Keresés

Részletes keresés

Pyramyd Creative Commons License 2002.12.25 0 0 6526
...???...
Nekem így hozta be az arc... (hogy hybrid, meg limited series)
A H&K szájton meg elég áttekinthetetlenek a leírások...
A BLOND drájvja elég meggyőző, van ott minden, még thrashzound is! :o)))
Teljesen kiegyenlített, meleg (solid state) és karcos hangja is van, ha netán mégse lenne benne tső akkor nagyon ügyes a szimulációja!
Teszteltem úgy is, hogy a BLOND line kimenetét bévittem a WARP tiszta csatijába (beállítás lineár!) a 4x12 -vel igenrulz gitárhangot kaptam!
Leltem benne olyan hangzást mint 'Mowse ATS 120 -asában, és abban is találzam 2 csövet a mikó barbálni kellett egy aljzat kontakthiba mijatt! (Vaksi meg évekig aszitte, hogy fulltranyó) :o)))

Egyébként Blond -on is van FX loop!
Rendesen be van kalibrálva a rugós zengetője is...
Én mondjuk literre nagyob dobzot csinyáltam vón neki, teltebbek lennének a mélyek, és nem kellene tekergetni annyit a kicsi és a nagy hangerő közt ill. tettem volna rá segédláda kimenetet...
Bár izlések és pofonok (én szeressem az ultrahájgéjn-es dolgokat, ahhoz meg 4x12 köll, hogy ne legyen zizi a sound)...

Egyébként a motyó már Zepp kolléga birtokában van!
Ő aztat tette a fa alája...

Apropó ki mit lelt alatta?
Én spec: ROCKTRON HUSH IICX zajzárast... :o)))

Kis karajcsont, nagykarajcsont...

Előzmény: Sir Mocke (6525)
Sir Mocke Creative Commons License 2002.12.25 0 0 6525
No, csatlakoznék én is:

Boldog Karácsonyt!

(Pyra! Biztos előfokcsöves az a HK? Nekem is Edition-öm van, csak a legelső széria, az 1-es. És az full tranyó. A Blonde ezután jött, szerintem szintén cső nélkül. Aztán a Silver, még mindig tranyó, de FX-szel és végül a Tube.)

Blindmouse Creative Commons License 2002.12.25 0 0 6524
Hmm, és egy wallpaper, ami néhány héttel ezelőttig jellemzett engem :)
Blindmouse Creative Commons License 2002.12.25 0 0 6523
Azt bakker karajcsont.. :p

Előzmény: Pyramyd (6520)
Pyramyd Creative Commons License 2002.12.24 0 0 6522
Teljen örömed benne!
Használd egészséggel...
Előzmény: zepp (6519)
Mike McCready Creative Commons License 2002.12.24 0 0 6521
Mindenkinek Boldog Karacsonyt!
Előzmény: Pyramyd (6520)
Pyramyd Creative Commons License 2002.12.24 0 0 6520
Ahoy Crew Members

Mindenkinek bulldog karácsontot! :o)))

zepp Creative Commons License 2002.12.24 0 0 6519
Nos, elkelt, kösz Pyramyd:) Nekiálltam tekergetni, és tetszik hogy mennyi mindent ki lehet belőle hozni...

Ja, és persze Boldog Karácsonyt&BUÉK minden topiclakónak!

Előzmény: Pyramyd (6511)
tinxtu Creative Commons License 2002.12.24 0 0 6518
Minden Gitártopic-lakónak Nagyon Boldog és Békés Karácsonyt Kívánok!!!!!
Swanheart Creative Commons License 2002.12.23 0 0 6517
Sziasztok!

Tudtok nekem ajanlani egy jo gitartanart, aki megtanitja nekem az alapokat?

Udv!

