Keresés

Részletes keresés

Doctor Morreau Creative Commons License 2018.07.01 0 0 54895

Augusztus végén Lanzafame kivásárolhatta volna már magát apró pénzért.

Hemingwaynek nem volt más választása.

Lanzafame egyébként sem az a típus, akit maradásra lehet venni,ha menni akar. 

Előzmény: savafan (54891)
savafan Creative Commons License 2018.07.01 0 0 54894

És ezek árából én nem látok senkit. Miért nem tudja azt mondani a balfasz vezetőnk, hogy eddig sokat tettem a klubba, most kell valami vissza, így elteszem a zsét és kukázok tovább. Mert úgyis ez van, csak titokban és hazudozva :(

Előzmény: rich.mond (54890)
rich.mond Creative Commons License 2018.07.01 0 0 54893

Jobb helyeken a klub a tulajdonosból él. Nálunk már egy jó ideje fordítva van.

Előzmény: savafan (54891)
rich.mond Creative Commons License 2018.07.01 0 0 54892

Miután eladták mellőle az edzőt, a csapatot és semmit sem forgattak vissza sem a bevételből, sem a "fiatal-pénzből", nyilván nem volt maradása.

Előzmény: Doctor Morreau (54889)
savafan Creative Commons License 2018.07.01 0 0 54891

nem tudom, hogy meddig szólt a szerződése. de ha még igen, akkor a tulajdonos is kell, hogy mehessen. mert ha én mint tulajdonos azt mondom, hogy nem, akkor vagy beletörődik vagy hazamegy vagy sérültet jelent, de nem megy el, pláne nem a szomszéd ellenséghez :(

Előzmény: Doctor Morreau (54889)
rich.mond Creative Commons License 2018.07.01 0 0 54890

Hát, mi tagadás, igen szomorú vagyok - bár meg sem fordult a fejemben, hogy marad.

Koszta, Eppel, Prosser,Botka, Lanza, King, Bobál, Zsótér...talán Gróf is elmegy.

Ezen játékosok jó részéért pénzt is kaptunk.

Másfél év alatt atomjaira hullott a csapatunk.

Azt hiszem, eme szép két esztendőnek Skopjéban lesz a lezárása.

Doctor Morreau Creative Commons License 2018.07.01 0 0 54889

Örülök, hogy vége van a sagának. 

Az, hogy végül a Fradihoz került, valamint a nyilatkozata a honlapon megint csak azt támasztja alá, amit írtam. Vagyis, hogy ő maga döntött így, nem akart maradni. 

Az összes többi kitaláció volt, amit néhányan személyes sértettségből a klub tulajdonosa ellen próbálnak használni. 

Előzmény: savafan (54887)
hódember Creative Commons License 2018.07.01 0 0 54888

Elment levezetni. Azt kívánom neki, hogy legyen olyan sikeres karrierje, mint amilyen eddig is volt nélkülünk. Itt ő volt a király, most már csak egy tucat-fradista.

Előzmény: savafan (54887)
savafan Creative Commons License 2018.07.01 0 0 54887

na, erről is le van a gond :( van az a pénz, amiért elmegy és a kicsiért is eladja hemi. ennyi hazudozó, álszent rohadékot!

http://www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/ftc-bemutattak-a-honvedtol-erkezo-lanzafamet-2644639

Doctor Morreau Creative Commons License 2018.07.01 -2 0 54886

Talán a hozzászólásod pont arra világít rá, amiről Lanzafame szurkolótárs is beszélni akar.

Vagyis lehetett szídni Hemingwayt azért is, hogy Kabangut nem küldte el, de lehetett szídni azért, mert maradt..

Előzmény: hódember (54885)
hódember Creative Commons License 2018.07.01 0 0 54885

Én erre a Kabangus dologra egészen máshogy emlékszem. Minél többen vagyunk, annál több különböző vélemény kerül megfogalmazásra, de szerintem a többség egyáltalán nem sajnálta, hogy Kabangu kikerült a keretből. Persze mindig van, aki másképp látja.

Előzmény: Lanzafame (54884)
Lanzafame Creative Commons License 2018.07.01 0 1 54884

-Kabangunál nem konkrétan Te hanem az egész blog szidta a vezetést h miért üldözik el szegényt (ameddig ki nem derült h marad)

-Gróf két éve jött 16 nyarán, 

-Zsótér: te azt állítottad h két éve nem csinálunk mást csak eladunk játékosokat..

-Ha nálad Uzoma látatlanban selejt/hulladék akkor Lanzafame miben volt különb mikor  idehoztuk (hoppsz hát őt is kevesebb mint két éve hoztuk vissza) az olasz b ben két szezon alatt kb 60 meccsen lőtt 1 gólt, vagy Eppel/Gróf is hulladék volt akik az nb2-ből sem emelkedtek ki?

