Keresés

Részletes keresés

Jackd Creative Commons License 2000.09.05 0 0 1919
Ádi!

Nekem nincs szkennelési lehetőségem.
Ma rohannom kell haza, de holnap estefelé lesz némi időm.

Üdv

Hajrá VASAS!

Előzmény: ádi (1917)
Jackd Creative Commons License 2000.09.05 0 0 1918
BéKa!

Összekéne már hozni egy szerksztő bizottságot akik döntenének újság ügyben, mindeféle szempontból, vállanák a felelősséget és hozzájuk lehetne fordulni a kérésekkel, kérdésekkel.
M GY cikk csak a következő számban lesz.

Üdv
Hajrá VASAS!

ádi Creative Commons License 2000.09.05 0 0 1917
Daniels!
Ha be tudod szkennel(tet)ni, akkor jó, ha elküldöd mélen, ha nem, megbeszéljük, de nekem nem jó a 3 óra (akkor ugyanis a Ferihegyen várom a szívem hölgyét).
Előzmény: Jackd (1914)
BéKa_d Creative Commons License 2000.09.05 0 0 1916
Üdv!

Tehát kedd. OK, én az enyémet meghúzom. A beharangozó az AEK 2 old., és VASAS két old lesz/lenne, csak az AEK-ról nehéz lesz összeszedni várható összeállítást, meg ilyeneket, legalábbis erre eddig még nem bukkantam rá a honlapjukon. Karesz, ha hozzáférsz vmi ilyen adatbázishoz, akkor jó lenne, ha be tudnál segíteni.

Szerintem a Polo - Komódi cikk jó lenne, bár tényleg jó lett volna vmi MGY-s cikk is.

Hát ez van.

(Nekem sajnos a ma d.u.3 nem jó - vki elvállalhatná, hogy átveszi és eljuttatja Ádihoz(?).)

HAJRÁ VASAS!

karesz4 Creative Commons License 2000.09.05 0 0 1915
üdv Mindenkinek!

Szerintem a kupameccsre sokkal többen lesznek kíváncsiak, mint az UTE elleni meccsre,főképp azokm közül, akikre később talán számíthatunk is. Szóval meglátásom szerint nem ártana keddre kiadni a lapot... De hát Ti tudjátok... igazából nem értem, hogy az említett háro interúval mi van. Miért nem készült el... Egy újságíró, ha beesik az utcáról, gyajkorlatilag azonnal kérhet intejútm, nekünk pedig napok alatt sem sikerül erre rávenni saját csapatunk tagjait, vezetőit... Ugye nem ez történt, csak én értem félre!!! Más: bharangzót nem láttam a laptervben... A középső két oldalt kellen szerintem erre meghagyni, klasszikus módon, összeállításokkal, várható taktivál, stb...

Üdv:

Karesz

Jackd Creative Commons License 2000.09.05 0 0 1914
Szevasztok!

Akkor ha jól értem, egy hétmulva jelenik meg az újság. A Polonkai-s cikk készen van, a többi csak a következő számban lesz olvasható. Arra gondoltam, hogy egy Komódi-s cikk is jól jöhetne az újságba. Ő itt volt a DK-ban és még megvannak a kérdések és a válaszok is. Még ma reggel kérném a hozzászólásokat az érdekeltektől!
Fényképek vannak Polonkairól és Komódiról is, ezek átvehetők ma délután 3 körül a Deák tér - Skála metró környékén.

Üdv

Hajrá VASAS!

conti Creative Commons License 2000.09.04 0 0 1913
Dan!

Szerda délutánig jó, ha megvannak a cikkek. Ha nincs kész addig, légy szíves szólj az érintetteknek, a lapzártát ők is megérthetik. Egyébként a Bozsik interjú az újakkal a köv. számban is elmenne.

A 16 oldal tervezete jelen állás szerint:

Borító: A Vasas, és az AEK szurkolótáboráról képek
Belső: LOTTO
3. Előszó /Béka/
4-5. AEK bemutatása
6-7. VASAS bemutatása /játékosok, kupamúlt, stb./
8-9 Ventspils élménybeszámoló fotókkal /TZS/
10-11. Ha Dan hoz valamit szerdáig, akkor az, ha nem Zsu művéből nem vágunk ki sokat
12-13. Polonkai, képekkel
14. Az NB I. őszi menetrendje
15. Reklám
Hátsó borító : csapatkép

Ádi!

Szerintem lesz még egy-két kép, címer amit be kellene szkennelni. Meg tudod oldani?

Béka!

Az előszóból vágni kell, hosszú, és pl. kérdőív nem is lesz.

Hajrá Mindenki!

BéKa_d Creative Commons License 2000.09.04 0 0 1912
Megy egy félig kész cikk az AEK-ről.

