Nos... akkor nulladik dörgedelem:
Mindenki ellenőrizze az email címét, ugyanis a nem működő (más néven döglött) címek segítségével ellophatók a nickek, ez esetben a moderatura semmit nem tud tenni az égadta egy világon a tiltáson kívül. És a szoft értesítéséeit se tudod olvasni.
"Sok vihart megélt Angyalföldön dolgozunk.
A Fáy utca már oly sok éve otthonunk.
A százezer barát, a NAGY VASAS CSALÁD mindig összetart,
Hát, énekeld velünk jóban rosszban ezt a dalt:
ZÚGJON A HAJRÁ, HAJRÁ, VASAS! ANGYALFÖLD!"
A Vasas 51 olimpiai bajnokot, 53 világbajnokot és 56 Európa-bajnokot adott különböző sportágakban.
1546 országos, felnőtt, magyar bajnokság
51 olimpiai arany-, 15 ezüst-, 32 bronzérem
56 világbajnoki arany-, 68 ezüst-, 56 bronzérem
63 Európa-bajnoki arany-, 96 ezüst-, 120 bronzérem
7 BEK győzelem
Az elmúlt 100 év alatt 31 szakosztály, illetve sportág működött Klubunkban.
HAJRÁ, VASAS!
A politikai témák megbeszélési helye nem ez a topik, hanem ez: VASAS-PolKlub.
A cenzúrás dolgokról ennyit mondhatok egyelőre.
Az igaz, hogy Pál Zoli kezd, de Norbi is játszani fog, bárhogyan is áll a meccs. A heti edzéseken nagyon akart a mentális terror hatott. Úgy oda tette magát, hogy abban még Gyuri bácsi sem talált hibát.
Ha valamire kíváncsi vagy, akkor jelezd bátran :)
Bocs! Csak nagy vonalakban követtem a lapkészítés bonyodalmait és tegnapig úgy tűnt, hogy nyomda témában jól álltok. Továbbá én se vagyok nagyon otthon a témában, de most pont nekem is kell pár nyomdai dolgot csináltatnom, onnnan a tapasztalat.
Ja egyébként, ha végre fel tudnék kerülni a coollistre (a site-on próbáltam feliratkozni, de állandóan visszadob), talán jobban képbe lettem volna...
A Cenzura letiltotta ugyan a cikket a napilapban ezért nem is lehetett benne, de a net-es oldalon benne hagyták! Természetesen az NS-ben megjelent a t p-s cikkről van szó.
Ma fél ötkor junior meccs van, Polonkaival.
Üdv
Találtatok gyorsabb nyomdát? Kérlek szóljatok idejében, hogy le tudjuk mondani a másikat, mert nem szeretnék ebből magamnak kellemetlenséget...
Köszi!
Én is úgy tudtam, hogy a lapbejelnetés ingyenes, erre igencsak meglepődtem, amikor a minisztériumi illetékes elmondta, hogy a beadványhoz mellékelni kell egy általuk kiadott 10 ezer forintos csekket, természetesen befizetve... Nem tudom, mióta kell ezt az illetéket fizetni, de emlékeim szerint legutóbb, három éve, még nem kellett... Szóval elnézést kérek a téves infoért...
Üdv!
Ha valakit érdekel:
Az AEK-Vasas kinti jegyára kb. 5000 Grd = 15 Usd
Címek:
Dimitris Alexandris - Home email: menzo@aek.com
Business email: D.Alexandris@SoftHome.net
Web page: http://users.forthnet.gr/ath/menzo/
AEK INTERNET FAN CLUB - AEK without frontiers
Hétvégén is dolgozó nyomda:
Mester nyomda 303 92 53
A Rezső téren vannak, elég normálisak és úgy tudom olcsóak. Viszont a meló csak a nyomdagépek mellet megy hétvégén, úgyhogy megegyezni még előtte kell velük.
A Frankel Leó u. elején (II. ker., Bem mozi magassága) pedig van egy fogyatékos foglalkoztató, ahol fillérekért vállalnak fűzést.
Levilágításban pedig asszem az Intruder (II. Ganz utca 16. tel.: 21 29 751) a leggyorsabb, de az biztos, hogy non-stop működnek.
Megszületett a döntés a Pető-Tóth-féle ügyben
A Vasas jól igazolt ügyben
Hosszasan húzódó ügy végére került pont csütörtök kora délután.
A Hivatásos Labdarúgó-alszövetség (HLASZ) igazolási és átigazolási bizottsága meghozta végső döntését az Újpesttől a Vasashoz igazolt Pető Tamás és Tóth Norbert átigazolásával kapcsolatban. A szakértői vélemény elolvasása után meghozott ítélet pedig az újpestieknek lehet fájó: a két futballista díja marad 26 567 460 forint, vagyis Tóth 14 514 360, míg Pető 12 053 100 forintjába került az angyalföldieknek. Mivel ezt a pénzt már a július 20-ai tárgyalás után kifizette a piros-kék klub, így a Vasas nem tartozik a szomszédkerület együttesének.