Pyramyd Creative Commons License 2002.12.23 0 0 6516
mé'? A RIVERA -dat elküldted telelni a riviérára? :o)))
Előzmény: Sveriges fana (6515)
Sveriges fana Creative Commons License 2002.12.23 0 0 6515
én szeretném lízingelni :))
GG
Sveriges fana Creative Commons License 2002.12.23 0 0 6514
OK. Azóta vannak ujdonságok is... majd szóban megbeszéljük a kivánságlistádat...
Üdv:
GG
Előzmény: Pyramyd (6510)
zepp Creative Commons License 2002.12.23 0 0 6513
Írtam mailt...
Findik Creative Commons License 2002.12.23 0 0 6512
Mivel vásárlás elött állok, a véleményeteket szeretném megkérdezni a Yamaha ERG 121 gitárról.
Kezdő gitárnak talán jó lesz. Köszi.
Pyramyd Creative Commons License 2002.12.22 0 0 6511
Embörök!

Eladó egy Hughes&Kettner BLOND EDITION(limitált!) 50W-os gitárkombó.

Jellemzői:
- szép állapot (fehér, vintage kinézet),
- hybrid (eleje cső, vége tranyó).
- 1x12".
- relative nagyot szól (egyhangzórós cuccokhoz képest).
- király a belső torzítója!
- kikiáltási ára (amiből lehet alkudozni): 80 ropi!

Szerintem kár kihagyni!

Pyramyd Creative Commons License 2002.12.22 0 0 6510
Csak akkor ha hozod a beígért George Lynch-et! :o)))
Előzmény: Sveriges fana (6509)
Sveriges fana Creative Commons License 2002.12.22 0 0 6509
Pyramid:
Ja,... akko' fussunk má' össze a két ünnep között, ha neked jó. Majd Felhívlak.. le tudod másolni addig, vagy megbízol bennem annyira, hogy addig kölcsönadod, amig lemásolom...

Nekem az Ozzy Bark At the moon albumnak van meg a billentyűátirata, valami egészen érdekes formában, ti. valamilyen szisztéma szerint össze lett vonva a gitár, és a billentyű rész... elég érdekesen hangzik...

Blind :

Ezt a "Tanár kerestetik" sztorit sztem még az unokáidnak is mesélni fogod. Én legalábbis már rengetegszer hallottam tőled...:)))

GG

Előzmény: Pyramyd (6487)
Blindmouse Creative Commons License 2002.12.22 0 0 6508

bakker.. buy it now 389$
még vagy 8 órán át lehet licitálni... :(((
Blindmouse Creative Commons License 2002.12.22 0 0 6507
a Johnson acoustic nem is olyan vészes hanxer, pedig chinese... de erről már volt szó lejjebb...

Ezt a mostani Jackson modellpalettát nem látom át rohadtul.. régen volt az USA series, a Proffessional Series a maga 3 szintjével (PRO, XL STD), aztán jött a Concept, aztán a Performer, és a Student series... eddig gyönyörűen lehetett követni hogy mi milyen kategóriájú dolog..

de most?? van X series? MG series meg ilyenek.. mia francot jelentenek ezek?? én baromira nem tudom megfejteni.. és nem tudom hogy melyik milyen szintű hangszert takar...

Előzmény: tinxtu (6505)
supremacy Creative Commons License 2002.12.21 0 0 6506
Az erősítő pedig LEEM! Tök vicces volt belőle a 25 wattos basszerősítő 1 db 8"-es hangszóróval.
Előzmény: tinxtu (6505)
tinxtu Creative Commons License 2002.12.21 0 0 6505
Szerintem a Coda-val nincs gáz, kivéve persze a hombárfejű főnököt, aki mindig rá akar beszélni a Johnson-ra :))
Egyébként a másik két csákóval nincs különösebb bajom, a magasabb néha pöcs, főleg ha nem olyan az ízlésed, mint az övé
Pl Korg AX 1500G
- Az kurrvaszar nevegyél korgot mer fos
- Ok, de azért kipróbálhatom?
- Most mondom szar, fos gagyi, kaka.... mindenki full süket aki ilyenen játszik!
Igaz én sem voltam annyira eldobva tőle de azért nem hiszem hogy így kéne hozzáálni a dolgokhoz.
A másik, hosszúhajú fószernél rendesebb eladóval még nem találkoztam.

Eldorádó
Amit az előzőek is mondtak: Kezdők be ne menjenek egyedül, mert befürdetik a 28ezres kartonpapír samickkal, hogy lenyomja a Fendert..:) "Ez a minden gitárt a samicknál gyártanak" már kicsit unalmas.

