Nos... akkor nulladik dörgedelem:
Mindenki ellenőrizze az email címét, ugyanis a nem működő (más néven döglött) címek segítségével ellophatók a nickek, ez esetben a moderatura semmit nem tud tenni az égadta egy világon a tiltáson kívül. És a szoft értesítéséeit se tudod olvasni.
"Sok vihart megélt Angyalföldön dolgozunk.
A Fáy utca már oly sok éve otthonunk.
A százezer barát, a NAGY VASAS CSALÁD mindig összetart,
Hát, énekeld velünk jóban rosszban ezt a dalt:
ZÚGJON A HAJRÁ, HAJRÁ, VASAS! ANGYALFÖLD!"
A Vasas 51 olimpiai bajnokot, 53 világbajnokot és 56 Európa-bajnokot adott különböző sportágakban.
1546 országos, felnőtt, magyar bajnokság
51 olimpiai arany-, 15 ezüst-, 32 bronzérem
56 világbajnoki arany-, 68 ezüst-, 56 bronzérem
63 Európa-bajnoki arany-, 96 ezüst-, 120 bronzérem
7 BEK győzelem
Az elmúlt 100 év alatt 31 szakosztály, illetve sportág működött Klubunkban.
HAJRÁ, VASAS!
A politikai témák megbeszélési helye nem ez a topik, hanem ez: VASAS-PolKlub.
Na most már remélem elindulunk felfelé! Ez a két lélektanilag nagyon fontos győzelem szerintem efelé mutat! Külön öröm, hogy Zabos atti jól mutatkozott be! Ez azt mutatja nekem, hogy bátran lehet a fiatalokhoz nyúlni!
TZS!
Kösszi a vasárnapi közvetítést! Egyből ittam egy unicumot! Még egyszer Szpaszíva!
BéKa!
Amit a vezetőségről írtál -sajnos- egyet kell, hogy értsek veled!
Igen, igazad van, és ehhez nem kellett moderátor.
Azért az is elgondolkoztató, hogy ha már a tízezres bérletet említed, hogy szerinted hány bérletet adtak el? Szorozd meg 10 ezerrel és nézd meg mire elég!
Nemcsak moderátor lettem, hanem prókátor is. :)
Igazad van és elnézést is kérek mindenkitől, hogy majdnem vulgáris voltam, csak tudod ez most nagyon rosszul esett, hogy a szemembe hazudtak, amikor mindenféle irdatlan összegekről beszéltek, holott ezek szerint 10e székhez elég lett volna 35 milla, de ne legyen 10e, legyen csak 5e, hogy ne a NS-t kelljen kibérelni (mint ahogy a ventspilsieknél is max 3e hely volt) és akkor az 17 milla. Nos, mi ehelyett azt kaptuk az arcunkba, hogy a székek felrakása hatalmas összeg és mennyire nem éri meg és majd lesz stadion így meg úgy.
Engem viszont zavar, hogy évek (vagy inkább évtizedek) óta nem történik semmi a stadionunk ügyében, csak az áltatás, a mese, a handabandázás (Mentsük meg a VASAS-t, meg mindenféle pénzrabló bulik az igazi VASAS SZURKOLÓK-tól - közben a szakosztályokat ugyan úgy sorvasztják tovább, mint eddig, illetve a szemünkbe vágják, hogy erre van pénz, de ebből minden évben van wc karbantartás).
Hát ez borította ki a bilit, hogy milliárdokat szán a kormány a stadion felújításokra és hozzánk/nálunk nem jut 17 millió arra, hogy a saját pályánkon játszunk és ne a kongó NS-ben; de még azt is elfogadnám, hogy a görögök elleni meccset odavinnék az NS-be, mert hogy jobban biztosítható, meg akármi, de tényleg tettek volna valamit azért, hogy jobb legyen a Fáy állapota (bár mondjuk a görögök ellen is megoldható lehetett volna, hogy a Fáyban ők kapják az álló részt vagy az álló felét, mi meg az ülőt).
Nézd meg Debrecent, képesek voltak arra az egy UEFA kupás meccsre leülőszékezni a stadiont, nézd meg Újpestet, 100milliókat ölnek bele, a Hungária körutat is rendbetették. Nézd meg a BVSC pályát, azért, mert futottak egy-két évet, egyéni ülőhelyes pályájuk van. Nem sajnálom tőlük, megérdemelték.
