA Kupa, 2. forduló (1999-2000):

MTK-AEK Athén 2-1 (1-0)

AEK Athén-MTK 1-0 (0-0)

Az AEK Athén szeptember 9-én hazai pályán az Iraklisz ellen játssza első bajnoki mérkőzését.

Üdv:

Karesz

Belepofázok én is Creative Commons License 2000.08.26 0 0 1726
Üdv szomszédok !

Az az érzésem van, hogy a Mezeynek megint kezd elöjönni az üldözési mániája........

Bye

majkell Creative Commons License 2000.08.26 0 0 1725
nem tűnt....
majkell Creative Commons License 2000.08.26 0 0 1724
Én sem akartam eddig hozzászólni a kupameccshez, most sem sokat, mert már többektől elhangzott, amit én gondolok.Csak annyit, hogy nagyon nagy élmény volt. Nagyon jól tudom, hogy milyen volt a játék színvonala, de pont azt valósították meg a játékosok, ami eddig a legjobban hiányzott: hajtottak egymásért,a végén egymás nyakába borultak, csapatot alkottak ( lásd még Sinkovics, Mezey, Tot Tibi stb).Remélem, hogy ez egy áttörést jelent, felszabadulnak a gátlások. Majd meglátjuk....
És a közönség most nem a tizenkettedik ember volt, hanem a tizenegyedik. Soha nem felejtem el azt az utolsó percet, amikor a 120 perc alatt felgyülemlett várakozás,kétségbeesés, türelmetlenség, keserűség,szitkozódás,düh, hitetlenkedés, remény egy pillanat alatt kiszakadt az emberből.Ezt úgy is csak az értheti meg, aki kinn volt. De azokat is megértem, akik a tévén keresztül nézve teljesen máshogy láttak mindent. Egyébként azért ez a lett csapat nekem tűnt olyan bűn rossznak, főleg a kapusuk nem.
Ennyi.

TZS !

Hányadikán írtad az összefoglalót a "női" topicba ?

Geyza !

Én is észrevettem, hogy sokan nem olvassák az éjszakai műszakot. Nyilván reggel csak az aznapi dátumtól kezdődő írásokat veszik elő:((

Debrecenben győzni kell! Egyébként az ő topicjukban csak úgy hemzsegnek a 4:0-ák.Csak tudnám mire,alapozzák ?! Mintha mi kaptunk volna ki Újpesten 8:3-ra.

májkell

tot tibi_d Creative Commons License 2000.08.26 0 0 1722
Szevasztok!
Kihagytam néhány napot, és pontosan azért, mert nem akartam első lendületből leírni dolgakat. Nem bántam meg, mert sokkal másként látom az történteket , mint közvetlen a Ventspils meccs után. A topicunk hozzászólásai is segítenek abban, hogy elmondjam a következőket:
1, Először is aki sötét lettekről mesél az tekintse meg a ventspilsi home lapot és kerekedni fog a szeme! Abban a városban /kikötőben/ több olaj folyik mint víz a Dunában Budapestnél! Az pedig valószínűleg senki elött nem bizonyítandó tény, hogy a víz vagy az olaj tartalmaz nagyobb hasznot. Amint hallottuk a 90-es évek másodikfelében alakult csapat modern stadionnal /talán akik élőben látták mesélhetnének!!/, angol edzővel, valamint közel sem falábú orosz játékosokkal rendelkeznek. /ez utóbbiaknak jobban megéri a lett légiós élet mint az akármilyen alacsonyabb-magasabb osztályú nyugati!/ Nem tudom ki és hogyan látta , de a pénz nagyobb mértékben van jelen náluk , mint ad. az MTK-nál jelent meg itthon olyan hirtelen.
2, Nem igazán értem azokat a véleményeket, hogy "be sem férne a 12 közé", "a PMFC-t verte csak meg" stb. Ez lehet ,hogy igaz, de megverni itthon, ezt a szemmel láthatóan még nem kész csapatot is, csak a ZTE tudta otthon, és éppencsak!
3, Aki többet foglalkozott a VASAS idei kezdésével , az tudja, hogy valószínűleg a stadionban lelkileg ismét átlépett a csapat egy akadályon! Eddig soha nem örültek együtt, nem pacsiztak a közönséggel, nem mosolyogtak,stb! Azt hiszem, hogy valami gátlás ott és akkor oldódott a játékosokban. Természetesen ez csak ott a stadionban és testközelben volt nyilvánvaló és szemmel látható!
4, Igazán nem tudom megérteni a sok fanyalgást / a fikázásokról nem beszélek, mert az a számomra nem vélemény!/, hiszen 80 percen keresztül 10 emberrel vért izzadva és tíz körömmel kaparva tovább ment a csapat, a számára teljesen kedvezőtlen körülmények között!! Ez nem azt jelenti, hogy top-on van a csapat, de láttuk, hogy mire lehet képes!!!/július DUNAFERR!/ Dr. Mezeyről pedig annyit, hogy lehet az idő mindenki felett eljár, de a mai magyar foci utolsó igazi emlékei, sőt egy ország figyelme az Ő kapitánysága idején volt érzékelhető! /80.000 néző a magyar - brazilon!!!, és győzelem meg jó játék!/
5, Kemény dió az AEK, de ha van egy szint ahonnan már el lehet lépni, akkor talán "meglepetést is okozhatunk" , mint mondotta valaki elöttem!!
6, Végezetül a közönségről csak annyi amit a csapat edzője is mondott! Az 1000 ember hangja jelentett annyit a csapatnak, hogy ne hulljanak szét még a legrosszabb periódusban sem! Valóban piros pont a MGY-nek , mert az egész klubb vezetéséből Ő kontrázott a negatív és eléggé sekélyes kritikai megjegyzésekre egyedül és értünk!

