Ez itt az ősrégi Volvo Topik, a néhai Volvo Baráti Társaság, az első hazai Volvo klub melegágya és kemény magja.
A topikot klubtopikká alakítottuk, arra a többitől kissé eltérő szabályok vonatkoznak:
¤ Itt nincs off-topik, alkalomadtán POLITIKÁRÓL is beszélgetünk, természetesen kulturált keretek között.
¤ Ha éppen parázs vitát látsz, az nem jelent mást, mint hogy az egymást személyesen is ismerő kollégák beszélgetnek.
¤ Szeretettel látunk, akkor is ha nincs Volvo a birtokodban. Kérdezz bátran, figyelünk :)
¤ Légy türelmes ha nem jön azonnal válasz, a legénység extra segítőkész.
¤ A trollokat, a kekeckedőket, a kéretlen reklámokat rövid úton eltávolítjuk.
Bolas,
itt 1 oraval kesobb lesz sotet, turelmes vagyok :-)))
Most k.färadt vagyok, holnap letoltom a kepeket es ha fargo es a joisten is ugy akarja, akkor holnap mar lathatjatok (tomeg, szlalom, V8, rajzverseny, et cetera)
Addig is, míg eljô a május, s csak hogy ne maradjunk programok nélkül, csinálhatnánk kisebb rendezvényeket. Amelyek nem kapnak országos nyilvánosságot meg nagy szervezést, de persze eljöhetne bárki, aki akar:
- Kirándulásokat,
- Vacsorákat,
- Esetleg téli 1-2 napos túrákat, márkakereskedések meglátogatásával egybekötve, stb.
Próbálok szervezni a téli idônek megfelelô termes rendezvényeket. Arra gondoltam, hogy lehetne meghívni elôadókat formatervezés, biztonsági méretezés (?), vezetéstechnika (?) és egyéb (?) témakörben. Ilyen elôadások köré lehetne kanyarítani akár egy félnapos "konferenciát" valami jó helyen, S60 bemutatóval, vagy akármivel fűszerezve...
November tájékán kellene kiadni a második 'Svédacélt', 8 vagy 12 oldalon.
A honlapot meg folyamatosan fejlesztem, lehet beszállni, akinek van kedve. Most egy hét szünetet tartok, regenerálódási és ügyfélkielégítési célzattal, de aztán belehúzok rendesen.
Estére elôhívják a képeimet, majd feltolok párat...
Szóval, kedves kollegák, megesett az elsô nagy találkozónk...
Ezúton is köszönöm mindenkinek a segítséget:
Árpinak és Ádámnak a szervezést,
Dave-nek és Rebe... ööö Juditnak ;-) a gyerekprogramok bonyolítását,
Bolasnak és CYRUS mesternek a szlalomversenyt,
Templarnak a "recepciós" feladatok ellátását,
A.GY-nak a zeppelint és a kvízlapok fénymásolását,
lorenek, ketonnak és papájának az online munkát,
Trizzynek a web-szolgáltatást
Beusnak a sok szaladgálást.
Azt hiszem illik megköszönni a támogatók részvételét is:
Ivanics Kft.,
Zengô Gumiszervízek,
Megavox Kft.,
Sistemax Autókozmetika Bt.
ICO Rt.
IKEA Áruház
Külön köszönet a Saab900 Klubnak, amiért tiszteletüket tették és emelték a rendezvény színvonalát :-)
Egy kis öszefoglaló:
97 sorszámot osztottunk ki, de nem kapott minden kocsi, becslésem szerint kb 106-110 Volvo és Saab jöhetett össze. A vendéket számát csak találgatni tudom, valahol 200-250 körül lehet.
A topicból jelen voltak:
Templar, a fényűzô 760-nal,
lore, meg az ô dinasztiája,
CYRUS, inkognitóban
A.GY., és gyermekei,
Zarquon, és a Legszebb 480-as
480T, meg a kütyüi,
Trizzy, most a hoe kocsijával,
volvodani, meg a zöccse,
JamesBond & The Peacock Blue,
Bolas, meg a Bálna
Ádi, a mi elnökünk,
Bálint Zsófa, teljes terjedelmében,
gbrl, mivel is?
keton, papájával és a Sakál Kilencessel,
Dave, Mr. & Mrs., a Legszebb Volvoval a talin,
joyride, a kehes V40-nel,
baas, egoaxa, BlackStar és BGC a Saabosok részérôl
remélem nem hagytam ki semmit...
Májusban újra megpróbáljuk :-)
Ahogy elnézem, mindenki elszenderedett.
Nos szerintem is remek volt a tali, nyomorult időjárás ellenére. Ennyi volvót egyszerre!!!
Fargo, meg vagyok veled elégedve, mégse hiába tanítattalak évekig:)
A képfeltöltős buliról annyit, hogy tavasszal mi is próbálkoztunk Lorcival, valami hasonlón, csak sajna nem sikerült, de a helye még mindíg fellelhető az indexen...
