Várhatóan januárban indul a TV2 új szappanoperája, a Jóban-rosszban. A sorozat egy kórházban játszódik, a szereplők között ismert színészek is feltűnnek majd. A Barátok közt producere nem tart a konkurenciától.
Mostanában facebookon csomó félperces videó van fenn a Jóban rosszban oldalán B. Péterről, többek között olyan is, hogy mit csinálna, ha kiírnák a sorozatból. (Megjegyzem műsört vezetne:D).
Ugyan nem sok a valószínűsége, de nem lehet hogy hamarosan őt is kiírják? Eléggé elhanyagolták mostanában a karakterét, semmi nem történik vele...
Én úgy látom, hogy Grande már annyira "nyeregben" érzi magát, hogy ő már szinte jobban tudja, hogy mi kell a nézőnek, mint a néző saját maga. Jó oké nem azt mondom, hogy pl. Verát azonnal vissza kellet, volna írnia a petíció hatására, de ez a „korai visszahozni” kijelentése enyhén szólva is elég gáz volt, mert sokkal elfogadhatóbb lett volna, ha megint a 4-5 hónapos történetszövésre hivatkozik.
Szerintem Kalamár T. ilyen téren "normálisabb", mert Aradi Balázs maga döntött úgy hogy kilép a sorozatból, de utána mégiscsak maradt, szóval figyelembe vette a színész és a nézők akaratát, de Grande finoman is szólva tesz a nézők kérésére. Mondjuk az oké hogy Alexa visszatér (kivételezik Claudiával), de a többiek sanszos hogy visszajönnek.
Viszont a BK-ban Balázsról már biztosan tudjuk, hogy csak megrendezte a saját halálát de a jb-ban Veronka sorsa még mindig elégé bizonytalan, és ha Grande nem hallgat a nézőkre akkor ez így is marad.
Ja és a BK-ban Balázsnak is volt búcsúztatója, csak itt rózsát dobtak a vízbe, emitt pedig tavirózsát Verának. És még itt is volt eljegyzés, bár a JB-ban sokkal szebb volt, és esküvőre is készülnek mindkettőben és még sorolhatnám reggelig. Ennyire nincs saját ötlet a forg.könyvíróknak?
Szoktam nézni mindkét sorozatot,ezt is és a Barátok közt-öt is, és azt vettem észre, hogy nagyon hasonlít egymásra a két sori. P.l. a BK-ban Bözsi mama is a szerencsejáték "áldozata" lesz, mint Isti, csak itt szám.gépen játszott a néni, eljátszotta a nyugdíját. Nóra itt is beteg lesz, mint Andrea, már most gyógyszerfüggő. De ezen kívül nagyon sokszor észrevettem a hasonlóságot. Lehet hogy a két producer haverok és egymástól lopják az ötleteket, vagy nem tudom, de néha kísérteties a hasonlóság.
Tuti kiderül, hogy valami körözött, rabolt képet birtokolnak ezek a szerencsétlen Bodolaiék, úgyhogy a végén nem hogy milliókat nem fognak érte bezsebelni, de még örülhetnek, hogy nem csukják le mindüket...
Ismerve a frogatókönyv írók logikáját most még nagy cimbik Roland meg Hantos, de valószínűsíthető, hogy valamikor meg fog változni kettőjük viszonya. Lehet, hogy újabb Laci bácsi jelölt?
Nem tudom, lehet, hogy az túl kiszámítható lenne de, szerintem Roland sem akarja, hogy felépüljön a gyár, csak azért megy bele a játékba, hogy megtalálja Hantos gyenge pontját, hogy aztán a végén ő gyártson potenciális hullajelöltet belőle.
Lehet hogy épp Füredi fogja lebuktatni, ki tudja. Bár ha nem akarják hogy túl kiszámítható legyen a történek akkor nyerje megnyeri Konrád, vagy egy olyan valaki akire nem is számítunk.
Nem tudom egyszer Roland lebukik-e vagy sem, de szerintem fel fogják piszkálni a tüzet. Mondjuk szerintem túlzás ami a sajtó csinál ilyet szerintem nem csinálhatnak valóságban.......
Most már nagyon kiváncsi vagyok ki lesz a polgármester. Amúgy szerintem Füredi lesz és valahogyan (azt nem tudom hogy) de megakadályozza a gyár felépülését és Roland meg Hantos majd bosszút állnak.
Bandival mi lett hogy ilyen hülyén viselkedik, régebben még lehetett rajtuk nevetni, de mostanában olyan idióták. Oké hogy szegények meg egyszerűek, meg azt is tudom hogy a humor részét ők képezik a sorozatban, de most nagyon elvetették a sulykot. Szerintem.
Szerintem Zsoltnak tuti hogy van valami hátsó szándéka Szilviával. Még azt sem tartom kizártnak, hogy valahogy Isti tulajdonrésze nála kössön ki. Bár ahhoz Füredinek is bele kell egyezni, de nekem az a sanda gyanúm, hogy valami ilyesmit akarnak kihozni a szituból. Ez a fickó tuti hogy csaló és csak ki használja Szilvát, magába szédíti utána meg "lecsap" a Macsekra.
Most Szilvának igen nagy az arca, de szerintem még sírva menekül vissza Istihez. Zsolt szerintem is csaló lesz csak jól adja elő magát. Mondjuk megérdemelné Szilva a poffára esést...... Istit se kell félteni, de Szilva mégnagyobb hunyó.....
Hoopá új fordulatot vesznek az események, erre kíváncsi leszek. Bírnám Isti lenne az apa......
Böbe mint polgármester?! Egyátalán nem való annak, kisbolt vezetőnek is úgyahogy, de polgármesternek nem.......Vajon milyen nyomást gyakorol a családjára ami már Szabinak sem tetszik?!
Igen lehetséges, hogy elveteti, viszont az is előfordulhat, hogy tényleg csak tavasszal fogjuk látni és azért dolgoznak ennyire előre, mert most találtak újszülöttet és tavaszig félreteszik a felvételeket.
Nem tudom, erre nem gondoltam, de akkor miért vették fel ilyen hamar a jelenetet ha csak tavasszal láthatjuk. De az is lehet hogy Zsani elveteti a gyereket, főleg ha kiderül hogy nem Kristófé.
"Közben Kardos megtudja, Zsanettnak fogalma sincs arról, hogy ki lehet gyermeke apja."
Hát így jár, aki több vasat tart a tűzbe! Amúgy először arra gondoltam, hogy Szorcsik h. Viki kislánya fogja alakítani Zsanett gyermekét, de rá kellett jönnöm hogy ez nem jönne ki időben, mert ugye Zsanett elvileg még csak max. 3. hónapban lehet, mert még nem, látszik a poci. De viszont Szorcsik h. Viki kislánya meg szeptemberben elején járt a forgatáson tehát akárhogy is számolok, nem jön ki időben. Vagy talán csak tavasszal kerülnek adásba a Viki kislányával felvett jelenetek?
Kristóf továbbra sem szimpatizál Zsolttal, aki egyre közelebb kerül Szilviához. Közben Emil riadtan tapasztalja, hogy Böbe a választási beszéd helyett A vörös ciklon szövegét vitte magával a választási fórumra. Így Bodolainé szorult helyzetbe kerül a választók előtt…
2013.11.05., Kedd - 21,00 - 2227. rész
Zsanettnek különösen fontos, hogy senki ne szerezzen tudomást a vizsgálatról és annak eredményéről. Füredivel összefut a folyosón, így magyarázkodnia kell. Közben Böbe mindenben Bandira erőlteti az akaratát. Gyöngyinek és Emilnek sem tetszik a viselkedése.
2013.11.06., Szerda - 21,00 - 2228. rész
Böbe polgármesteri ambíciói saját fia életét keseríti meg. Szabi értetlenül áll anyja viselkedése előtt. Közben Kardos megtudja, Zsanettnak fogalma sincs arról, hogy ki lehet gyermeke apja. Márti nyomozása sikerrel jár és beigazolja Füredi gyanúját…
2013.11.07., Csütörtök - 21,00 - 2229. rész
Füredi Betty segítségét kéri a Roland elleni akcióhoz. Közben Böbe arra készül, hogy tisztázza magát a választók előtt, de úgy tűnik, minden hiába. Zsanett nagy nehezen meggyőzi Kristófot, hogy menjen el vele a kórházi véradásra. Így úgy tűnik, megoldható az apasági teszt a nélkül, hogy a férfi gyanakodni kezdjen…
2013.11.08., Péntek - 21,00 - 2230. rész
Füredinek sikerül sarokba szorítania Rolandot. Márti boldog, ám öröme nem sokáig tart. Gergő főiskolás haverjai mellett ugyanis teljesen háttérbe szorul. Közben Zsanett kénytelen újabb hazugsággal elő állni…
A lányoknak más az érdeklődési köre mint a számítógépek. Másik meg tudjuk Luca múltját lehet, hogy még maradványok vannak amik miatt nem mert szgépezni....... Bár iskolában már kellene tanulnia.
