Hm...focista? Del Piero? Figo? Beckham?(Ő más kat,de szép) Nem hátrány,rögtön gondoltam a focit. A kölső nem mindig a lényeg ,persze vannak kivételek...:-)))
Hát igen, még télleg nem láttalak, de ezen még lehet segíteni. Úgyis meg kell ismernem a csapattársaidat, hátha Pénzügy-meccsből lesz majd a tudósítás. :-)))
De csak azért mondod,mert nem láttál még edzésen rövidgatyában rohangálni!Le sem tagadhatnám,hogy focizom!
Ha vigyázba állok,egy kisebb dinnye akkor is elfér a két térdem között.
És gratula az 500-hoz!!!
Folytatnám szívesen,de úgy látom akkor lenne reálisan Giovannánál esélyem,ha TM ábrázata valamilyen módon rámkerülne.Ez pedig lásuk be elég drága mulatság lenne részemről.
Egyszer már kifejtettem, hogy nem vagyok teniszbubus. Csak módjával, csepegtetve nézek teniszt.
Corretja annak köszönheti a kitüntető megkülönböztetést, hogy róla lehet találni ilyen infót. ráadásul az 1. honlapon amit megnéztem róla.
Tygger! Nem dolgoztatott senki sem, társadalmi munkában csináltam. El kell, hogy szomorítsalak Sampras sosem tartozott a kedvenceim közé.
Lényegében azért csináltam, hogy ne csak a pletyka jelleg domborodjon a topicban:-)