Kedves Érdeklődő, első sorban attól függ mikor és mennyi időre kellene menni, vállalnék még... kérem hívjon fel, és talán megtudunk beszélni olyan időpontot,ami mindkettőnknek megfelel. tel.06209254133 vagy aerdnam@freemail.hu üdv.Andrea
Délutáni, esti, vagy hétvégi takarítást, gyermekfelügyeletet vállalok, esetleg kisiskolások korrepetálását. Magamról: 29 éves lány vagyok, szeretem a redet (súrolom a tisztaságmániás kategóriát) és a gyerekeket is. Öcsémen gyakorlom a gyereknevelést csecsemő korától napjainkig. Hívj a 30/4118539-es számon. Árban megegyezünk!
Hello fridaya! Ha esetleg még nem találtál senkit a takarításra, akkor én szívesen jelentkezem! Jelenleg egy családhoz már járok, de az időmbe belefér, hogy bevállaljak még két napot. Kérlek jelezz vissza! Kati
Sziasztok takarítást vállalok!! Két kis gyerekes anyuka vagyok gyesen, délelőtti takarítást, vasalást, gyerek felügyeletet vállalnék...lehetőleg a XX. kerületben vagy környékén. Gyakorlatom az bőven van, hisz folyamatosan csak pakolok és takarítok két kis csemetém után...:) DE takarítottam már magán lakásokban is Németországban és Budapesten is, úgy tudom elégedettek voltak...Szeretek takarítani, valóban, jobban mint főzni :) ........na igen és egy kis plusz pénz is jól jönne! Gyerekfelügyelet a lakásunkon is , hisz két gyerekkel egy harmadik is szívesen eljátszik. tel. 06209254133
Szia fridaya!Ha aktuális még az ajánlatod szívesen elvállalnám.Az időbeosztásom teljesen rugalmas hétvégén is dolgozom,és ezzel foglalkozom már 3 éve.Elérhatőségem 06208042936
Takarítónőt keresek: 12. kerületben, kétszintes kisebb ház (100 nm). Se gyerek, se állat, ketten vagyunk a férjemmel. Egy alkalommal: portörlés (ez kritikus, a részletek is fontosak nekünk: tehát pl. lámpatestek letörlése, küszöbök, szekrények teteje, karnisok, csövek áttörlése stb.), porszívózás, felmosás, konyha+fürdő takarítás, mosás, ágy áthúzása. Vasalás csak alkalomszerűen, kb. kéthetente 8 ing, mást nem kell vasalni. És minden alkalommal egy-egy extra feladat (pl. kamra v. tűzhely v. hűtő kitakarítása stb.).
Heti 1 alkalom és hatezer forintot szánunk rá, de szerintem 6-7 óra alatt el is végezhető a munka. Rendszeretők vagyunk a férjemmel, és hétközben én is takarítok, pakolászok, tehát tuti, hogy a takarítónőt sosem hatalmas felfordulás fogadja.
Precíz, megbízható, rugalmas embert keresek, aki érzéssel nyúl a dolgokhoz.
28 éves vagyok és takarítással foglalkozom. Várom olyan Hölgyek esetleg Urak jelentkezését akik úgy érzik,takarítás szempontjából,segítségre van szükségük.Ez lehet lakás,iroda,üzlethelyiség,lépcsőház vagy akár étterem is.Elérhetőségeim: 06208042936 vagy kriszti981@freemail.hu Köszönettel Nagy Krisztina
Sziasztok! Takarítást vállalnék Budapesten. 1000 Ft / óra. 25 éves vagyok és nem dohányzom. Referenciám nincsen sok, eddig irodát takarítottam, azonban precíz vagyok és úgy dolgozom, ahogy elvárnám hogy nálam dolgozzanak. Ha legénylakásról van szó, megbeszélés szerint ki is vasalok. Érd.: 70/500-2225
én a 16. kerületbe heti 2x (hétfő és péntek) takarítónőt, alkalmanként 5 óra. Vasalás is és nagyon alapos és megbízható legyen természetesen :) tud valaki ajánlani?
n egy 22éves fiú vagyok. Mellékállásban szeretnék takarítást vállalni. Fő állásban egy Mcdonald's-ban dolgozom vezetőként. Ott is nagyon sokat kell takarítani éjszaka. Albérletben vagyok így tudom mi az a rend és tisztaság és szeretem is. Szeretek takarítani. A munkámra nagyon igényes vagyok.tudom, hogy sok mindenki nem bízik meg a fiúkban, de ha esetleg szeretné valaki megnézni, h h takarítok, akkor adjon egy esélyt nekem és jelentkezzenek a szabi1986@citromail.hu email címen.
Bocsi hogy idepofátlankodok,de sokan írtátok hogy takarítónőt kerestek.Nos én Kriszti vagyok és szívesen vállalok állandó vagy alkalmi takarítást,ház körüli munkát stb.Amit rólam tudni lehet már kb.2 éve dolgozom egy szőnyegtísztítással és takarítással foglalkozó cégnél,teljaesen rugalmas vagyok és szeretem azt amit csinálok.Ha valakit esetleg érdekel itt megtalál:kriszti981@freemail.hu
Én csak azt tudom mondani, hogy az én fickóm lelkiismeretesen takarít, nem volt vele gondom. A barátnőm meg is lepődött, hogy még a nem látható helyeken is takarít. Mondjuk az ülőgarnitúra mögött, vagy pl. a fúgákat is takarítja. Szerintem nem attól függ, hogy férfi vagy takinéni. De kösz a véleményed, asszem megint igaz a mondás, hogy vann ak kivételek. Ez szerintem jó!(Azt a "gépfusizós" gondolatot nem értem. )
Az csak egy egyértelmű olcsó bepróbálkozás, amikor a munka előtt jajong a takarító, hogy milyen kosz van :) Tényleg ki kell dobni, abban a pillanatban...