Te jó ég mennyivel nehezebb tanítani a mai fitalalokat mint az előző generációkat, mert mi még rácsodálkoztunk az újításokra, de a mostani generáció már beleszületik a technikába.
Vajon Lucából miért csinálnak egy visszamaradott hülye gyereket? Nem tudja mi az a pendrive, egy 10 éves gyerek úgy kezeli a szám.gépet mint a kisangyal, ez azért elég gáz. Az a két gyerek úgy beszélgetett egymással mint két ötéves. Nevetséges.
Szabó Gyula és Zsófi között óriási a különbség. Míg Gyula bá a tudásástval és tehetségével lett híres addig Zsófi a testével a és "sztársággal" lett ismert. Sztárságról meg tudjuk mit jelent.............
Szerintem a magánélet nincs befolyással a sorozatbeli szereplésre, biztos benne marad. Lehet hogy megbeszélték, hogy akárhogy is alakul a kapcsolatuk, az nem megy a munka rovására. Legalábbis Zsófi helyébe ezt tettem volna. Bár olyat is olvastam, hogy kerülik egymást a stúdióban, nehogy véletlen összefussanak. Nagyon ciki lehet.
Most essünk össze, mert Zsófia művésznő szakított a százötvenezermilliomodik igaz szerelmével? Elég volt már ebből a "nőből". Tehetsége semennyi nincs, mégis sztárolják, csak tudnám, mire fel.
Szerintem most tedd félre minden ellenszenvedet Szabó Zsófival kapcsolatban, mert ettől függetlenül is bármi kiellik ettől a producertől, de nem akarom 100-szór ismételgetni hogy miért.
Azért mert Roland még nem zárta le ezt a kapcsolatot és reménykedik hogy hátha egyszer még visszakaphatja Barbit. Bár szerintem ez már nem fog bekövetkezni.
"Ezután kezdte el szarral dobálni Sorel a fb-n, ill. Zsófika oltja a gyereket az apja ellen, amikor náluk van."
Gondolom ennek a Kembe Sorel Lányi Lala féle sárdobálásnak is lehetett valami komolyabb előzménye, amiről szintén nem tértek ki a műsorban, mert én nem hinném, hogy Sorel csak úgy minden ok nélkül kezdett volna kötözködni Lalával
„Ne haragudj, én nem akarlak megbántani, de felfogod, hogy kit kihez hasonlítasz? Végh Judit kisfia házasságból, egészségesen született.”
Természetesen nem haragszom, és igenis tudom, hogy miről beszélek! Arról hogy Zsófi és Lala kapcsolata valószínűleg már a kisbaba születése környékén kezdett megromlani, amire a kozmix énekese fél szakkal ki is tért, aminek ugye az lett a következménye, ami. És gondolom a gyermekfelügyeletről is csak azért mondott le, mert sejtette, hogy az akkori egzisztenciális helyzetében úgysem kaphatja meg. de ettől még akkor is ugyan úgy szerethette a kisfiút mint az apukája
Ha már szétoffoljuk a topikot: direkt megnéztem dagadtHajdú műsorát, ott legnagyobb megdöbbenésemre kiderült, hogy Sorel kezdett el undorító bejegyzéseket írni Laláról azután, hogy volt az m1 Ridikül c. műsorában.
Ott a téma a koraszölött babákkal kapcsolatos problémák voltak, a többi vendégnek is súlyos beteg gyermeke van.
Lala beszámolója a keserves harcokról, terápiákról (láttam a músort) olyan megrendítően szép volt, tele apai szeretettel, aggódással, hogy az összes vendég és a műsorvezető (Jakupcsek) is bőgtek.
Ebben ejtett szót, semmi bántót arról, hogy a 7 hónapos babával egyedül maradt. Nem fikázta egyáltalán.
Ezután kezdte el szarral dobálni Sorel a fb-n, ill. Zsófika oltja a gyereket az apja ellen, amikor náluk van.
Nyáron láttam Kondákor Zsófit a kisfiával a Kútvölgyi úton jöttek lefelé. Tök jó volt kettejük között a viszony. Nem tűnt úgy mintha nyűg volna neki a kissrác. Persze ettől még lehet hogy évekkel korábban nem ígz volt. Akinek nincs beteg gyereke, fogalma se lehet róla, hogy ez mivel jár.
Ne haragudj, én nem akarlak megbántani, de felfogod, hogy kit kihez hasonlítasz? Végh Judit kisfia házasságból, egészségesen született. Soha egyetlen szó vagy cikk sem esett arról, hogy a kisfiát elhanyagolja. Amikor visszament a sorozatba, elvitte magával a kicsit, mert az édesapa - Judit férje - is ugyanott dolgozik. A kisfiú kb. 7 hónapos volt ekkor? Nem a bébiszitteren van a hangsúly, hanem azon, hogy Zsófi a fiáról saját akarátából lemondott, míg a kislányát (aki egészséges) mondhatni mintaszerűen (?) neveli (ennek ellenére a júliusban? született baba mellől már októberben visszament dolgozni). Ég és Föld a kettő. Én megértem, hogy Zsófival elfogult vagy. Azt is, hogy kell nekik a pénz. De hogy valaki ennyire ne lássa a fától az erdőt, az döbbenetes.
Maximálisan egyetértek veled és csak remélni tudom, hogy Sorel és Katja nem járnak majd úgy, ahogy Lala és Beni. Talán még nem késő jóvátenni a dolgokat, ha Zsófi nem úszítja az apja ellen a fiát. Ellenkező esetben örökre búcsút inthet neki, mert ilyen anyára én speciel nem lennék kíváncsi.
"... például Zsófi nem tudta volna úgy eltartani a picit ahogy az az állapotát tekintve elvárható lett volna.."
Miért is nem? Gondolom Lala mindenben maximálisan támogatta volna őket.
Akárki akárhogy van vele, Én biztosan nem mondanék le a gyerekemről, akármilyen beteg is, pediglen Zsófi ezt tette, amikor 7 hónap után lelépett és a kicsi apjának adta a felügyeleti jogot. Nem mondanám rá, hogy karrierista, hiszen amit a kisfiával csinált, annak tényleg ezer oka lehet, de hallottam, hogy már most a bébiszitter neveli a kislányát is, ő meg megy melózni. Oké, van az a dolog, hogy nem csípi ha a pasija tartja el, de ennek nem szabadna a gyerek kárára tennie. Az a szerencsétlen kisfiú semmit nem tett, csak betegen született, de mégis jóformán anya nélkül fogja leélni az életét. Mert hiába lehet az, hogy Zsófi igazából jó édesanya, ha nem tudja befogni a csőrét, és az apja ellen uszítja a gyereket. Ha így folytatja, tényleg nem fogja látni a fiát többet.
Én csak Sorelt sajnálom egy kicsit emiatt. Meg persze a kisfiút.
Én továbbra is fenntartom azon véleményemet, hogy itt csupán csak arról van szó, hogy Zsófi és Lala külön váltak, ezért muszáj volt az, hogy egyik héten az apjával legyen a másik héten, pedig az anyjával, legyen a kisfiú, amiben szerintem nincsen semmi különös csak a bulvársajtó, fújja fel ennyire, hogy eladhatóbb legyen a sztori. Az meg hogy eközben az egyik fél milyen kígyót, békát kiált a másikra az meg már egy másodlagos kérdés
Persze, aztán Lala meg direkt úgy adja elő a történetet, hogy ő jöjjön ki jól belőle. Már évek óta kering az interneten a történet, Zsófinak lett volna ideje megcáfolni. Sajnálom de én egyáltalán nem hiszem, hogy itt bármilyen mentséget fel lehetne hozni. Zsófi azt tette, amit. Ezt soha nem moshatja le magáról, hozzáteszem hogy meg is érdemli. Ettől függetlenül Lalától meg nem volt túl korrekt, hogy a Frizbiben majd a Blikkben üzengetett ahelyett, hogy mondjuk felemelte volna a telefont vagy személyesen beszélte volna meg Zsófival.
Szerintem meg nem tudhatjuk hogy pontosan mi történt mert lehet hogy Lala és Zsófi nem is a beteg gyerek miatt ment szét csak úgy egyeztek meg hogy a csávóé legyen a felügyelet ami nek számtalan oka lehetett teszem azt például Zsófi nem tudta volna úgy eltartani a picit ahogy az az állapotát tekintve elvárható lett volna.
