És ezek árából én nem látok senkit. Miért nem tudja azt mondani a balfasz vezetőnk, hogy eddig sokat tettem a klubba, most kell valami vissza, így elteszem a zsét és kukázok tovább. Mert úgyis ez van, csak titokban és hazudozva :(
nem tudom, hogy meddig szólt a szerződése. de ha még igen, akkor a tulajdonos is kell, hogy mehessen. mert ha én mint tulajdonos azt mondom, hogy nem, akkor vagy beletörődik vagy hazamegy vagy sérültet jelent, de nem megy el, pláne nem a szomszéd ellenséghez :(
Az, hogy végül a Fradihoz került, valamint a nyilatkozata a honlapon megint csak azt támasztja alá, amit írtam. Vagyis, hogy ő maga döntött így, nem akart maradni.
Az összes többi kitaláció volt, amit néhányan személyes sértettségből a klub tulajdonosa ellen próbálnak használni.
Elment levezetni. Azt kívánom neki, hogy legyen olyan sikeres karrierje, mint amilyen eddig is volt nélkülünk. Itt ő volt a király, most már csak egy tucat-fradista.
Én erre a Kabangus dologra egészen máshogy emlékszem. Minél többen vagyunk, annál több különböző vélemény kerül megfogalmazásra, de szerintem a többség egyáltalán nem sajnálta, hogy Kabangu kikerült a keretből. Persze mindig van, aki másképp látja.
-Kabangunál nem konkrétan Te hanem az egész blog szidta a vezetést h miért üldözik el szegényt (ameddig ki nem derült h marad)
-Gróf két éve jött 16 nyarán,
-Zsótér: te azt állítottad h két éve nem csinálunk mást csak eladunk játékosokat..
-Ha nálad Uzoma látatlanban selejt/hulladék akkor Lanzafame miben volt különb mikor idehoztuk (hoppsz hát őt is kevesebb mint két éve hoztuk vissza) az olasz b ben két szezon alatt kb 60 meccsen lőtt 1 gólt, vagy Eppel/Gróf is hulladék volt akik az nb2-ből sem emelkedtek ki?
"King, Bobál: miért engedjük el őket?"
mert nem akarnak maradni? Megjegyzem ez Kingtől nem túl lojális miután 1 évet nálunk gyógyult
"Amúgy azt akarod kihozni, hogy jó irányba haladnak a dolgok?"
-ha azt nézzük hogy jól sikerülnek e a nyári igazolások akkor nem
-ha azt nézzük hogy végre (évtizedek óta?) lehetne egy saját nevelésű gerince a Kispestnek ha egy csöppnyi egót ellestek volna Lanzafamétól a mi kis rendes neveltjeink (Gazdag/Nagy G/Holender/Baráth) akkor úgy állhatnának hozzá a szezonhoz mint egy nagy kiugrási lehetőség és nem azon keseregnének a 2. edzőmeccs után hogy nincs Lanza..
Csak tipp, de új csapat, nem találta a helyét, nem illett a koncepcióba, van ilyen.
Egyébként logikus lenne, hogy ezek a mutatók valahogy összhangba hozhatók legyenek a későbbi teljesítménnyel, de mondjuk pont Lanzafame sehol máshol nem tudta azt, amit nálunk (szerintem nem is fogja), vagy Eppelt is a másodosztályból hoztuk.
Ha nem alamelyik fiatal srác kerül a helyére, akkor mindenképpen kell még egy mozgékony csatár Marci helyére. Én egyébként erőltetném a fiatalokat, szerintem itt az ideje, hogy megtudjuk, mi van hosszú távon Tömösváriban, van Lukácsban.
Viszont attól tartok, hogy bárhogy is alakul a keret, a nagy jövés-menésre az őszi szezonunk mindenképpen rámegy. Minimum 4 játékos elmegy a kezdőből, ezt minden csapat megérezné. És nem csak a pályán...
Egy értékelhető bajnokságban azt mondanám, hogy ki fogunk pottyanni, de itt bármi lehet.
Valaki felrakott a csakblogra Pilikről egy 3-4 évvel ezelőtti összeállítást. Tudom, hogy egy összevágott videóban csak a jó dolgok vannak (mondjuk ebben kihagy pl egy 11-est is), de nekem tetszik, amit láttam. Kétlábas, erős, jóle fejelő, kreatív, gyors reakvióidejű játékosnak tűnik így elsőre. Kérdés, hogy mi maradt benne mostanra és mennyire motivált. És a cseh bajnokság nem rossz, a 16/17-es szezonba lőtt 8 gólt és adott 8 gólpasszt. Eligazolt a Pribramból, ami most ki is esett.
Ha azt tudja, ami a videón látható, akkor régóta teresünk egy ilyen támadó középpályást.
Vadócz csak nyárra jön, továbblép valószínűleg augusztus végéig. Santacroce három éve márcsak "fél" futballistaként játszik, lehet, hogy az erőnléte nem bírja ezért a 90 percet, de az is lehet, hgoy Bambát nézte meg Supka hátvédként a második félidőben.
"Ettől még tény, hogy két éve mi csak adunk el játékost és selejtet, hulladékot veszünk"
tehát két éve csak eladunk játékosokat de nem érted miért kerül ide Gróf akit két éve vettünk, vgy Zsótér akit két éve vettünk kölcsön, majd a mondat végén megemlíted Kinget/Bobált akiket szintén nem adtunk el...
"Uzomát nem tudom egy lapon említeni az eligazolókkal " tehát hulladék/selejt...
Érdekes a buzihemingway szemüvegen keresztül látni a világot de néha vedd le...
"jött is mellé Deák, Kukoc, Kosút, Kabangu"
pont 1 éve épp azért volt buzi a hemingway mert felröppent hogy megválunk Kabangutól... (legalább két hétig ez volt a top károgás a blogon)