Keresés

Részletes keresés

U-boat Creative Commons License 2001.03.06 0 0 5082
Némó

Soha nem mondtam, hogy 2-3-an nem szóltak be.
Bedobálás nem volt csak késöbb. Kb 1 öngyújtó volt a salakon.

"Miért Mit kellett volna tenni? Oda menni elétek anyádozni, vissza köpni vagy dobálni? Na annak örülök, hogy végre kibújik a szög a zsákból. "

Pontosan kibújt.
Ezt csinálta a barátotok.
Akiről itt írták: "Én sem hiszem, hogy bármilyen beszólásra reagálni kellett volna, még úgy sem, hogy az ember "viccesre veszi a figurát", egyet értek, hogy nem az UVB előtt kellett volna; de talán baráti táborok között egyvalaki "jópofizása" nem kellene"

Ezek ellentétek.

U-boot

Előzmény: nemo_d (5078)
BREE-the-Real_d Creative Commons License 2001.03.06 0 0 5081
Az Urbánt nem csoportosan szidták, de sokan mégis az egész Vasas táborra általánosítanak. Mindenhol vannak hülye szurkolók. Nálunk is van sajnos néhány, sőt olyan is, aki a saját játékosunkat szidja csak mert veszétésre állunk. Ez így volt és lesz is sajnos mindenhol. Nem azt mondom, hogy legyen puszi-barátság a 2 tábor között, de ez már szinte ellenséges viszony, ami most kezd kialakulni. Ezért pedig kár.
Előzmény: U-boat (5076)
geyza_d Creative Commons License 2001.03.06 0 0 5080
Bravo!
Előzmény: BREE-the-Real_d (5073)
U-boat Creative Commons License 2001.03.06 0 0 5079
Bree...

Ha majd nem egyénben azaz magadban gondolkozol hanem csoportban tágabb szurkolói körben akkor láthatnál olyan dolgokat ami sérti a szurkolótársaidat de téged nem. Ha 1000-ek lázadnak a történtek miatt és te másképp látod akkor ki látja rosszul?
Javaslom tályékozódj...ha neked adnak igazat megkövetlek.
Volt barátság...lett szimpátia..elmúlt a barátság...múlik a szimpátia.

U-boot

Előzmény: U-boat (5076)
nemo_d Creative Commons License 2001.03.06 0 0 5078
Kedves U-boat!

Endedd meg azt, hogy hadj tudjam mitt csináltatok miközben mi mentünk felétek! Ja most azt mondod, hogy fel sem tünt nekünk. No akkor itt kép hiba van. Akkor ki provokált titeket? Engedelmeddel észre vettem, hogy mit dobáltok és stb felénk. Ja, nem reagáltam le. Miért Mit kellett volna tenni? Oda menni elétek anyádozni, vissza köpni vagy dobálni? Na annak örülök, hogy végre kibújik a szög a zsákból.
Na akkor ki kezdet mit? 5 hülye Vasas szurkoló kezd el balhézni az UVB elött? Nem gondolod, hogy képtelenség?
Na részemről ezt lezárom. Ennek semmi értelme. Főleg így, hogy elszoltad magad.

Üdvözlettel: Némó (aki nem mamo)

Előzmény: U-boat (5074)
BéKa_d Creative Commons License 2001.03.06 0 0 5077
U-Boat!

Nem hiszem, hogy 1-4 ember anyázott és dobálta a 11-es rúgókat.

Szerinted "felállt" 5-6 kerítésen átmászó embernek egyedül? Akkor ezek szerint jobbak vagyunk sok hazai tábornál...

BREE-the-Real!

Kár, hogy régen jártál a kocsmában és főleg kár, hogy ilyen miatt vizitáltál ismét. Mindenesetre köszönöm hozzászólásod.

U-boat Creative Commons License 2001.03.06 0 0 5076
BREE...

