Túlzottan nem ismerem, ezért is nézném meg. Valaki említette, hogy 300-ért újat vett egy gitárs. Ez hogy sikerült? Olyan 2200-2400 Eu között vannak Némethonban.
"kiadták az instrukciót: Amíg Mr. Petrucci a teremben tartózkodik, addig tilos a dohányzás!"
Ez most valami vicc??
Én sosem dohányoztam, de tutira odamentem volna a színpad elé valami kurva nagy szivarral. Jó gitáros a figura, de mégis mit képzel magáról??
Ők szervezték!
A zenészklub, a volt marshall klub...
Nekem is hiába volt tagságim, én se fotózhattam!
A legjobban az teccet amikó kiadták az instrukciót: Amíg Mr. Petrucci a teremben tartózkodik, addig tilos a dohányzás!
Engem mondjuk nem érintett, mert én nem pöfögök, de pl. a Portnoy igen...
Néha még koncerten is rágyújt!
Vagy nem szoktak egy helyen tartózkodni? :o)))
Ha jönnek legközelebb és jegyet kell vennem, esküszöm nemdohányzót kérek majd!
...Vissssza az MM P7-hez:
Nézd a szerencse ilyen! a Tyúk elötte nyert húrkészletet is...
Az esély ha nem volt bundázva, kb 1:200 hoz volt!
Én spec azon "sértődtem be" amit láttam-hallottam, nevezetesen a dilemmán a +1 húr miatt!
A kepek sajnos nem jonnek le, de sejtem melyik story-rol van szo...en is ott voltam, es en is majdnem felvagtam az ereimet, hogy nem az enyem lett...
Megtalaltam, amit kerestem:
http://www.zeneszklub.hu/images/petruc2.jpg
a karakterkészletet...
Wazz!
De most hogy belegondolok, asszem hülyeséget beszélek!
Te nem is levelet írsz...
Deciki!
Mindegy az Opera szok ilyet csinyálni...
Én meg besétáltam a csőbe!
Ja,valaki kérdezte hogy ki próbáld esetleg hallott él?ben MM Sziluettet :)
Na,itt a városban van egy arcnak,? valami 300 körül vette újan,nagyon szép,kicsike,könny?,meg zajtalan teljesen,nagyon jó nyaka van,ha valaki kényelmes és modern gitárt akar a kezébe,ezt vegye meg :) tényleg nagyon jó!
Láttad volna ezt! A suna aki megnyerte bután nézett a pasijával együtt a színpad mellett: "Te ezen eggyel több húr van ?!?"
[A hivatkozott kép már nem található meg a tar.hu-n] Én meg a kefét rágtam...
En bizony egy Petrukki-ra izgulnek be, ha mar MM...abbol legalabb van 7huros....sot meg talan egy piezzot is beleszabnak, akkor mar kover a lud.....csak hat az ara:-((((
...de ha komolyba adod elő akkor ki lehet menni az ATEC-hoz, Dunakeszire...
...Az új vezetőség nemtom milyen, de a régebbi az árszinten képes volt kompromisszumot kötni, valahol a beszerzési és a viszonteladói ár között (persze az utóbbihoz sokkal közelebb)...
Én mondjuk ha választhatnék, arra amire Te használod arra inkább MM!
Én meg azt hittem, hogy ez a nick valami vicc! :-))))
Látszik, mennyire otthon vagyok grunge-ban. Ha valaki ki akar adni egy grunge ki-kicsodát, csal szóljatok!
Ezen már én is agyaltam. VAn is egy Musicman Silhoette eladó 380-ért. De még sose próbáltam vagy hallottam. Van tapasztalotod a gityóval kapcsolatban? A TOTO lemezeken kurva jól szól. Plussz hallottam az Alapi-t játszani a Jeff Porcaro zenekarral egy MM Lukather modellel, na az sem volt gyenge gitárhang :-))) dde megint felmerül a kérdés, hogy 5-6 ezerért már igen jó évjáratú startót/telét lehetne kapni.