Finkey-el egyetlen bajom van. Úgy érzem magam, mintha múzeumban lennék... Egyébként az eladók tényleg nem baszogatnak, nem alkotnak véleményt helyetted stbstb...

Ami viszont halálos: Triál. A finkey mellett van a Rákóczin, na oda érdemes bemenni, ha röhögni akarsz. Gitárból egyféle típus van: Apollo. Na és az eladók... K.O.

ControlDenied Creative Commons License 2002.12.21 0 0 6504
Van, akinek bejön a primitív humor, engem inkább fáraszt.
Előzmény: attila400 (6502)
Pyramyd Creative Commons License 2002.12.21 0 0 6503
...vércsoport meghatározás, valamint aids negatív lelet...
Előzmény: attila400 (6502)
attila400 Creative Commons License 2002.12.21 0 0 6502
ugyanott
Kérdem: részletfizetéshez kell munkáltatói igazolás, ilyesmi?
Arc: Persze, kell! Meg székletminta, vizelet... :)
Előzmény: Mike McCready (6501)
Mike McCready Creative Commons License 2002.12.21 0 0 6501
Szoval, akkor az a Coda. Ott mindig rendesek voltak. MOndjuk nem vagyok egy kiprobalos, csak ha veszek valamit.
zepp Creative Commons License 2002.12.21 0 0 6500
Coda akkor jó hely a főnök úr házon kívül van, mondjuk ha ott van akkor csak becsukom a fülem és kész:-) És 100k-s gityóhoz ingyé' adtak tokot, meg elkezdtem az akkori Zenész címlapját olvasni erre a kezembe nyomta, hogy tessék vigyed...szal nekem különösebb bajom nincs velük, ha épp nem akarnak semmire rábeszélni...
ControlDenied Creative Commons License 2002.12.21 0 0 6499
"finkley-nél pl. akkor ki volt írva hogy próba csak vétel esetén"

Ez mikor volt? Mert én ilyet sose láttam. Az meg tök alap szerintem, hogy békén hagynak, hadd szórakozhassak, ahol nem ez van, onnan menekülök ki egyből. Nonszensz. Normális helyeken a segged is kinyalják, akkor is, ha csak pengetőért mész be. Külföldön élők mesélhetnének.

Előzmény: StratoFan (6498)
StratoFan Creative Commons License 2002.12.21 0 0 6498
Coda-s story-m nekem is van. Bemegyek, kérdezem ki lehet-e ezt azt próbálni, mert ha nem akkor már itt sem vagyok (finkley-nél pl. akkor ki volt írva hogy próba csak vétel esetén) mondják hogy "áááááááá kipróbálni azt neeeem lehet" de látni kellet a vigyort a szavak mögött, szóval ezek után azt próbáltam ki amit akartam, és ja nem akartak semmitsem rámtukmálni, nem hiába ott vettem a hangszerem, békényhagytak ha vacakoltam valamivel, és nám bánták hogy egy hónapig a nyakukra jártam. Nekem is adtak engedményt, de ismerve az amcsi árakat ez szitne már jár.

A másik amikor a digitech-em megjött az ebay-ból, és nem volt hozzá táp, megkérdeztem telefonon van-e nekik, mert 1300mA-es táp kell hozzá ráadásul DC. Nem volt máshol ekkora adapter, elmentem, meg mondtam hogy akkor műtsék már ki belőle az egyenirányítót. Ki is műtötték rendesen, de a végén a csávó megkérdezte, hogyan kösse be a polaritás hogy jó legyen, és amikor látta hogy csak vigyorgok mint a fatök mert pákás ember ilyet marhaságot nem kérdez, akkor persze mondta hogy jólvan na, csak hülyéskedett, ő is tudja hogy AC-nál az mindegy.

Szóval humorérzék!!! SF :)

Előzmény: Mike McCready (6495)
StratoFan Creative Commons License 2002.12.21 0 0 6497
De tényleg milyen kurva jó, most ha nem lene ki más lenne Lagzi Lajcsi kedvence?
Előzmény: Törölt nick (6492)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!