Akkor meg kell próbálni úgy viselkedni.
A barátság kétoldalú dolog...ha pedig egyik oldalról sem megy akkor nem kell fentartani.
Álszent viselkedés azt hinni azért mert te és a barátaid nem anyáztátok egymást attól még nem szidták az urbánt ok nélkül, nem mutogatott a tábor elött 4 méterre egy Vasas szurkoló. Ne dugd homokba a fejed mert nagy csalódás fog érni.
Belefér...a mérkőzés hevében...Ez nem erre a mecsre volt jellemző.

U-boot

nemo_d Creative Commons License 2001.03.06 0 0 5075
Kössz! Ez egy tényleg higgadt írás volt részedröl!

Üdv: Némó

U-boat Creative Commons License 2001.03.06 0 0 5074
mamo

Én egy kérdésre sem kapok választ.

1. Szerintem nem volt ilyen. Pár megjegyzés volt..ami akkor úgy tünt nektek fel sem tünt. Olyanyira, hogy ha megnézed a hölgy által készített 11-es rúgó képeket meglátod nem is foglalkoztatok mi történik a táborunk elött. Valószínüleg észre sem vettétek...a ti szemszögetekből kb ilyen komoly volt az atrocitás.
Senki meg sem fordult, fel sem nézett...így utólag már persze megdobáltak.

2. Szomorú vagyok ha ezt nem tudod. De nem a Vasas miatt nem a játék miatt. Sem Kabát, sem Tiber, sem Szili sem senki nem lett szidva még azért sem mert buktatott. Pedig Kabát sárgát is kapott Urbán nem.

U-boot

Előzmény: nemo_d (5071)
BREE-the-Real_d Creative Commons License 2001.03.06 0 0 5073
Nem igazán szoktam beírkálni ide a DK3-ba, de most kissé én is kiakadtam. A 6-2-n is természetesen, de az utána kialakult helyzeten méginkább. Nagyon szomorú, ami most folyik itt.
Mi a terasz jobb oldalán voltunk jópáran újpestiek, sok Vasas szurkolóval körülvéve abszolút békében. Természetesen voltak kisebb beszólások egymásnak, de semmi komoly nem történt, egy-egy vita után hamar lecsendesedtek a kedélyek. Azt hiszem az ilyen, a meccs hevében abszolút belefér. Urbánt valóban szídták, de nem csoportosan, hanem csak egy-két elszállt agyú. Az, hogy mi történt a félidőben, nem tudom, nem láttam, csak annyit, hogy néhányan beugrálnak a pályára. De még ha történt is volna valami, ezért kiásni a csatabárdot nagyon elszomorító és kiábrándító dolognak tartanám. Az egyetlen meccs az évben, amikor az ellenfél szurkolóival EGYÜTT lehet nézni a meccset, annélkül, hogy a másik torkának ugorjanak az emberek. Nagyon ritka ez!! MIÉRT KELL EZT IS ELRONTANI??

Lila szurkolótársaim!
Ne legyünk már olyanok, mint a szutyok fradisták, akik azt hiszik, mindenkinél felsőbbrendűek és lenézik az összes többi csapat szurkolóit.
És mi az, hogy nem kell nekünk ilyen barátság?? Mintha olyan sok barátunk lenne. Szerintem eddig sem barátság volt a 2 tábor között, hanem inkább szimpátia. És ez akkor is meg fog maradni, ha néhányan máris háborút hírdetnek olyasmi miatt, amit már mi is rengetegszer megtettünk a Vasassal. Őszintén remélem, hogy a visszavágón nem lesz semmiféle szervezett balhé, de ha mégis lenne, akkor komolyan át fogom gondolni, hogy érdemes-e ilyen közegben meccsre járnom. :((

üdvözlet minden lilának és Vasas-szurkolónak!

HAJRÁ LILÁK!!
UTEEEE!!