Persze, felhozhatjuk Kispestet, hogy ott sem történik semmi, de nálunk vannak eredmények, van egy stabil(!?) szponzori háttér és tessék, a stadionban akkor sem változik semmi.
17 millió kellene 5000 székre (kb. 3400 FT-ból kijönne darabja - és én csak a hazai meccsekre 10e-et adok ki az éves bérletként, plusz az UEFA kupás meccsek). Ennyi.
Ádi!
Szegény Kabát nem volt elég gyors, hogy elugorjon a Sowunmi lövése elől. Nem nekünk volt szerencsénk, hogy nem ment be, hanem nektek lett volna baromi mázlitok, ha pont a kapuba pattan. Egyébként ezt a Vasas "hagyta ki" a tizit meg a bíró csalta el. Meccsoda különbség!
BéKa!
Abban igazad van, hogy a pécsi eset is tizit ért volna. Csak ott jobban takarásban volt az eset, és Puhl ki tudta magyarázni. Persze engem nem győzött meg, és gondolom a pécsi szurkolókat sem. Mindenesetre ez nem változtat azon, hogy tőlünk (is) elcsalt egy tizit a bíró.
Mélt megkaptam, a képek qrva jók, köszi!
"Horváth Dezső, az NSI műszaki igazgatója elmondta: a már meglévő, körülbelül tizenegyezer fémszék mellé 17 311 darab, olasz gyártású műanyag széket szerelt a kivitelező, a Compack-Bau - bruttó 58,4 millió forint értékben. A székenkénti költség nem haladja meg a 3500 forintot."
/Sportfórum/
Tehát ennyit arról, hogy miért nem lehet a Fáyban rendezni a nemzetközi kupameccseket....
Hogy helyeznék szájba a drága jó édes nőismerőseiket azok a Fáy utcai illetékesek, akik ennyire beleszékletelnek az általuk vezetett csapatba és annak szurkolóliba.
Azért ezt még attól tartok, hogy a megfelelő fórumokon fel fogom vetni illetékeseinknek - mert teszem azt legyen ötezer a költség (de legyen felszedhetős a szék, hogy amikor teljesen új stadion lesz, akkor is fel lehessen használni); az a leginkább kellemetlen, hogy már megint hülyének néztek minket.
A hazai meccsek kezdési időpontja nem igazán nézőcsalogató főleg a távoli vidéki szurkolók számára. Dehát úgy látszik nem érdeke a Clubnak, hogx minél többen járjanak a meccsre!?
A Hivatásos Labdarúgó-alszövetség (HLASZ) versenybizottsága a klubokkal és a televízióval egyeztetve elkészítette az alapszakasz hátralévő fordulóinak órára lebontott programját.
Az 1. fordulóból elmaradt mérkőzés, szeptember 2., szombat: A-csoport: Lombard-Sopron 16.30 (m1)
A 2. fordulóból elmaradt mérkőzés, szeptember 6., szerda: A-csoport: Dunaferr-Ferencváros 16.30 (m1)
Felhívtad a szállodákat? Légyszi hívj fel, ha sikerült!
A cikked elfogadható, bár ez a jópofa stílus lehet, hogy nem mindenkinek fog tetszeni. De nem baj.
Áde! jó lenne, ha megtudnád, mennyi idővel előbb kell az újság anyagát leadni, annak függvényében mindenki húzzon bele!!!
Örök hálánk, hogy gólképtelen csatáraitok és gólképes védelmetek van ...:-) - egyébként szinte biztos voltam benne, hogy egyedül a mienket fogják hibás bírói döntésnek beállítani, pedig szerintem Juci legalább annyira elrúgta a labdát, mint ahogy második pécsi szituációban volt, de amúgy is, szerintem Kerekes szarul csinálta, ezért nem érdemelt büntetőt:-)...).
Ment egy körmél!!! Kérek mindenkit, hogy aki nem kapja meg a coollisten és közvetlenül is, az tegyen vmit (mondjuk nyomjon nekem, v. a coollistre egy mélt), mert ezentúl minden közös infot csak a coollisten át szeretnék elküldeni.
MCsabi ma leadta bejegyzési kérelmünket!!! Gratula és kösz - jogos a sör, ha feljössz az AEK ellen; bár kint is hajlandó vagyok fizetni ha kijössz.
Kérek is mindenkit, hogy aki jönne AEK-ba, az jelezze, hogy a kedvezményes utazási és szállási lehetőségekre is legyen esélyünk (elvégre ha összejövünk 15-en, akkor talán már lehet vmit alkudni).