Ki kell hogy ábrándítsalak, Végh Judit és Zsófi között van egy hatalmas különbség: előbbi nem mondott le a saját beteg gyerekéről, ahogy azt Zsófi tette. A felügyeleti jogot odaadta az apának, ő meg kalap-kabát és a gyerekével nem "vesződött" tovább. Nem hiszem, hogy erre lenne bármilyen mentség. Meg lehet hallgatni az ő verióját is, de azt hiszem, hogy egy jóérzésű ember sem akar majd a helyében lenni, mikor a fia elég idős lesz és megkérdezi, hogy ugyan miért is választotta a könnyebb megoldást és hagyta őt az apjánál, aki Zsófival ellentétben félretette a karrierjét és maximálisan beleadott apait-anyait (útóbbit Zsófi helyett), hogy a fia meggyógyuljon.
"Nem mondom hogy egész nap a gyerekein üljön, de aki babát vállal, az utána legyen jó szülő, ne pedig hagyja ott 7 hónap után a fiát!"
Ha most csak arra célzól hogy hét hónap után ment vissza dolgozni akkor azt kell hogy mondjam hogy Végh juditba is csalodnod kell mert kb. ő is ennyi idő után ált munkába. Azt meg ugye nem tudhatjuk hogy Lányi lalával miért mentek szét pontosan mert lehet hogy nem a gyerek volt az oka hanem valami egészen más. És mondom KÖZÖS a gyermekfelügyelet
Hát most eléggé kiábrándultam K. Zsófiából. Nem sak ennek a cikknek az alapján, hanem utánaolvastam, és sok helyen írnak a dologról. Túl sok helyen ahhoz, hogy ne legyen igaz.
Ez elég sajnálatos.:( Eszembe jutatta, hogy Veronka tulajdonképpen a karrierjét fontosabbnak tartja, mint a saját gyerekeit, hiszen a kis Katja születése után is jóformán azonnal vissza akart jönni dolgozni.
Nem mondom hogy egész nap a gyerekein üljön, de aki babát vállal, az utána legyen jó szülő, ne pedig hagyja ott 7 hónap után a fiát!
Hát én meg úgy tudom hogy pont a csávó hagyta el Zsófit a gyerekfelügyelet pedig közös. Na erre mondtam én hogy ezeket a bulvárhireket kettővel kell elosztani és akkor talán kiderül az igazság!
láttam egy riportot Lalával, a gyerek súlyosan fogyatékos (okigénhiány miatt), az anya (akkor még nem tudtam, kiről van szó) 7 hónapos korában ott hagyta őket a beteg csecsemővel a p...ába.
Megrendítő volt, ahogy a gyerekkel folytatott kemény harcról mesélt. Az ő karrierje megszűnt, de a gyerek már suliba tud járni.
Szerintem azokat amiket itt leirnak el kell osztani kettővel. Na kb. az lehet az igazság mert biztos hogy részben az apa is felelős azért hogy idáig jutott a kapcsolatuk.
"Nem számít bele kell írni, most adott a .... x millát, ezeknek meg jó úgy is!"
Egyébként nem tudom hogy olvassátok-e de már számtalanszor írta az egyik karakter a legnépszerűbb közösségi oldalon, lévő adatlapján, hogy ha nem tetszik valami, akkor azt bátran írjuk meg a Jobanrosszban@tv2.hu-ra és megfontolják a javaslatot
Mostanában a sorozat legszebb dramaturgiai vonala, hogy a fél gárda, egy felnyitott laptop mögül vakerál. A laptopon jól láthatóan ott az egyik nagy szolgáltató logója, az oldalából szemetszúróan kilóg a mobilnethez szükséges USB kütyű arculati rózsaszínben.
És rendszeresen megszólal valaki mobilja, a jól ismert arculati zenével, mint csengőhanggal. Az egész már-már Familia Kft-i magasságokba emelkedik, színvonalában.
Elképzelem, ahogy Grande utasításba adja az íróknak, hogy találjatok már ki valamit, hogy Szabi, Balázs, Roland, stb. szerepe szerint mindenképp egy laptoppal szerepeljen.
"- Na de Főnök, ez már tök béna! - Nem számít bele kell írni, most adott a .... x millát, ezeknek meg jó úgy is!"
Olyan jószándékúan elnézel ezeknek minen aktuális hülyeéget. Nem vagy te jóbarosszbanos véletlenül? :))) Ha mégis, add már át nekik, hogy idiótákat ne alkalmazzanak írónak!!!
"Azt hitte ez az istenbarma üvöltőkirály, hogy három pitty-putty indokra ott és azonnal kilépnek az üzletből Hantosék??? "
Gondolom ez a valóságban nem így van de ebbe a sorozatba nagyon sok minden le van egyszerűsitve. Ugyan akkor meg van amit viszont nagyon is túlbonyolítanak! Lásd: szektás űgy amit már sokkal elöbb is le lehetett volna zárni.
De mi ez a "stoppal utánukmegyünk a motoros találkozóra" hülyeség? Ezt minden évben elsütik? Akkora pojén ez?
A másik meg ez a Füredi. Hát hülye ez, hogy egy ócska sörözőbe beszéli meg a nagy leleplezőtalákozót a helyi építési maffiáva? Miért nem vitte be a képviselőtestület elé, felkészítve előtte az összes képviselőtársát? Azt hitte ez az istenbarma üvöltőkirály, hogy három pitty-putty indokra ott és azonnal kilépnek az üzletből Hantosék???
Rájöttem, hogy Zsanett nem azért vonzódik jobban Istvánhoz, mint Kristófhoz, mert jobban tetzsik neki, hanem mert Istiben megtalálta az igazi férfit, amire vágyik, míg Kristóf gyerekesen viselkedik, ezért nem is lehet igazán komolyan venni.:)
Tündérmese, állandó rajzolgatás, hát hol élnek a forgatókönyvírók?
Szerintem ebben nincs semmi kifogásolni való, hiszen Szabi is elég sokat rajzol mostanában. Most akkor ő is dedós?
„Egy mai ötödikes Ebneveldén vagy Viberen üzenget a barátainak, ha társasjátékot játszik, akkor Monopolyt, Cluedot, Activityt”
Itt meg gondolom, azt akarják érzékeltetni, hogy Luca nem állandóan a számítógép előtt csücsül, hanem hasznosabban is megpróbálja eltölteni a szabadidejét az meg csak egy dolog, hogy éppen krampusz háborúnak vagy erdei olimpiának hívják a társasjátékot, amivel éppen játszik, ami nyilván azért van, mert az eredeti név reklámnak minősül de ezek hasonlók lehetnek mint pl. a kinevet a végén
Kívülről semmibe se kerülne muttani a pongi-lakot, belül meg ugyanúgy stúdió, mint a többi helyszín. Vagy szerintetel elbontották? Mennyit nyertek vele? 100 nm-t?
Luca karakterével kezdeni kellene valamit, mert totál hiteltelen. Nem tudom, hogy a kislány, aki játssza, mennyire érzi jól magát a szerepben, de egy mai, egészséges 10 éves nem úgy viselkedik, mint Luca. Tündérmese, állandó rajzolgatás, hát hol élnek a forgatókönyvírók ? Egy mai ötödikes Ebneveldén vagy Viberen üzenget a barátainak, ha társasjátékot játszik, akkor Monopolyt, Cluedot, Activityt, a hercegnős mesékből rég kinőtt. Ha a gyerekeim meglátják Lucát, megjegyzik, hogy mindig milyen bébis.
De tudom, hogy nem csak a tényleges véltel árból áll egy autó vásár, mondjuk azt nem tudom mi alapján van az átírás, gondolom típus függő és még sok más dolog is. Számoljunk. Tegyük fel, hogy ketten vesznek egy kocsit. Ez 100 ezer forint ezen ár alapján, testvériesen is megosztva 50-50ezer. Ezt simán össze lehetne egy év alatt hozni, azért annyira nem szegények csak bénák..........
Pongi mást ki tud oktatni, de magába nézni már nem tud....Ő is csinált már olyan dolgokat amiket nem kellett volna..........
Konrád lakókocsiját nem régen mutatták, igaz egy álom erejéig kívülről. Szerintem az a alkókocsi a stábé. Egyszer volt egy riport az aktívban és ott Korád lakókocsiját mutatták be akkor még Fannival járt. Egy katonai vekker órárt mutattak ami egyedi és valahonnan piacról szerezték be. Tehát ha egy vekker órát megvesznek egy vagy kettő jelenetért akkor szerintem egy lakókocsit is megvehetnek simán.
De, még 60 ezer az átírása! Vagy én nem tisztában az árakkal?
