Gyuszkó: Távozáskor is megnézhetitek.:-))) SQS röplabdázik ma, remekek a magas labdái:-)))) Miután szerelmet vallott, kíváncsileszek hogy mikor hívja Sabiant párbajra:-)))
Hasonlóképpen SQS-hez, szintén köszönet mindenkinek, mindenért. Legfőképp hálás köszönet Gyuszkónak és Kedvesének, amiért ezt a profi szervezést lebonyolitották nekünk a kastélyban. Nagyon szupi volt!
Elsökent szeretném mindenkinek megköszönni ezt a nagyszerű napot, amit Veletek tölthettem. Minden perce egy-egy külön élvezet volt:) Kéretik az utolsó mondatomnak a nemlétező hátsó gondoloatait nem nézni! :)
Sabian:
Persze, vagyis remélem. Ha valami zűr lesz jelentkezem. Gyuszkó megadta a számát.
Viszek magammal két volt PUGost is, hogy lássák mit vontak meg maguktól.
Addig mindenkinek szép álmokat.
K3 0900 ZULU.
Break.
Hali!
Lassan elkezdjük cserélni a szervereket, aztán meghajtjuk őket, hogy rendesen nyerítsenek. Majd holnap délután bejelentkezek, akkor már tudni fogom, megyek-e vasárnap. Addig szorítsatok, ne nagyon legyen gond
Csá
Strasszer
Feje tetejére állt a világ ma, úgyhogy nemtom meddig leszek netközelben, ezért csak röviden:
Gyuszkó: Meg vagyon bocsájtva:-)
SQS:Vettem a virtuális üzenetet a virtuális hütöszekrényen, thx...csak a virtuális sört nem találtam:-)
Str: nagyon aranyos volt a napló...bár elsö olvasatra "egy hét pihenés (és párosodás)"-t olvastam:-))))...hiába, kora reggel van még...
És drukk ezerrel, hogy a vasárnapiról is tudjon beszámolni a költöi lelkü oroszlánunk!
Iopee: nagy kár...pedig a lurkók is biztos jól érezték volna magukat...
sansali: a múltkor láttam egy hirdetést, százezer körül hirdetett valaki egy húszéves japcsi gépet...szülinapodra összedobjuk a lóvét rá, OK?:-)))))
Na megyek, ha nem jelentkeznék addig, akkor Sunday 9:00 zulu at K3 sector, már alig várjuk:-))))
Üdv
GRX
Pedig van full-extrás japán autó is: Toyota Északi Szövetség :)). Még szakállakasztó is van benne. Jövőre biztos rendelhető kiegészítő lesz minden autóban ;)).
A tapsokat köszönöm, majd átadom az oroszlánnak. Ma éppen itt vigyáz a dolgozóm előtt.
azert vannak igenyes es jo japan autok is subaru wrx...tenyleg igenyes osszepakolasu es technikaju autok, lexus-ok stb honda legend...stb....de az teny hogy azert a penzert amiert egy kozepkategoria autot megvehetsz meg nem kapsz kenyelmi szolgaltatast...a fullra felszerelt auto ma mar csak legenda, hiszen a az elektromos tukor es ablakemelo ma mar nem extra legfeljebb egy suzukiban....
sajnos nem tudunk menni vasárnap, pedig már nagyon készültünk :(((
Váratlan családi program jött közbe, amin midenképpen ott kell lennünk. Próbáltam kompromisszumos megoldást keresni, hogy itt is ott is, de nem jött össze :(
Strasszer:
Hát!!!! A szívünkből szólt ez a napló! (vagyis, hogy az autóink szívéből)
No Comment!!!!!
Itten ülök az íróasztal előtt, előttem cváj számítógép (még működnek!!), a család békésen szundikál a szomszéd szobában, a CD-ből a GREGORIAN 1-2 szól, Én meg tocsogósra áztatom a klaviatúrát a napló olvasásától:-)))) Asszem sz*rok bele a munkába! Megyek és megmosdatom az oroszlánomat, hogy érezze Ő is a törődést!!!! De előtte neki is felolvasom a tezsvíre naplóját!!
