Nos... akkor nulladik dörgedelem:
Mindenki ellenőrizze az email címét, ugyanis a nem működő (más néven döglött) címek segítségével ellophatók a nickek, ez esetben a moderatura semmit nem tud tenni az égadta egy világon a tiltáson kívül. És a szoft értesítéséeit se tudod olvasni.
"Sok vihart megélt Angyalföldön dolgozunk.
A Fáy utca már oly sok éve otthonunk.
A százezer barát, a NAGY VASAS CSALÁD mindig összetart,
Hát, énekeld velünk jóban rosszban ezt a dalt:
ZÚGJON A HAJRÁ, HAJRÁ, VASAS! ANGYALFÖLD!"
A Vasas 51 olimpiai bajnokot, 53 világbajnokot és 56 Európa-bajnokot adott különböző sportágakban.
1546 országos, felnőtt, magyar bajnokság
51 olimpiai arany-, 15 ezüst-, 32 bronzérem
56 világbajnoki arany-, 68 ezüst-, 56 bronzérem
63 Európa-bajnoki arany-, 96 ezüst-, 120 bronzérem
7 BEK győzelem
Az elmúlt 100 év alatt 31 szakosztály, illetve sportág működött Klubunkban.
HAJRÁ, VASAS!
A politikai témák megbeszélési helye nem ez a topik, hanem ez: VASAS-PolKlub.
Ez elkeserítő! Pont a Petőnek kell elmenni?
Csak idézni tudom a mondást:"Mindíg a fejétől bűzlik..."
És ha már mindenkit sikerült betörni, majd kiderül,hogy már nincs kinek és nincs miért dirigálni.
Viszont sértődni még akkor is lehet majd.Meg keresni a kifogásokat.
És közben elemeire hullik egy csapat,de az már kit érdekel? (Azt hiszem pl. minket)
Távoznak a Vasas-sztárok
2000 szep. 25 07:05 - Forrás: Magyar Hírlap
Biztos győzelmet aratott a Fradi és az első három pontjának örülhetett a Pécs a futball NB I 10. fordulójában. A Vasas viszont továbbra is gödörben van, ráadásul a drága pénzen vett Pető Tamás és Tóth Norbert az NB I alapszakaszának befejezése után távozik a klubtól. Az információk szerint nincs közös hullámhosszon a két futballista és a csapat vezetőedzője, Mezey György, s a Vasas vezetői már meg is egyeztek a két játékossal, hogy más egyesületbe igazolhatnak. Pető Tamást kérdeztük.
- Miért romlott meg a viszonyuk Mezey Györggyel?
- Nem tudom a választ. Nem megy a csapatnak, s az edzőnk belőlünk csinál bűnbakot. Nem akarom elhallgatni, hogy volt egy konfliktusom Mezey Györggyel az öltözőben, de annak szakmai oka volt.
- Az öltözőben vesztek össze, mindenki előtt?
- Nem, négyszemközt beszélgettünk. De bárki bármit is mond, soha nem bántottam meg. Egyszerűen elmondtam a véleményemet.
- Ez érdekes, hiszen úgy tudom, Tóth Norberttel kifejezetten Mezey kedvéért igazoltak a Vasasba.
- Így van. Garancia volt számomra Mezey személye. Minden jól is indult, fontos gólokat lőttem, de úgy, hogy az edzőm nem bízik bennem, nem tudok tartósan jól játszani.
- Azt is hallottam, hogy mindketten távoznak a Vasasból az alapszakasz után.
- Kétségtelen, született egy olyan megállapodás, hogy elmehetünk a Fáy utcából, de addig mindent elkövetek, hogy a csapat előkelő helyen várhassa a folytatást. Aztán külföldre szeretnénk menni.
A fecskeknek udvozletem kuldom Chilebol, remelem jol fogjatok magatokat erezni... Ebben benne van a csapat tovabbjutasa is...
Mas. Azt hiszem miattam nem jutott tovabb a chilei olimpiai csapat Sydneyben. :)
Ugyanis vegigneztem az elodontot eloben hajnal 5 orakor.