-Mi mindvégig biztosak voltunk az igazunkban -jelentette ki Mészáros Zoltán, a Vasas szakosztálymenedzsere. - Örülök, hogy az átigazolási bizottság is hasonlóan ítélte meg a helyzetet, és természetesen úgy gondolom, az ilyen és ehhez hasonló döntések is segíthetik a labdarúgásunk előrelépését.
Az Újpest részéről a vezetőség sportszerűen vette tudomásul a HLASZ bizottságának döntését, de úgymond a hivatalos nyilatkozat még várat magára, és a jogi ügyekért is felelős Köteles György úgy fogalmazott: amíg nincsen a klubvezetők kezében a döntésről szóló hivatalos papír, addig nem is tudnak a döntéshez kommentárt fűzni.
A bizottság tárgyalta a Győrből az MTK-hoz szerződött Ferenczi István ügyét is. Itt azonban döntés még nem született, és mint azt Jakab Sándor, az igazolási és átigazolási bizottság elnöke elmondta: a Ferenczi-dosszié jövő hét csütörtökön zárulhat le.
A megbeszéltek értelmében Csoló este bement a lap utolsó simításait elvégezni a tördelés előtt. Sajnos rossz hírrel hívott, miszerint nem lesz kész, ha csak hétfő reggel kapja meg a nyomda a filmet. Mivel hétvégén nem dolgoznak, előbb semmiképp sem lehetséges.
Ezután beszéltem Karesszel, ő azt mondta, hogy az összefűzés nem lenne meg. Ha mi meg tudjuk oldani, csináljuk meg szerintem. Bár nem lesz élére vasalt, gyönyörű ipari munka. De, ha mindenki hoz egy tűzőgépet, meg tudjuk csinálni. Ez csak az utolsó lehetőség, mert Csoló megpróbál szerezni hétvégén is dolgozó nyomdát, és kér árajánlatot.
Arra gondoltam, hogy a lapot mindenképpen ingyen adjuk, de mi a véleményetek arról, hogy kitennék a standra egy urnát, amibe mindenki beledobhatna, amennyit gondol? Sokat nem várok tőle, de hátha néhány ezres összejön.
Mérőón!
Az utazás szervezés nem titkos, ha érdekel jöhetsz. A jegyelővételt nem értem, a meccsjegyre gondolsz? Nem hiszem, hogy a vendégszektorban telt ház lesz...
Üdv minden Piroskéknek!
Mi a helyzet ezzel az utazásszervezéssel? Ez valami zártkörű buli? Mit jelent a repülőjegy foglalása, ekkor és ezzel megy a csapat is, a jegyelővételről sem tudtak ma még semmit, ti már igen?Nálatok lehet jegyhez is jutni, mi az elosztás?
Hajrá Vasas!
Kérlek, a coolisten részletezd, hogy állunk a lap (Hajrá Vasas! a címe) pénzügyi helyzetével. Forráshiánnyal küszködünk, jó lenne, ha minél többen be tudnánk szállni, így kevesebb jut egy fore.
Szevasztok!
Szerkesztők!
Az impresszumra figyeljetek oda, mert fontos.
Szerepeljen benne a kiadó, a fő /és, vagy / felelős szerkesztő, a szerkesztőbizottság tagjai, mint közreműködő. Ott a mindenkinek a rendes, hivatalos neve íródjon. Ezen kívül kell még a tördelőnek is a megnevezése. Fontos az elérhetőség is. Az újság postacíme, emailes címe, netán faxszáma!
Sajnos péntek 6-kb.1/210-ig tartó elfoglaltságról lenne szó...
Ez így persze nekem sem jó, de Ádi és Conti megoldják elvileg a megfelelő képviseletet - persze úgy, hogy azért a meccsen is ott lehessenek, de erről majd ők bővebben...
Phhhűűűűűű még a végén tényleg lesz egy első lapszám...!
A bejelentési kötelezettséget el tudod intézni? Majd összedobjuk a rávalót. Egyébként nem azt mondtad, hogy ingyenes?
Elvittem a tördelőhöz az anyagot, és még átírtam a Vasas játékosok adatait az Adatbankból, mert a szkennelt változat nem jó a lapba. Kiválogattam a cikkekehez való képeket, három maradt ki azok közül, amit adtatok. A Pál Zolis az egyik, ami a válogatott meccsen készült, nem aktuális szerintem.
Dan!
Tetszettek a riportjaid, csak így tovább.
A lap tervezete:
Borító: Vasas szurkolókról egy kép a kupadöntőn
Belső: LOTTO
3. Béka előszó, impresszum, és ha befér a Béka, Ádi zászló alatti Tmártoni kép
4-5 AEK bemutatás szurkolói kép
6-7 Vasas adatok
8-9-10-11-12-13-14 Ventspils, Komódi, Polonkai cikkek ebben a sorrendben képekkel illusztálva
15. az alapszakasz sorsolása
ide esetleg még be lehetne írni a lapban közreműködöttek neveit.
Ádi, ha úgy gondoljátok, légy szíves ezt is írd meg a tördelőnek az emilben. Szerintem jó lenne, mindenki megérdemli, aki részt vesz, hogy megemlítsük név szerint is.