BéKa_d Creative Commons License 2000.09.04 0 0 1911
Dan!

Én azt mondom, hogy mégis inkább legyen az AEK meccs.

1. Aki igazán szurkol a VASAS-nak, az ott tud lenni - d.u.6órás kezdés.
2. Ez mégiscsak sokkal nagyobb esemény, mint a Nagykanizsa elleni alapszakasz első körét záró mérkőzés; akkor már akár lehetne az Újpest elleni, második kört kezdő meccs.
3. Minél előbb meg van, annál előbb igazoljuk a bizalmukat (és pénzüket) belénk fektetőknek, hogy le is teszünk valamit az asztalra, méghozzá akkor, amikor szvsz tényleg jelentős esemény van a klub életében.

Hát szerintem ezért kell, hogy szerdára együtt legyenek a dolgok.

Nos, az utazóknak:

Zé jelenleg a Budatourssal áll kapcs-ban, ami már csak azért sem haszontalan, mivel szerdára az egész nap bookolva van (az éjjelire van várólista - de ebben lehet, hogy benne vannak Zé-ék is, azért nem tudtam jegyet szerezni) így én kedden fogok éjjel elutazni (ind.:23.05 érk:02.05). Ráadásul a szombat hajnali és a péntek délutáni gép is teltházas, így én péntek hajnalban fogok hazajönni (ind.: 5.30 érk.: 6.40)- ami végülis azt jelenti, hogy egy éjszakával meg fogom úszni a 3 napos utat...:-)

Viszont szálláshoz az a kérdés, hogy van-e aki beszáll mellém egy ilyen útba, bár lehet, hogy én is a Zé féle szállodát választom - de azért jobb szeretem az ilyen dolgokat magamnak intézni.

Azért én azt jav. mindenkinek, hogy beszéljen Zével.

HAJRÁ VASAS!

TZS Creative Commons License 2000.09.04 0 0 1910
Piros-kék jó napot!

Szerintem az AEK mérkőzés is jó apropó lehet a mutatványszámhoz, ha már akkora jönne össze egy igazán érdekes anyag.

Tegnap ott volt a szektorban a Pál Zolika meg a Zalán.

Ádi! Conti!
Szerintem nagyon jó képek lettek, főleg a Conti "szurkolása" meggyőző.

Hajrá V@s@s!

Előzmény: Jackd (1908)
nemo_d Creative Commons License 2000.09.04 0 0 1909
Piros-Kék Jó Napot Mindenkinek!

Karesz ajánlatánál sajna én sem tudok jobbat mondani, de ez szerintem is nagyon jó! Ahogy Continak is mondottam pénzt tudok adni a "buliba". Ha kell, de szóljatok elötte.

Conti!

A Duna Plazaban nincsen Lotto bolt! Kétszer jártam körbe de nem találtam. jelezd már légyszi, hogy hol van pontosan. Kösszi.

Némó

HAJRÁ VASAS!!! HAJRÁ ANGYALFÖLD!!!

Jackd Creative Commons License 2000.09.04 0 0 1908
Béka!

Én ugyan megbeszéltem az érintettekkel, de mégis azt mondom az eddigi tapasztalatok és a hozzá állások alapján, hogy nem lesznek készen szerdára a cikkek. Hétfőre meglennének.

Üdv

Hajrá VASAS!

ps: beleszólásom ugyan nincs a dologhoz, de inkább jelenjen meg 3-4 nappal később, de az olvasók számára is érdekes infókkal...!

BéKa_d Creative Commons License 2000.09.04 0 0 1907
DAn!

Ezzel azt akarod mondani, hogy az MGY-BP-PZ cikkek nem lesznek meg szerdára, mert most nem értem, hogy mi van? Szerintem (és ádi szerint is), ha szerda délre együtt vannak az ag-ok, akkor rendben vagyunk - és én eddig úgy értelmeztem, hogy szerdára meg lesznek a cikkek.

De ha nem is lesznek meg, szerintem akkor is ki kell hozni a lapot a kupameccsre, ha nem teljesen aktuális és speciális cikkek vannak benne.
Persze az igazi az lenne, ha összejönnének az általad jelzett dolgok is.

Karesszal beszél Conti, utána beírom, hogy mi is van ezzel a két munkanappal.

Jackd Creative Commons License 2000.09.04 0 0 1906
Van szűk másfél órátok, hogy eldöntsétek a következőket: az említett 3 cikk vagy az ádi által említett cikkek és az újpesti meccses megjelenés, vagy a meglévő anyagok és a kupameccses megjelenés.

Üdv

Hajrá VASAS!