Nagyon nehéz lesz itthon a bajnoki meccseken, de a kupa derbiken még inkább! Ezért nem megyek el szó nélkül a "szurkolói!??" attrocitás mellett sem! Lehet olvasni a kocsmát és érezni, hogy ez pont most nem hiányzott! Még akkor sem, ha ma már ismert, hogy az esemény mértéke közel sem érdemelt ekkora csámcsogást! Még így is sajnálom a sértetteket, elítélem a balhézókat, de a maximális unszimpátiámat igazán a NS nyerte el! Ma már tudom VASAS drukkerként is, sajnos, hogy milyen amikor a zöldeknek, liláknak esik neki a sajtó! A példányszám emelés igényesebb, bár valóban nehezebb útja a színvonalas cikkek írása! Ám amint olvasgattam, a számunkra az ujságíróktól /tisztelet a jelentős számú kivételnek!!/ sem marad ,vagy jut több, mint az általuk becsmérelt mai magyar focitól!!!/beleértve a csapatomat , a VASAS-t is!!/

HAJRÁ VASAS!!!!!!!!!!

geyza_d Creative Commons License 2000.08.26 0 0 1721
Ja, egyébként felhívom a figyelmeteket, hogy nyitottam egy topicot arról, hogy legyen kettős rangadó a Népstadionban: Vasas-AEK Athén és Dunaferr-Feyenord.

Szóljatok hozzá!

Hajrá Vasas!

geyza_d Creative Commons License 2000.08.26 0 0 1720
Láttátok, Juci a válogatott keretben...
Hm...
StephanG Creative Commons License 2000.08.25 0 0 1719
Már a következő UEFA meccsre tekintettel ha valakit érdekel: www.aek.com

Hajrá VASAS!!!!

geyza_d Creative Commons License 2000.08.25 0 0 1718
Csak annyit, hogy Dr. M most belopta magát a szívembe!

Hihhhhetetlenül primitív Ágai (nagyon)Kis András közbeugatásai ellenére kiderült a szavaiból, hogy nem udvariasságból, hanem őszinte elismeréssel beszélt arról, amit az a lefikázott ezer néző művelt tegnap a Népstadionban!

Nem szó szerint idézem (azok számára, akik nem látták), de olyasmit mondott, hogy a szurkolók hangja betöltötte a stadiont, csak a legnagyobb elismerés hangján tud erről beszélni és nagy segítséget jelentett ez a csapat számára. És mivel még egyszer mondom, ez az általános nihilizmusra, a kevés szurkolóval kapcsolatos kéjes csámcsogásra hangzott el - hát én azt mondom, 1:0 Mezeynek!

HAJRÁ VASAS!!!