Jelenlegi javaslatom (Contival egyeztetve), hogy megyünk szerdán 13.00-kor és jövünk szombaton hajnali 5.30-kor (péntek éjszaka átbulizva...így csak két éjszaka, ráadásul hétvégére itthon vagyunk; a kérdéses fele, hogy a nem ott töltött szombat éjszaka mennyibe kerül a repjegyben... viszont vasárnap csak d.u. van járat). Egyébként www.malev.hu. Mindenesetre remélem, hogy Conti még egyeztet a VASAS-sal is, hogy ők hogyan utaznak és szállnak meg, hátha ahhoz is hozzá lehetne csapni még némi kedvezményért a mi menetünket...
És szívesen veszek minden utazási irodás ajánlatot...
Huuúú , ez terjedelmes lett.
HÁt picit megijedtem először.
de hát ugye :-))
Sorban (azért...):
1 , tavaly kiegészítő és hiányposztra igazoltunk szerintem és akkor sem jól . Sonka nem való ide , Tiber is necces . Zováthtól többen kivannak ,de mivel Jackdvel elszívtam a békepipát hát nem ostorozom . Így hirtelen talán Szili leigazolása volt egyedül eredményes . ( Simek ígéret )
Jobb igazolásokkal , tavaly is élesbe mentünk volna minden címért , így is majdnem...
Ehhez képest idén a csapatot építjük , a peremberek megvannak.
2 , Malacot asziszem a 2.-3. fordulóban kikezdték , amikor nem hőzöngött , hogy bajnokesélyesek vagyunk. Most hőzöngtünk ( igaz Mezey nagyon-nagyon óvatos lett...) és mi a különbség ? A bajnoki rendszer...
3 , a tavalyi veretlen győr és gázszer azért nem az idei zete ( 0-4 vagy mennyi a viditől ) , dvsc ( 3-8 ute , 1-2 mtk ) .
( a vidi meg csak gyengült azóta hogy nyert az nb2ben.( Cheregi,Csank,Udvari),a pécs szinte nullpontos.)
(A fontos meccsek meg két 0-0 .)Ez szerintem egy tipikus középcsapat eredménysora.
4 , én azt mondom , ebből az látszik , hogy ennyi embert nem lehet egyszerre beépíteni , és jelenleg éppen a leépítés zajlik. Stabil kezdők maradnak ki ilyen-olyan okból a kezdők közül és elkezdtek jönni az eredmények . A csapatépítés ( bár mondjuk a tavalyi Dfer ellenpéldának látszik de ott a Salamon ,Éger , Lengyel , Thököly , +Zava . éppen a gerinc volt és nem a perem ) nem úgy megy hogy a fél csapatot egyszerre kicseréljük. (És nem így kellett volna . )
Bocsánatot kérhetnének , de nem fognak :-)( .
A végén csattan ebben igazad van , de hányan csikorgatták itt a fogukat , hogy akkor most aztán legyünk bajnokok ! Akkor kérném ezzel az elvárással folyamatosan szmbesíteni , akik ezt az átszervezést csinálták , és akik fejlődőképesebbek az elküldötteknél.
Vagy egyébként ugyanabba a folyóba nem ugyan lehet 2x lépni , de tóba ( állóvizbe ) igen !!!
(Én is morogtam galára , de 1000x inkább rá mint az utésekre , ha csak 4-ek vagyunk...)
Remélem, Te is tudod, hogy nagyjából ugyan arról beszélünk, és én csak arra akartam felhívni a figyelmed, hogy azért erősen kétoldalúan lehet kezelni a dolgokat.
Az újakkal kapcsolatosan lehet, hogy szőröző voltam, de a konkrét nevekkel és lehetőségeikkel, ill. eddigi szereplésükkel (és jövendőbeli szereplésükkel) kapcsolatosan úgy érzem, hogy igazam van - egyébként meg ugyan ennyi játékost igazoltunk tavaly is (sőt, vegyük még hozzá a téli Simek, Bekő igazolást is) és kellettek az igazolások a dobogóhoz. Ezek a mostani igazolások, pedig assz'em mindannyian azt reméljük, hogy a dobogó magasabb fokához kell majd.
Szerintem 6 forduló után senki nem bántotta Malacot és a csapatot, az első hangzatos gondok és problémázások a 10. fordulóban (Újvárosban) elszenvedett 4.(!) vereség után jöttek (a Nyír1 elleni meccs előtt)...