BREE the Real

ui: Ja, még valami. Mikor gólt lőttünk természetesen tomboltunk és énekeltünk a teraszon, és még csak 1 rossz szót sem kaptunk emiatt az angyalföldiektől!! El tudja ezt valaki képzelni fordított helyzetben, Újpesten? Én sajnos nem. Mielőtt összeromboltok egy jó kapcsolatot pár hülye miatt, előbb gondolkozzatok el ezen. Mi sem vagyunk angyalok. Tényleg ne csak akkor legyünk barátok ha mi nyerünk!

nemo_d Creative Commons License 2001.03.06 0 0 5072
Akkor miért? Jó tudom a választ! Azért mert Thomas fekete, Tóth Norbi meg tőletek jött! Ja miért nem tudtátok megtartani?

Némó

Előzmény: U-boat (5070)
nemo_d Creative Commons License 2001.03.06 0 0 5071
U-boat!

A kérdéseimre miért nem kapok választ? Ha akarod elismétlem!

1, Mint 11-es rugó, miért dobáltatok akkor amikor még elöttetek sem voltunk? (Ja anyádoztatok is)

2, Miért huhogtatok és miért szídtátok Tóth Norbit?

Némó

Előzmény: U-boat (5069)
U-boat Creative Commons License 2001.03.06 0 0 5070
mamo

Volt ilyen.
Nem is magyarázkodom.
De azt mindketten tudjuk ezek nem azért voltak mert ők Vasas játékosok.

U-boot

Előzmény: nemo_d (5068)
U-boat Creative Commons License 2001.03.06 0 0 5069
Béka

Eljött....szidták 2-en..mutogatott...mutogatott...mutogatott..középre ment... ott is mutogatott..vissza jött mutogatott...mutogatott...mutogatott.
Provokáció.
Mikor már bent van a pályán 5-6 ember akkor miért mutogat még??, Barátságból??
És a barátotok, hogy magyarázza le az egészet annak a rendezőnek aki helyette feküdt a pocsolyában?

U-boot

Előzmény: BéKa_d (5065)
nemo_d Creative Commons License 2001.03.06 0 0 5068
U-boat!

Na erre nagyon kiváncsi lennék. Ugyanis UTÉ-s barátaimmal jöttem el és minő érdekes nem panaszkodtak. Csak nem azt mondták, hogy pénz éhes k...a Tóth Norbi, illetve huhogtak? Mintha ezt nem a VASAS tábor mondta volna. Boccs de lehet, hogy rosszul emlékszem.

Előzmény: U-boat (5067)
U-boat Creative Commons License 2001.03.06 0 0 5067
memo

1-2-3-4 ember az 1000-ből.
Mivel az emberetek nem tudott mutogatni annak az 1-2-3-4-nek megtette az 1000-el.
Gondolom nem 4-en mocskoltatok minket ha átlehetett hallnai.
Viszont akik a tribünön ültek cifrábbakat is meséltek mi folyt ott.

U-boot

Előzmény: nemo_d (5066)
nemo_d Creative Commons License 2001.03.06 0 0 5066
U-boat!

Csak azér szólok itt mert úgy látszik az UTE topicot nem olvasod! Mégegyszer elmondom utoljára. aztán verheted a választ az én bonyolult agyamba is:-((((((((((
Én is egyike voltam a 11-es rugóknak! Még nem értünk az UTE tábor elé már anyádoztak, köpködtek, dobáltak és stb. Szerinted ezt hogy lehet normálisan le reagálni! Főleg olyanoknak akiknek nagyon sok barátja UTE szurkoló és nagyon sok UTE meccsre jár! (pl: Én! Pl: ftc-UTe meccs amiken te biztos nem voltál) Kiváncsi vagyok te hasonló esetekben mit tettél volna? Gondolod, hogy egy 40-es család apa kezd provokálni begőzölt egyéneket? Ha te ezt hiszed akkor az neked szomorú szerencsére. Minden esetre én örülök, hogy megúsztam ezt az egészet.
DE HANGSÚLYOZOM, MI MÉG NEM VOLTUNK A TÁBOROTOK ELÖTT, AMIKOR TI MÁR ANYÁDOZTATO ÉS DOBÁLTATOK! Na most akkor ki kezdet mit?

