Ez itt az ősrégi Volvo Topik, a néhai Volvo Baráti Társaság, az első hazai Volvo klub melegágya és kemény magja.
A topikot klubtopikká alakítottuk, arra a többitől kissé eltérő szabályok vonatkoznak:
¤ Itt nincs off-topik, alkalomadtán POLITIKÁRÓL is beszélgetünk, természetesen kulturált keretek között.
¤ Ha éppen parázs vitát látsz, az nem jelent mást, mint hogy az egymást személyesen is ismerő kollégák beszélgetnek.
¤ Szeretettel látunk, akkor is ha nincs Volvo a birtokodban. Kérdezz bátran, figyelünk :)
¤ Légy türelmes ha nem jön azonnal válasz, a legénység extra segítőkész.
¤ A trollokat, a kekeckedőket, a kéretlen reklámokat rövid úton eltávolítjuk.
Hűha, az ujjam pedig nem reszketett. Itt a yahoonál van valami gebasz, azért nem kapom valszeg a levelet sem. Elküldök egy mailt, csak egyszer nyomom, igérem...
A kérdésem az volt, hogy erre a volvos yahoosra ment-e, vagy a másikra. A melóhelyire semmiképp ne küldd, itthon azt nem is tudom olvasni, nincs beállítva rá az Outlook...
Ez az "állítólag évekkel ezelôtt lefoglaltattak domain neveket, adatbázisokat kreáltak, stb" dolog az akkori duma volt. Mára kiderült, hogy nem egészen így esett. Hiába, isten malmai lassan ôrölnek. Csak össze fog állni a dolog, domain név megvan, adatbázis a Gergô fejében, ha még gépre nem vitte, most már sínen vagyunk.
fargoBulldog
aki ha ráharapott, nem ereszti, kivéve ha annyira kiakasztják, hogy ledobja az agya a láncot...
Nem t'om, miért a zenyém van elôbb. Lehet hogy azért, mert én elôbb elküldtem, csak itt valamiért teljesen la van lassulva az Index, ezért egyszerre ért be a Te késôbb elküldött, de elôbb odaért szavaiddal. De ez persze hülyeség, meg különbenis, mint számít?
Nem tűntem el, csak elkezdtem átböngészni a topicot az elejétôl -- Mr. Mosley kért infokat a 40-asokról, gondoltam kigyűjtöm neki a vonatkozó hozzászólásokat, ha már lusta visszaolvasni. Szegényt úgy visszautasítottuk, de hát szelaví, én meg lusta vagyok huszadszor is leírni ugyanazt.
Este a Klubos honlappal szívta, de nem jó úgy, ahogy elkezdtem, miközben nosztalgiázok, érlelôdik a dolog a fejemben.
Mellesleg megéri visszaolvasni a topicban, tök jó az egész, a hangulat, a társaság meg ráadásul a Volvo is Sakál!
Lett volna pár gondolatom, amit meg akartam volna osztani Veled, kikérve a véleményedet, de míg leírom és átküldöm emillel, az legalább fél óra. Nem akarlak feltartani, majd megírom aztán átküldöm, és beszélünk róla valahogy.
A videókból is többféle van. loreöcs videójának a távirányítója többe kerül mint apámék sony 4 fejes kutyafszátistudó videója. Szerintem Armstrongék a holdkompot ennél a távirányítónál kevésbé bonyolult kütyüvel landoltatták...
Meddig legyek még monitor előtt és várum? Kicsit fáradt vagyok, reggel keltem, Nagymamámat kalauzoltam egész délelőtt, kora délután egy kollegámat mentettem, ugyanis az astra akkuja nem bírja ha egy hétig égetik a belső világítást. Így amikor hazajött külfödről... Délután viszont megcsócsálhattam egy Vectra 2000 16V-t. Ez még abból az időből való amikor a németek mertek sportos limuzinokat gyártani, Hmmm... Este halászléfőzés, azis Hmmm...
Nekem a Sony video nem jött be, igazi gagyi. Pedig amikor vettem az eladó srác megsúgta, ha nem akarok gondot magamnak, akkor az elôzô szérából megmaradt pár darab egyikét vegyem meg. Azt hittem, csak rám akarja sózni a megporosodott, ottragadt régi cuccot, ezért elhajtottam. Pedig mennyire igaza volt! Ez a video többet látott szervízt, mint kazettát. Viszont a Panasonicról azt hallottam, hogy most elég jó videókat gyárt.
Ha tévé, akkor meg Sony -- a Trinitronnál talán csak a plazma a jobb, egyelôre.
Végül is tök mindegy, alig nézek tévét, csak amolyan háttérzörejnek jó, meg híreket hallgatni. Lehet, hogy egyelôre megleszek nélküle, olyan nyugis így az élet.