Emberek! Egy olyan helyen voltam ma, hogy csak na!!! MOM Park, Gesztenye toronyház, mélygarázs. Parkírozás után akihez mentem azzal körbe járjuk a helyszínt és a következőre lettem figyelmes. AUTÓK parkolnak egymás mellett békésen! Méghozzá a következő leosztásban : 406,406,607,406,ROVER,406,SAAB,607,406,307,406,307,206,!!!!!! Ügyfél menjen a maga útján, nekem kellett úgy kb 2 perc mire magamhoz tértem, felszedtem az államat, és visszaereszkedtem a földre!! GYÖNYÖRŰ VOLT LÁTNI ENNYI CSODÁT EGYMÉS MELLETT!!!!!!!! Az addig szürkén látott dolgok rögtön kiszínesedtek, minden egy csapásra világossá vált és szárnyaltak a jobbnál-jobb ötletek. Ilyen legyen minden napotok!!!!!!!
Ez jó volt!:-) Viszont egy tény: szerver suxxx.:-)
Az enyém finoman dorombol, mert tudja, végre ő is mehet vasárnap. Egyszer már volt, ismeri az érzést, viszont a múltkor holmi traktorgyártók népének egy képviselője keresztülhúzta a gazdája számitását.:-( Azóta ahol teheti, megszégyeniti a traktorgyártók négykerekűit - olyan mérges rájuk!:-)
Az új kis jövevény viszont még nem ismeri az érzést, de ami késik nem múlik. Azt hiszem rászolgál majd. Tök jó kis "macska"!:-)
Más:
Ma megmutattam a 206-ost az egyik jóbarátnak, nekik Suzuki Sedanjuk van. Most vették nemrég 2.2 M Forintért. Amikor megnézte a kisoroszlánt kivül-belül, tök elkeseredett, hogy a Suzuki helyett nem ilyet vettek. Nekik elég lett volna az 1.1-es motorral is és kb az ár is hasonló lett volna egy nagyobb felszereltség mellett a Pug javára. Teljesen le volt halva, hogy ez milyen csöndes, milyen szép és kényelmes belülről, mennyivel igényesebb a Suzitól. A poén: ők Pugot akartak venni, de a közös Hondás (már megint) haverunk lebeszélte a Pugról (mint kiderült), merthogy ugye a francia egy "okádék" és természetesen megbizhatatlan. (Tudom-tudom mit gondoltok, nagy az Isten állatkertje)
Aztán szépen ecseteltem neki, hogy mi a különbség egy francia, meg egy japán autó között. Ráadásul ő pont egy olyan srác, aki szereti a kényelmet, a csöndet, a szolgáltatást. Mondtam neki, legközelebb kérdezzen meg engem, talán jobb tanácsot tudok adni és nem hülyeséggel nyomom tele a fejét. Utaltam rá, hogy kétféle ember van:
-az "igényesebb", akinek számit az AUTÓ mindennel együtt
-és az "igénytelenebb", aki leragad valami neki tetsző dolognál, de nem látja át az AUTÓ egészét, mint olyat.
Az utóbbiak vesznek általában japán autót. Ő az első csoportba tartozik ugyan, de egy félrevezető tanácsra rosszul döntött. Kicsit sajnálom, de talán majd legközelebb sikerül a köreinkben üdvözölni...
Ez nagyon tetszett :-))))! Látom, az újságírói véna megint működésbe lépett :-))! És erre a talira nem tudok elmenni... Felháborító!
Én már nem is merek ilyet mondani az enyémnek, hogy szerveződik egy jó kis Oroszlántalálkozó, mert mérgében nem is akarna hazavinni, hanem dühödt morgás közepette igen nagy sebességgel közelítené meg a fővárost :-)))
Hali Mindenkinek!