Ironikus volt PP felháborodása az escort lányokon. Ha eszembe jut Zsani legelső felbukkanása a sorozatban. Háztartási takarítói állásra jelentkezett a Pongrácz villába, és a főrvosúr teketória nélkül fel is vette, és ki is használta a teljeskörű szolgáltatást. Miről beszél ez az ember? Avagy az írók erre nem emlékezenk? :-)
Apropó Pongrácz villa! Nagyon meghúzhatták a JR költségvetését, mert a villát már ezer epizód óta nem mutatták, igaz Konrád lakókocsiját is visszaadhatták már a bérbeadónak, mert az sincs képernyőn mióta!
Nah mit ne mondjak DonRolandon kiakadtam egy kicsit amit az anyja földi maradványaival csinált, ez már szerintem túlzás és van egy olyan érzésem, hogy balhé lesz belőle........
A másik kiakasztó az Bandiék. 40ezerért lehet egy trabit venni már.....Könyörgöm miért nem spórolták közösen Emilékkel meg ha már annyira szeretik a retró dolgokat....Jó persze poén nem jönne jól ki de ne legyenek már olyan szerencsétlenek...........Komolyan gyűjtsünk már trabira valót nekik :-)
"De ez a korosztály nincs a nézők között, ezért nem erőltetik"
Szerintem ezen a történeten már nincs is mit tovább vinni maximum még annyi fért volna bele hogy Olivér bocsánatot kér Lucától amiért teerorizálta esetleg még kárpotólja is valamilyen szinten.
"Én csomó beugrós kis szereplőre vágynék. Mint volt a Növényi Norbi féle konkurens szerelő (bár annó ő volt itt hamarabb - csak kiírták). Vagy az a vicces alkesz bácsika, aki néha visszatért hajléktalanként is."
Gondolom ilyen karakterek ezután is lesznek de ehhez az álladóak is kellenek akikre fel lehet ezeket éppíteni. Mint amikor Károly bácsit károsították meg azok a csaló gázóra leolvasók!
Igen, valóban sokan sertepertélnek Luca körül, de ők tulképp ők csak a kislányka untermannjai. Nélküle ezek a figurák se tudnának annyit szerepelni. És nem is kéne. Egy kislánynak legyenek kislányos történetei. A sulis uzsielvétel tök jó volt. De ez a korosztály nincs a nézők között, ezért nem erőltetik. Viszont vannak a felnőtt nézők, akiknek valami krimi/horror szálat akarnak mindenáron nyomatni, és ehhez a Luca körüli balhékat használjkák fel.
Én csomó beugrós kis szereplőre vágynék. Mint volt a Növényi Norbi féle konkurens szerelő (bár annó ő volt itt hamarabb - csak kiírták). Vagy az a vicces alkesz bácsika, aki néha visszatért hajléktalanként is.
De lehenének sima kis házimalőrök is, csak izgin kéne megcsinálni őket.
Egyrészt nem értek veled egyet, mert egy ilyen sorozatban az állandó karakterek is kellenek másrészt igen, mert a vele történtek után Lucának elvileg már tényleg réges régen meg kellet, volna bolondulnia. De! Ez nyilván azért nem történt még, meg mert voltak, körülötte emberek, akik segítettek neki feldolgozni ezeket az élményeket. Ott volt, pl. Szilárd, aki direkt azért épült be a szektába, hogy kihozza onnan a kislányt, és persze a Verával történtek után is foglalkozott vele még egy kicsit. Most meg ugye Józsin és károly bácsin kívül még ott van Orsi meg Szabi is, na meg szerintem Böbe meg Bandi kezdi elfogadni, hogy a kislány is a családjuk része lesz meg aztán Szabi is, megvédte attól a felsős sráctól, aki terrorizálta a suliban! Szóval én azt gondolom nem teljesen helytálló a diagnózisod, mert Luca Szvsz. csak abban az esetben bolondult volna meg teljesen, ha most egyetlen egy támasza sem lenne az életben, márpedig van. Ráadásul elvileg még Veronka visszatérésére is, lehet számítani, mert vannak jelek, amik azt valószínűsítik, hogy valószínűleg nem sikerült teljesen elégetnie annak a gyengeelméjű szektavezérnek.
Ő egyrészt már állandó karakter (sajnos), másrészt szerintem azért hiteltelen, mert ha valaki mindazokon keresztül megy, aminn ő, akkor az mostanra már egy koplett elmebeteg lenne. Elsőnek ugye lelövetik a szüleit, aztán összeboronálják a gyilkos Konráéddal, majd elrabolja a szekta, aki kimossa totálisan az agyát, közben lesz egy pótanyja odabenn, az Anna, aki a szeme előtt válik a tűz martalékává, végül nagy kínkeservvel magához veszi Veronka akit ugye szintúgy kinyírnak mellőle, majd marad ez a teszetosza Józsi, aki apának egy nulla. És eközben ez a kislány továbbra is itt bénázik a színen, pedig már rég meg kellett volna bolondulnia. Vagy egyszerűen el se kellett volna vonszolni a karakterét ideáig. Mert egy kisslány figura nem túl izgalmas terep egy szappanperához.
Már miért lenne Luca karakter hiteltelen? Szerintem nagyon is jól játsza a szerepét ezért én több jelenetett is adnék neki. Na de ez megint csak izlések és pofonok kérdése.
"Szóval ha új karakter kell, akkor az jöjjön kintről, maradjon amíg ki nem fut az általa keltett sztori, aztán menjen isten hírével."
Tudomásom szerint jelenleg is vannak ilyen karakterek itt van pl. Szilva új repülőgép pilóta lovagja akire gondolom még fogna írni pár érdekes szituációt aztán mehet a levesben de ugyan ez igaz Lucára is.
A vamp-ot helyesebb volna kicserélnem mondjuk zsiványra. Vagy Biget kicserélnem Mártira - aki egyébként szintén valami alter csajsziként kezdte a pályafutását és mára egy szimpla tinédzserré szelidült.
Épp ezaz, hogy ezek a karakterek azok, amikkel már nem nagyon akarnak mit kezdeni - mert voltak már mindenek, csak akasztott emberek nem. Ezért ha mondjuk egy újabb vampot lenne jó behozni a képbe aki mondjuk rámászik Szabira és aztán együtt tombolnak a városban, majd végül megtérnek, akkor sokkal jobb azt egy új figurával megoldani, mintha mondjuk Big jönne megint szédíteni őt (akinek egyébként már szintén volt ezer sztorija - a szívműtéttől kezdve a mélybűnözésig bezárólag minden).
Nekem pl tetszett a Veronka rákbeteg barátnőjének a sztorija. Jól is játszott a csaj és viszonylag izgalmasan is volt megcsinálva hogy mitől volt olyan önlesajnálóan titokzatos. De az is pl túl hamar lett lefutattva.
Szóval ha új karakter kell, akkor az jöjjön kintről, maradjon amíg ki nem fut az általa keltett sztori, aztán menjen isten hírével.
"de akkor kis pihivel behozhatnának egy másik alakot, akire viszont pont passzolhatnának."
Tudomásom szerint ez jelenleg is így működik, hiszen Pl. Betty jelleme már korántsem ugyan az, mint amikor bekerült a sorozatba, mert ugye úgy érkezett csillagkútra, mint egy elkényeztetett plázacica aztán tamás atya hatására egy szentfazék lett belőle, mostanában pedig egy profi üzletasszony vált belőle. Vagy vegyük kedvenc szereplőm Veronka példáját, aki egy egyszerű falusi lányból először bomba nővé majd punkká végül kis túlzással egy modern fiatal nővé változott.
"de akkor kis pihivel behozhatnának egy másik alakot, akire viszont pont passzolhatnának."
Tudomásom szerint ez jelenleg is így működik, hiszen Pl. Betty jelleme már korántsem ugyan az, mint amikor bekerült a sorozatba, mert ugye úgy érkezett csillagkútra, mint egy elkényeztetett plázacica aztán tamás atya hatására egy szentfazék lett belőle, mostanában pedig egy profi üzletasszony vált belőle. Vagy vehetjük az én kedvenc szereplőm Veronka példáját, is aki egy egyszerű falusi lányból először bomba nővé majd punkká végül kis túlzással egy modern fiatal nővé változott.
Én már rég nem emlékszem, de biztos minden figurának megvolt a maga alap jellemzrajza. Például naiv, undok, földhözragadt, barátkozós, hazudós, igazmondó, csinos de buta, csúnya de okos, ezoterikus, örökszerelmes, ff/nő-gyűlölő, stb. Namost azt aláírom, hogy ezek a jellemek ugyazoknak a szereplőknek már fárasztóak lehetnek, de akkor kis pihivel behozhatnának egy másik alakot, akire viszont pont passzolhatnának.