Biztos figyeltetek, hogy Chile eddigi meccsei alatti golkulonbsege 11-4.
4-1, 3-1, 0-1, 4-1, 1-2.
Ebbol en elo egyenes adasban 2 meccset lattam:
Chile-Korea 0-1, Chile-Kamerun 1-2
A 11-4-es golkulonbsegbol amit en lattam: 1-3.
Pedig en ugy szurkoltam nekik, hamar itt vagyok, a magyarok meg nincsenek ott...
A tobbiek neveben is koszonom Biancoblunak a sportszeru biztatast, remelem az MTK IS(!!!) sikerrel veszi az akadalyt.
Petot es Tothot kirugjak ??? Fura csapat ez a vasas, bajnoki cimrol almodik es kozben a legjobbjait meg kirugja. Nem csoda, hogy 25 eve nem tud bajnok lenni. Mindenesetre jo lenne, ha a FERENCVAROS az alapszakasz vegen elvinne mind2ojuket. Nekunk nagyon jol jonne a kozeppalyat megerositeni.
Szervusztok!
Fájó szívvel búcsúzom azoktól, akik ma (kedd) repülőre ülnek, s elutaznak Athénba.
Nekünk is a mai járatra volt jegyünk, picit más szervezésben de együtt utaztunk volna. Sajnos az egészet meghiúsította egy lábtörés.
Nagyon klassz utat kívánok nektek, sokkal élvezetesebb és eredményesebb meccset, mint itthon. S próbáljátok valahogy elintézni - a kedvemért -, hogy továbbjusson a csapat, mert szeretnék legalább a következő meccsre kiutazni...
Minden jót, és mindent bele!
A Zalaegerszegi meccsről az a véleményem,hogy gyengécskén játszottunk,bár
ez a csapat döntetlent ért el az MTK ellen.
Sokszor az az érzésem,hogy a játék az edző és a csapat negatív kapcsolata
miatt nem megy.
Azért tisztázzuk egy kicsit a dolgokat:
A Sportklub feladata adott,alattuk helyezkedik el a szakmai stáb.A
labdarúgóink vezetője a vezető edző.
Na már most ,ha ne adj Isten meg akarják buktatni a Mezeyt,
akkor nem értek velük egyet.
A következők miatt.
-Büntetik a szurkolót a gyenge rossz játékkal,pedig akik ebben a szutyok
időben kimennek a pályára,
azok szeretik a csapatot, és nem eleve szidni mennek a játékosokat.
-Rontják a csapat jó hírét.
-Ráadásul ezért a rossz játékért,még pénzt is kapnak.
Azok a játékosok akik maradtak, tisztában voltak a helyzettel.Akik érkeztek
azoknak meg alkalmazkodni kell.
Szerintem a személyes érzelmeket félre kell tenni a csapat sikere
érdekében.
Dr.Mezey György nemzetközileg elismert szakember,ez fáj, nem fáj ,így van.
Érdemes elgondolkodni azon is,hogy ő az MLSZ.alelnöki székét adta fel a
Vasas kispadjáért.
Szerintem a játékosok vezetőjéről van szó,és ha együtt dolgoznak akkor nem
szabotálni kell egy munkát,hanem
lehetőleg eredményesen kijönni belőle.
A játékosok gondolkozzanak el azon,hogy,úgymond mindenki tudja a feladatát
és teljes szívvel és lélekkel
tudásuk maximumát hozzák.Ha pedig nem tudnak együtt dolgozni akkor máskép
kell azt elintézni ,nem úgy ,ahogy a fentiekben leírtam.
Vagy kell olyan edző aki anyázza a csapatot,vagy csak nagy szaktekintélynek
tartja magát, és szétveri azt a csapatot amit a Gellei Imre,Komjáti András összehozott?
Ugye hogy nem.
Hát sajna megint nem jött össze! Sajnos görcsösen játszanak a fiuk.Pedig de jó lenne már győzni, olyan rég éreztük ennek az ízét. Amit Conti irt teljesen egyet értek. Az anyádozással semmire nem megyünk csak a játékosok és a vezetők megsértődnek! Ne adjuk fel a reményt, azt nem szabad!!!