"King, Bobál: miért engedjük el őket?"

mert nem akarnak maradni? Megjegyzem ez Kingtől nem túl lojális miután 1 évet nálunk gyógyult

"Amúgy azt akarod kihozni, hogy jó irányba haladnak a dolgok?"

-ha azt nézzük hogy jól sikerülnek e a nyári igazolások akkor nem

-ha azt nézzük hogy végre (évtizedek óta?) lehetne egy saját nevelésű gerince a Kispestnek  ha egy csöppnyi egót ellestek volna Lanzafamétól a mi kis rendes neveltjeink (Gazdag/Nagy G/Holender/Baráth) akkor úgy állhatnának hozzá a szezonhoz mint egy nagy kiugrási lehetőség és nem azon keseregnének a 2. edzőmeccs után hogy nincs Lanza..

Előzmény: rich.mond (54869)
hódember Creative Commons License 2018.07.01 0 0 54883

Csak tipp, de új csapat, nem találta a helyét, nem illett a koncepcióba, van ilyen.

Egyébként logikus lenne, hogy ezek a mutatók valahogy összhangba hozhatók legyenek a későbbi teljesítménnyel, de mondjuk pont Lanzafame sehol máshol nem tudta azt, amit nálunk (szerintem nem is fogja), vagy Eppelt is a másodosztályból hoztuk.

Ha nem alamelyik fiatal srác kerül a helyére, akkor mindenképpen kell még egy mozgékony csatár Marci helyére. Én egyébként erőltetném a fiatalokat, szerintem itt az ideje, hogy megtudjuk, mi van hosszú távon Tömösváriban, van Lukácsban.

Viszont attól tartok, hogy bárhogy is alakul a keret, a nagy jövés-menésre az őszi szezonunk mindenképpen rámegy. Minimum 4 játékos elmegy a kezdőből, ezt minden csapat megérezné. És nem csak a pályán...

Egy értékelhető bajnokságban azt mondanám, hogy ki fogunk pottyanni, de itt bármi lehet.

Előzmény: 3aSschool (54882)
3aSschool Creative Commons License 2018.07.01 0 0 54882

Tavaly a Brno-ban volt. A transfermarkt 500.000 EUR-ra taksálja, csak egy drágább játékos van a keretben. 2020-ig élő szerződéssel. Megvesszük?

Miért játszott tavaly olyan keveset? <1300 perc 22 meccsen.

Az adatlapja alapján alapvetően szimpatikus.

Előzmény: hódember (54881)
hódember Creative Commons License 2018.07.01 0 0 54881

Valaki felrakott a csakblogra Pilikről egy 3-4 évvel ezelőtti összeállítást. Tudom, hogy egy összevágott videóban csak a jó dolgok vannak (mondjuk ebben kihagy pl egy 11-est is), de nekem tetszik, amit láttam. Kétlábas, erős, jóle fejelő, kreatív, gyors reakvióidejű játékosnak tűnik így elsőre. Kérdés, hogy mi maradt benne mostanra és mennyire motivált. És a cseh bajnokság nem rossz, a 16/17-es szezonba lőtt 8 gólt és adott 8 gólpasszt. Eligazolt a Pribramból, ami most ki is esett.

Ha azt tudja, ami a videón látható, akkor régóta teresünk egy ilyen támadó középpályást. 

Előzmény: 3aSschool (54870)
Doctor Morreau Creative Commons License 2018.06.30 0 0 54880

Vécsei Supkánál került be úgy a kezdőbe, hogy talán még 18 éves sem volt, vagy éppen hogy betöltötte. 

Előzmény: MC Snake (54879)
MC Snake Creative Commons License 2018.06.30 0 0 54879

ha Supka lesz olyan tokos, hogy egy 17 eves sracot kezdokent jatszasson,akkor sokat javul rola a velemenyem

egyebkent meg, akarmilyen gyaszos most a helyzet, 2 jatekos (legyen az Vadocz, Koszta vagy akar Bobal visszahozatala) utan mar bizakodnek

Előzmény: Doctor Morreau (54871)
Jack Beauregard45 Creative Commons License 2018.06.30 0 0 54878

Nem  harap 

Most esett le ba meg 😃

Előzmény: 3aSschool (54876)
Jack Beauregard45 Creative Commons License 2018.06.30 0 0 54877

Cavani meg már öreg inkább a Lovrencsics öccse:)

Előzmény: 3aSschool (54876)
3aSschool Creative Commons License 2018.06.30 0 2 54876

Lanza és Eppel helyett megfelelne a Suarez - Cavani páros is. :) Bár ahogy látom Suarez már nem igazán harap.

Doctor Morreau Creative Commons License 2018.06.30 0 0 54875

Sajnos, nyilatkozta Vadócz, hogy még külföldön akar játszani. :( Fogalmam sincs, mit akar még. 

