Keresés

Részletes keresés

Mike McCready Creative Commons License 2002.12.10 0 0 6172
Most realizaltam, hogy mekkora igazad van, ugyhogy eladom a Les Paul-t es veszek egy kocsit meg egy craftizet. Biztos jo nagyot harap...
Hulye vagyok, hogy egy Gibsonra kidobok penzt az ablakon, amikor ilyen isteni gitarokat is kaphatok kinabol meg tajvanbol 10-ed, 100-ad annyiert.
Es milyen sok hulye van rajtam kivul (Slash, Joe Perry, Jimmy Page, Stb...)
Szolni kene nekik, amig nem keso.
>:)
Előzmény: StratoFan (6170)
Rolandoo78 Creative Commons License 2002.12.10 0 0 6171
:-)) Hát ja végülis megtudtam én is itt, hogy nagy szar a Fender Richie Sambora Stratocaster... meg is bántam, hogy nem vettem helyette Crafts valamit koreából vagy Squiert kínából :-) Legközelebb biztos jobban meggondolom a dolgot.
Előzmény: StratoFan (6170)
StratoFan Creative Commons License 2002.12.10 0 0 6170
Nem dehogyis, mint a Sambdoria strato óta tudjuk, ez teljesen reális, és persze hogy megeszi, hogyne enné meg (pont ezt ne?), hiszen itt mindeki egy hülye átvert balek aki nem Craft-izét vagy Squirer feliratú Dearmondot vett magának :).
Előzmény: Rolandoo78 (6168)
StratoFan Creative Commons License 2002.12.10 0 0 6169
Jó reggelt, jó gitározást! :)))))))

Na Wbag, ha ezekután gagyit veszel akkor szétszedünk darabokra itt a fórumon :))))))

Amikor én kerestem gitárt, akkor a Coda-ban volt egy olyan Dearmond SG, amit két hétre "megvett" egy külföldi hogy pengethessen amíg itt lakik, utána visszavásárolták tőle, és azt hiszem áfásan 50-ért adták, hibátlan volt, az volt a kezemben. Szeritnem a fix húrláb nem hátrány. Ha vennék másodikat fixeset vennék. A zenészben meg szerintem áfátlan ár volt annak idején a cikk mellett. De ezt nem tudom. Sok cikk reklámízű sajnos. Illetve gagyit sosem mutatnak be semmiből. Ígyc sak azt tudod meg hogy mit vegyél, hogy mit ne az nem. Az árrásen ugyan így ki lehet akadni, ha megnézed mennyi egy effekt vagy egy gitár az USA-ban (kiskerben végfelhasználói áron áfával) meg mennyi ugyan ez itthon.

Végül egy csodaszép és jó Kramer, a Dearmond SG, és a Squirer Stagemaster HH meg valami Samick ellenében vettem a Yamahama-t.

Vette-e mér kézben valaki a Metrós Yamaha készletet 49e-ért? Mondjuk óvatos lennék az ilyen árú gitárokkal, de hátha :)

Wbag, te meg ne olvasd végig a webhelyemet a vásárlás miatt. Klikkelj ide
meg ide végül ide. Így járhatsz te is ha mellényúlsz :)))

Effektvásárlás is le van írva itten
meg itten.

SF

Előzmény: szbzs (6166)
Rolandoo78 Creative Commons License 2002.12.10 0 0 6168
"Hát nemazé, de a Craft7esem meg a Squier 7esem mögeszi a hanxered keresztbe oda-vissza..."

Hát vazze a Te hangszered eddig mindenki hangszerét megette. Nem vagy te egy kicsit elfogult?

Előzmény: Pyramyd (6109)
wbag Creative Commons License 2002.12.10 0 0 6167
Mindent ertek, koszonom!
Előzmény: szbzs (6166)
szbzs Creative Commons License 2002.12.10 0 0 6166
wbag: a Bauer Sound Hungária Kft ( http://www.bauersound.hu/ , Székesfehérvár, Prohászka u. 12., T:(06) 22 / 502-930, 22/ 502-932, bauersound@axelero.hu)
Nem azt mondom, hogy olcsón lehet náluk vásárolni, hanem azt, hogy az adott hangszert a jóval a pesti viszonteladói árak alatt lehetett megkapni. Nyílván ez egy akció volt, de azért az meglepô(?), hogy a viszonteladókra az nem vonatkozik(?), az árrés egy kicsit mellbe vágott. De nem csak engem.
A történet annyi, hogy a Zenész cikke alapján szerettem volna egy DeArmond S67-est kipróbálni/megvenni. Felhívtam a BauerSound-ot, hogy a fôvárosban hol van viszonteladójuk. Megadták a Co.a-t és az E..o.á.ó-t. Felhívtam ôket, hogy náluk van-e az adott hangszerbôl és mennyiért adják. Kicsit meglepôdtem, hiszen mindkét helyen többet kértek érte, mint a magazinban jelzett ár. Nosza, újrafelhívtam a BauerSound-ot, hogy náluk ugyan mennyi, a választ már tudod. Visszakérdeztek, hogy ugyan már pesten mennyiért adják, mikor megmondtam, hallani véltem a vonal túloldalán a meglepettséget...szval vonatjegy vesz, irány Székesfehérvár, "kipróbál", fizet, hazautaz. Igaz, hogy "fix" lábas, de ennyi pénzért hol kaphattál egy egész jó 7húrosat? Én szobagitáros vagyok, szval nekem teljesen megfelelt.