FEL ATHÉNRA! LOPJUK EL A LÁNGOT!

geyza_d Creative Commons License 2000.08.25 0 0 1717
Nappalisok!

Miért van az, hogy az éjszakai műszakra szinte soha nem reagáltok??!!
Legalábbb a konkrét kérdéseket észrevehetné valaki.
Most például azt se tudom, ki megy Debrecenbe. Majd hívlak titeket szép sorban...

A Mezey-kisinterjút én is ide akartam másolni, érzékeny a mesterünk, de hát ezt tudtuk.

A tegnapi meccsről - ahogy nézem - nagyon megoszlanak a vélemények. Szerintem lépjünk túl rajta. Bent vagyunk és kész.

Reálisan nézve a görögök ellen nincs esélyünk, de én azt mondom, ha addig a csapat végre összeáll és elkezd játszani, MEGLEPETÉST okozhatunk.

A külsős beírók pedig tanúsíthatnának egy kis szolidaritást, mi se járunk más topicokba fikázgatni...

azért is...

karesz4 Creative Commons License 2000.08.25 0 0 1716
Balázs_ka!

Bocs a kiszolásomért! De a jelzőiden talán finomíthatnál, és talán a hozzáállásod sem a megfelelő... De hát Te tudod! Neked biztos jó így...

Üdv, és mégegyszer bocs!

Karesz

Balazs_ka Creative Commons License 2000.08.25 0 0 1715
Vagy eppen veled ez a baj...

De ilyen jatekkal ki fogtok esni.. nem is alaptalanul...

Előzmény: karesz4 (1710)
karesz4 Creative Commons License 2000.08.25 0 0 1714
Üdv Mindenkinek!

Az NB 1.hu-n találtam ezt azelgondolkodtató interjút, remélem nem törvénytelen, ha idmásolom:

A nap interjúja

Dr. Mezey György

Sokan egy vak lovat nem adtak volna a Vasas továbbjutásáért – Mezey György szerint kifejezetten a csapat ellen szurkoltak néhányan -, a piros-kékek mestere azonban egyetlen pillanatig sem kételkedett a sikerben.

- Ilyen őrült meccsel persze, még én sem találkoztam pályafutásom során – vallotta be Mezey a találkozót követő sajtótájékoztatón. – Ennek ellenére végig éreztem, hogy majd csak beakad végre valamelyik helyzetünk, nem hiszem, hogy sokan láttak például két kapufát is 10 másodperc leforgása alatt.

- Pedig elég hamar gólt kaptak az elején…

- Bevallom, a kispadról követni sem tudtam, mi is történt valójában. Azt láttam, hogy Kövesfalvi teljesen feleslegesen kifut, és ütközik az egyik lett játékossal, de a labda sehol nem volt. Fogalmam sem volt arról, hogyan vált ez góllá.

- Valószínűleg a kiállítás sem tett jót a játékosok lelkivilágának…

- Még akkor sem éreztem, hogy baj lehet, csak szegény Aranyos Imit sajnáltam, mert tulajdonképpen Juhár és Mónos hibáját kellett ilyen módon „korrigálnia”. De ha nem teszi meg, akkor most nem biztos, hogy mi lennénk a továbbjutók.

- Végül feltámadt a csapat, és helyenként parádés játékot produkált…

- Tudom, hogy sokan várták, hogy elbukunk, nekik most csalódottan kell hazamenniük…

- Ugyan, melyik magyar szurkolt volna egy magyar csapat ellen?

- Ezt attól kellene megkérdeznie, aki leírta, hogy visít a Malac! (Komjáti Andrásnak, a Vasas volt edzőjének beceneve, a szerk.) Mindegy, ez nem ide tartozik, örülök annak, hogy a játékosok választ akartak adni bizonyos dolgokra, és ez sikerült nekik. Persze, tudom, hogy egy hosszú út elején járunk, de a befektetett munka mindig meghozza – előbb, vagy utóbb – a gyümölcsét.

(imre)

Gondolkodjanak el néhányan azon amit Mezey mondott!!!

Üdv:

Karesz

karesz4 Creative Commons License 2000.08.25 0 0 1713
Levente!