Előzmény: Jack Beauregard45 (54873)
Doctor Morreau Creative Commons License 2018.06.30 0 0 54874

Tartok tőle, hogy Cipf tényleg annyira jó.. És ne feledd, hogy a Felcsút most igazolta le Kiss Tamást is a Haladásból. 

Cipf kapcsán legalábbis érdekes, hgoy Supka már többet játszatja, mint Májert, akit szintén ő húzott elő a kalapból. 

De meglátjuk a következő fél szezonban. 

Előzmény: 3aSschool (54872)
Jack Beauregard45 Creative Commons License 2018.06.30 0 0 54873

Hova akar már Vadi annyit profiskodni vezessen csak le 2-3évet még nálunk.

Pff milyen meghatározó emberkék jönnek te atyaég.Lanza fradiba az meg már Jézusmária😣

3aSschool Creative Commons License 2018.06.30 0 0 54872

".. jövőre Felcsút.. :("

Nem hiszem, annyira nem lehet jó. Jövőre a felcsút már VB-t megjárt játékosokra fog licitálni.

Doctor Morreau Creative Commons License 2018.06.30 0 0 54871

Vadócz csak nyárra jön, továbblép valószínűleg augusztus végéig. Santacroce három éve márcsak "fél" futballistaként játszik, lehet, hogy az erőnléte nem bírja ezért a 90 percet, de az is lehet, hgoy Bambát nézte meg Supka hátvédként a második félidőben. 

Cipf 17 éves, de megint kapott egy félidőt...

.. jövőre Felcsút.. :(

Előzmény: 3aSschool (54870)
3aSschool Creative Commons License 2018.06.30 0 0 54870

http://www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/honved-a-napoli-es-a-parma-volt-jatekosat-teszteltek-a-beitar-ellen-2644517

BP. HONVÉD, Gróf – Csukovics, Kamber, Santacroce (Vadócz 46.) – Holender (Kovács N.), Pilík, Bamba (Heffler 65.), Gazdag (Lukács 76.), Uzoma (Kukoc 65.) – Danilo  (Májer 76.), Abraw (Cipf 46.).

Vadócz visszajön? Vagy ez nem ő? Akkor miért játszott egy félidőt? Ha egy védőt próbálunk, miért csak egy félidőt játszik?

rich.mond Creative Commons License 2018.06.30 -1 0 54869

Hm, ez a Kabangus sztori nem rémlik, vissza tudnád keresni, hogy Kabangu távozása felett kesergek?*

Gróf még a 2016/17-es szezon előtt érkezett, több, mint két éve - ha már mindenképpen a szavakon lovaglunk.

Zsótért nem vettük, csak külcsönben volt nálunk, nem is tudtuk megtartani.

Igen, Uzoma a hulladék/selejt kategória. Kukoc is, Kosút is.

King, Bobál: miért engedjük el őket? - nem két éve vettük őket, még mielőtt...

Amúgy azt akarod kihozni, hogy jó irányba haladnak a dolgok? 

*vagy buzihemingwayezek

Előzmény: Lanzafame (54868)
Lanzafame Creative Commons License 2018.06.29 -1 3 54868

"Ettől még tény, hogy két éve mi csak adunk el játékost és selejtet, hulladékot veszünk"

tehát két éve csak eladunk játékosokat de nem érted miért kerül ide Gróf akit két éve vettünk, vgy Zsótér akit két éve vettünk kölcsön, majd a mondat végén megemlíted Kinget/Bobált akiket szintén nem adtunk el...

"Uzomát nem tudom egy lapon említeni az eligazolókkal " tehát hulladék/selejt...

Érdekes a buzihemingway szemüvegen keresztül látni a világot de néha vedd le...

"jött is mellé Deák, Kukoc, Kosút, Kabangu"

pont 1 éve épp azért volt buzi a hemingway mert felröppent hogy megválunk Kabangutól... (legalább két hétig ez volt a top károgás a blogon)

Előzmény: rich.mond (54867)
rich.mond Creative Commons License 2018.06.29 -1 0 54867

Hefflert külön ki is emeltem lentebb, Gróf, Zsótér pedig nem is értem, hogyan került szóba (Zsótért nem is vettük, by the way).

Uzomát nem tudom egy lapon említeni az eligazolókkal (pontosabban eladottakkal+King, Bobál...).

Danilo kivétel - jött is mellé Deák, Kukoc, Kosút, Kabangu (bár a jó Dark is meglepően régóta itt van).

Előzmény: Lanzafame (54866)
Lanzafame Creative Commons License 2018.06.29 0 1 54866

Gróf - nálam nem hulladék

Danilo - nálam nem hulladék

Heffler - nálam nem hulladék

Uzoma - nálam nem hulladék

Zsótér - nálam nem hulladék

Még Laczkót sem nevezném hulladéknak attól függetlenül hogy nem vált be nálunk

Előzmény: rich.mond (54860)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!