gyorsan felraktam a tar-ra, a tcs\dec14\muki.jpg cimen van. (nem linkesitem, ne legyen baj belole) gyorsan szedje le mindenki, mert torolni kell! (szerzoi jogok!)
off:
Tenyleg vizsgaltak a billentyuzetet, tudnak ezek az INIsek, Matav rulz :-)
on
Benne vagyunk a METRO ujsagban :-) Irtak gy cikket a Mukikrol, fenykeppel, es melle tettek 3 hozzaszolast, innen a forumbol kiollozva! Akit erdekel a cikk, szoljon, scannelem.
Off
Lefelejtettek a lakasugyelet listarol, utana eszbekaptak, en meg mondtam, hogy szori , mar szerveztem, szoval 5 ev utan hagy elvezzen mas! Van matrica a gepemen hogy y2k compatibilis, de ettol fuggetlenul mar iden le tud fagyni!
end off
B
Nálunk még a billentyűzetet is tesztelték, Y2K kompatíbilis -e... (Szilvesztert megúsztam, lakásügyelettel :-) )
vajon a 2xxx-es Szilik is kétezer-állóak? :-) Nehogy véletlenül leálljon a közlekedés :-)
Azert az furcsa, hogy most mintha eltunt volna az a fenenagy
ellentet a szakszervezetek kozott. Gasko papat sem hallani, vagy csak lehet, hogy egyszeruen csak hanyagoljak.
Valoszinunek tartom, hogy megint a szakszervezeti vezetok
bisznisze lenne az egesz sztrajk, rohadtul nem erdekli egyiket sem, a melos boritekja. A fejuk meg benn a homokban, nem volt se sztrajk, se arviz, se jugo valsag, se mifene.
Az egesz arra emlekeztetet, mint az Erik a vikingben:
"Nem sullyedunk, nem sullyedunk,brugybulugy......."
Így könnyű... Rosszak vagytok, úgyhogy nem kaptok. Amúgy a bérkövetelésüket én sem tudom támogatni... 14%?! A Közalkalmazottaknál meg lesz vagy 8 % , és akkor sokat mondok. Azért a szakszervezeti vezetők tényleg láthatnák a magyar valóságot...
Szerény nyomott véleményem az a miniszter úr kijelentéséről, hogy tökmindegy, hogy lesz-e vasutassztrájk, úgyse adtak volna pénzt a vasútra. Így legalább van ürügy, hogy miért...
Ez most offtopic lesz, ezért bocs, de meg kell írnom.
Módom volt olvasni azt, ami a cikkembôl megjelenik a Vasútbarát Magazinban. Azt nem én írtam. Az elôzetesen egyeztetett hossz ellenére hosszúnak találtatott, ezért a vasútszakmai részeket kihagyták belôle, idegen fogalmazás, hibák, értelmetlen szó került bele. Az nem az én cikkem. Szerencsére a nevem is rosszul írták fölé, így teljes joggal mondhatom, hogy semmi közöm hozzá. Sajnálom, hogy ha esetleg indokolatlan várakozást keltettem valakiben. El vagyok keseredve.
Még egyszer bocs az offtopicért. Üdv mindenkinek,
man6tani
Egy kicsit nekem is szolidaríthatnátok!
Én is a Mh. -n BUÉKozom. :-((((
A minap felhíttam a nyugatit, a nosztalgia vonattal kapocslatban. Ők elirányítottak 1 KFT-hez, aki közölte, hogy a nosztalgia járat Nyugati-Szob között jár MÁJUSTÓL-SZEPTEMBERIG. Én akkor milyen szerelvényt látok hébe-hóba a ceglédi vonalon (424-es gőzös+ 4-5 szem. száll. kocsi)?
Azért azt meg kell hagyni, hogy az utóbbi egy hétben igen sokat vesztett a korábbi hetek dinamizmusából. Bár lehet, hogy ehhez annak is köze van, hogy rossz idő van, hamarabb sötétedik, meg intézni kell az ünepi előkészületeket, munka stb. így kevesebb idő marad a vonatokra.
Idővel majd megy frissítés, de bementem a csőbe. A leírások editálását elkezdtem csinálni (a javaslatodra), aztán kiderült, jó lenne a teljes gördülő anyagról is egy lista, meg egy "próbapad", ahol egy kocsinak a lehetséges módosítgatásait (rátett másik kép - rakomány, embléma; átszínezés, tükrözés) gyorsan ki lehet próbálni - úgyhogy túl nagy volt áttúrás, és egyenlőre nem működik megbízhatóan. Ha végre meglesz, lesz egy előnye - a régi, eredeti .scr és .dll file-okból közvetlenül is ki tudja majd olvasni a képeket, ezzel megszűnnek a "jogi" problémák az eredeti, német mozdonyokkal-kocsikkal.
Igen megcsinaltam de azt hiszem valami nem kerek, mert most a kepeket lecsusztatja es a kerekek a felsovezetek alat futnak, a vonatok pedig kerek nelkul csusznak a sinen. Feltettem a tarra traffic.dsc traff.dsc a hev konyvtarba ha rosszuk irtam a linket
"Az melyik vasut, illetve vallas ahol nok ilyen pozicioba kerulhetnek?"
Én ezt csak úgy általában mondtam! Ha L. Gábor feleségére értettem volna, akkor nem "azt" írtam volna (hisz' ez taplóság lene a részemről), hanem "ő"-t. :-)
Most pedig rohannom kell jog órára.