De ott van csomó háttérszereplő aki akár egy-egy önáló - a többi ismert arctól független - sztorit is elvihetnének a hátukon. Müllerék - bár ostobák voltak eddig mint egy darab faék - nyomozhatnának végre egy jót. De nem donroland ellen, mert az eleve bukó, hanem valami egyéb esetet. Ami az űllandókkal nem függ össze, így be se kavar a fő történetba, de közben mégis izgalmas és szórakoztató.
Lesz ezeknél közönségtalálkozó? Kaphatnának végre hideget és ameleget is :))
"Mellesleg Betty mióta van porondon ő miért nem fáradt még el?!"
Talán már említettem hogy Betty karakter mindaddig nem fog "elfáradni" amíg Száraz Dénest ki nem írják a sorozatból, ami szerintem nem mostanában fog megtörténni, hiszen nézői nyomásra hozták vissza a sorozatba. Persze van más karakter is, akivel alig történik valami, ott van, pl. kardos, aki mostanában csak akkor kerül elő, ha egy kismamánál beindul a szülés de, Viktorral sem történik szinte semmi amióta nincs barátnője, és persze ugyan ez igaz Józsira is, igaz neki ott van Luca is de, hát már őt sem mutatják napok óta
Elfáradtak a karakterek.... Szerintem inkább az írók fáradtak el.......Fel lehetne pörgetni egy-egy karakter életét simán. ugye most Donroland, Betty-Balázs, Fürediék valamint Isti és Szilváék körül zajlik minden. És mi van a többi figurával? Miért nem tudnak a drágalátos írók valami új feleményt írni köréjük??!! Fantázia kérdée az egész, simán lehetne mit kihozni ezekből a figurákból.........
Mellesleg Betty mióta van porondon ő miért nem fáradt még el?!
Ez a "karakterfáradás" a legnagyobb kamu. Sokka inkább arról van szó, hogy az adott színész már nem fexik jól a góréknál. Máskülönben bármit ki lehetne találni a figurák frissítése érdekében. Hiába "orvos" az illető fő karaktere, vagy csak "szomszéd bácsi". Általános sztorik mindenkivel megtörténhetnek, függetlenül atól, hogy mi a foglalkozása.
Ott volt pl az a kamugázleolvasós szál Károly tatával. Bármelyik melléksereplővel megtörténhett volna. (Juteszembe, azt is hagyták simán elsikkadni. Se tanulság, se mélt büntetés, se társadalmi üzenet...)
Szóval fantázia kérdése lenne csak az egész, hogy pl Ulmann Móniból ne megint egy idióta élőhalottat csináljanak, hanem egy olyan csajszit, akivel érdemes együtt manni a történetekben. Nem hiszem, hogy nincs a sztorilájnerek között valami önjelőlt fiókforgatókönyvíró, akinek a négyórás mozifiulm tervéből ne lehetne valamit szemezgetni. Vagy nincs egyetlen olyan tröténetszál-minta a nagyvilágból, amit bele lehetne szőni izgalasan ebben a szarozatba...
De persze egy olyan főprogyúszerrel, aki a családja helyett ezt a butadög Szabózsófit kúrogattya inkább... sok jóra nem számíthatunk.
Szerintem fogják is, mert ahogy elnéztem valami köze lesz ahhoz a szüléshez, amihez a Szorcsik H. Viki kislányát kérte kölcsön a producer és én még azt is el tudnám képzelni, hogy egy egyedülálló anyáról lesz szó, akivel majd Józsi összeismerkedik, majd beleszeret, és ketten nevelik fel a kisbabát. De! Vajon mit fog szólni ehhez Luca? És hát még Veráról sincs 100%-ig bebizonyítva, hogy halott lenne, úgyhogy elvileg még ő is visszatérhet.
A neten még nem találtam erről cikket, az egyik újságban olvastam (Napi téma) Ullmann Móni van a címlapon, úgy lettem rá figyelmes. Nem sokat ír róluk, csak annyit hogy valószínű hogy távoznak a sorozatból, mert elfáradt a karakterük. Lucáról nem volt szó. Egy forgatókönyv író (nem J-R-es) nyilatkozott, hogy mivel Andi beteg lett, így arra lehet következtetni, hogy kiírják, Józsi karaktere pedig elfáradt mióta nincs Vera.
Ez az elfáradt a karakter annyira gáz duma! Mégis mi a fenéért kapják a pénzt a forgatókönyvírók? Azért Ullmann Móni még nem olyan rég szerepel a sorozatban , hogy ne lehessen kezdeni vele valamit. És akkor Andi lánya is lapátra kerül? Józsi karakterét is lehetne tovább írni simán. Barbara karakterével alig foglalkoznak , azt mégis a második a főcímben. Legerszki Kriszta jó háttérbe szorult. Ellenben Bettyvel meg túl sokat foglalkoznak. Viktor , Kardos is felesleges már.
Zsanett meg öregebbnek néz ki , mint Szilva. Komolyan mondom , amíg kurva volt sokkal jobbb volt a karakter. Viccesebb is volt és jobban is nézett ki. Kristóffal sem történik semmi. Régebben bírtam , amikor Dórára nyomult + a többi csajra. Most meg csak egy papucs.
Mónika nővér sem sokat szerepel!
Alexát bírtam , ahogy beszólt néha Konrádnak. Ha Liptai "felébred" kettejükkel lehetne kezdeni valamit.
Legyen Füredi & Andi esküvő , mert akkor megint lesz az egyik legjobb karakter: az iszákos anyakönyvvezető! :-)
Mondjuk ezen én is felkaptam a fejem hiszen ő csak főnök. Bár a főnöknek is bizonyos szempontból szakértelem kell, mert ha nem jól válassza ki a projeketet és a megbízókat bukhat is egy nagyot.....Jaaah és ahhoz is kell szakértelem, hogy dirigáljon, ilyen a jó főnök csináljuk meg és vigyétek :-)
Eddig nekem is ötletes a Hantos féle sztori. Lehet, hogy a kolontári eseményeket vették alapul? El tudom képzelni.........csak az nem tetszik, hogy Don Roland keze mindenhová odaér, ezt nehezen tudom elképezlni egy valós alapokon nyugvó maffiáról......
A mai részben két dolog keltette fel a figyelmemet.
1., Barbara szakértelme. Hülye ez a Péter, hol lát ő Barbara kis fejecskéjében szakértelmet?:D
2., A másik ez a Hantos-gyáras lász. Ez eddig jónak tűnik. Ami érdekes, hogy itt is szó volt mérgezett emberekről, mint anno a másik gyárnál. Kiváncsi vagyok, ebből mit akarnak kihozni.
1., Az, amit Péter mondott: Barbi szakértelme. Hol van annak a lánynak szakértelme?
2., A másik ez a Hantos-gyáras szál. Ez eddig tetszik, remélem nem lesz elrontva. Ami számomra roppant érdekes, hogy itt is volt szó mérgezett emberekről, mint anno a másik gyárnál. Kiváncsi vagyok, ebből mit akarnak kihozni.
Szerintem itt egy nagy drámát akarnak kikerekíteni a végére. Most élik a mocskos életüket, de aztán majd jön az egymásba borulás. Tényleg undorító, hogy a fia szerelmével ápolgatja magát.......Ennél nagyobb rúgás nem is kell az élettől. És tény, hogyha Kristós nincsen akkor Zsani még mindig egy nagy k lenne, bár most még nagyobb mint volt.......
Ha ezek után István akármikor is fel meri emlegetni Szilviának a Szlávikos félrelépést, esküszöm felrúgom TV-vel együtt (pedig nem volt olcsó:)). Szvsz ő most sokkal mocskosabb dolgot csinál, mint anno a drága neje, mert ő most a tulajdon fia barátnőjét kezelgetni, megjegyzem ez végett mégsem látok bűntudatot az arcán, pedig az őt játszó színész nem olyan béna hogy ne tudna hitelesen egy lelkiismeretével küzdő férfit. De Zsanika se semmi. Ha Kristóf nem lenne még most is járhatna Cucika alá.
Utálom Kristófot, de ez most tényleg elég randa dolog vele szemben, sőt, undorító.
Szilvia se volt szent, de ő legalább nem családon belül dugatta magát.
Istvántól és Zsanettól a hányinger kerülget. Borzasztó rosszul játszák a szerelmespárt, pl. most is látszott milyen nyűg volt az a "csók". Meg nem is illenek össze.