No persze! Angol szakvezetővel az NB 2-ben. Nem hiszem, hogy bárkinek oka és joga lenne lebecsülni akár a letteket, akár a finneket... Én örülök a Duneferr sikereinek, pédául a Hajduk Split ellen. És nagyon szerettem volna, ha továbbjutnak, de nem jutottak! Sajnos. Ám egy elgondolkodtató eredményt ide írok, jelezvén a mai horvát bajnokság erejét:

Valetta (máltai amatőr csapat) - NK Rijeka 3:2
11-es rúgásokkal jutott tovább a félelmetes horvát csapat. Ez talán segít egy kicsit reálisabban értékelni a Hajduk elleni "fényes" diadalt... Félreértés ne essék, nagyon örültem a Dunaferr továbbjutásának, de a Hajduk Split se nagyon tudna vitézkedni a magyar bajnokságban...
Az a Ti bajotok, hogy csak fanyalogni szerettek. Ha siker születik, mégoly kicsi is mint ez a tegnap esti, akkor is egyből azt keresitek, hogy az miért nem siker... Hogy miért ennyire magyar a mentalitásotok, én nem tudom. Biztos jó így a lelketeknek...

Üdv:

Karesz

Creative Commons License 2000.08.25 0 0 1712
Hát asszem nem sok esélyetek van, legalábbis nagy formajavulás kéne. Ha nem is mentek tovább legalább szerezzetek pontot (pontokat), hátha később jól jön. Nekünk:-)
Szegény Dunaferrt sajnálom, jobbat (rosszabbat) érdemeltek volna! De azért nem reménytelen!
BéKa, várunk benneteket, bicska, boxer, miegymás....:-)
karesz4 Creative Commons License 2000.08.25 0 0 1710
Balazs_ka!

Veled is csak apró egy gond van: élve születtél

Karesz

karesz4 Creative Commons License 2000.08.25 0 0 1709
Üdv Mindenkinek!

Hát visszaolvastam a meccs óta született írásokat... Mit mondjak, elős dühömben néhány embert majdnem elküldtem a francba... Eddig sem nagyon értettem, hogy egyesek miért látják csak a rosszat! Sőt van aki még ott is rosszat lát, ahol nincs! Némelyekkel úgy látszik nem ugyanazt a meccset néztük... Nekem kifejezetten sok minden tetszett. A hajtás, a küzdőszellem, az akarás, az, hogy végre nem adták föl, nem úgy álltak hozzá, hogy most már mindegy, csak legyünk túl rajta valahogy... Ezek megdöglöttek a pályán... Egymásért, de leginkább értünk, s köztünk azokért is, akik itt mindent és mindenkit fikáznak... Akár lett, akár zimbabwei ellenfél, nyertünk és továbbjutottunk. És ezt megköszönni kéne. Bírálni persze lehet és kell is, de nem így éy nem csak!!!

na nem írom most tovább, mert tényleg nagyon dühös vagyok...

Szép volt FIÚK! És én KÖSZÖNÖM! És azoknak is, akik kimentek tegnap a Stadionba!

Üdv:

Karesz

Balazs_ka Creative Commons License 2000.08.25 0 0 1708
Ki fogtok esni, mint a szar

Ilyen lelektelen szemet jatekkal.. siman

karesz4 Creative Commons License 2000.08.25 0 0 1707
Üdv Mindenkinek!

Na, megyünk Athénba?
Ez a görög csapat szerintem verhető, addigra az önbizalma is megjön a csapatnak. És ha itthon kijön a lépés, akkor kettős győzelemmel lépünk tovább..

Íme Mezey nyilatkozata:

Mezey György, a Vasas labdarúgócsapatának vezetőedzője elégedett az UEFA Kupa első fordulójának sorsolásával.

A Vasas ellenfele a görög AEK Athén lesz, a párharc első meccsét szeptember 14-én játsszák Budapesten, a visszavágóra két héttel
később Athénban kerül sor.

- Örülök, hogy nem egy nagy csapatot kaptunk, így maradt esélyünk a továbbjutásra - mondta Mezey az MTI-nek. - A görögök érdeklik a közvéleményt is, nagy csatára van kilátás. Tíz évvel ezelőtt hívtak engem az AEK-hoz vezetőedzőnek, majd kiderül, hogy hiba volt-e visszautasítani az ajánlatukat. Az információk
beszerzése nem lehet gond hiszen az elmúlt években játszottak az MTK-val és korábban a Ferencvárossal is. Ezenkívül sokat segíthet az
egykori válogatott Esterházy Márton, aki szintén játszott ebben a klubban."

