Kicsit leült a topic, biztos mindeki szorgalmasan teker/fut/úszik :) . Használ valaki közületek ISM Adamo nyerget? Tegnap próbáltam ki én is a friss szerzeményem és bizony elég furcsa volt átülni a sima nyeregről erre.
Jah. Ez a tipikus magyar mentalitás a sport területén is. Hiszen aki nem űzi ezt a sportágat, az csak azt látja hogy valaki 10 induló közül lesz világbajnok. Sajnos aki tudna áldozni a sportra, szerintem erről a végéről nézi a történetet, nem a másik oldalról, hogy erre egy életet kell feltenni sőt az egész triatlonosdi egy életmód maga, amivel jó példaként lehet elöl járni, pláne ha az ember parasportolóként űzi.
Technikai kérdés ha valaki olvassa:)
Kerékszettet vennék és az alábbiak kerültek eddig képbe:
Fulcrum quattro (racing 3 és 5 közé esik) kb 80 e Ft
Mavic aksium vagy krysium (kb 50 és 100 e Ft)
Ár/értékarány szerintetek melyik mellett szól?
Moraviaman!!! 2013. 06. 22. A Cseh IM-et mindenkinek ajánlom. Fizetni elég versenyt megelőző este, amikor a rajtcsomagot felveszed. Ekkor, a befutópólót, ami pöpec technikai póló, rögtön megkapod. Jó a logisztika: Ingyen sátorozhatsz a tóparton. Értelemszerűen ott van a depó (50 m). Elég a rajt előtt 1 órával felkelni. A verseny alatt bő ellátmányt kapsz: Professzionális kulacsok enni és innivalók, szendvicsek, gél hegyek, a futásra már sör is jár. Ha véletlen otthon felejted a frissítőd, akkor sincs baj. Szombat reggel fél 7-or bedepózol, úszol, (3 kör szép kis tóban) bringázol, (4 kör tükör sima aszfalton) futsz, (4 kör a Morava folyó mentén), aztán megkapod az érmed, a pohár pezsgőt és akár indulhatsz is haza. De a nevezéskor kapott kajajeggyel a tóparti pizzériában még megvacsizhatsz. Olcsó a csapolt Radegast :-) , így maradsz még egy napot, még mindig ingyen. A táj szép, van látnivaló bőven. A tóparton elnapozgathatnak a kísérők, vagy a család. A tóparti sátorozás természetesen nekik is ingyenes. Nekem a 2013-as a 7. azaz hetedik Cseh IM-m lesz. Nem hagyom ki egyszer sem.Nevezni a Cseh IM-re az alábbi linken lehet: http://www.moraviaman.cz/en/prihlasky Mindenkinek sikeres felkészülést kívánok minden triatlon, úszó, futó, terepfutó, és bringás versenyre!
Eladó neoprén hibátlan állapotban nagyon kedvező áron, összesen kétszer volt használva. Méret: kb. 165, 170 cm magas és 56, 63 kg körüli testsúlyra ajánlott.
Nekem tetszik az órád amit szeretnél eladni, van egy eladó futópadom, ha érdekel egy csere akkor beszélhetnénk róla. Meg tudod nézni fentebb írtam róla.
Nem kötelezö St Pölten-be menni, de talan Klagenfurt az egyetlen Ironman verseny ahol mire a tényleges nevezés elkezdödik mar eladtak a helyek 80%-at.A verseny utani nap biztositanak helyeket az elözönapi induloknak akiknek "csak " 100 Euro-t kell fizetniük és kb 3 hét all a rendelkezésre a nevezési dij teljes befizetésére.Vagy a St Pölten-be kapott koddal lehet a következö évi versenyre nevezni. ( Tavaly New York-ba a majd 3000 hely 8 perc alatt elkelt elönevezési lehetöség nélkül!!)
Idén nem volt olyan nagy türekedés, egy egész napon at lehetett nevezni. Korabban volt hogy 15 perc alatt elfogyott a nevezési kvota, de Klagenfurtba St Pölten-en keresztül vezett a gyorsabb ut!