BéKa_d Creative Commons License 2001.03.06 0 0 5065
U-boat!

Én senkit nem hívtam a Fáyba verekedni, se engem megvédeni - ezért talán ezt is a mi táborunkkal kellene lerendeznetek (SZÓBAN!!!).

Nem hiszem, hogy kézenfogva kellett volna menniük.
Szerinted ők kérték, hogy arra a kapura rúgjanak? Ők kérték, hogy előttetek kelljen elmenni? Mit mutogatott? Miért? Az már kihívó, ha valaki egy bohócsapkában elmegy a táborotok előtt, mert arra "kell" mennie? Ezért dobálni és anyázni kell? - mielőtt visszakérdeznél ismét, leszögezem, hogy az ilyen reakcióra valóban nem a meggyőzés igencsak szűkös eszköztárát kell elővenni, hanem nem kell tudomást venni a reakciókról. Ez szerintem is igaz. De jó lenne, ha én is választ kaphatnék a kérdéseimre...

Egyébként szerintem az elmúlt nap beírásai ebbe a topicba éppen azt bizonyítják, hogy mi sem egészen értettünk egyet a kérdésben. A szerecsengyerek mosdatása meg azért van folyamatban, mert a barátunk - és nem szeretnénk, ha egy ilyen hülyeség miatt bárki ki akarná ásni a csatabárdot! Szerintem az UTE-t nálunk sem szidta senki - a Kabát ügyben tul.képp igazad van, de szerintem Urbánt se szidta senki, amíg a Kabát sárga kapcsán tartott előadása nem volt (na jó, a környékünkön legalábbis addig nem szidták - aztán meg ugyebár félidő jött).

De továbbra sem tudom, hogy mitől volt tökös gyerek és mivel mutatta meg olyan nagyon. Lécci csak egy kis részletet mondjatok már. Az már kiderült, hogy nem szólt be semmit, de mégis mit mutogatott?

Igen, Ti egyáltalán nem jöttetek oda hozzánk és nem mutogattatok (mivel végig ott lehetett bárki a tribünön). Viszont kíváncsi lettem volna, ha mondjuk ő végig ott van az UTE tábor közepén (na jó szélén, és nem is bohócsapkában, csak sálban, mezben - ahogy a tribünön is voltak lilák), akkor örülhetett volna-e a gólunknak (akár fordított esetben is, tehát egy egyenlítő gólnak...).

Hogy a barátunk mire jó és miért a barátunk, azt inkább mi döntjük el.

Persze ha nektek az okoz kielégülést, hogy minden Fáy utcai meccsen bevertek néhány orrot, akkor megtehetitek, tudhatjátok, hogy nem lesz nagy ellenállás. Én azért sajnálnám.

üdv

U-boat Creative Commons License 2001.03.06 0 0 5064
geyza

Hagyjuk...
De túl sok a véletlen.
az egyik oldalon a tett és a magyarázkodás...a másikon a semmi.
Érted?
Pedig mi még ki is kaptunk nem picit.

U-boot

Előzmény: geyza_d (5063)
geyza_d Creative Commons License 2001.03.06 0 0 5063
Hát én nem tudom. Ahol ültem (kb a 16-os, az eredményjelző felé, a fedett részen), a szokásosnál kevesebbet foglalkozott a nép az ellenféllel - és ezt nagyon komolyan mondom.

Biztos érzékenyebbek voltatok a szokottnál, de azért azt meg kéne érteni: most nem ugyanannak a csapatnak szurkoltunk.