Hát egyelőre ennyi. Még mindíg sokkal jobb, mint mondjuk a Chelsea... Csak ne lenne oly messze Athén...

Üdv mindenkinek:

Karesz

Lorinc_d Creative Commons License 2000.08.25 0 0 1706
Hat sok sikert nektek. Sajna en pesszimista vagyok, azt hiszem csak az MTK megy tovabb. Ne legyen igazam!!!
GALA Creative Commons License 2000.08.25 0 0 1705
Szerintem az Athen és a Stuttgart volt még elérhető nekünk , ebből 1et megkaptunk. Itthon kezdünk , ahol szerencsére Imi valszeg nem játszat de kint meg ahol kellhet ott igen .

Azért az a Feyenoord... én láttam a Sturm ellen leszívni 2-1-re , pedig az osztrákoknál nem játszott a sérült ( ld Szlezák) Vastic aki 3 éve a gólkirály és a válogatott honosított centere . Kint meg 1-1 lett,hát nem akkora királyok , a Rosenborg 1 klasszissal tuti jobb.

Mtk kiemelt volt , olyat is kapott.
legalább ő már most esélyes.De a 2-4 után meg is érdemli.

Előzmény: dr.agon (1704)
dr.agon Creative Commons License 2000.08.25 0 0 1704
AEK Athen - első meccs itthon.
inkább szerencsésnek tűnik a lehetőségekből.

CSKA Szófia - MTK
Dunaferr - Feyenord

A Dunaferrnél mindenképpen szerencsésebbek vagyunk, pedig (ez a szomorú igazság) sokkal inkább ők érdemelték volna meg.

GALA Creative Commons License 2000.08.25 0 0 1703
Dunaferr SE v Feyenoord
Cu21 Creative Commons License 2000.08.25 0 0 1702
Az AEK Athen az ellenfél. Itthon kezdünk.
GALA Creative Commons License 2000.08.25 0 0 1701
ÉS IGEN ::

Vasas SC v AEK Athens

GALA Creative Commons License 2000.08.25 0 0 1700
még mindíg semmi
Roda JC v AŠK Inter Bratislava

Kryvbas Kryvyi Rih v FC Nantes Atlantique

FC PAOK Thessaloniki v Beitar Jerusalem

SK Slavia Praha v Akademisk Boldklub

SK Rapid Wien v Örgryte IS

KAA Gent v AFC Ajax

Lillestrřm SK v Dinamo Moscow

Grazer AK v 1. FC Košice

FC CSKA Sofia v MTK Hungária FC

CD Alavés v Gaziantepspor

Antalyaspor v SV Werder Bremen

FC Tirol Innsbruck v AC Fiorentina

Club Brugge KV v APOEL Nicosia FC

CSKA Moscow v Viborg FF

Celtic FC v HJK Helsinki

FC Gueugnon v Iraklis FC

Chelsea FC v FC St. Gallen

Real Zaragoza v TS Wisla Kraków

1. FC Kaiserslautern v Bohemian FC

GALA Creative Commons License 2000.08.25 0 0 1699
egyelőre itt tart , még nem vagyunk benne...

Lokomotiv Moscow v FC Neftochimik

IFK Norrköping - Fair Play v FC Slovan Liberec

UFC Rapid Bucuresti v Liverpool FC

FC Zürich v KRC Genk

NK Olimpija Ljubljana v RCD Espanyol

FC Vorskla Poltava v Boavista FC

Brřndby IF v NK Osijek

KS Ruch Chorzów v Internazionale FC

FK Pobeda v Parma AC

FC Torpedo Moscow v Lausanne-Sports

Celta de Vigo v NK Rijeka

Leicester City FC v FK Crvena Zvezda

FC Zimbru Chisinau v Hertha BSC Berlin

TZS Creative Commons License 2000.08.25 0 0 1698
Én nem voltam ilyen lelkes. A Béka elfelejtett értesíteni, hogy én leszek az összekötő:-)))))
Persze semmi gond, legfeljebb néha nem halottam, hogy csörög a zsebem. Máskor is számíthatsz rám!
Előzmény: patakveer 2 (1696)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!