A tali rulez volt.
Macszeretnenk koszonni Fargo mesternek (kinek hasizma tiszteletet parancsol), azt rengeteg munkat,idot,penzt amit beleolt eddig a klubba.
Koszonjuk!
Egoaxa,
nagyon jo az mpeg amit csinaltal!!!
nagyobb meretben esetleg?
Fargo,
meg kepeket! mindet!
Lacka
akit Zarq lealazott odafele, de visszafele mar nem (annyira) :)
Sajnos én is láttam a 142-t egyszer régen amikor üzemben volt beszéltem a tulajjal de nem jelentkezett, pedig megbeszéltük , ha eladja felhív!Ez a roncstelepen fogja befejezni! Lehet , hogy a szent cél érdekében el kellett volna "lopni"??????? (azért ne féltsétek tőlem a kocsijaitokat!)
Én Lakodalmas Lajost hiányoltam kicsit. A Harley-talin is ott volt... Na mindegy, legközelebb remélem eljön, és esetleg énekel egy dalt a vadvirágos vóvókról! Vagy ilyesmi.
Köszönet mindenkinek a tali megszervezéséért. Nagyon jó volt ott lenni. Engem is meglepett a sok 480-as. Nincs véletlenül valakinek egy V8-as motorja elfekvőben? :-)
Üdv,
Zarquon
u.i. Nemtom, hallgattátok-e tovább az Est Rádiót. Később elég nagy ökörségeket hordtak össze a Volvóról, pl. hogy az S80-as érzékeli, ha a vezető ivott, és nem indul be (?!?), meg azon morfondíroztak, hogy vajon miért a hímivarsejt jele (!) van az emblémán... De alapvetően azért korrektek voltak, úgyhogy kösz nekik is.
Ugye-ugye milyen jó a Bálna!
Képeket küldjél minél előbb, mert az öregemet könnyebben tudnám rávenni a következő találkozóra, ha lenne bizonyíték, hogy milyen jó is volt ott lenni..
fargo!
Tényleg nagyon jól megszerveztél mindent!
Sakál vagy!
Én kifejezetten jól éreztem magam és Bálna sem panaszkodott!
Úgy gondolom nem vagyok ezzel egyedül és nem kell szégyenkeznünk sem a programok, sem a résztvevők száma miatt!
Így bizton állítom, hogy a következőn még többen leszünk!
Volvo és fargo sakálok!
Köszönet mindenkinek aki eljött, és ez vonatkozik a majd egy tucat Saabos kollégáknak is!
Volvo és Saab sakálok!
Bolas, akinek a Bálnája hamarosan -mostmár tényleg- sakál lesz!
'stét!
Képeket majd küldöm. Szerintem klassz volt, bár én 100 volvo közelében nehezen tudok unatkozni. Esetleg lehetett volna pörgősebb, ezen segített volna valami hangosítás-szerűség, tudmo, hogy ez be volt tervezve, csak nem jött össze. Kihangosítással lehetett volna kampányolni a programokért, lehetett volna érdekesebb autó-tulajokat intrejúvolni etc.
Az aszfaltrajzversenyről vannak képeim, poén ahogy egy-két idősebb srác is rajzolt, majd megláttyátok :-)))
A szlalom viszont jó, hogy nem volt túlerőltetve, a pálya enyhén szólva felni-gumi-küszöb-spoiler-futómű gyilkos volt, 5-en 6-an akik kipróbálták élvezték, de egy R-es felni-törést azért nem ért volna meg.
Ja, kár, hogy nem töltöttem tesztet, Bolas Bálnájával sirály időt autóztam, ami egy dízel hetestől naggyon sakál!
Thanks...
fargoról mindenki tudja, hogy oroszlánrészt happolt organizácóból, nagyon danke!
De említsük meg a többi lelkes segítő topiktagot is:
keton fáradhatatlanul dolgozott az online közvetítésen
Templar szilárd és tévedhetetlen kapuőrként bizonyított
A.GY. sárkány helyett bazi-lufit eregetett, messziről is láthatóvá tévén a nép számára a tali helyszínét
CYRUS aholtudsegít alapon lufizott-kapuskodott
stb.
Azoknak is külön köszi akik messziről jővén tisztelték meg jelenlétükkel a találkozót, pl. James Bond, Sakálhetes Jani stb. (sajna guruló kollega szokásától eltérően nem jelent meg).
Fargo szerintem jó volt de azért volt egy pár hiba...Pld sok ember aki megjött, csak téblábolt ott tétlenül, várták hátha valaki mond valamit hogy akkor mi a program, a sorrend, stb, aztán megunván ezt hazamentek. De amugy sakál volt sok szép kocsi volt