((Egyébként a T'bánya és D'ferr elleni meccseket nem is számoltam, csak jeleztem, hogy ott is kikaptunk. Én direkt csak azokat a meccseket vettem, amelyeket tavaly ugyan ilyen felállásban lejátszottuk és megnéztem, hogy milyen eredményt értünk el rajtuk...)).
Igazad van, hogy a jelenünket a bajnokság elején szebbre terveztük, de igazság szerint én akkor is azt mondtam (v. legalábbis azt kellett volna, hogy mondjam...:-)), hogy az alapszakaszban tul.képp mind1, hogy mit ér el a csapat, legyen belőlük CSAPAT, ez számít.
Szerintem Mezey azt fogja játszatni, aki jobb formában van, és aki eredményesebben játszik - én legalábbis úgy érzem, hogy az a jobb, akivel eredményesebb a CSAPAT.
Egyébként tavaly ugyebár nyitottunk az üllőin (Gala fejesgóljával:-)), aztán Kispesten a "szokásos" 4-es, majd a megszűnő Szeged, és a Szombathely otthon, az akkor még elsők között levő és veretlen Győr, majd az első Gázszer. Hát nem hiszem, hogy idén könnyebb lett volna a sorsolásunk, viszont nincs 2 zakónk, igaz a 3 döntetlen sok, de abból kettő rangadón született, a Vidi elleni meccset valóban "luxus" volt x-re adni. A zacsi Z'egen szerintem semmivel se másabb, mint a tavalyi győri v. gázszeres zakó, a győzelmeket pedig nem kell magyarázi.
Egyébként most akkor mit kellene csinálnunk, hogy Debóban csak Pető T. játszott az újak közül? El kellene zavarni minden igazolásunkat, és csak őt megtartani, vagy megtépnünk ruhánkat, megkorbácsolni magunkat és elismerni, hogy (még) nem minden igazolásunk jött be és a tavalyi csapat (eddig) nagyjából hasonlóan eredményes volt, mint az idei és elnézést minden VASAS szurkolótól - különösen azoktól akik ezt előre megmondták - és ígérjük, hogy soha többé nem lesz ilyen!!!
Igazság szerint az van, hogy nem tudom, mit vársz az ostorozásodtól (amely ráadásul szerintem korai - mert abban tökéletesen igazad van, hogy nem azt kell nézni, hogy eddig kivel játszottunk, viszont akkor azt kell nézni, hogy a bajnokság végén hol leszünk). Szerintem Mezey jól dolgozik, lassan jönnek az eredmények is és hiszem, hogy látunk még idén CSAPAT-ot VASAS mezben futballozni.
Nincs probléma , azt vetettem fel a csapat akkor volt eredményes mikor csak minimálisan játszottak a nyáron igazoltak ( ezek az ujak , ebbe most miért kellett belekötni ?)közül.EZÉRT kérdés ki fog játszani , akik jól vagy akik eredményesen játszanak.
( az más kérdés , hogy ez nekem még plusz érdekes volt. Az ute jobb mint tavaly , az mtk szerintem nem ld Ferenczi-Kenesei. Azt is elismerem ha akarod , hogy ebben a csapatban van jövő , de szerintem lehet hogy nincs jelen. Ha számokról vitatkozunk , akkor azt nézzük meg tavaly 6 meccs után hogy álltunk ? Ez a legegyszerűbb , nem a Dfer meg a Tbánya felvetése , akivel nem is játszottunk...)
"A számokkal nehéz vitatkozni." Nem én mondtam tegnap... Nem hiszem, hogy az idei MTK, UTE gyengébb lenne, mint a tavalyi..., de tényleg hagyjuk az összehasonlítgatást, bár nem én kezdtem; én csak felhoztam néhány eredményt, de hát úgy tűnik, "nem jött be".
Egyébként igazad van abban, hogy érdekes kérdés, hogy az újak közül két hét múlva ki fog kezdeni; bár nem t'om, hogy az "újakon" kit értettél, mert szerintem Polonkai volt a legjobbunk Ventspilsben, Komódi jól játszott a hazai Ventspils elleni meccsen, tehát szerintem jogos lenne szerepeltetésük, Petőn Te sem vitatkozol, itt egyedül Tóth Norbi és Hajdú Atti leigazolása és játszatása lehet kérdéses, addig, amíg Norbinak le nem csúszik végre egyik lövése, ill. Kavicsot bármely meccs kapcsán ki nem állítják, le nem sérül, stb..... Tehát hol van itt a probléma?
