Keresés

Részletes keresés

TiSza Creative Commons License 2003.08.22 0 0 7772
Ez igazán rendes Tőled. :))
Előzmény: minden lila (7770)
TiSza Creative Commons License 2003.08.22 0 0 7771
Mégis lesz a tévében a Fradi-MTK.
Előzmény: Törölt nick (7769)
minden lila Creative Commons License 2003.08.22 0 0 7770
Most , ebben a fordulóban Nektek drukkolok:)))
Előzmény: Kék skorpió (7747)
TiSza Creative Commons License 2003.08.22 0 0 7767
Csatlakozom a nyaralás szót nem ismerők táborához! :))

Hajrá MTK!

RG Creative Commons License 2003.08.22 0 0 7766
A "nyaralás" szóról nekem rémlik valami, úgy 2-3 évvel ezelőttről. Én is bízom a jövő évben. Meg persze a csapatban és a holnapi győzelemben!
MTK!
Előzmény: r.tonyo (7761)
Kék skorpió Creative Commons License 2003.08.22 0 0 7764
A múltkor még azt mondtad, hogy napi öt telefont kell elintézned.

Meddig telefonálsz Te? :-))))))

HAJRÁ MTK!!!!

Előzmény: Törölt nick (7762)
Kék skorpió Creative Commons License 2003.08.22 0 0 7763
Látom sorstársak vagyunk. :-))))

HAJRÁ MTK!!!!

Előzmény: r.tonyo (7761)
r.tonyo Creative Commons License 2003.08.22 0 0 7761
Nyaralás? Ilyen szót nem ismerek, nem tudom mit jelent. Talán jövőre megismerem
Hajrá MTK
Előzmény: Kék skorpió (7759)
Kék skorpió Creative Commons License 2003.08.22 0 0 7760
A mai NS-ből:

2zűcs Lajos, a Ferencváros kapusa, a magyar nemzeti együttes bő keretének tagja nem volt ott sem a hét közepén a szlovéniai Muraszombatban vizitáló válogatottban, sem a múlt hét csütörtökön a máltai La Valletta városában, UEFA-kupa-mérkőzésen föllépő klubcsapatában.