A múlt hétvégén kitakarítottam az oroszlánt:))
Mikor kinyitottam a kesztyűtartót, egy füzet esett ki belőle. Nem szokásom belenézni más tulajdonába, de muszály volt, hisz meg kellett állapítanom, a család mely tagjái a füzet. Aztán egészen belefeledkeztem az olvasásba. Kiderült, hogy az én oroszlánom naplóját találtam meg, gondolom véletlenül. De ha már a kezembe került, beleolvastam.
Természetesen maximálisan figyelembe véve oroszlánom személyiségi jogait, közzéteszem a napló azon részeit, amelyek (úgy gondolom) a t. topiclakókat is érdeklik.
2001. október 13
Már az furcsa volt, hogy egy hét pihenés (és porosodás) után ma kora reggel megjelent a gazdám. Úgy tűnt, hogy ismét csak egy szokásos családi kirándulásnak nézünk elébe. De röpke háromnegyed órás családias utazás után ismét a ház előtt álltunk meg. Ezután kb egy óra pihenés következett, majd ismét megjelent gazdám, a hátamra ugrott, és azt mondta: „Irány a nyerítés!”.
Ez valami különleges esetnek látszott, mert gazdám képes volt a kocsimosóban húsz percet várni a sorban. Én ilyet még nem láttam tőle. Miután jó alaposan lecsutakoltak, mentünk tovább. Már nagyon szomjas voltam, így aztán menet közben betértünk a kedvenc itatóhelyre. Persze nem a gazdáméba.
Aztán továbbindultunk, kifelé a városból. Néhány kacskaringó után megálltunk egy háznál, ahol fát és sütőrácsot pakoltak a hátamra, valamint egy számomra ismeretlen ember ugrott gazdám mellé a nyakamba. Gazdám őt SumQuiSum-nak nevezte. Innen Pesten keresztülhaladva átmentünk az Árpád-hídon, és némi keresgélés után megérkezünk egy helyre, ahol olyan dolog történt velem, amelyet még álmaimban sem tudtam elképzelni. Képzeljetek el 7 oroszlánt, akik a Flóriánnal szemben lévő parkolóban gyülekeznek, és egyre csak jönnek és jönnek. Gazdáink a jelek szerint nem ismerték egymást személyesen, de mégis mintegy ismerősként köszöntötték egymást. Nekünk oroszlánoknak egyszerűbb volt a helyzetünk, hiszen „rokonok” vagyunk, így nagyon hamar megtaláltuk a közös hangot. Ha új oroszlán érkezett, mi azonnal megismertük és hangos csaholással köszöntöttük az újonnan érkezettet, míg gazdáinknak hosszas bemutatkozási procedurán kellet átesniük. Ám minden újonnan érkező oroszlángazdát nagy szeretettel fogadtak a jelenlévők.
A várakozás közben egyszer csak arra figyeltünk fel, hogy gazdáink bizonyos húsok beszerzéséről tárgyalnak, melyeket el kell fogyasztanunk. Ez az információ minket is jó érzéssel töltött el, így mikor kiadásra került az „indulunk”, jókedvünknek hangos oroszlánüvöltéssel hangot adva engedelmeskedtünk gazdáink kérésének.
Elindult a menet Budapestről. Úgy láttam, hogy több kisebb csoportban indult el a társaság. Én az első csoportban mentem, követve a felvezető vezért. Sok oroszlánt láttunk az úton, próbáltuk őket beszervezni a menetbe, de sajnos nem nagyon hallgattak ránk. Remélem azért emlékezni fognak ránk, és a legközelebbi alkalommal már velünk tartanak.
A szentendrei Skanzen előtt váratlanul megálltunk. Először nem tudtam, mi okból, aztán kiderült, hogy bevárjuk az összes lemaradt oroszlánt. Még soha nem éreztem magam annyira jól, mint amikor elindult ez a rengeteg közel egyforma teremtmény a pilisi úton. Meg sem álltunk a visegrádi Bobpályáig. Itt békés szundikálásunkat csak egy idegen állat megjelenése zavarta meg, de bölcsen hagytuk, had közelítsen meg minket a részünkről még engedélyezhető távolságig. Megérdemelt pihenésünk közben néha-néha felpillantva észrevettük, hogy gazdáink nagy élvezettel csúsznak le a bobnak nevezett alkalmatossággal. Láttuk azt is, hogy fényképek készültek gazdáinkról.
