csütörtökön és szombaton a Szeged - Büdöspest (és vissza) közlekedő vonaton meg lehetett sülni, annyira kenték a fűtést. Még jó, hogy a Bo-fülkében le lehet kapcsolni...
Az igazsághoz hozzátartozik, hogy szombaton visszafele olyan retkes, mocskos, UNDORÍTÓ kocsik jöttek...
A kocsik telepállomása: Budapest Nyugati Pu.
Más:
Enyingen szolgálattevő van, de nov. 10-óta jegyet nem adhat ki, nem is tuna, mert elvitték mind a négy személypénztárat. Aki Kabókapusztáról járt Enyingre tanuló havijeggyel, annak most be kell mennie Lepsénybe bérletet venni.
Tamásiban van kereskedelmi szolgálat. Kéregjegy is. Amikor ott voltam, volt 8 megrakott répas kocsi, meg kb. ennyi üres az erdészetnek.
Az raktárosok korábban forgalmi szolgálattevők voltak, s egyikük menesztette az utolsó vonatot Lepsény felé, anno 1992-ben.
Nemregiben volt a keletiben egy forgatas, amelyhez BZ motorvonatot es a kocsijait vittek be. Valoszinuleg ez volt az. (Mintha a gigant clubon is irtak volna, hogy duhitoital-reklamhoz kellett)
Szerintem a Keleti bejárata látszik, sőt annak a pályaudvarnak a csarnokát egyszer kibérelte egy üdítőitalgyártó cég, hogy reklámfilmet forgassanak. Persze elképzelhető, hogy tévedek.
Hello mindenki!
Aki eddig feltételesen vagy valóságosan érdeklődött az ünnepek közti pilisvörösvári bányavasút-keresgélő kirándulásra, annak írtam mailt. További jelentkezéseket természetesen elfogadunk!
Koszi, de eddig valahogy nem nagyon lattam jarni. Foto nem
lett rola. mert mindig sotetben vitezkedett eddig :
reggel SOMOGY IC kitol, este Drava behuz.
Elohivattam az elso adagot a tura fotoibol, mind jo lett, viszont
az eleje a tekercsnek harom kep kivetelevel odalett a sajat hulyesegem miatt. Divi tudja mirol van szo. A lenyeg a lenyeg:
a turas mind jo lett.
Armand
Ha érdekel (esetleg fotózni akarsz), még annyit elmondanék, hogy általában a fél 9 után Szegedre beérkező aradi sebes Csörgője vagy délutánig a nagyállomáson dekkol, vagy a fűtőházban van, vagy megy egy kört tartálykocsikkal Algyőre. Kora délután visszamegy Békéscsabára, majd este ugyanez a gép jön vissza Szegedre. Éjszaka Szegeden csicsiskál, majd hajnalban az aradi sebessel nekilendül Bcsaba felé. Tehát ha az ember nem kel hajnalban, egy nap csak egy Csörgőt lehet Szegeden látni.