Addig nyújtózkodj, amíg eléred a labdát – Végh Zoltán a válogatottban is bizonyított (Fotó: M. Németh Péter)
Mindezt azért kell rögzíteni a szombati Ferencváros–MTK örökrangadó előtt, mert a kék-fehér egylet kapuját éppen az a Végh Zoltán őrzi majd, aki Szűcs Lajos "helyét vette át” Gellei Imre csapatában.
– Jelen helyzetben nem azzal kell foglalkozni, hogy én védtem-e az elmúlt találkozókon, hanem sokkal inkább azzal, hogy csapattársaim menynyire tudnak elvonatkoztatni az elmúlt hetek eseményeitől – mondta Szűcs Lajos. – Köztudott, hogy nehéz helyzetben vagyunk, hiszen hat pontot levontak tőlünk, ami érezhetően nyomot hagyott mindenkiben. Nekünk most úgy kell pályára lépnünk, hogy ezekkel a döntésekkel egyáltalán nem szabad törődnünk. Éppen ezért, ha hozzuk a szombati meccset, vagyis megverjük a bajnoki címvédőt, az sokat segíthet rajtunk.
– Az sem befolyásolja majd az örökrangadó kimenetelét, hogy ön az előző fontos összecsapásokon nem szerepelt?
– A legutóbbi szezonban rendezett stuttgarti UEFA-kupa-meccs után kiállítottak, a büntetésemet a múlt héten töltöttem le. A nyár eleji válogatott szereplést a május harmincadikai események miatt mondtam le. Egyértelmű volt, hogy Gellei Imre az akkor vésztartalékként behívott Végh Zoltánt jelöli most is a keretbe. Zoli kiváló kapus, amit mi sem bizonyít jobban, mint hogy a legutóbbi bajnokságban a szerényebb képességű Videoton futballistájaként is nagyszerű teljesítményt nyújtott.
– Mennyire viselte meg önt, vagy egyáltalán megviselte-e, hogy két héten keresztül nem lépett pályára?
– Nem viselt meg, sőt, inkább jót tett ez a kis pihenő. Ez idő alatt feltöltődtem, miközben Józsa Miklós kapusedző alaposan megdolgoztatott. Úgy érzem, jó formában várom a szombati meccset. Ahhoz kétség sem férhet, hogy a Birkirkara elleni öt nullás siker nagyszerű eredmény, hiszen mostanság magyar együttes nem mehet biztosra egyetlen külföldi riválisával szemben sem. Mindazonáltal be kell valljam, hogy én erről a csapatról korábban még nem hallottam… Ráadásul az utóbbi időben a Fradi mérkőzéseinek kilencvenkilenc százalékán én védtem, úgyhogy nem hinném, hogy ez a kihagyás bármi problémát okozna.
– Az FTC ebben a bajnokságban a Videoton ellen már megtapasztalta, milyen zártkapus összecsapást vívni az Üllői úton, s most sem lesznek a Fradi-pályán…
– Az örökrangadó, akárhol is álljanak a tabellán a csapatok, mindig háromesélyes. Nem tudom, hogy melyik csapat számára lesz majd hátrány, netán előny, hogy nem jöhetnek be a szurkolók a stadionba, hiszen még nem szerepeltem olyan Ferencváros–MTK meccsen, ahol ne lettek volna ott a két gárda szimpatizánsai. Az biztos, hogy furcsa derbi lesz.
– Az MTK legutóbbi három találkozóját elveszítette: a bajnokságban a Pécstől, a Bajnokok Ligája selejtezőjében a HJK-tól és a Celtictől kapott ki. Mit gondol, ez mennyire befolyásolja Illés Béláék Üllői úti fellépését?
– A HJK ellen a vereség ellenére továbbléptek a kék-fehérek, és azt hiszem, a skótok elleni négy nullás fiaskójukból sem szabad messzemenő következtetést levonni. Egyrészt azért nem, mert Henrik Larssonék már a meccs elején gólt értek el, ami alapvetően befolyásolta a mérkőzés kimenetelét. Az MTK kontrajátékra rendezkedett be, amit a gól hamar semmissé tett. A Pécs elleni vereség már inkább volt meglepetés, ám úgy vélem, azon az összecsapáson már a BL-meccsre koncentráltak a kék-fehérek.
– Két roppant fontos mérkőzés előtt áll a Ferencváros. Szombaton az MTK-val, a következő fordulóban pedig az Újpesttel meccsel. Ez a két mérkőzés nagyban meghatározhatja a Fradi későbbi teljesítményét…
– Ezzel vitatkozni nem tudok, hiszen ha kétszer nyerünk, akkor is legfeljebb plusz három pontunk lesz, és elképzelhető, hogy ezzel a plusz három ponttal is csupán az utolsó vagy az utolsó előtti helyen szerénykedünk majd. Mindenesetre nem lesz egyszerű legyőzni következő ellenfeleinket, elvégre Illés Béla is rendbe jött, és az Újpest is jó formát mutat. Bízom benne, hogy sérültjeink felépülnek ezekre a fontos meccsekre, és akkor sikerrel vehetjük az előttünk álló feladatokat.
Bár az utóbbi három mérkőzésen, amikor a kapuban állt, csapata vereséget szenvedett, mégsem lehet azt állítani, hogy sikertelen időszakot tudhat maga mögött Végh Zoltán. A 17-szeres válogatott kapus szerdán a Szlovénia elleni találkozón (1–2) jutott játéklehetőséghez a második félidőben, előtte pedig tagja volt a finn HJK (0–1) és a skót Celtic (0–4) ellen sikertelenül próbálkozó MTK Hungária kezdőtizenegyének. A három vereség aligha teheti boldoggá a labdarúgót, ám ha azt is figyelembe vesszük, hogy a nemzeti tizenegy utolsó három fellépésén szerephez jutott, valamint, hogy a klubja, az MTK második helyen áll a bajnokságban, és ment egy kört a BL-selejtezőjében, akkor azért elégedetlenségre sincs oka.
– Milyen érzés volt ismét a válogatott kapuját védeni?
– Nagy örömmel vettem, hogy Gellei Imre ismét számított rám – mondta Végh Zoltán. – Nagyon
könnyen játszhattunk volna döntetlent egy nálunk előkelőbb helyen jegyzett válogatottal, ám hiába vezettünk formás támadásokat, hiába alakítottunk ki helyzeteket, a góllövéssel hadilábon álltunk. Remélem, Lettországban javítani tudunk.
– Az MTK elvesztette az utolsó három összecsapását – igaz, a Pécs elleni bajnoki kilencven perc során nem ön állt a kék-fehérek kapujában –, vagyis úgy tűnik, remek idénykezdés után megtorpant a csapat.
– Az eredményeink valóban visszaesést mutatnak. Persze a meccseket szét kell választani, és egyenként illik értékelni. Helsinkibe úgy mentünk ki, hogy egy esetleges egy nullás vereség a mi továbbjutásunkat jelenti. Végül annak ellenére vesztettünk egy góllal, hogy helyzetek sokaságát dolgoztuk ki, ám szerencsére a vereség ellenére is továbbléphettünk. A Pécs elleni bajnokit több alapember is kihagyta, és bár a félidőben még vezettünk, a folytatásban többet hibáztunk, mint az megengedhető. A Celtic elleni nulla négy kétségtelenül bántó, és bár szerintem ekkora különbség nem volt a csapatok között, az is igaz, hogy a gólokat a skótok lőtték.
– A folytatás sem ígérkezik könnyűnek, szombaton jön az örökrangadó, majd szerdán következik a glasgow-i visszavágó…
– Tényleg nem vagyunk irigylésre méltó helyzetben, azonban megpróbálunk megfelelni a feladatnak. Volt már részem néhány zártkapus mérkőzésben, és azt mondhatom, hogy edzőmeccs hangulata van ezeknek a kilencven perceknek. Egyébként az elmúlt évben a Videotonnal éppen a Fradi ellen játszottunk közönség nélkül, és kell-e mondanom, nem volt felemelő érzés a kongó stadiont látni, egymás beszédét hallani.
– Egyébként milyen játékot vár attól a Ferencvárostól, amelyet hat büntetőponttal sújtottak, és az első három fordulóban csak döntetlent játszott?
– Az FTC labdarúgói csakis győzelemben gondolkodhatnak, ugyanis döntetlenekkel nem tudnak felzárkózni. Ugyanakkor a mi célunk sem lehet más, mint a három pont megszerzése, így érdekes kilencven percet láthatnak majd a nézők. A tévénézők persze…
– Tavaly még a Videoton kapusaként járt az Üllői úton, milyen emlékei vannak arról a találkozóról?
– A rájátszás előtti utolsó fordulóban meccseltünk a Fradival, és a tét nem volt kicsi, hiszen győzelem esetén még bekerülhettünk volna a felsőházba. Sajnos a bravúr nem sikerült, hiába dolgoztunk ki több helyzetet a Fradinál, egyetlen gól a hazaiak javára döntött.
– Elégedett lenne, ha mondjuk kettő kettes döntetlenre végződne a szombati összecsapás?
– Elképzelhető, hogy utólag elfogadnám, azonban éppen arról beszélgettünk a csapattársaimmal, hogy ezúttal van esélyünk a győzelemre. Szóval megpróbáljuk mindhárom pontot megszerezni…"