És az a tűz, amiről Szlávik beszámolt Józsinak az egészen máshol történt, mert a szektatagok is ott jártak ugyan de nem tartották elég biztonságosnak azt a laktanyát, mivel kiderült hogy még használatban volt és így valószínűleg a holtestek is katonáktól származtak
Most olvastam Szorcsik H. Viktória rajongói oldalán hogy állítólag a kislánya is szerepet kap a Jóban, Rosszban, sorozatban és kíváncsi leszek, hogy vajon kié lesz a kisbaba, mert ugye most nem igen van olyan állandó szereplő, aki kisbabát várna. Tehát ez vagy a Párizsból hazatérő Bea (Bicskei Zsófi) kislánya lesz, vagy ami még durvább kiderül, hogy az a barom Lux Endre tényleg azért rabolta el Verát hogy teherbe ejtse, és vele hozassa világra a kiválasztott gyermeket. Ha tényleg így lesz, akkor gondolom Szlávikék kapnak egy fülest, hogy itt és itt látták Luxékat majd amikor, kimennek a helyszínre lövöldözés, kerekedik, amibe gondolom Endre atya, belehal de, Vera és a kisbaba megmenekül. Viszont akkor tényleg Józsinak lesz igaza, hogy az a tűz egy megrendezett színjáték volt?
Böbéék Emírrel megérkeznek a motoros fesztiválra és Bandiék nyomába erednek. A fiúk oldalán feltűnnek Icukáék is. Közben Füredi és Hantos közös sajtótájékoztatót tart, amiből a polgármester nem jön ki túl jól. Zsuzsanna hamvai egy kleptomán beteg jóvoltából eltűnnek…
2013.10.15., Kedd - 21,00 - 2214. rész
István nem akar engedni Cucinak, de Zsanett úgy érzi, nincs más választása. Füredi csalódottságában inni kezd, majd nem várt elhatározásra jut. Közben Emil elmeséli Emírnek a Vörös ciklon történetét. A producer lelkes, megfilmesítené az alkotást…
2013.10.16., Szerda - 21,00 - 2215. rész
A nővérek Füredi lemondásáról pletykálnak. Az egykori polgármester csalódott, kilátástalannak tartja helyzetét. Közben Zsanett nehezen viseli a Cuci-ügyet. A lány szeretné, ha István nem dolgozna a Barlangban. Bodolaiék ajándékot kapnak erdélyi rokonaiktól…
2013.10.17., Csütörtök - 21,00 - 2216. rész
Kristóf végre a sarkára áll Szilviával szemben és felmond a Macsekban. Közben Szabi megdöbbentő felfedezésre jut. Roland próbálja meggyőzni Konrádot, de úgy tűnik, nem egyeznek meg a polgármesterséget illetően.
2013.10.18., Péntek - 21,00 - 2217. rész
Sundar váratlanul feltűnik a kórházban. Megtudja, hogy György nem lelkesedik a Vörös Ciklon megfilmesítéséért. Szabi nagy reményeket fűz az értékesnek vélt festményhez. Közben Szilvia és István konfliktusa miatt Andrea és Füredi is szembe kerül egymással…
Végül is előfordulhat, hogy Alexa csak azért szál rá Füredire, mert rájön, hogy Ponginál már semmi esélye és ezzel zilálja szét Andi életét, mert az ugye tény hogy Ulmann Mónika kiszáll a sorozatból.
Nem tudom hogy ezt az amnéziás dolgot megint előveszik-e. Meg az sem bonyolítaná meg annyira a dolgokat, hiszen megmagyaráznák neki, hogy Füredi Andit szereti, Pongi meg őt és Mónikát. Meg az a nagy kérdés hogy mi lesz Mónikával.
Lehetne egy Budai2, akik elrabolja és önmagával együtt likvidálja végre ezt az idgesítő luvnyát. Isti a gyors gyász után összejöhetne a visszatérő Zámori dokinővel, amit megtudva Betti összepakolna ostba Bamással és kitelepülne az USA-ba.
Sok tehetségtelen legyet lehetne ütni egy csapással.
Jól gondolod, szerintem is szélhámos. Teszi a szépet Szilvának, olyan mézes mázos, melyik nő ne csábulna el. Szilvának most meg amúgy sem kell sok hogy elcsábuljon.
Szerintem vagy egy olyan érzésem, hogy Szilva pasija csaló/szélhámos lesz. Mondjuk nagyon is megérdemelné, hogy belefusson egy ilyenbe aki jól megszivatja/megalázza őt.
Nem is tudtam, hogy Attila tud kínaiul :-)
Szóba került Konrád "erdeje", szerintem itt tovább bonyolódik majd a szál....csak kérdés merre felé....
Józsi most azért nincs, mert most kerültek adásba azok a részek amikor, Sorel nem tudott forgatni a kötőhártya gyulladása miatt, ami kb. október végéig tart aztán valószínűleg megint lesz egy ideig. De hogy meddig az tényleg csak Grandén múlik! Mert tényleg képes rá hogy Zsófi után Sorelt is lapátra tegye! Ahelyett hogy azon gondolkodna, hogy az előzmények tükrében hogyan hozza vissza Verát, ha már azok kérték, akiknek elvileg a sorozat készül. De szerintem kár erre több szót, pocsékolna, mert idővel úgy is mindenre fény derül.
Tényleg, hogy a bánatba szedték ki a beteget a kocsiból? Nem láttam tűzoltót, pedig az olyan esetekhez, ahol beszorul a balesetet szenvedő illető, csak nekik vannak olyan olyan eszközeik, amelyekkel ki tudják szabadítani.
Komolyan, csak Viktor lehet ilyen hülye, hogy visszamegy egy felrobbani készülő autóhoz egy sztetoszkópért vagy miért.
De Eszes is okos volt. Előtte ott hisztizik, hogy kinyuvadnak, hagyják az egészet a francba, aztán valahogy kiügyeskedik a sérültet, nagy nyugodtan elsétafikálnak vele, de mikor az ügyes okos orvos kitalálja hogy visszaszalad, a szintén nagyon okos rendőrnek eszébe nem jutna mondani hogy "ne menj köcsög megdöglesz"!
Ez tegnap eléggé balfék jelenet volt, de szerencsére tudom, hogy a valóságban ilyen nincs.:D
Ahogy elnézem Józsit, már most mellőzik egy ideig! De az majd csak később válik el, hogy ez most konkrétan Sorel korábbi kötőhártya gyulladása miatt van vagy Vera nélkül Józsi tényleg életképtelen a sorozatban. De most komolyan senki sem tudná Verán kívül más nő oldalán? Ott van például Viki nővér! Szerintem ők nagyon szép pár lennének és már is meg lenne az alapkonfliktus Vera visszatéréséhez.
Mindegy, majd meglátjuk mi lesz, azért én bízom benne, hogy maradnak, vagy esetleg szüneteltetik a szereplésüket és később visszatérnek. (Bár ez eddig nem sok szereplőnél történt meg) Mindkettőt bírom, főleg Andit, de Józsival sincs bajom.
Grandét ismerve nagyon könnyen lapátrakerülhet andi karaktere mint ahogyan Józsié is ahelyett hogy vera visszahozatalával felpőrgetnék az ő életét is egy esetleges ujabb problémát gerjesztve!
Jó persze ez világos és gondolom majd abból lesz a kalamajka, hogy Alexa megpróbálja kifúrni Andit, amihez persze Füredinek is lesz, egy-két szava meg gondolom Andi, sem hagyja majd magát elüldözni és a sok idegeskedéstől vissza fog esni, aminek az lesz a vége, hogy mehal(hat)!
Mondjuk Andi távozását úgy írja, hogy lehetséges, szóval hátha nem, mert szerintem Füredi meg Andi nagyon összeillenek, olyan jó lenne látni egy szép esküvőt. Azért még bizakodom egy kicsit, hogy nem írják ki. Különben is nem elfér a többi szereplő közt? Úgyis vannak vagy százan.
Oké az addig rendben van hogy Alexa arra emlékszik hogy Füredi a pasija, de azért Füredi sem fogja annyira hamar túltenni magát Andin, mert ahogy nézem nagyon szereti Andit.
Van egy olyan érzésem, hogy Alexa túrja ki Andit. Mert ugye a cikk is ezt írja. Legalábbis én ezt vettem ki. Hogy aztán mi lesz a módja az jó kérdés. Egy totálisan brutál és az íróktól nem messze álló halállal vagy mással az majd kiderül. Amúgy nem tudom Alexa annyira nem volt nekem annyiira szimpatikus.......
Pedig de! Mert pont ő nyilatkozta egyszer hogy nem válogat az eszközökben hogyha egyszer úgy dönt hogy Tvoznia kell egy általa már "unalmasnak" tartott karakternek
"Mondjuk közben járhatna Ullmannért, ha már annó ő kérte maga mellé"
Igen ő kérte maga mellé Ullmannt de szerintem ettől még nincs beleszólása, hogy mi történjen, vagy ne történjen Andreával! Mert ha ez így lenne, akkor nyílván Kembe Sorel vagy Kondákor Zsófi is tiltakozott volna Vera sorsának alakulása ellen!