Előzmény: ádi (1905)
ádi Creative Commons License 2000.09.04 0 0 1905
Szerintem ennek a lapnak mindenképpen meg kell születnie. Ilyen presztízsveszteséget nem engedhetünk meg magunknak. Ha nem jön össze az a 3 cikk, alternatívákon kellene gondolkozni (MZ, Simekpeti, Hajdú-Kavics). És ne lazuljunk a határidokkel sem, gondoljátok meg: a szerkesztésre, a szkennelésre, a tördelésre, a korrektúrára is kell ido.

Hajrá Vasas!

Jackd Creative Commons License 2000.09.04 0 0 1904
BéKa!

A 3 cikkről legközelebb szerda reggel tudok tájékoztatást adni. Ha megvannak, akkor szerda délután eltudom őket küldeni. Ha nincsenek, akkor azt kellene eldönteni, hogy ezek nélkül készül el a lap, vagy ezekkel együtt, de 3 nappal később??

Üdv

Hajrá VASAS!

BéKa_d Creative Commons License 2000.09.04 0 0 1903
Dan!

Én úgy értettem, hogy amennyi meg van, abból kellene megcsinálni (tehát, ha a Pál ZOli nem jön össze, de a MGY és BP cikk meg van, akkor az már elég lehet - de persze úgy lenne az igazi, hogy ha PZ is összejönne).

Hogy a lapot ezek nélkül is kiadjuk-e, az valóban kérdéses nekem is. Viszont, amennyiben tényleg ül Karesz két munkanapos ajánlata, akkor akár szerdáig is ráérhet a riportok elkészítése!!!

Mindenesetre szerintem feltétlenül kellenek a riportok.

HAJRÁ VASAS!

Jackd Creative Commons License 2000.09.04 0 0 1902
BéKa!

Ha nem kell a Dr M Gy - Bozsik - Pál Zoli cikk, akkor szóljatok. Így nem csinálom meg akkor, mert a következő lapszámba már elvesztené az aktualitását. A 3 cikk és a hozzá tartozó fényképek nékül gyengécske lesz a lap!

Üdv

Hajrá VASAS!

BéKa_d Creative Commons License 2000.09.04 0 0 1901
Móning!

Pető "Tomicica" ha befejelte volna az ötös sarkáról... Hát... Na mind 1, igazán jól játszott gratula hozzá - Dan! Ha őt sikerülne megcsípni, az lenne az igazi.

Ma megpróbálok az AEK-ról összeollózni vmit, akinek van vmi jó honlapcíme hozzájuk, az táj-hatna - én a www.aekfc.com/aek.gr-ről fogok elindulni.

Karesz! Sirály vagy! A két munkanap lehet egy péntek-hétfő is? Na jó, mondjuk kedd dél is elég lenne...:-)
Remélem összejön, próbáljuk nem feladni.

Egyébként szerintem, ha Dannak "csak" ennyi cikke jön össze, akkor az első lapot is megkaphatná a Lottó - és akkor végülis csak 12 oldalra kell anyag, amiből szerintem nagyjából 2 az én előszavam a tartalomjegyzékkel és Impresszummal, 2 oldal TZS ventspilsi beszámolója, 2 oldal AEK, 2 oldal VASAS, és akkor 4 oldal a riportokra, meg egyéb Conti féle reklámra. Az első oldalra vmi csapat/szurkolók montázs kellene klubcímerrel, a hátsóra szerintem egy sima csapatkép lenne jó.

Húzzunk bele és akkor összejöhet az AEK meccsre a lap.

Egyébként szerintem is elég lenne az 1-0, bár ma reggel vmiért úgy éreztem, hogy 3-0-ra fogjuk hozni a hazait és idegenben 3-1-re kapunk ki...

HAJRÁ VASAS!!!

Jackd Creative Commons License 2000.09.04 0 0 1900
Szevasztok!

Dr M GY -től és Bozsik Petitől nem kaptam még meg a cikkeket, talán holnap. Holnap lesz készen a Pál Zolis cikk is, ha minden klappol.
Ha nem jönnek őssze az anyagok holnapra, akkor csak minden bizonnyal az Újpest elleni meccsre lesz készen az újság.
Szerdára lesznek hölgyvonzalmas Polonkai fotóim! :)
Üdv
Hajrá VASAS!

conti Creative Commons License 2000.09.03 0 0 1899
Ha nem megilletődötten játszunk, elég lenne az 1-0. Persze nehéz lesz kikapcsolni a külső körülményeket, de jó lenne, ha ez doppingolná a fiúkat. És mindenképpen gólt kell rúgni kint is. De hol az az itthoni 1-0???

Hajrá Vasas!!!

Ma este pedig: Hajrá Magyarok!!!

biancoblu Creative Commons License 2000.09.03 0 0 1898
Contra!