A hozzászólásomat csak azért írtam, hogy ha új hangszert veszel, akkor érdemes megtudni, hogy ki is hozza be valójában, mert lehet, hogy nála sokkal olcsóbb.

A Yamaha-nál szokás szerint van karácsonyi akció, bár tudtommal náluk ilyen árkülönbség nem fordulhat elô. A hozzáértôk majd elmondják, hogy érdemes-e olcsó Yamaha-t venni újonnan.

Érdekességképpen megnéztem a Fender árakat a Bauer Sound ill. a MusicHello oldalán. Ha jól látom, akkor megegyeznek, illetve az MH-n vmi kedvezmény is fel van tüntetve. Szval, lehet, hogy csak egyedi esetrôl volt szó.

Előzmény: wbag (6165)
wbag Creative Commons License 2002.12.10 0 0 6165
Koszi, megnezem az oldalt.

Milyen importorrol irtal, ez nem vilagos teljesen nekem. Szoval van egy bolt Szekesfehervaron (pontosan hol?), ahol olcson lehet kulonfele (milyen markak?) gitarokat venni? Ez nagyon is erdekel, 20k-ert barmikor hajlando vagyok leutazni! :)

Előzmény: szbzs (6164)
szbzs Creative Commons License 2002.12.10 0 0 6164
Meg hát volt egy hirdetése a Bauer Sound-nak az akkori zenészben, ami csak azért is érdekes, mert náluk Székesfehérvárott (ĹFA-val, stb.) 49.9eFt-ért árulták az S67-est, a Sz.S. tesztjében 67eFt-os ár szerepelt, a pesti viszonteladóknál a Co.a-ban ~70eFt-ért adták (volna), az E..o.á.ó-ban meg ~80eFt-ért. Tessék számolgatni...szval érdemes (volt) leutazni Székesfehérvárra? Lehet, hogy nem etikus, meg az is lehet, hogy egy futószalagon gyártott hangszernél az egyes példányok között elég nagy(?) a szórás, de talán CSAK(?) a vásárlás céljából érdemes leutazni az importôrhöz, ha már annyival olcsóbban megkapod ott.

wbag:
a StratoFan "finoman" utalt a saját tapasztalataira gitárvásárlás terén, ha bôvebben érdekel, akkor látogasd meg az oldalát, a címe:
http://rentahost.net/stratofan/

mások is leírták: egy rossz(=nem neked való) hangszerrel csak kín a gyakorlás és elmegy a kedved az egésztôl, csak olyan hangszert vegyél,
ami "megérint", amikor elôször a kezedbe veszed...

Előzmény: tinxtu (6162)
Patkó Creative Commons License 2002.12.10 0 0 6163
Jisoráz, pazsáluszta!
POWERSTATE CSÖVESELŐFOK
Ismeri valaki?
Milyen és mennyit ér valójában?
tinxtu Creative Commons License 2002.12.09 0 0 6162
Mondjuk a tavaly decemberi Zenészben a héthúros DeArmond SG-t nagyon dícsérték, hogy mennyire jól szól stbstb. De gondolom a Bauer sound hungary is támogatja az újságot, így már érthetőbb a dolog.
Tinxtu
zepp Creative Commons License 2002.12.09 0 0 6161
Na hát ez az...hogy pickupokban voltak erősek, de ha jól láttam az összesbe Duncan Designed pu-k kerültek Squierként, szal pont azt ölték ki belőlük, amivel a DeArmond elindult, ami különleges volt benne... pedig amikor vettem tényleg annyi volt hogy bedugtunk pár gitárt, többek között azt a bizonyos sokat emlegetett fehér Epiphone Explorert:), és a DeArmond volt az amire azt mondtam hogy vhogy más mint a többi, kiszólt közülük(hangsúlyozom, <100e kategóriáról van szó). Nembaj, most úgyis beleszerettem a PRS LPbe(Tremonti), szal kicsit gyűjtök és mehet:) Ha 10 év múlva sincs meg, akkor meg egy ESP is megteszi/és akkor felébredt.../
Előzmény: Angelcry (6159)
StratoFan Creative Commons License 2002.12.09 0 0 6160
Így Squier-ként már egész más a Dearmonmd is :)
Előzmény: zepp (6158)
Angelcry Creative Commons License 2002.12.09 0 0 6159
álmodjunk szépeket... :)))

hozzá se mernék nyúlni az a helyzet... talán a Santana vagy a Tremonti SE-t érdemes megvenni PRS-b?l,de annyit biztos hogy nem érnek...

Speciel DeArmond volt a legolcsóbb 7 húros gitár mo-n,valami 60-70 körül volt,7 húros SG fazon.