Füredi tényleg nagyon szereti Andit. Hogy fogja viselni, ha netán Andi meghal. Azért Grande sem lehet ilyen gonosz. Mindenki az esküvőt várja, erre Andi lehet hogy meghal. Azért az már tényleg durva lenne.
Igen, azt olvastam én is. Mondjuk közben járhatna Ullmannért, ha már annó ő kérte maga mellé a színésznőt. Meg amúgy is tökre összeillenek. Mármint a sorozatban.
"Ha valakinek elfárad a karaktere az Viktor vagy Kardos"
Kardosé inkább mert nincs olyan nővér a korházban akire még ne mászott volna rá. És Viktoré is csak azért mert nincs Vera mert ha teszik ha nem szerintem kibékültek volna.
Azért reménykedem, hogy nem így lesz. Úgy utálom mikor azt mondják, hogy elfárad a karakter. Andi kb. 2 éve van a sorozatban, Józsi meg kb. 3 éve. Ez még nagyon kevés idő. Ha valakinek elfárad a karaktere az Viktor vagy Kardos.
A neten még nem találtam erről cikket, az egyik újságban olvastam (Napi téma) Ullmann Móni van a címlapon, úgy lettem rá figyelmes. Nem sokat ír róluk, csak annyit hogy valószínű hogy távoznak a sorozatból, mert elfáradt a karakterük. Lucáról nem volt szó. Egy forgatókönyv író (nem J-R-es) nyilatkozott, hogy mivel Andi beteg lett, így arra lehet következtetni, hogy kiírják, Józsi karaktere pedig elfáradt mióta nincs Vera.
Ha Vera is az alatt a leszakadt fémajtó alatt feküdt, ahol Szlávik szerint csak a gyűrűjét találták meg akkor szerintem nagy rá az esély, hogy harmadfokú égési sérülésekkel ugyan de valóban élve úszta meg ezt az egész kalandot. Mondjuk az egy másik kérdés, lenne, hogy Verát kinek a hibájából hiszi halottnak a családja, mert ugye elvileg még az sincs, hogy a parancsnok a szektavezér miatt titkolózik, mert lux apó talán még nagyobb égési sérüléseket kellett hogy szenvedjen, mint Vera mivel őt nem védte semmi és csak egy dolog, hogy hatóságok kiérkezésekor még ő is élt de már lehet hogy halott.
Igen szerintem is ez a valószínűbb de viszont azt vettem észre, más Forumokon hogy vannak, akik csak azért idegenkednek ettől a megoldástól, merthogy előfordulhat, hogy az eddigi példákat követve az arcműtét után más színésznőnek kellene Kondákor Zsófi helyét átvennie. Ezért ők is a „Vera szüli meg az új kiválasztott gyermeket” megoldásban gondolkodnak, ami azért is marhaság mivel Vera lett az új kiválasztott, aki a szektatagokkal együtt a tűzbe sétált. De mivel a nézők visszavárják Zsófit és Zsófi is, visszatérne, ezért az lenne a nagy fordulat, ha Vera a plasztikai műtét után az eredeti arcát kapná vissza.
Persze én is úgy gondolom, hogy „Vera a szüleinél van” verzió nem túl valószínű és inkább az a valószínűbb hogy Vera is és Lux is egy külföldi klinikán lábadozik de, csak Vera fogja túlélni a dolgot és ő is csak, azért mert megvédte az a leszakadt fémajtó, ami alatt megtalálták a szlovák hatóságok. Amit nyilván Müllerék úgy értelmeztek, hogy csak Vera gyűrűje feküdt ott, de közben még a lány is rajta lehetett azon az ékszeren, amit majd bizonyára Szlávik ki is fog deríteni, amikor pár hónap múlva arról értesül, hogy kitoloncolnak Szlovákiából egy Verához kísértetiesen hasonló fiatal nőt, mert véget ért a korházi kezelése. Vagy csak egyszerűen Konrád hozatja át Verát Szlovákiából.
Én most is azt mondom, hogy a történtek után ez túl egyértelmű lenne mivel szerintem a szíve mélyén Józsi is ebben hisz viszont az tényleg hatalmas fordulat lenne, ha Vera egy „magyar Pamela” történettel kerül ne elő! De, szerintem az még nagyobb durranás lenne, ha az derülne szinte karcolások nélkül, úszta volna meg ezt az egész kalandot és Konrád közreműködésével épségben el is jutott Erdélybe a szüleihez csak a parancsnok Luca és Vera testi épségét védve, mindezt addig tartja titokban, amíg meg nem bizonyosodik, arról hogy a szekta nem szerveződik újjá
Meglehet csavarni a szálat, lenne érteleme, hogy Lux apó lenne az apa Vera gyerekének. Mert ugye erről szólt az egész dolog. Nem kell hosszútávon gondolkozni. Teszem azt Müllerék használható fülest kapnak Vera és Lux apó holétéről és mentő akciót szerveznek amelyben Lux a meghal. Nem is kell még szülni sem, de terhességnek lenne értelme. Lásd Orsi esetét a kisfiűval. nem maradt életben a baba így lett lezárva Svéddel a szál, ezt itt is el lehetne játszani és lenne értelme. De a mentő akcióban Vera is kapna egy lövést ponstosabban a baba és meghalna.
"Lehet, hogy Luxi kitalálta, hogy Verának kell megszülnie a kiválasztott gyermeket, és teherbe vágta, most meg várja, hogy megszüljön:)"
Az a helyzet hogy már én is nagyon sokat gondolkodtam ezen és elvileg lehetséges is. De! én még mindig oda lyukadok ki, hogy ez egy nagy marhaság! Mert odáig oké hogy Luxi apó egy cselhez folyamodva megrendezi a saját halálát, hogy ezután titokban ejthesse teherbe Verát, aki ezután természetesen meg is, szüli neki a kiválasztott gyermeket. Na de mi lesz utána? Mert ugye azzal az újszülött csecsemővel majd kisfiúval/kislánnyal jó néhány évig foglalkozni, kell, hogy elérje azt a szellemi színvonalat, mint amilyet Luca képviselt a szektában hogy el tudja vezetni a híveket az örök fényességbe, amihez ugye egy anya sem ártana. Na most én akár hogy is osztok, szorzok ez testvérek között is minimum 8-9 év és ennyi idő alatt Vera is annyira zombivá válna, hogy nem lenne értelme visszahozni a történetbe. Arról meg nem is beszélve, hogy Verának ennie-innia meg ruházkodnia kell meg hasonló dolgok szóval akkor ennyi erővel az a szőke nő akár igazat is, mondhatott volna Józsinak, hogy tud valamit Veráról, és akkor nyilván a pénzel sem szívódott, volna fel az a némber
Pedig végül is miért ne lehetne? Lehet, hogy Luxi kitalálta, hogy Verának kell megszülnie a kiválasztott gyermeket, és teherbe vágta, most meg várja, hogy megszüljön:) Amilyenek ebben a filmben a rendőrök, simán lehet, hogy hülyeség, hogy a felvétel, amint látták Vera és Endre állítólagos halálát, élő volt (de amúgy tényleg csak Szlávik meg a kis vörös zsaru ér valamit az egész őrsön).
Persze, hogy miként éltek halálra a többiek, arról lehetne beszélni eleget, de lehet, hogy Endre velük is itatott valami jó kis bódító italt, amitől úgy beálltak, hogy kidőltek maguktól, és nem kellett annyira megharcolnia Veráért.:)
Az örsre komolyabb nyomozást kellene megcsinálni. Ezek amik voltak eddig java részét Jenő oldotta meg Ottó támogatása nélkül. Mert ugye Jenő minden értelmes ötletét félredobta....
ha nem is scy-fi szálat nyomoznának ki, de valami hasonlót el tudnák képzelni a sorozatba ami még beleférne a napi sorozatba. Tehát megmagyarázhatatlan jelenség aminek persze lenne normális magyarázat csak először tűnne olyannak mintha para nem normális tevékenység lenne Csillagkúton...... Ez beleférne.....simán.....
„2 csokitolvajt ha elkapott a pályafutása alatt, még egy félvak félkezű nyomorékkal sem bírt el, pedig ott ált közvetlenül mellette.:)”
Mondom én abban is nagy összegbe, mernék fogadni, hogy a Szlovák hatóságoktól is Műller fogatta azt a jelentést, amiben közölték, hogy X halottja és esetleg X volt a szektatűznek. Ez a balfék Műller meg úgy értelmezhette, egy szintén balfék Szlovák kollégájától hogy Vera és a szektavezér is a halottak között van, és azért nem lehet őket azonosítani, mert nagyon összeégtek, holott már többször is említés történt róla hogy ők valahogyan túlélhették a dolgot. Amit Szlávik remélhetőleg a későbbiekben szépen kiderít, hiszen már a múltkor is ki lehetett venni az arcából, hogy szerinte valami nem stimmel ebben az ügyben, csak gondolom, most azért dobták a témát, mert Kondákor Zsófi még szülési szabin van. Sőt akkoriban a kis Katja még csak a pocijában volt.