Reméljük csütörtökön majd jó eredményeket közölhetünk az itthon maradókkal. Már nagyon várom a holnapi indulást! Csak az a fránya repülés ne lenne! Remélem ott Athénban azért megtudunk vmit, hogy mi van a csapat házatáján.
A hétvégéhez sajnos megint nem tudok sokat hozzáfűzni - a Gól! összefoglaló alapján szerintem meglepően sok helyzetünk volt, de - nagyon bután játszottunk, abszolút nem tudtuk, hogy a vizes pályán mivel lehetne ereményt elérni.
A ZTE meg okosan és nálunk legalábbis taktikusabban játszott...
Remélem Athénban jó idő lesz... (bár nem is érdekel, csak egy aprócska góllal legyünk jobbak... - na jó, nem érdekel hogyan, csak menjünk tovább).
Visszatérve a ZTE meccsre: nekem ott a kapu mögött állva azt tünt föl, hogy mindenki egyedül akarja megoldani a helyzeteket, mintha a többiekre nem számítana.
Azonkívül Kabát Petya elfért a ZTE 6-osának a hóna alatt, mégis mindig beívelték a labdát a kapu elé.
Tartogattam két kockát a gólra, sajnos nem jött be. Legalább Gyuribát lefotóztam volna a kispadon, szokatlanul ideges volt.
Hajrá V@s@s! Irány Athén!
Az utazóknak jó utat, mostanában keveset leszek netközelben.
Sziasztok!
Conti szavaira reagálnék.
Nem szeretnék senkit megbántani,de ki emlékszik olyan esetre,amikor egy olyan helyzetben lévő csapatnál,mint amilyen most a miénk,magától-radikális változás nélkül-történt volna változás?!
Nagyon boldog voltam,mikor a Mezey hozzánk jött edzőnek,én is úgy gondoltam,hogy az egyik legjobban felkészült hazai szakember.(Sőt,ma is így gondolom).De azért ellent mondanék annak,hogy átok ül rajtunk,és majd a győzelmek hatására mindenki felszabadul a lelki görcsök alól és attól kezdve jól fog menni a játék.
Ti is emlékeztek még azt hiszem erre a sorozatra:
3-1 Pécs
0-0 MTK
3-1 Ventspils
1-0 Debrecen
4-0 Kanizsa
Ha ez nem volt elég,akkor mi lesz az?(Talán egy athéni győzelem az volna?! Bár így történne!)
Sajnos ha egy csapat és edzője közt megromlott a viszony az nemigen szokott pozitív irányba megfordulni.És ugye mint tudjuk nehezebb 11 focistát elküldeni,mint....
Esküszöm,nem akarok károgni,de igyekszem reálisan
látni a dolgokat.Szomorú volt látni,hogy a Fáy utcában a ZTE merte "játszani" a futballt,míg a mieink ész nélkül rohangáltak és hajtottak.Valaki vagy valami rettentően elvette az önbizalmukat az tuti.
Azt hiszem Juhár Tomival mindannyian egyetérthetünk. Ő mondta a múlt héten egy játékosértekezleten, hogy nincs sikerélménye a csapatnak, és ettől monotonná válik minden, nem élvezik a játékot. Szenved a csapat, mennek, de ilyenkor nem jönnek be azok a cselek, lövések, amik kellő önbizalomnál simán mennének.
Én is úgy gondolom, hogy a pályán meg kell, hogy haljanak a győzelemért, értünk, saját magukért, és EGYMÁSÉRT, de nem mindig láttuk ezt sem. Egyes emberekre kihegyezni a lélektelen játékot lehet, de nem igazságos. Úgy látom, az újaknál Pető egyáltalán nem lóg ki a csapatból lefelé, sőt nálam Simek után a második legjobb az ősszel, Komódi átlagos, Tóth Norbinál érzem a leggyengébb formát, de az ő játékában a legalapvetőbb az önbizalom. Rakkolni, csúszni-mászni lehet e nélkül is, de a penge játékosoknak így nem megy. Kellene két-három olyan meccs, mint az UTE elleni játék, de győzelemmel párosítva, és akkor biztos magára találna a csapat, elkezdődne a szárnyalás. De addig csak ez a keserves szenvedés, amit sokan /némileg joggal/ nagyon türelmetlenül fogadnak.
