Winyorol akartam, de ha cak a webrol lehet, akkor inkabb itt egy link:
http://jhunix.hcf.jhu.edu/~daw/bcrich.html
Irj nekem a termolojarol. Ez egy olyasmi szerkezet, mint egy Kahler kar, amitol kulon van a hurlab... Remelem ertheto. Keresek egy kepet, barmily furcsa, ilyen kart, meg csak eloben lattam 2 Mock-on, foton meg sose. :)
Szerinted hasznalhato? Ha az a Warlock 15 eves, akkor lehet, hogy azon is ilyen van.
Jó ideje keresek Wasburn N4-et, de sehol nem találok. A hangszerboltokban nincs, már nem nagyon foglalkoznak Washbun gitárokkal.
Nincs véletlenül valakinek egy eladó N4?
Vagy ha tudtok BP-n boltot, ahol még találok...
Üdv.: Zorro
9 eve gitarozom es eljott az ideje, hogy vegre megkaparintsam almaim gitarjat, egy B.C. Rich Mockingbird szologitart.
Az igazi vagyam a 70-es 80-as evekben amerikaban gyartott supreme (egybenyaku) valtozat, melynek ara 250-300 ezer korul mozogna, ha lenne az orszagban egyaltalan egyetlen elado darab.
Kb egy eve log a Medgyesi hangszerboltban egy NJ szerias (japan) valtozat, amire, jobb hijan rabolintok, de hangsulyozom nem ez az amit keresek.
Tehat varom azok jeletkezeset, akik B.C. Rich gitarral rendelkeznek, vagy ismerik a ceg tortenetet, szeriaszam alapjan meg tudjak allapitani az eredetet, felismerik a nem gyari szerelvenyeket, netan tudnak konkret elado hanszerrol.
A temaban felmerulo barmilyen otlet, informacio vagy segitseg erdekel.
Csak annyira mint az ADA MP-1...
Én kettőt használtam eccerre egyiket befűzve a másik effekt loopjába... Nem vészes a zaj így sem...
A nóták közti csöndbe meg "írtam" egy null kimenetes patch-et.
Viszont studióba mindenképp kell 1 profi silencer!
(Pl Rocktron Hush IIC vagy IID)
Okay, ahogy gondolod, bár én szinte bármikor ráéek kipróbálni a yamaha-t, a hangszer erzsébet is itt van a közelben.
Egy haveromnak is yamaha-t vettünk, 80e-ért, és valóban halkak a hangszedői, főleg a single. Viszont utólag azt mondta, ha feljebb tekerte a húrokhoz közelebb akkor ez megoldódott és hangosabbak lettek.
Ha a squirer-ben elektronikát kell cserélni, és főleg ha hangszedőt, akkor egy hangszedő 20-30e ft. Szerintem ilyen olcsó pénzért csak olyat vegyél amit előtte kipróbálhasz, főleg ha foglalózni kell. Mondjuk 3X20e az új hangszedő, + 63 a gitár, + ha nem tudod összerakni akkor munkadíj, ennyiért már veszel egy jó fendert használtan. SF
Nem kapkodas kerdese, mostanaig nem volt _semmi_ idom.
Igen, ez a Metros gitar. Koszonom az ajanlatot a kiprobalassal kapcsolatban, de szerintem mire raersz erre, en mar megveszek valamit... :)
Most 2 gitar kozott vacilalok (az anyagi keret adott, ezen belul kell donteni):
Squier Affinity Fat Strat, meg ez a Yamaha.
Nezegettem a Harmony Centralon a review oldalakat, de teljesen ellentmondo velemenyek vannak. Amit leszurtem, az az, hogy a Yamahan halkak a pickupok, kipotyognak a gombok, a Squier viszont zajos, de jol kidolgozott. Valaki irta, hogy azert erdemes Squiert venni, mert ha az elektronikat lecsereled jora, _kozel_ ugy szol, mint egy fender, a nyaka nagyon szep es jo, es bagoert megvan egy eredetihez kepest.
Szoval en a Squierre szavazok ugy nez ki. A Codaban 63 rugo, de csak foglalozas utan szerzik be. Ez eleg gaz, mert csak utana tudom megnezni es kiprobalni a konkret peldanyt. Ilyenkor mi van, ha megse tetszik?
Ez az a yamaha amit a metro-ban lehet kapni? Hangológéppel érdekesebb lenne, de a "hangolo" csak egy hangolósíp. Szóval nem nagyon van hozzáadott érték. Ha gondolod mailezzél, a hangszer erzsébetben szívesen kipróbálom neked mert egy miskolci haverom is ugyan erre hajaz és kérdezte már hogy milyen. Ha kit nélkül önmagában olcsóbb akkor nem érdemes a kit-et venni.
A zenész szerint az év gitárja egy yamaha, igaz az 209.000 Ft.
Végülis nincs semmi érdekes az adatlapján, csak az, hogy a "body" az "basswood" amit nem sikerült kiderítenem hogy valójában mi, de valami bútorfa alapanyag lehet a google alapján. SF
Eddig nem volt idom szaladgalni gitart nezni&probalni, de most mar talan lesz (karacsonyig nem biztos, hogy sikerul megvenni). Lattam egy hirdetest ilyen gitarrol: Yamaha EG 112, 60k huf, ebben benne van: fekete mua. tatyo, vallszij, hangolo, pengetok. Tudtok rola vmit?
Ez azért gáz, hogy egész nap senki sem írt ide... mindeki karácsonyozik már, vagy mi van? Nekem erre az évre vége a fórumozásnak, végre elhúzok szabira! Kellemes ünnepeket mindenkinek!!!
Egyenlőre a GT-3 Drive-ját akarom kiváltani. Hálisten a japók gondoltak ilyenre, oszt van external od/ds bemenet.
A zajzár meg Rocktron Hush szintű benne, nem pickálja a magasat...
Mondcsak nem tudnál körbenézni használt triaxis ügyben?
Egyenlőre még csak az inger van meg vétel ügyben, de ha baráti ájron volna valszeg mekkérnélek, hogy küldj "ajándékba"...
A lét meg átutálnám...
Ha valakit erdekel, elado egy Ibanez S540, red transparent szin, Lo-Pro Edge tremolo es V szerias pick-up-okkal. 150.000 Ft
Innen kuldom...
Ja kb 1 eves. semmi karc...
Nekem speciel a John Petrucci model elsore rendkivul kenyelmes.
A Van Helén Model nem fekszik. Bumszli nyaka van.
A Steve Luketár mar sokkal szimpatikusabb, de nem annyira mint a Petrucci...
Azert azt megjegyzem, hogy a MusicMan-ek tremolorendszere csak egy iranyba mukudik... kifele nem tudod huzni..
Ennek elonye, hogy 'nyugalmi' allapotban a gitar, a tremolo nelkuli gitarok hurstabilitasat nyujtja.
Hatranya, hogy felejtsd el Satriani es Vai temakat.