Ti most is folyamatosan fenyegetőztök, mostantól így meg úgy... Hogy jön ide a teremfoci???
Ha a táborotok Ádival kezdett volna ott foglalkozni, a kalapja vagy éppen a hasa miatt, ő úgyanúgy visszaintegetett volna mosolyogva, mert azt hitte volna, hogy ez jószándékú gesztus a részéről. "Sportbaráti kontaktus" Ádi ilyen. Nehéz megérteni, mi? Te még mindig nem érted, hogy egyszerűen félreértette mindkét fél a helyzetet. Ti azt hittétek, hergel, ő meg nem tudta hogy reagáljon a felzúdulásotokra.

Ennyi.

Szerintem hagyjuk abba.

Előzmény: U-boat (5059)
U-boat Creative Commons License 2001.03.06 0 0 5062
geyza

"l" bocsi

Nem érdekel ki mit ír ...ő lehet hallotta én nem.
De középen volt szópárbaly is az biztos.
Engem a tények érdekelnek. Nem mi mutogattunk elöttetek. Nem mi szidtuk mocskoltuk a csapatodat. Nem mi ócsároltuk Urbánt.
Akkor mit is csináltunk?
Félreértettük a jópofaságot?
Aha

U-boot

Előzmény: geyza_d (5060)
U-boat Creative Commons License 2001.03.06 0 0 5061
geyza

Csak barátságbó és jopofaságbó írod nekem hogy "egyszerű az agyam"?
Csak azért kérdezem nehogy beleverjek a bonyolult agyadba.

U-boot

Előzmény: geyza_d (5058)
geyza_d Creative Commons License 2001.03.06 0 0 5060
Még annyit, hogy olvasd el Contit nálatok.
Előzmény: U-boat (5056)
U-boat Creative Commons License 2001.03.06 0 0 5059
geyza

Nem mondtam hogy kiabált.
Viszont mutogatott. Nehogy már nekem kelljen szégyenkeznem mert oda jött provokálni.
Biztos nem volt még meccsen azért volt neki meglepő az eset.
Mégegyszer. A teremtornán miért nem mutogatott jopofian?
Mosakodás amit csináltok ahelyett, hogy elnézést kértetek volna.
Ez az eset csak 1 de a tribünön folyó mocskolódás az is ennek a része. Biztos lesznek olyan emberek akár tőletek is akik korrekten elmondják igen így történt mocskolódás folyt.
Mert én elmondom neked senki nem szidta tőlünk a Vasast és a Kabátot sem. Ti foglalkoztatok velünk.
Tudod ha átmegyek valahova...ahol 1000-ek vannak megpróbálok úgy viselkedni mintha barátságos lennék. Ha megtalál 1-2 ember az 1000-ből nem mutogatok vissza most már mindenkinek.
A következményekről már ne is beszéljünk.
Csak abba gondolj bele ha e miatt félbeszakad a meccs.........folytassam? Pedig hajszálon múlt.

U-boot

Előzmény: geyza_d (5058)
geyza_d Creative Commons License 2001.03.06 0 0 5058
Milyen sorsközösséget?

Akkor is én voltam hozzá a legközelebb, és nem kiabált, tehát ti hazudoztok.

Nem passzióból mentünk arra, hanem mert a tévések arra vittek. Hogy miért, azt tőlük kérdezd.

Nem provokált, hanem barátságosnak akart mutatkozni, még ha az igen egyszerű agyaddal ez nehezen fogható is fel.

Félreértette a helyzetet, ennyi történt. Azt hite, elviselitek az ellenfél szurkolóját (a barátotokat...?).

Ti tényleg nem voltatok gusztustalanok. Dehogy.

Előzmény: U-boat (5056)
nemo_d Creative Commons License 2001.03.06 0 0 5057
NEM!!!
Előzmény: karesz4 (5051)
U-boat Creative Commons License 2001.03.05 0 0 5056
geyza

Te kb 4-5 méterrel mentél elötte kb. enyire vállaltál a barátoddal sorsközösséget.
Nem tudtad meggyőzni. Miért nem? Mert provokálni akart.
Miért nem a másik irányba mentetek?
Miért nem a másik térfélre rugtatok?
Miért mutogatott többször is?
Miért provokált középen is?
Miért jött visszafelé is mutogatva?

