Ez itt az ősrégi Volvo Topik, a néhai Volvo Baráti Társaság, az első hazai Volvo klub melegágya és kemény magja.
A topikot klubtopikká alakítottuk, arra a többitől kissé eltérő szabályok vonatkoznak:
¤ Itt nincs off-topik, alkalomadtán POLITIKÁRÓL is beszélgetünk, természetesen kulturált keretek között.
¤ Ha éppen parázs vitát látsz, az nem jelent mást, mint hogy az egymást személyesen is ismerő kollégák beszélgetnek.
¤ Szeretettel látunk, akkor is ha nincs Volvo a birtokodban. Kérdezz bátran, figyelünk :)
¤ Légy türelmes ha nem jön azonnal válasz, a legénység extra segítőkész.
¤ A trollokat, a kekeckedőket, a kéretlen reklámokat rövid úton eltávolítjuk.
Nem szivesen nyúlnék bele egy 96-os 320-as E36-osba, de még a Wallisba se igen tunningoltatnám, megy az anélkül is, gyere mogyoródra toljuk le egymást:-)
Na jó VOLVO RULEZ hamáeccer itt vagyok, na meg ugye Cyrus is ezé bomlik:-))
Gini,
összekeversz valakivel. Én ugyanis Jedi Mester vagyok, és nem értek a protokollhoz. Arra van nekem egy tuningolt r2-em. Kölcsön adjam? BMw-ben jól mutat, ugyanis kék-fehér kockás:)
Aha, szóval bmw-s... hm... akkoris... és akkorse... és egyébként is.... arról nem is beszélve... dehát csak így... és főleg Fargoval... hát nem szép dolog.
Na mindegy, szellemes nem én, hanem Gini. Nemdebár?:))
Fargo azé a müved gyönyörü!!! gratulálunk!!!!
Oriza legalább kurvaanyáztál volna a hozzászolásodban akkot a moderátor kivette volna és Fargo vitte volna az 5000-t :)