HAJRÁ MTK!!!!


Kék skorpió Creative Commons License 2003.08.22 0 0 7759
Mi van?

Mindenki nyaral, csak én dolgozok?

:-))))

HAJRÁ MTK!!!!

Kék skorpió Creative Commons License 2003.08.21 0 0 7758
Van akit nem lehet pénzért megvenni.

Például BÉLÁT!

Értéke felbecsülhetetlen!

Próbálkozz inkább Tökölivel. Őt 1 Ft-ért is viheted, csak a zsoldját kell állnod. Nyugaton nem kell senkinek. :-)))

HAJRÁ MTK!!!!

Előzmény: Roman Abramovics (7757)
Roman Abramovics Creative Commons License 2003.08.21 0 0 7757
Szándékomban áll Illés Bélát szerződtetni. Önök szerint elég lesz egy 7.8 millió fontos ajánlat Várszegi úrnak?
Kék skorpió Creative Commons License 2003.08.21 0 0 7756
"Az mestereteknek elment az elméje"

Nem hinném.

Csak elege van a sok okostojásból.

Most már könnyű azt mondani, hogy mi lett volna ha...

Zombori mondta meg jól a Zuhanyhíradóban:
"Nem történt semmi. A Celtic bebízonyította, hogy jobb csapat. Ezt eddig is tudtuk. Ennyi."

HAJRÁ MTK!!!!

Előzmény: h3o (7754)
h3o Creative Commons License 2003.08.21 0 0 7754
origós Celtic-elemzés: ,,a tornából felmentett kritizálókkal ellentétben a labdabirtoklásunk aránya a kezdeményezőkészségünket és nem a kisebbrendűségi érzésünket bizonyította.''
- E. Sándor -

Az mestereteknek elment az elméje:)

perlasca Creative Commons License 2003.08.21 0 0 7752
Igen, most mind a három pont kell.
Sima győzelmet várok.
Kék skorpió Creative Commons License 2003.08.21 0 0 7751
"örökrangadó nézök nélkül nem sok ertelme lesz nezni a tvben semmi hangulat."

Azért ugye megnézed? :-))))

"Remellem egy pontot elhozunk a Ullöi utrol legalabb"

1et??

3at!!!

HAJRÁ MTK!!!!

Előzmény: Törölt nick (7750)
Kék skorpió Creative Commons License 2003.08.21 0 0 7749
Közeledik az örökrangadó.