Conti tud Athénban napi 6e/főért szállást (kétágyas szoba kb.12e 15eGRD). Repülőjegynek a Nyugatinál a sarki utazási iroda (ottöltött szombat estével) ajánl kb.45e-ért jegyet oda-vissza. Persze utána kell nézni máshol is.
szerintem 1 ismert se nagyon van . A jobbak a kiesett Sevillaban, a 2. osztályú Sheffield U.-ban voltak .Az Anderlecht meg a Leicester nem hangzik rosszul de én nem hallottam,hogy játszottak volna . érdés , hogy az uj brazilok milyenek ( haladás ?)
Gellei Imre szövetségi edző kényszerűségből változtatott, ugyanis a Vasas játékosára, Polonkai Attilára sérülés miatt nem számíthat a szombati összecsapáson. Polonkai helyett csapattársa, Zabos Attila kapott utólag meghívót.
Ennyire nem akartam ezt a kérdést sarkosítani .
Másrészt meg azt nézd , hogy akkor ősz-most ősz. A csapatok már sokszor nem is hasonlítanak , ergo a csapatonkénti meccseredményeknek szerintem sok értelme nincs .( pl ezt a hótgyenge pécset egy veretlen gázszerrel...)De eddig 6 meccsen 9 pontot vesztettünk.
+tavaly intertotóztunk is , ami teljesen köztudottan (?) az idény 2. felében leejti az adott csapat eredményességét. ( pls ezen ne vitatkozzatok , utána lehet nézni pl az angol edzők véleményén , ld most nyáron Vialli...)
Akkor MZ azon háborgott , hogy egy gyenge lengyel együttes ( a lengyel válogatott ejtette ki majdnem - gólkülönbséggel nem - az angolokat az EB selejtezőből )kivert minket . Az hogy előtte a Grasshoppers lenyomtuk ( gala gólja nem volt semmi) az smafu-bezzeg most a lettek ellen...
Na mindegy azért ne állítsátok be negatívabbra a véleményem mint amilyen ( a stadionbeli küzdést , meg a vasárnapi eredményt +ra értékeltem ).
(Egyébként tavaly a Tatabánya ellen idegenben gala nem játszott ,a Diósgyőr ellen olyan gólpaszt adott , hogy csak az üres kapuba kellett begurítani.)
Kiváncsi leszek a 2 hetes szünet után , ha mindenki felépül ki fog játszani az elmúlt napok tükrében.
Az újságos dolog rendben van, ma délután kimegyek az edzésre és ott még beszélek ez ügyben Contival.
Olyan kellen még, hogy cikkek terjedelme, lapzárta. A párbeszédene alapuló írások mellé szükség van odavágó fényképekre is, amiket valószínüleg meg tudok szerezni.
Üdv
Néhány megjegyzés még az elmúlt nap írásaihoz. Simeket és Zabost valóban ismerhette a Bandi, de Petit csak akkor játszatta amikor nem volt más, és Zabost még a fényképezésről is elzavarta! El aakrta küldeni a keretből, és ha MZ nem áll sarkára, akkor már nincs is nálunk.
Igen, igen, igen!!! Olvassuk mi az esti műszakot is... Mikor és hol t'om odaadni a kazit?...:-)
A kettős meccsre szerintem sajnos semmi esély, mert a Feyenord és AEK fanok szanaszét szórnák Bp-t; szerintem így is félő, hogy lesz fesztivál. Egyébként meg szerintem ez azt is jelentené, hogy legalább 1.5-2-szeres jegyárak lennének és ez nekem nem(sem) fexene...
Mindenesetre tegnap este eszembe jutott, hogy a Pécs PNB-s jogelődjétől (a Gázszertől) is kikaptunk idegenben, úgyhogy tul.képp ez is +3 pont az idei csapatnak...
Gala?
Kabát Pétert nem zavarta, hogy volt edzője ült a DVSC kispadján (felcím)
A kezdeti botladozás után lendületbe jött a Vasas (főcím)
Úgy tűnik, a Vasas együttese lendületbe jött. A piros-kékek az elmúlt négy mérkőzésen -beleértve a Ventspils elleni UEFA-kupa-mérkőzést is -tíz pontot szereztek, ami azt jelenti, hogy ezeken az összecsapásokon mindössze az MTK tudott pontot elcsípni Mezey György csapatától.