Nem 12 évesek keze és lába tört el, őket "csak" megrúgdosták. Miért kéne bocsánatot kérni? Azért, mert esetleg egy újság valamit nem jól írt le? Arról mi tehetünk? Térjél már észhez...

HAJRÁ MTK!!!!
HAJRÁ MAGYARORSZÁG!!

karesz4 Creative Commons License 2000.09.02 0 0 1897
Üdv Mindenkinek!

Conti!

Hát egy itthoni 1:0, az édeskevés lenne kint Athénban...

A cikkeket írjátok ám!

Üdv:

Karesz

contra Creative Commons License 2000.09.02 0 0 1896
Na mi van, hol vannak a kéz-és lábtörött 12 éves gyerekek?
És ha nincsenek, akkor miért voltak az sajtóban?
Kért már valaki bocsánatot Tőletek, Vasas-szurkolóktól?
Nem?
Nem is fognak...
Ez már egy ilyen ország.

Contra
Hajrá Kispest!

Előzmény: conti (1895)
conti Creative Commons License 2000.09.01 0 0 1895
Karesz!

Szuper az ajánlat, elfogadva!!! Most már csak össze kellene rakni a cikkeket, képeket, és nem bánom, ha egy-két nappal a meccs előtt a kezünkben van a lap. Kicsit félek, hogy kicsúszunk az időből.
A hátlap a Lottoé, hétfőn kapom meg rá az anyagot.
Kb. 100 000-et tudtam eddig összeszedni. Ha 120 körül kijön az újság, már nem kell mélyen a zsebünkbe nyúlni...

Az a cég, aki a Dunaferrt utaztatta Trondheimbe, megkereste a Vasast charter ajánlattal. 60-70 szurkoló kellene a csapaton kívűl, hogy összejöjjön a dolog. Az ár 87000 Ft, ami a repülőt, két éjszakai szállást reggelivel, és a transzfert tartalmazza. A csapattal én is szívesen utaznék. Egyébként a gép szerdán menne, és pénteken jönnénk haza.
Kíváncsi vagyok, hány ember érez olthatatlan vágyat, hogy 14 év után az első komolyabb ellenfél ellen lejátszandó UEFA meccsre az athéni pokolba is elkísérje a csapatot. Tudom, hogy sajnos nem mindenki engedheti ezt meg magának, de aki tud jöjjön, szerintem számít, ha ott vagyunk!!
Nagyfokú hit is szükséges az út lefoglalásához, ugyanis azt még az első meccs eredményének ismerete előtt meg kell tenni! Jó lenne, ha itt sem harsognának minket túl a görögök, kellene ehhez 10-15000 néző, aki a csapatot a győzelembe hajszolja. Én az itthoni 1-0-lal továbbjutónak tippelem a VASAS-t.

Hajrá Vasas!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

karesz4 Creative Commons License 2000.09.01 0 0 1894
Helloka!

Elmentem a gép mellől, net közelében legközelebb csak hétfőn délután leszek, úgyhogy a handyn hívjatok!

Köszi:

Karesz

A névjegykártyán rossz a szám, helyesen így kezdődik:
06-30-960.... a többi stimmel...

karesz4 Creative Commons License 2000.09.01 0 0 1893
Hello Mindenkinek!

Ádi, BéKa, Conti, Dan!

Megérkezett az árajánlat: az 1000 példány négy szín nyomással, tördeléssel, levilágítással, tűzve kb. 120-130 forintba kerül... Két munkanap altt elkészítik... megfelel?

Üdv:

Karesz

p.s.: Nemo ma nem hívott, valószínűleg nem kapott elfogadható árajánlatokat...

lepete Creative Commons License 2000.09.01 0 0 1892
BéKa_d!

Kicsit segíts nekem légyszives!A 100e-es megoldás 2 nap kinttartózkodást foglal magában? Mi az, ami nem tetszik neked a szervezésükben? Ha nem velük utazik az a 20 ember akit te is tudsz, akkor ki, hogy, mikor szervezi le őket? Egy 55-58e buli számomra azt jelenti, hogy a fatert is jön, tehát mi 2-en vagyunk és szivesen csoprtosulunk. Ha van valamilyen forgatókönyv az utazással kapcsolatosan, kérlek osszátok meg velem is.

Athén egyébként nem nagy durranás. Szmog+meleg+nagykuffer a csajokon+meg ne lásd az akropoliszt "élőben" mert a legenda megszűnik létezni (azért 1x én is megnéztem).

Üdv.

VASASKA

majkell Creative Commons License 2000.09.01 0 0 1891
Akkor nem.
Előzmény: TZS (1890)
TZS Creative Commons License 2000.09.01 0 0 1890
Conti megvette már egy hete.
M-szektor, ahol az UEFA-meccsen is voltunk.
Jössz Te is?
Előzmény: majkell (1889)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!