Egyetértek Bálnával, nekünk nem a csapat összeállítása, és az edző személyének eldöntése a feladatunk, hanem a SZURKOLÁS!
De megkérdezhetnénk a játékosokat, ők elégedettek voltak-e velünk? Tisztelet a kivételnek, sokan csak a csapatot szídni jönnek ki. Jó lenne, ha egyszer mindenki kimenne egy magasabb szurkolói kulturával rendelkező országba körülnézni. Ott minden meccs BIZALOMMAL kezdődik a CSAPATOM iránt. Rossz játék, vereség után ott is van fütty, meg fújolás, de előtte általában fergeteges szurkolás. És nem csak a gólok után.
Huszabi!
Szeretnénk megköszönni önzetlen felajánlásodat, amit egy kicsivel több embertől vártunk, de neked nagyon köszönjük!!!
Remélem lesznek követőid, szurkolóink érdekében.
Az utóbbi meccsek eredménye katasztrofális. A mutatott játékról nem tudok nyilatkozni, sajnos munkabeosztásomból adódóan nem nagyon tudok meccsre járni. Pedig itt lakom két utcányira a pályától (Petneházy utca)...
Ami MGy személyét illeti, szememben ő a legjobb edző. Bizonyított a válogatottnál (ne gyertek a 0:6-tal, örülnénk ma egy ilyen hatosnak), az MTK-nál, a BVSC-nél, és nálunk is bizonyít majd, meglátjátok - ha nem sértődik meg, és nem állítják fel.
Az viszont teljesen jogos, hogy Malaccal (akit szintén kedveltem) jobb eredményeink voltak, és Malacot egy sokkal jobban szereplő csapat éléről küldték el... Kicsit emlékeztet a dolog arra, amikor az Újpest bajnokcsapatának edzőjét küldték el (azt hiszem, Varga volt az illető). Jó, mi nem voltunk bajnokok, de azért akkortájt nem nagyon vittek el pontot a vendégcsapatok a Fáy utcából...
Mindegy. Ne legyünk Fradi 2-es szektor, ne mi határozzuk meg az edző személyét, a csapat összeállítását, az igazolásokat... SZURKOLJUNK! A játékosállományunk jó, szerintem még jobb is, mint tavaly, a szakvezetés hozzáértése megkérdőjelezhetetlen, jönnie kell az eredményeknek is...
Egyetlen esetben tartom jogosnak a csapat kritizálását: a lélektelen játék miatt. Ahogy írtam, nem láttam a meccseket, de ha tényleg a pályán pihennek egyesek, az ellen fel lehet (és fel is kell) lépni. Fordítsunk hátat, írjunk transzparenst, bánomisén, csak kultúrált formában! Érdekes, hogy MGy-nek nincs baja Juhárral, Kabáttal, az ún. problémás játékosoknak a pályán mutatott teljesítménye nem meggyőző - és attól még lehet tisztességesen hajtani, hogy valakinek nem szimpatikus az edző.
Veszíteni lehet, becsületesen, emelt fővel. Megadni magunkat a pályán: SOHA!
Bocs, ha sokat beszéltem. A következő hazai meccsre kimegyek, ha a fene fenét eszik is - hátha pont én hiányzom a sikerhez...
"A REMÉNY HAL MEG UTOLJÁRA!!"
De ahhoz,hogy legyen még miben reménykedni,valaminek történnie kell!
Még azt se mondanám,hogy meg akarják az edzőt buktatni,hiszen akartak,csak egyszerűen nem megy.
A gondok nem kicsik.
Egyébként meg hol a Polonkai?
Ti mit gondoltok,meddig marad Mezey?
Jó éjt,
HAJRÁ VASAS!!!