A pénteki meccsre a következő felszámozott mezek lesznek nálam:
Bízom benne, hogy győztes meccsen debütálnak az új mezben
Hajrá Vasas!!!!!!!!!!!
Már alig várom, hogy kész legyen az újság!
A legnagyobb gond az, hogy péntek este fogják véglegesíteni, és akkor kell valakinek odamenni kimondani rá az áment, mert különben nem lesz kész keddre. Az viszont nagyon jó, hogy a Népstadion területén van a nyomda, úgyhogy a meccs előtt is el tudjuk hozni.
A pénteket nem vállalom!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
No csak 1-2 aprosag. Bocs, ha nem pontosan reagalok, vagy olyasmire valaszolok, amire mar valaszolt mas itt (esetleg mashol), de most spec. tenyleg : ) csak atfutottam, es nem olvastam.
Nemo!
Asszem, Nemo kerdezte, de mar ebben se vagyok biztos, viszont eleg lusta vagyok ahhoz, hogy visszakeressem...bocs.
Szoval a Duna Plazaban emlekeim szerint hatul van a Lotto bolt (ha meg ott van..) a parkolo feloli kijaratnal, a mozgolepcso feloli, ujpesti vegen a kiugro vegenel jobbra - ha jol emlexem. De hogy melyik emeleten? Passz.
AEK
Eloszor lehet, hogy lett volna valami torna, ami elmaradt, de a jelek szerint azert az AEK jatszott - a kis simlisek...
Szept. 3-an :
AEK-Espanyol 1-2(0-2)
A 4. es 43. percben esett spanyol golokra Nikolaidisz (brr..) a 85. percben vaaszolt. Lehet, hogy nem akartak, hogy ezt lassuk : )
/Lehet, hogy a magyar-olasz miatt amugy se neztuk volna meg - marmint a vezetok/edzok kozul valaki, azaz senki../
Amugy a veluk jatszando 2 meccsunk idoszakaban a kovetkezo meccsek vannak betervezve odaat.
De ez inkabb csak iranyado, lehet, hogy nem pont azon a napon jatsszak ezt a meccset (inkabb ez csak a bajnoki fordulo alt. idopontja), sot az is elkepzelheto, hogy az uefa miatt halasztanak, varialnak, ki tudja.
A kupacsoportban most a Panathi.. az 1. 3 ponttal az AEK elott, mivel Pan.-AEK 2-1 volt.
Es a datumokat elnezve szerintem 99 szazalek, hogy 0910-en tenyleg ez a kupameccs lesz, nem pedig az 1. bajnoki fordulo (mert ugye maris itt egy kis kavar a VASAS-szurkolok megtevesztesere).
A csoprtban meg 2 kupameccs lesz,
Ethnikosz-AEK es Larissa-AEK, ezek idopontja talan meg nincs is meg, de konnyen lehet, hogy a mi idoszakunkba esnek, mert elegge aktivan nyomjak ezeket a kupameccseket. A kupa folytatasarol nem tudok semmit.
S vegul, de nem utolsosorban az en tapasztalataim a neten az AEK-lapokrol.
BeKa!
Valoszinuleg mar ratalaltal e lapokra, sot konkretan mar irtal roluk (es mas is), ezert csak 1-2 szoban. En frissessegi szempontbol neztem oket.
www.aekfc.gr
-hivatalos, a gorog nyelvu reszben meg csak vannak frissebb hirek, de azokat nehezen olvasom...a jatekosok kozott meg szerepel Csirics, aki azota visszatert (kolcsonben volt) a BARCABA es eladtak a Valladolidba. Ezzel a trukkel mar az egyik sportnapilap (asszem NS) is probalkozott, de BARCA-drukkereknel nem jon be : )
www.aek.com(=www.aek.gr)
-no ez igazan frissnek tunik, errol mar ti is beszeltetek, es asszem GALA is innen ismertette a jatekoskeretet, ami szerintem is a legaktualisabb es -bovebb ; kar, hogy a hirek gorogul vannak, mert az egyik legujabb cikk epp a VASASSAL kapcsolatos, de mas szot nem ismertem fel - nektek mar van gyakorlatotok a szurkoloi kapcsolatfelvetelben, nehany netsor utan megkerhetnetek egy AEK-szurkolot, hogy forditsa le nekunk...: )
members.xoom.com/aekzine
-ez szinten friss, a jatekoskeret ugyanaz, csak az elozo honlapon meg par plusz jatekos is szerepel; a hirek rovidek, de angolul is frissek, plusz az eredmenyek is (gollovokkel!!! - kire kell ugyelni)
Az utobbi 2 tehat jobbnak tunik, es a jatekoskeret mar Csirics-mentes, am Zagorakiszos.
Erről rebesgetett valamit Gyuribá Ventspilsben.
Valami motivációs gondja volt akkor még vele.
Érdekes, és az Újpestiek is csodálkoznak, hogy mi lehet a baj vele. Ott ő volt a nagyobb ász, nem Tomi(cica).