Ma napközben elkezdett az olajnyomás jelző lámpa villogni ,mi lehet a gond?Mennyire szabad így közlekedni?(kb 20km mentem vele így) 1.6 Multijet a Bravo
Volt Skodám, jobbak a tapasztalataim vele, mint a Bravo-val, az ilyen cikkekre nem sokat adok.
Ha anno a Bravo teszteket komolyan veszem, akkor most nem ülnék benne. Utólag olvasva őket - főleg a fogyasztásról - elég röhejesek és dekányit sem hitelesek.
Alábecsültem az igényeket, az első adagot fél nap alatt elkapkodták a korábbi beírásom után mailben és a facebook csoportban jelentkezők. De lesz még, csak jöjjön össze úgy 5-6 megrendelő :D
nem szimpi a lesajnáló duma,a totalcar cikkben.."mintha a visszapillantótükör körül keletkező suhogás, a gumik felől érkező dübörgés vagy a TDI motorok alapjárati kerepelése mind azt duruzsolná a vezető fülébe: nem volt pénzed VW-re, csóró voltál az Audihoz." mondják azok huszonéves újságíró palik, akiknek valszeg sosem volt még új autója!
tény, hogy az új homlokot, lámpákat szokni kell, de az elődnél is kellett.
más, Neketk nem tűnik fel mennyire nagyok az alsó beömlő hézagok mostanság az új verdákon. már-már aggasztó, mennyi kavics bevágódik majd oda.. (jelöltem)
Jó eséllyel nálad is az lesz, mint nálam pár hónapja. Lemerülő fél éves akksi, megszűnő szervó rásegítés, kigyulladó akksi jel... És a végén diódasor csere a generátorban.