Mikor befejezték önfeledt szórakozásukat, néhány kisebb testvér távozott körünkből.
Mi ismét nekiindultunk a pilisi erdőnek. Kiderítettük, hogy gazdáink tűzrakással egybekötött ebédelést szeretnének tartani.
Először megálltunk egy parkolóban. Olyan volt, mint az amerikai filmekben a motoros-bandák megérkezése, egymás után álltak be az oroszlánok a parkolóba. Aztán valamelyikük előreszaladt, majd kb tíz perc múlva az egész társaság követte őt.
Egy másik parkolóban megtaláltuk az előörsöt, ugyanolyan klasszikus módon beálltunk a parkolóba (megjegyzem, volt ott néhány traktorszerű képződmény, melyek nagy része gyorsan el is távozott a hatalmas oroszlánsereglet láttán – gondolom).
A parkolóban szerencsére jó helyre kerültem, végig láttam az összes gazdi tevékenységét. Hát akkor részletezem. Néhányan nekiálltak tüzet rakni, ami lassan-lassan eredményre vezetett. Mikor fellángoltak a tüzek (én kettőt láttam), nagyon finom sülthús-szag terjengett a levegőben. Hallottam, a többiek is észlelték az illatokat, majdnem ugrott mindenki arrafelé. Gazdáink jóízűen falatoztak, beszélgettek, nevetgéltek, szemmel láthatóan nagyon jól érezték magukat. Közben egyik társunkat az a megtiszteltetés is érte, hogy KÖZELEBB mehetett a tűzhöz (hmmmm, azok az illatok), és ráadásul még a TAXI zenéjét is elvoníthatta. Én úgy vettem észre, a hátramaradó oroszlánok nagy része nagyon irigyelte.
Én nagyon jól éreztem magam a többi oroszlán társaságában, szívesen maradtam volna, de megláttam, hogy gazdám elkezd pakolni a hátamra, ami egyértelműen azt jelentette, hogy számomra vége a mulatságnak. Szomorúan vágtam neki az előttem lévő kilométereknek, de arra gondoltam, olyan oroszlánokkal találkoztam, akikkel nagyon jól éreztem magam. Elfelejtettem a többiekkel megbeszélni, ha ennyire jól éreztük magunkat, próbáljuk meg rábeszélni a tulajokat, szervezzenek több hasonló találkozót. De remélem mindegyikünk hasonlóan gondolkozik, és talán lesz folytatás.
2001. november 30.
Ma fuvaroztam a családot. Arról beszélgettek, hogy megint lesz egy oroszlános találkozó, de a gazdámnak valamilyen szervereket kell meghajtania a találkozó helyett. Mélységesen fel vagyok háborodva. Mi az a szerver? Miért kell meghajtani? És miért pont akkor, amikor rengeteg oroszlánnal találkozhatnék? Csupa kérdés, amire nem ismerem a választ. Most nem tudom, reménykedhetek?
2001. december 1.
Ma úgy hallottam, talán nem kell azokat a szervereket egész hétvégén hajtani (mi az a szerver??). Ez lehet azt jelenti, hogy vasárnap mehetünk a találkozóra?? Én nagyon szorítok, és ha kell, teljes oroszlánbőgés-tudásommal arra fogom kényszeríteni a világ összes szerverét (csak tudnám mi az, de én nem félek senkitől, még a hétfejű, tizenkét-fülű kétszáznegyvennégy-fogú sárkánytól sem), hogy szombat estére fejezzen be minden tevékenységet a világ összes szervere. És akkor találkozhatok rég nem látott barátaimmal.
2001. december 2.
Most itt állok a ház előtt, és azon gondolkozom, mire számíthatok a következő hétvégén…
2001. december 6.
Ma megint rám ült a gazdám. De nem mondott semmit a találkozóról. Ezek szerint még mindig a szerverhajtás van előtérben. De azért reménykedem.