Egy tömmeggel akart jópofizni? Olyan szépen eltudjátok magyarázni.
Ki a fasznak kell ilyen kapcsolat? Ti szintvallottatok mi nem voltunk gusztustalanok.

U-boot

U-boat Creative Commons License 2001.03.05 0 0 5055
Béka

A Szlezák-Kabát esetet ne hasonlítsd a szombatihoz. Szlezák azóta sem játszik...akkor az edzőtök sem tudta mi van.
Most nem volt semmi amiért nektek urbánt kellett szidni. Mi nem szidtuk viszont Kabátot.
Semmire nem tartom a kapcsolatunkat. Azért nem mert ti voltatok akik odahívtatok minket és elmondtátok nem kell a barátság és ne menjünk a meccseitekre mert mi megverünk valakit a ti meccseteken akkor nektek vidéken rossz lesz. Ebben maradtunk azóta a Fáy utcában is megvernek titeket de ez nem a mi gondunk.
Ha a tribünötökön mocskolják az Újpestet felmerül a kérdés miért nem mocskolták a teremtornán ugyan ezek az emberek? Pedig ott is 6-2 lett.
Olyan viccesre vette a barátotok a figurát, hogy majdnem komoly baj lett belőle. Nem egyszer nem kétszer mutogatott. Mi nem mentünk oda hozzátok és nem hergeltünk titeket. Azért mert valaki bohóc és olyan a sapkája attól még tudhatna viselkedni mert nagyon hátrányos helyzetbe hozza magát és a szurkolóit. Vannak dolgok amit elfelejt az ember de a ti bohocotokra emlékezni fognak sokan a visszavágón is. Nagyon tökös gyerek volt nagyon meg is mutatta...meglátjuk mit csinált vele.
Mindegy, hogy viseli valaki a vereséget ezt a gusztustalan magamutogató férget nem felejti el.
Sajnos te is aki tárgyilagosnak tartod magad próbálod elmagyarázni a történetet a te szmszögedből ami arról szól hogyan lehet tisztára mosni valakit.
Béka
Sajnos ez lépés volt a részetekről a kimondott ellenségeskedés kirobbantásához. Erre jó volt a barátotok. Semmi másra.

U-boot

Előzmény: BéKa_d (5052)
conti Creative Commons License 2001.03.05 0 0 5054
Most értem haza, vidéken voltam egész nap, ezért a vizilabda diadalnak sem lehettem aktí részese. Köszönöm a tájékoztatást TZS, és Karesz, biztos szuper volt!

Egyébként teljesen elszorult a gyomrom a mai "termést" olvasva, de bizakodó vagyok!

Szia Béka!

BéKa_d Creative Commons License 2001.03.05 0 0 5053
HAJRÁ VASAS!

Gratula a zizilapta CSAPAT-nak és dicsőség minden helyszínen szurkoló fanatikusunknak.

Rossz volt így telefonon venni az infókat, de köszönet érte Karesznak és TZS-nek egyarán - és örök irígységem, mert egy ilyen meccset a helyszínen izgulhattak végig.
Azért azt hiszem a bíróknak most sem tartottam volna szabálymagyarázatot, hiszen ki vagyok én, hogy bármilyen kérdésben is kioktathassak tanult sportembereket...:-) De az érzéseimet a játékvezetői stílusukkal kapcsolatosan lehet, hogy megosztottam volna velük (bár lehet, hogy 1x volt Budán bírótovábbképzés).
Mind 1, így nem öregedtem éveket, és legalább a csapat is továbbjutott; hiszen ki tudja milyen idő és térhullámokat okozott volna jelenlétem...
Azért az elődöntőnek legalább a hazai összecsapását feltétlenül a helyszínen tervezem +nézni.

HAJRÁ VASAS!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!