Sajnos, megtörtént, amitől féltem:
A mérkőzésre kilátogató 1000 néző fele a csapat ellen fordult.
Pedig ez az 1000 néző eredetileg nem ezért jött ki ázni az esőben...
Jelenleg így kívülről csak annyit látni, hogy itt mély válság van,
nem tudom, hogy a játékosok utálják-e Mezeyt, vagy egyszerűen nem tudják
megvalósítani az elképzeléseit, de egyelőre én kiutat nem látok,
itt változtatásra van szükség.
Nagyon bíztunk benne, hogy a nyári erősítések jót tesznek a csapatnak,
és nagyon megerősödik, de sajnos egyelőre ez nem jött be, csak a csapategység esett szét.
Visszacsinálni sajnos nincs mód rá ( pedig jó lenne), így marad az, hogy a vezetők
elgondolkodhatnak, mik legyenek a gyökeres változtatások, amik kihúzzák a csapatot
a gödörből
Mert így nem sokan leszünk kint a következő meccseken, márpedig nézőket
akartak szerezni....
Ez van, az optimistákat én is nagyon becsülöm, és kívánom nekik,
hogy minél hamarabb legyen igazuk.
De ma még örüljünk neki, hogy nem kaptunk ki a ZTE-től a Fáy utcában.
Szevasztok!
Megfogadtam , hogy nem pofázok egy ideig , de nem tehetek róla , ha nekem is van véleményem. Azt gondolom , hogy most pontosan azt kezdik az asztalra rakni a "böllér kése alá" , ami eddig nem is volt jelen a Vasasban. Nevezetesen az ilyenszintű játékos -edző ellentét úgy mérgezi a csapatot , mint a cián a Tiszát. A tiszai embereknek is porrá zúzták az éltét , amit hosszú évek alatt lehet talán helyre tenni! Nekem sajnos a hírek és a " beléső információk" valami hasonlót sejtetnek! /A fenti ellentétbe nem számolom Váczi Zolit,mert Ő utoljára a Vasasban focizott!/ Lehet megkövezni , de nekem idegen a kapkodás ,amely többnyire meggondolatlanságot , és helytelen lépéseket szül.Úgy tűnik sokan elfelejtették azt a tavaszt , amikor Rudi bácsinak kellett leülni a padra! Hiányzik megint a csőd,a szurkolók kontra játékosok anyázása!?!?Én még emlékszem arra a jelenetre ,amikor a jogos felháborodás bekiabálása után Geress az öltöző helyett a tribünre ment boxolni! Igaz utolsók voltunk és rajtunk röhögött mindenki!! Hát kell ez megint!?! A jó életbe! Miért nem rak rendet az,akinek ez a dolga!! Lesz bűnbak /Pető,Tóth N.!!/! De valaki idehozta Őket!!! Valami nagyon sötét a dologban , amit nem értek! Valahogy meg kellene érteni, hogy a fizetésért dolgoznak és nem megsértődnek általában! Vonatkozik ez utóbbi mindkét félre! Ahelyett,hogy kapaszkodnánk erkölcsi,anyagi értelemben felfelé, már megint a mocsár szagát lehet érezni! Nekem pedig ez többet nem kell!!!Lassan 20 éve nincsen mérvadó eredménye a csapatnak. Most lehetne, és tessék érte becsületesen dolgozni!!Amúgy kezdem azt gondolni, hogy csak nőni fog a balhé! A leve természetesen a szurkolóké!!!!Ha októberben szétzavarják a társaságot, az egyenlő cca.-újabb 5 évvel!!!!!
Hajrá Vasas!!!!
Irigylem egyesek optimizmusát, és ezt komolyan gondolom!!!!!!!
Még eszembe jutott egy gondolat."Pető és Tóth nem azért szerződtek ide, hogy havi 40.000 ft.-ot vigyenek haza!"Kérdésem az, hogy MGy.-nek megéri?!?
A csapat többi tagjának megéri!?! Valami ellentmondást érzek. Vajon mi a fenével lehet ma motiválni egy játékost , ha nem pénzzel!!! Akkor most ,hogy van ez!?