Eleddig olybá tűnik a "homokos" póló a nyerő, lehetne akár testkihangsúlyozóssztreccses! :)) Partizánnak meg külön egy "szegfűvörös". (Bocs de nem tuttam kihagyni!:)))
Alkudozás folyamatban, szita má csak 7000péz, nyomás elől-hátul 500péz. Trikók beszerzése szintén elindítva. De galléros "homokos" soké van csak:((
Emileket mekkaptam, este otthonról írok mindenkinek. noktapista hármatkűdött!;)
Partizán!
Azon a 70-es 1300-ason minden használhatatlan? F-es moci?
Szasztok!
napok óta bogarakat nézek. A tegnapi 58as egy csinibb darabb volt, de a tulaj kettőt ad 300ért és ráadásul egyiknél se nagyon stimmelnek a számok. Van még egy olál kasztnija is, de az meg nem igazán érdekel.
Ma reggel pedig egy 70es 1300ast néztem meg. Sajna ez halálra vagyon ítélve, annyira rohadt.:(
A póló ügyben a zsemleszín-fekete variációra nyomom a voksot. (Még a végén igaza lesz aircultnak:)
vw1970: "probléma elkerülése érdekében kéne csináltatni egy b..szottnagy ZÁSZLÓT!"
BlackP jr-nek van egy b@szott nagy VW zászlója :) Tudom, van ilyen több is, de ha minden igaz, ez egy eléggé egyéni festésű buszon fog pöffeszkedni, ha + nem, akkor a piros mehikóin. Amúgy szerintem idén már jobban meg fogjuk egymást találni hála a sok összejövetelnek ! :))))
Üdvw
Ui: trikó ügyben emil ment, már kettő is
szasztok !
mostanában ritkán járok erre, de én is szeretnék pólót, mint tavaly.
ha engem kérdeztek; homok-fekete galléros, mondjuk XL, vagy L (tavalyiból elég volt az L asszem)
dobok azért mélt is (ede.vallo@axelero.hu -ra)
üdv
malacgazda & raiser: ne a góftopicon pofázzatok, hanem itt meg a bogárhátúponthu-n. sztem keressétek meg indiánt, mert hamarosan szélvédőre lesz szükségetek.
vw1970: sztem demokratikusan döntsed el, hogy milyen pólót csináltatsz, aztán cső. diktatúra rulz :)))
bö. a másik faszi megfellebbezte a határozatot, úgyhogy egy darabig még mindíg nem kapok zsét ulrichra a biztosítótól :-/
Én még mindíg a világos, ezek szerint homokszínű póló mellett teszem le a voksomat, galléros-sima-izompoló nekem mindegy, mindegyikben látszanak evilági porhüvelyem sóbertnorbiszerűtlen domborulatai :)))
Strano: az általad említett szigetelő hogy néz ki? Egy vastagabb lap, vagy valami szivacsos cucc?
Mindenki: március 15 hétfő és szabadnap. Szervezkedjünk valamit 14.-ére! Javaslatom: Hollókői kirándulás. Indulás Budapestről reggel 9 órakor. Ha gondoljátok, kicsit utánanézek, aztán én leszek a mikrofonbálvány, aki mesél a faluról, mielőtt valahová úgyis beülünk enni-inni :))) Pesttől kb egy százas lehet, világörökség része, és a karbiszerelgetés óta úgysem mentem hosszabb utat a Pömpivel, mégiscsak könnyebb, ha sok hozzáértő mellett robbanunk le :)))
hegyeSHALOM :))) (tegnap olvastam a bogárhátúponthut :))))
Hali!
póló:
Homokszínű/fekete, mint a bogárhátú dizájnja. (Pityubácsi hadd örüljön!) :)
ablaktörlő (tankap, figyelj!):
Az Indián -féle 70-es kezelési alapján az 1200 -esben egyfokozatú a törlő, és nem tér vissza automatikusan alaphelyzetbe.
Bár nem írtatok vissza, azért remélem kapok majdan pólót. :-) Mintaügyben: szerintem jól nézne ki, ha az elején egy Bogár/Busz eleje lenne hátul meg a hátulja.
Ha már fórumos dolgokról van szó szivesen csinálnék egy fórumos képernyővédőt a képeitekből. Jelezétek ha érdekel. Minta a
szevwa vw1966!
Éjjel vagy nappal...:))
Komolyan: mindig be vagyok kapcsolva, engem mindig zargathatsz Te is, más is - BOGÁRÜGYBEN PLÁNE!!!
Amúgy az előző Depóban írták is, hogy a köv., azaz ez február 18-án jön.
figyi mikor lehet téged zargatni....felhivnálak vmikor... Dudu még téli bogárálmot alszik majd ha kisüt a nap és jön jo idő akkor ébred... de Edét megnézném
Mi már megkaptuk az igazolást, de nem merjük megmutatni a rendőrnek, mert Tóth Bea névre állították ki, pedig Tóth Dea a kedvesem neve (Ede az ő nevén van).
Hogy miért gondolja minden hivatal, hogy nem tudja a saját nevét???
Üdv mindenkinek.
Új belépöként engem is érdekelne poló ha lehet jelentkezni a listára.A Bogim sárga szinü igy
bármilyen szín jól megy hozzá.
Bogár tuningolóknak lenne eladó használt 195/50
16-os nyárigumim .jó állapotú,CONTINENTAL.
Kérdezném hogy van még rajtam kivül valaki aki nem kapta meg a biztositótól az igazolás amit már 3 hónapja befizettem.
én vagyok a harmadik csoport a feketével :)
de én az egyformák mellett teszem le a voksom, ám nem rajtam múlik, szóval a két különböző is jó,csak ne legyen túl sok féle