Nos... akkor nulladik dörgedelem:
Mindenki ellenőrizze az email címét, ugyanis a nem működő (más néven döglött) címek segítségével ellophatók a nickek, ez esetben a moderatura semmit nem tud tenni az égadta egy világon a tiltáson kívül. És a szoft értesítéséeit se tudod olvasni.
"Sok vihart megélt Angyalföldön dolgozunk.
A Fáy utca már oly sok éve otthonunk.
A százezer barát, a NAGY VASAS CSALÁD mindig összetart,
Hát, énekeld velünk jóban rosszban ezt a dalt:
ZÚGJON A HAJRÁ, HAJRÁ, VASAS! ANGYALFÖLD!"
A Vasas 51 olimpiai bajnokot, 53 világbajnokot és 56 Európa-bajnokot adott különböző sportágakban.
1546 országos, felnőtt, magyar bajnokság
51 olimpiai arany-, 15 ezüst-, 32 bronzérem
56 világbajnoki arany-, 68 ezüst-, 56 bronzérem
63 Európa-bajnoki arany-, 96 ezüst-, 120 bronzérem
7 BEK győzelem
Az elmúlt 100 év alatt 31 szakosztály, illetve sportág működött Klubunkban.
HAJRÁ, VASAS!
A politikai témák megbeszélési helye nem ez a topik, hanem ez: VASAS-PolKlub.
Nagy Vasas szurkoló vagyok. És baromira nem szeretném, ha Gyuibá lemondana!
Eddig sem tartozott a kedvenceim közé ez a Mészáros-gyerek, de ha elkergeti a Mestert, akkor...
Családapa vagyok, úgy , mint itt többen már. Évek óta járok meccsekre, s a DK-t
is érdeklődéssel
olvastam, de csak most nyílt lehetőségem írni bele.
Írnék most egy rövid véleményt a közelmúltban látottakról.
A Vasas mostani szereplése elég izzadságszagú.A régi csapatunk mint CSAPAT
sokkal jobb volt.
Köszönhető szerintem az összeszokottságnak,és a nagyon jó hozzáállásnak.
A Vasas Váczi Zoli és Hámori Ferivel a lekesedését,Galaschek Petivel az eszét és
a szervező készségét vesztette el.
A többiek nem találják a helyüket.Egyébként Szilveszter Feri is rendkívül
hiányzik.
Szurkolókkal kapcsolatban:Bübájos és kedves emberek, nem érdemlik meg, hogy
rajtuk kérjék számon a csapat eredménytelenségét .A Vasas nem játszik régi
hírnevéhez méltóan.
A Vasasra nem volt jellemző, hogy nagy pénzekért vettek játékosokat,hanem az
hogy saját maguk
neveltek ki tehetséges, fiatal futballistákat.
Vagy pedig aki a kutyának sem kellett, abból fantasztikus játékost neveltek.
A játékosok jó képességűek, csak ezt nem tudták megmutatni eddig az
összeszokottság hiánya miatt.Ha ne adj Isten nem ez az oka, akkor sokkal nagyobb
válságnak nézünk elébe.
Ha csapatunknak elmúlik a pech szériája,akkor megtudjuk az erejét.
Egyébként a szurkoló hadd kérje számon a csapaton azt, hogyha tutyi-mutyin és
hit nélkül csalja a focit. A közönség ezt
nagyon jól el tudja dönteni.
A játékosoknak pedig át kell tudni érezni azt a felelősséget,hogy esetleg egy
kisgyerek példaképei lehetnek,és egy nagyhírű elismert klubban futballoznak.
Azért is HAJRÁ VASAS!!! Köszönöm a figyelmeteket.
Tiszteletem Szevasztok RAJA.
En a Mezeirol nem olvastam semmit az nb1-en, remelem, csak topicba csalogato kitalacio.
Nos, nem olvastam most vissza (igerem, meg bepotolom valamikor), csak nagyon roviden irnek 1-2 szot, mert engem is nagyon felidegesitett ez a meccs, mint oly sokakat. De azert latok a pipatol.
Egy biztos, igencsak gyengen jatszottunk, rengeteg hibaval, ritka tamadasepitessel. Ez nagyon nem jo. De meg igy is volt jopar (feltucatnal jocskan tobb) helyzetunk (a Vidinek max. 3-4). A helyzetek kialakitasa kozben rosszul jatszottunk tobbnyire, es olykor a helyzetek kialakitasakor is.
De vedekezesben peldaul egesz jok voltunk.
Nincs it min keseregni, nem kell temetni semmit/senkit.
A leginkabb forman kivul levoket pihentetni kell, s ha belejonnek, majd ujra a hatukon vihetik a csapatot. Az Ujpest ellen joval jobbak voltunk, meg ha ez az eredmeny ismereteben nem is vigasztalo.
Tehat volt egy jobb meccsunk, most egy rosszabb. Tobb van bennunk, es ezt meg fogjuk mutatni mar a Zete ellen is. A kupameccsre pedig felszivjak magukat a gyerekek es a nezok gyozelembe hajszolnak minket. De eloszor lemossuk a Zetet.
[Index] Felajánlotta lemondását a Vasas vezetőedzője Mezey György. A Vasas a várakozáson alul szerepelve, csak az 5. helyen áll az NB I B-csoportjában. Mezey az idény elején vette át a fővárosi csapat irányítását, a távozás mellett a sorozatos kudarcok, és a vezetőséggel való konfliktusai miatt döntött.
Na, ez nem semmi, ha tényleg igaz...