Meg igazából pickupokban er?sek,egy fenderen láttam DA pickupokat.

Előzmény: zepp (6157)
zepp Creative Commons License 2002.12.09 0 0 6158
Az ára persze nincs sehol...nem is értem miért:)

Még visszakanyarodva a DeArmondos témához, egy haver akkortájt amikor én az LPt vettem szintén első gitárt keresett, végül ráköltött 20al többet és vett 100ért egy Squier Stagemastert, és hát el kell ismerni, hogy bár madeinchina, a két gitár közötti különbség nem arányos a plusz ráfordítással, lévén az egy szépen kidolgozott elöl-hátul satus FR tremolós cucc, mégha én az LPt jobban is szeretem:)

Ja, és nesztek a DeArmondok:
http://www.squierguitars.com/gear/gear.php?node_id=2252
ez biza már Squier...

zepp Creative Commons License 2002.12.09 0 0 6157
Egy ilyet de nagyon szeretnék itthonra...nemtom ennyi izével magán hogy szól de szééééép:-)

"The Dragon 2002 is our most aggressive inlay to date with a dragons head covering more than 85% of the body and part of the Brazilian rosewood neck. The Dragon 2002 is a Singlecut model with 272 pieces inlay consisting of 12 different types of shell, 5 different stones and fossilized mastodon ivory."

tzuiop Creative Commons License 2002.12.09 0 0 6156
Ahoy

Akinek van otthon MEZZO tvcsatornája az próbálja már meg felvenni nekem(videó or avi,mpeg,stb) a tegnap leadott adás (valamikori) ismétlését!!!!!!!

On Sunday the 8th of December at 8.45pm , two programs
with the guitarist Patrick Saussois and Alma Sinti. Alltogether 2hrs!!!

Ezerhála!

tzuiop

Patkó Creative Commons License 2002.12.09 0 0 6155
Hapsik!
Ki ismeri a Powerstate rack méretű csöves előfokát? Milyen ez a cucc? Mi az a pénz amit érdemes adni egy ilyenért használtan?
Előre is kösz a segítséget!
Pyramyd Creative Commons License 2002.12.09 0 0 6154
Akkor van még mit gyakorolnod! :o)))
Előzmény: StratoFan (6113)
consono Creative Commons License 2002.12.09 0 0 6153
Szerintem a legjobb minőséget az AmpliTube nyújtja. Ez nem különálló progi, hanem VST hangszer, azaz bármilyen VST host alkalmazásban tudod használni. (pl. Cubase VST) Igazából nem is cask torzíto progi, hanem erősítő-szimulátor, meg mellette van kórus, flanger, visszhang stb. Egy baja van: fizetős, de demót le lehet tölteni a www.amplitube.com címről, ami teljesen funkcionális, csak x másodpercenként bevág egy kis fehérzajt... Persze lehet keresgélni a neten is serialt...
Előzmény: wbag (6151)
StratoFan Creative Commons License 2002.12.09 0 0 6152
Mondom hogy a torzító programok késnek. Inkább vegyél egy sima pedált vagy egy olcsó multieffektet. Kezdetben úgysem kell. 2-3 hónapig meg esetleg össze tudsz gyûjteni 15e-t egy pedálra vagy 30e-t egy multieffektre.
Előzmény: wbag (6151)
wbag Creative Commons License 2002.12.09 0 0 6151
Akkor meg egy kerdes: milyen torzito-programot erdemes hasznalni?
Előzmény: StratoFan (6149)
wbag Creative Commons License 2002.12.09 0 0 6150
Hat igen, az en nezopontombol a Yamaha arai kepezig a Gibson arak reciprokat :)
Előzmény: StratoFan (6149)
StratoFan Creative Commons License 2002.12.09 0 0 6149
ITT NE :). Ha mégsem akkor nem kínlódok tovább a linkkel.
Előzmény: StratoFan (6148)
StratoFan Creative Commons License 2002.12.09 0 0 6148
Nem, a Yamaha-k ingyen vannak :)
Előzmény: wbag (6147)
wbag Creative Commons License 2002.12.09 0 0 6147
Elrontottad a linked, de gondolom, hogy a Gibson kategoriara gondoltal :)
Előzmény: StratoFan (6146)
StratoFan Creative Commons License 2002.12.09 0 0 6146
Ne vacakolj tovább, vegyél innen gitárt, egyszerre többet is! :)))
Előzmény: wbag (6144)
StratoFan Creative Commons License 2002.12.09 0 0 6145
Hú már megilyedtem hogy a rendes explorerforma kerül 60e ft-ba. Szerintem kezdetnek az a stratoepiphone korrekt lehet.
Előzmény: wbag (6144)
wbag Creative Commons License 2002.12.09 0 0 6144
Itt lehet megnezni az Epiphone-t. Koszi, megnezem majd az odut!
Előzmény: StratoFan (6139)
StratoFan Creative Commons License 2002.12.09 0 0 6143
Haha! Pénz végére kell a 0! Akkor neked csak inkompatibilis gagyi nulláid vannak! Nem kell :) olyan nekem is van!
Előzmény: Mike McCready (6142)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!