Itt gyülekeznek a Freewind tulajok és szerelmesek. Azon felül, hogy illik valamelyest a Freewindről szólni itt nehéz OFFolni. A túraplexi vásárlásától egy hétvégi Freewindes gurulás megszervezéséig itt minden elfér.
Régebben volt hogy nekem is csinálja,attól lehet hogy nekem indításkor nullázta mert gyenge volt már az akksi és mikor indítottam annyira leesett a feszültség hogy lenullázta.
Közbe kapott új akksit azóta nem csinálta.Amúgy is eléggé haldoklott az akksim 1-2 állás után már nem indította el.
Vasárnap tankoltam tele, majd lenulláztam. Ma mentem vele először azóta és miután rápillantottam menet közben láttam hogy az összkilométert mutatja. Ekkor átnyomtam a napi számlálóra és láttam hogy újra indult nulláról. Már többször eljátszotta
Szia.Én csak annyit mondhatok,hogy nyugodt szívvel megveheted,ránézésre jónak tűnik menj el nézd meg,hallgasd meg egyebek....simán meg lehet vásárolni,na jó én elfogult egyhengeres és Suzuki párti vagyok vagyok,ha túra enduro (Funduro) akkor Egy henger.....Véleményem szerint a Suzuki csinálja a legjobb egy hengeres motorkerékpárokat!
Én a KLE 500at nézegettem sokáig, aztán valahogy a semmiből előjött a Freewind.
Az egyik szerelő azt mondta, hogy ezt nem szabadott volna megvenni, inkabb a sor kettest. Akinél meg most voltam a Freewinddel, az azt mondta, hogy jól döntöttem, nagyon jó moci, egy kezesbárány.
Mivel motort nézegetek mostanában, erősen képben van a Freewind is. (Másik esélyes a KLE500 - esetleg valós tapasztalata van innen Free tulajok közül valakinek?)
Jöttem a 2/A ról Bp felöl a kihajtón. Ott megálltam a keteszteződésben. Te jöttél gondolom Dkeszi felöl. Én arra mentem volna, de amikor megláttalak, azt hittem egy ismerős. Ekkor én is Fót felé vettem az irányt és bementem a MOL-ra, ahol rögtön láttam, hogy tévedtem, majd rongyoltam is haza :-)