Azt azért megjegyezném, nem rossz az időzítés...bár jövő hét hétfőn is lehetett volna.
Az is lehet persze, hogy ez majd felrázza, felszabadítja a csapatot, ha már tényleg olyan szigorú nyomás alatt voltak...
Kiváncsi vagyok ki lesz a next...
A Csank lehet, hogy jövő héten szabad lesz....(esetleg csere velük...pont el tudom képzelni az MGY Fradi tábor találkozót...) Vagy most éppen Vialli is csapat nélkül van....Ja, és Várhidi? Ez elég vad lenne, de hát úgyse tudunk igazán mit kezdeni a két ex-újpestivel...
egyéb ötletek?
A coollisten gondolom arrol ment az info, amirol valaki mar kulon topicot is nyitott.
off
Egyszeruen nem birok feliratkozni a coollistre! Tudom, hogy mar BeKa is tobbszor kozbenjart az erdekembe, de hiaba. Ha valaki olvassa, aki tud segiten - konyorgom!
on
Mit szoltok hozza??
Es kire szamithatunk helyette?
Jack - mint legbelsobb informator! Hm??!
En is nagyon ki vagyok akadva az eddigi eredmenyeken, de ezzel egyutt meg egy kicsit korainak latom.
Ja es meg valami. Szerintetek lehetseges, hogy a csapat ezt akarta elerni?
Szevasztok Drukkertársak!
Az a helyzet , hogy 09.15.-én nyekkentem utoljára és alapos meggondolás tárgyává tettem , hogy érdemes-e egyáltalán. Mi, a szurkolók tépjük /tépitek/ egymást , amikor le kell írni, hogy egy nagy rakást kapunk cserébe! Tudjátok nem az én lelkiismeretemet kell kiigazítani /legalábbis így gondolom!!/, hanem másoknak kellene az élet rájuk vonatkozó szeletéről számvetést készíteni! Tudom , hogy nem vagyunk a "szegedi helyosztó" állapotában , de a játékosaink nem is arra a szintre kalibráltak! Száz szónak is az a vége , hogy tele szaladtam velük!!! Kikérem magamnak ezt a hozzáállást a sok süketelést , mert igen is, most szarok vagyunk! Egyszerűen lassan már a megelőző két edző nevét sincsen negatív módon erkölcsi alapja senkinek sem a szájára venni!!!!!Visszakereshető,amit a nyár elején gondoltam és leírtam. Nevezetesen azt,hogy legyen takarítás , lesz lojalitás is, de az eredmény elvárt tőlük!! Még Ádit is tudom idézni,aki szerint,"ha most nem leszünk bajnokok ,akkor a büdös életben soha!!" Hát jelenleg így állunk!!!! Láttam focizni Farkast,Mészölyt,Váradit, Komjátit,Kiss Lacit,és láttam a Gala játékát is !! Higgyétek el, hogy az általam húzott erkölcsi és tűrés határt átlépték néhányan a gyepen!!!!!
Nagyon el vagyok keseredve , de akkor is elég volt!!!!!
Hajrá VASAS!!!!!!!!!!!!!!
Nem baj, ne keseredjünk el...
szarul megy, szarul megy, de a Zeg-et tuti lenyomjuk, aztán meg az egész felhalmozott frusztráció kitör, és a szerencse végre velünk lesz, kapufák befele, Kabát pörgetések a hálóban...jaj, szegény AEK.....
Egyébként, ha kapura tudunk lőni már jó, mert ahogy elnéztem a görög kapus nem egy Bíró Szabolcs, de még csak nem is 1 Milinte....
((Kövesfalvi aztán meg pláne nem))
TZS!
Egyszóval:tragikus.Hit,elképzelés,akarat nélküli játék.Egyedül a Simek Peti próbálkozott a jobb szélen,de a végén már ő is a fülén vette a levegőt.A Mezey szerint a 2. félidő már jó volt,de lehet,hogy másik meccset nézett.A petőt remélem azért cserélte le mert megszédült amikor fejbe lőtték,és nem megint fegyelmezési szándékkal.
Hol a Polonkai?
Egy nagyon gyenge Újpesttol és egy még sokkal gyengébb Videotontól sikerült 0 pontot szerezni. Nem érdekel, hogy mi játszottunk tetszetosebben és jobban!!!
Nekem is megfordult a fejemben, hogy M.Gy-t akarnak buktatni, de ezek olyan mélabús szurkolói találgatások szoktak csak lenni...
SZÉGYEN!!
A "professzor" úrnak sikerült teljes morális csődöt elérnie.Miért nem vonja már le a konzekvenciákat?!
Tavaly ennél sokkal kevesebbért is majdnem elzavarták a Malacot.Én nem sírom vissza a tavalyi ídőket (pedig volna mit),de ez már felháborító!! Most is azt fogja mondani,hogy építi a csapatot? Akkor ideje volna,mert jelenleg még a pince alját keressük egyre határozottabban!Ez nem építés csak rombolás!
Szerencsétlen Simek fel-alá rohangált a jobbszélen a többiek pedig drukkoltak neki.Tóth Norbi az ország legjobb balszélsője volt mielőtt idejött,mi történt vele,elfelejtett focizni? Hajdu Ati lehet,hogy benne volt a gólban,de kérdezem,hol voltak a védőink a kipattanónál? Egyébként kaphattunk volna még kettőt ha nem véd bravúrral!
Felháborító volt a játékunk(már ha ezt játéknak lehet nevezni).
Nem a Mezeyt akarják ezek megbuktatni?!
Ezért kell nekünk lebumlizni vidékre is? Történjen már valami!!!