Ez itt az ősrégi Volvo Topik, a néhai Volvo Baráti Társaság, az első hazai Volvo klub melegágya és kemény magja.
A topikot klubtopikká alakítottuk, arra a többitől kissé eltérő szabályok vonatkoznak:
¤ Itt nincs off-topik, alkalomadtán POLITIKÁRÓL is beszélgetünk, természetesen kulturált keretek között.
¤ Ha éppen parázs vitát látsz, az nem jelent mást, mint hogy az egymást személyesen is ismerő kollégák beszélgetnek.
¤ Szeretettel látunk, akkor is ha nincs Volvo a birtokodban. Kérdezz bátran, figyelünk :)
¤ Légy türelmes ha nem jön azonnal válasz, a legénység extra segítőkész.
¤ A trollokat, a kekeckedőket, a kéretlen reklámokat rövid úton eltávolítjuk.
Amúgy ezt mikor olvastad ezt a kanadai sztorit, fargo? 95-ben? Vagy odaát az S70 még 850 volt? De se snics már! Vagy mi van?
Jaaaaaaa!! Mosjuteszembe! Én láttam először S60-ast IRL!!!!!!! Jövök az autópályán (nemmagyar), látom az autószállitó kamiont, hogy nemakármilyen svédsakál bigyókat szállít. Ott figyuzott rajta egy pár ezüstszínű S60 is!!!!!!!!
Jaaa2!! Látam a fritzeknél egy V90-es volvot R-es felnikkel!!!! Apám!!! Új álmom született, nemkissé szeretheti a kocsiját az ürge...
FDD= "kislemezmeghajtó":-)
PCMFBI=igazából PCMCIA-nak hívják, csak elvicceskedtem, ez egy kártya, amit bedughacc a laptopba, és mindenféle érdekes dolgot lehet így illeszteni a géphez (mobilteflontól a joystick porton át az mindent:), többek közt gondolom digit fényképgépeket is. TypeII(III) az ennek a kártyának egy szabványa.
fargo,
találtam régebbi verziót, most töltöm (egy !svéd! oldalról:-)
A lényege kb annyi, hogy a helyi rendôrörs azt fontolgatja, hogy automata 850 T5-öket vesz szolgálati autónak. A kocsikat 4 éves korukban vissza is vásárolnák, amennyiben nem futottak többet 160k mérföldnél (?)
Természetesen nem leszek vegyész, sőt ki nem állhatom a kémiát!!! Szerencsére ebben az évben már nincs:)
Akkor viszem az FDD-t is. Csak azért kérdtem, nehogy kiderüljön, hogy 26db PCMFBI TypeIII-as kártyából áll a kollekció:-)
fargo,
oké viszem a family-t, örültem volna, ha öcsém is tudna jönni, de nem tud, valakinek dógozni is kell. Megasztán ha valahova együtt megyünk akkor keresik a fontos embert a két testőr mellett...
Ja, translate bitte! :-)
keton,
egy fasza kis csipkártya, olyasmi belsővel mint a telefonkártyáé. majd meglátod a talin. Többféle kivitelben van, nekem van 4 és 16 megás, utóbbiakat használom. Azt' ehhez van egy adapterinterfészöregördög, szal egy 1.44-es lemez külsejű elemes kütyü, behappolja a kártyát és máris mehet a driveba, onnan winyóra, onnan netzre.
Ja, nyugtass meg minket (fargo+lore), ugye nem vegyész leszel? Mert aszitte, aztán röhögtem, hogy ez az én agyszüleményem, aztán elbizonytalanodtam, hogy hátha? Szal?
fargo,
olyan laptop kellett, ami PC, winfos valamely verzsönje megy rajt', úgyhogy én mindent elhiszek, de ez van, ezt kell szeretni:-)
Ezt egyébként felforgatásnak hívják:-)
lore,
Az a smartmedia kártya az mit takar? Milyen porton megy? Bocs, de egy kicsit tudatlan vagyok e téren. Habár ezen a 'topon több port van, mint az asztali gépen:)
A CuteFTP nekem 8, ha neked elég peresztrojka.
Én Fetch 3.0.3-at használok, de hát hiába is regélek neked a Mac-es FTP finomságairól, éretlen vagy még felfogni a dolog nagyszerűségét ;-)
Uraim,
én ugyan angolul és németül elég jól boldogulok, de 'pártatlanként' hadd jegyezzek meg valamit. Az F1 topikban már bevállt, lefutott stb.: ha idegen nyelven idézünk be szöveget, akkor fordítsuk is le, vagy legalább a lényeget említsük meg magyarul, nem szégyen az, ha valaki csak franciául és olaszul tud...
Hozd az egész dinasztiát, ez az! A kozmetikás srácok s ki fogják hozni a régi 460-asomat, hármat fordulnak majd, hogy ott lehessen, de sebaj, megoldják. Az én családom sajna kimarad, elhúznak valami rokonlátogatóba Lütyemityére. Viszont a Jani is hozza a tojóját, most szólok, hogy csak szôrmentén a vagesz dumával, mert valami megyei fôügyész a kislány :-)))
Én egyszer már beégtem vele, ment a lôzung, hogy a zukrán tómács, mega zapeh ide-oda, meg miazmás, az meg halkan köhécselt a sarokban...