Győzni kell!!!!!

HAJRÁ MTK!!!!

Kék skorpió Creative Commons License 2003.08.20 0 0 7748
Siralmas volt ez a válogatott mérkőzés.

Az első félidő még elment szódával, de a 2. katasztrófa volt.

Ötlettelen, rossz játék.

HAJRÁ MTK!!!!

Kék skorpió Creative Commons License 2003.08.20 0 0 7747
Persze, hogy nem.

Mindenkinek megvan a joga, hogy annak a csapatnak szurkoljon, akinek akar.

Csak aztán, ne legyél elkeseredve, hogy megint kiesett 1 csapatod a MK-ból. :-))))

HAJRÁ MTK!!!!

Előzmény: minden lila (7744)
minden lila Creative Commons License 2003.08.19 0 0 7746
:))))))))))))))))
Előzmény: TiSza (7745)
TiSza Creative Commons License 2003.08.19 0 0 7745
Persze, hogy nem. Ki ennek drukkol, ki annak.

Én pl. múltkor a Kaposvölgyének drukkoltam, és győztek is!

Előzmény: minden lila (7744)
minden lila Creative Commons License 2003.08.19 0 0 7744
Azért nem, baj, ha a Kecskemét MTK-n a KTE nek drukkolok??
Előzmény: Kék skorpió (7743)
Kék skorpió Creative Commons License 2003.08.19 0 0 7743
Nekem az UTE-ból Kardos játéka tetszett sokszor.

Emlékszem a Bonyhád-UTE (akkor még Dózsa) MK -mecsre is, pedig akkor még kis srác voltam.

Annyi autogrammot osztott ki, hogy biztos fájt másnap a keze. :-)))

HAJRÁ MTK!!!!

Előzmény: minden lila (7742)
minden lila Creative Commons License 2003.08.19 0 0 7742
Egyébként pl az MTK-ból is voltak kedvenc játékosaim.
Pl: Csetényi, Oborzil, Koritár lajos. Később Borsó.
minden lila Creative Commons License 2003.08.19 0 0 7741
Pl drukkolok a Bosnyák bajnokságban a Siroki Brjag csapatának, mert nyaraláskor többször megnéztem őket. kaptam a táboruktól sálat is.
ez a drukkolás annyi, hogy megnézem minden héten az eredményüket az újságban.
Előzmény: Kék skorpió (7740)
Kék skorpió Creative Commons License 2003.08.19 0 0 7740
Na igen, ebben a nagy "klub-költözködésben" nehéz eligazodni.

HAJRÁ MTK!!!!

Előzmény: minden lila (7739)
minden lila Creative Commons License 2003.08.19 0 0 7739
Nem olyan rég KTE megint és lila.(vagyis a KTE lila is volt.
De a kecskemétet elhozta a vasas és azóta lila az új Kecskemét.
Előzmény: Kék skorpió (7737)
Kék skorpió Creative Commons License 2003.08.19 0 0 7738
"pl mikor még női kosárra jártam előfordult, hogy az MTK-nak drukkoltam:)))"

Azért látom van amiben jó az ízlésed. :-)))

Egyébként az Anderlechtet én is szeretem, a belga bajnokságban nekik szurkolok.

A Liverpool sem kék-fehér, az angoloknál mégis nekik szorítok.

Spanyoloknál meg a Barca.

Persze a legjobban:

HAJRÁ MTK!!!!

Előzmény: minden lila (7736)
Kék skorpió Creative Commons License 2003.08.19 0 0 7737
Most ki a "hülye", U-boat vagy én? :-)))

Jó, hogy mondtad az Anderlechtet, pont azt hoztam fel neki példának.

Mondtam neki, hogy biztos van olyan UTE szurkoló aki a belgáknak drukkol.

Mire ő váltig állította, hogy ilyen nincs.

Ha nem hiszed, olvass vissza.

Egyébként a hozzászólásodat akkor sem ide, hanem a KTE topikba illet volna írni.

Ahogy elnéztem azt a topikat több, mint 1 hete nem írtál oda. Szóval ne mond, hogy csak eltévesztetted.

HAJRÁ MTK!!!!

Előzmény: minden lila (7734)
minden lila Creative Commons License 2003.08.19 0 0 7736
én meg nagyon sok csapatnak drukkolok. Kéknek, zöldnek, sárgának, lilának.

persze első az Újpest, de a kosárban, asztaliteniszben is van kedvenc csapatom. pl mikor még női kosárra jártam előfordult, hogy az MTK-nak drukkoltam:)))

Előzmény: Kék skorpió (7735)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!