-A csapat jól felkészült a DVSC elleni mérkőzésre, és ami külön öröm, gyorsan váltani tudtak, hiszen teljesen mást kellett játszani a Ventspils ellen, mint Debrecenben -monda Mezey György. - A támadásszervezésre és helyzetkidolgozásra nem lehetett panasz, és amennyiben a helyzetkihasználásunk nem döcög, többgólos győzelmet arathattunk volna. Igaz, a DVSC-nek is voltak helyzetei, dehát olyan meccs nem nagyon van, ahol az ellenfélnek nincs helyzete. Külön szeretném kiemelni a húszéves Zabos Attilát, aki ezen a fontos mérkőzésen remekül helytállt. Jól védekezett a középpályán, és ráadásul kit?nően őrizte a rutinos Vadicska Zsoltot.
Az összecsapás angyalföldi hőse azonban mégis Kabát Péter, a győztes gól szerzője volt.
-Szinte mindenki elkönyvelte a nulla nullás végeredményt, így természetes, hogy nagyon örültünk a gólnak - mondta a csatár. - Pál Zolitól jó labdát kaptam, és ezek után már nem volt nehéz dolgom. A csütörtöki, Ventspils elleni találkozó után sikerült kipihennem magam, és úgy érzem, erőnlétileg nagyon jól áll a csapat. Morálisan pedig sokat jelentett az UEFA-kupa-továbbjutás, no meg persze a mostani győzelem. Engem nem zavart az, hogy volt edzőm, Komjáti András ellen kellett futballoznom. Neki amúgy sokat köszönhetek.
A Vasast elkísérő szimpatizánsok örömét csak az rontotta némiképp, hogy hiába javasolták - elkerülendő a korábbi évek balhéit -, már pénteken, a meccs után a vendégszektorból engedjék ki először a szurkolókat, kérésüket nem teljesítették. Sőt, a máshol megszokott rendőri kíséret is elmaradt, szerencsére a vendégtábort nem érte támadás.
(tóth p.)
Az AEK edzője szerint kétesélyes a kupacsata
A páholyból nézte végig a DVSC-Vasas találkozót Jiannisz Pathiakakisz, az AEK Athén vezetőedzője, az angyalföldiek UEFA-kupa-ellenfelének szakvezetője, aki az év elejétől irányítja az egyik legnépszer?bb görög együttest, és elismerőleg szólt az angyalföldiek játékáról.
- Taktikusan futballozott a Vasas, a játékosok fizikailag is jól felkészítettek - mondta az edző. - Ez bizonyítja, hogy a csütörtöki hosszabbításos mérkőzés után a Debrecen ellen az utolsó pillanatokban szerzett góllal tudtak nyerni.
- Kikre figyelt fel a piros-kékeknél?
- A védelemben Juhár magabiztossága ragadott meg, míg elöl Tiber és Kabát ötletes, gyors játéka tetszett.
- Az első benyomások után miként ítéli meg az esélyeket?
- Kétesélyes a párharc. Számunkra sokat jelenthet félelmetes közönségünk segítsége. Egyébként összesen kilenc új játékost szerződtettünk, közöttük akad brazil, argentin és bolgár játékost is. A közelmúltban barátságos mérkőzésen az AS Roma ellen 0-0-ás döntetlent értünk el, ami biztató eredmény számunkra.
(kiripolszky)
Más.
A kettős UEFA-meccset követelő topicomat nem nagyon kerestétek fel...
Brühühühü
Adj nekem egy 240 perces kazit, én meg odaadom neked a felvett meccset (stáblistáig..., mert én pesszimista vagyok...)
"Utánára" meg felvettem a mai gólösszafoglalót, amelyben a beígértekkel ellentétben nem volt Dr.M-nyilatkozat, volt viszont egy gyönyörű Kabát Peti gól és egy nemkülönben szép piros-kék kockás VDK- drapi...
Tied lehet én nem akarom megtartani (annak ellenére, hogy a legvégén egy kicsit látszunk Irvvel a pacsizásnál...)
(A mocskok gyorsan abahagyták a közvetítést, nem sokat hagytak minket örülni...)
Egyben legalább az is kiderül, hogy tényleg olvasod-e az éjszakai műszakot...!
Conti! Remélem, idén több meccsről már nem hiányzol...
Láttátok ezt a gyász-paródiát, amit a Duna Tévé nyomott este?
Részvétet nyilvánítottam a Fradi topicban, pedig nem gondoltam, hogy valaha beírok ilyen helyre....