Müllernek rács mögött haragosa? Most feldobtad a napom:D :)) 2 csokitolvajt ha elkapott a pályafutása alatt, mégegy félvak félkezű nyomorékkal sem bírt el, pedig ott áltt közvetlenül mellette.:)
De ha már a haragosoknál tartunk, azt hiszem, Szláviknak lényegesen több van, mint a főnökének. Beszéltünk is már róla, hogy kicsit talán felpörgetné a eseményeket, ha pl. Búza vagy az alezredes visszajönne, és szívatni kezdené Jenőt. De hát mivel nem ő hülye, elkezdene nyomozgatni a szivatója után. Gondolom ez elvenné némi idejét, hisz az biztos, hogy Ottó totál idiótának nézné (csak mint általában), és munkaidőben nem tudna ezzel foglalkozni, így munkaidőn kívül állna rá a dologra, Fanni meg persze azt hinné, hogy nő van a dologban, azért hanyagolja el ennyire az ipséje. Így lenne féltékenység is, dráma is, haragos is, meg végre történne is valami:)))
Erre meg azt tudom mondani hogy elöbb-utobb az is unalmas lenne ha szlávik lecserélné fannit és mással járna. Hacsak átnem gyalogól Csillagkút hölgylakosain mint kardos! :D
Az az igazság hogy nekem is megfelel jenő és fanni kapcsolata úgy ahogy van de a fruzsinakk olvtárs mindenáron feszkót szeretne látni akkor valami hasonló legyen amit leírtam! :)
Érdekes Elvira és Ottó kapcsolatában sincsen semmi izgamas, sőt igen keveset tudunk a magánéletükről. Pedig itt lehetne Ottó részéről felpörgetni az eseményeket jócskán, hiszen sok haragosa van rács mögött... De mégis őket elfogadjuk ilyennek. Eddig Fannit és Jenőt nem csapongónak ismertük meg hanem összetartozónak......Szerintem meg jó így ahogyan van.......
Oké mondjuk, abban egyetértünk, hogy mondjuk egy kicsit mozgalmasabbá, kellene tenni a kapcsolatukat egy kis féltékenységi drámával de, szerintem, ez ne jelentsen feltétlenül szakítást, hanem pont az ellenkezőjét, azaz Szlávik kérje meg Fanni kezét és házasodjanak is össze!
Ugye most nem jössz megint a Lux átgyalogolt az emberein elméleteddel? Mert már egy párszor megbeszéltük hogy az egy nettó marhaság lenne már csak a csaló nő miatt is, mert szerinte akkor igazat mondott volna! De amúgy én is valami ütős visszatérőt várnék Vera számára, mégpedig valami olyat hogy egy karcolás sem esett, rajta mert amikor azon a videón nem lux apó, hanem a parancsnok emberei rángatták be Verát a terembe, és amikor villamossági felgyújtotta magát rögtön ki is, vezették és feltették a következő Erdélybe induló vonatra, hogy végre láthassa a szüleit. Luxnak, pedig azért nincs meg a teste, mert ő meg korházba került, vagy pedig az lesz, hogy mindketten korházban vannak. De még egyszer és utoljára elmondom én, abban nem hiszek, hogy Verát még mindig fogva tartja az a barom!
Én csattanós visszatérést tudnák neki elképzelni. Sok az elvarratlan szál. Lux simán eltűnt, mert ugye ahogyan mondod nem találák meg őket, pontosabban nem bizonyították, hogy mi lett velük, de vannak kérdőjeles szálak.
"Ha Liptai visszatérhet a sorozatba akkor remélem Vera is!"
Az a helyzet hogy Vera visszatéréséért még petíció is indult, úgyhogy elvileg foglalkozniuk kellene még a karakterével, ha más nem, akkor úgy, hogy a készítők minden kétséget kizáróan bebizonyítják, hogy halott, mert az eddigi történésekből nem igazán lehet leszűrni, hogy pontosan mi történt vele. Mert ugye se a holteste nincsen, meg se arról nem tudunk, hogy esetleg korházba került volna és már gyógyuló, félben lennének az égési sebei. de még arról sem hogy esetleg Konrád az utolsó pillanatban visszarántották volna Verát, aki most a szüleinél várja hogy biztonságban visszatérhessen Lucához!
Jújj tényleg, az durva lenne. Bár azt nem tudom, hogy az amnéziás témát előveszik-e újra, de lehet. Pongrácz meglátja Alexát és egyből dobja Mónikát, az azért elég nagy szemétség lenne tőle.
Hajtépés! Vagy pedig Alexának részleges amnéziája lesz és akkor Andreával tépik meg egymást mert hogy Alexa arra fog emlékezni hogy neki nem Pongi hanem Füredi volt a pasija! :D
Látom a TV2 megint beerősít a butító műsorokkal. Valahogyan annyira nem vagyok oda az ilyen műsorokért, nem látom értelmüket.....Nekem ez nem trendi amit a TV2 kínál...........
Szerintem Ullmann Móni jó színésznő, amúgy meg lehet érteni, végül is agydaganata volt, ráadásul rosszindulatú. Ez a lelki állapot teljesen természetes. Egyáltalán nincs örömre oka szegénynek.
Ha valamit nem nézünk arról nehéz véleményt alkotni. Szerintem meg igen is jó a sorozat, engem még mindig szórakoztat és ez a lényeg. Akinek meg nem tetszik az ne nézze, ilyen egyszerű. Nem értem miért kell állandóan fikázni. Nyílván fikció az egész, szerintem nem kell túldramatizálni. Végül is napi 25 perc rosszabb helyre is elmegy az életünkből.
Lehet, hogy vannak, de talán még többen, akik pedig már unják ezt egy kicsit,és ezért el fognak fordulni a sorozattól. Ez meg milyen szerelmi történet lesz? Balázs láthatóan hamarosan megcsalja Bettyt, az meg mint a kiskutya lohol mégis utána, Péterke is csak a szokásos gerinctelen formáját hozza, Barbikáról meg ne is beszéljünk.
Engem nem győztek meg, nem fogom nézni, de persze kommentelni továbbra is fogok, ennyi elég is JB-ből.:)
A kórházban a nővérek helyzete pont olyan reális, mint az, hogy Pongrácz egyben agysebész, szívsebész és urológus. És persze az összes szakmában profii.
Talán már említettem, hogy egy jó nővér ér annyit mint egy gyenge orvos. A magyar egészségügy nővérek nélkül kb 1 nap alatt meghalna.
Én meg azt gondolom, hogy kb. ugyanennyi befektetéssel lehetne jó és életszerű történeteket is írni. Csak minimális igényesség kellene hozzá. Ez a mostani eset még annyira nem is zavaró, mert egy átlagembert nem érint, de mondjuk amikor olyan nettó baromságok kerülnek bele, ami megerősít egy tipikus tévinformációt (ilyen volt pl. amikor Bea és Roland válásánál Bea részt követelt Roland apai örökségéből, és ahelyett, hogy az szerepelt volna a történetben, hogy Roland kiröhögi, egy idióta csavarral részben ki is fizette), az szerintem nagyon gáz. Én mélyen hiszek abban ugyanis, hogy bizonyos nézői rétegeknek egy ilyen szappanopera AZ információforrás.
Hidd el, hogy nagyon sokan vannak a rajongók között, akik csak a Betty-Balázs történet miatt nézik a sorozatot, és már nagyon hiányolták a kedvenc szerelmespárjukat!
Zsanett és Kristóf között továbbra is nagy a feszültség, a helyzetet kihasználva István próbálja meggyőzni a lányt, töltse vele az éjszakát. Közben Viktort dühíti, hogy sérülése miatt nincs esélye megnyerni az orvosok versenyét. Hantos találkozót kér Rolandtól…
2013.10.01., Kedd - 21,00 - 2204. rész
Kristóf hiába próbál békülni egy csokor virággal, Zsanett érdektelen. Már elhatározta, hogy az éjszakát Istvánnal tölti. Közben Roland elhívja Balázst is az esti tárgyalásra, ami inkább hasonlít egy házibulira
…
2013.10.02., Szerda - 21,00 - 2205. rész
Balázs egyre jobban érzi magát Rolandnál, így mire hazaér, Betty már alszik. Márti tovább folytatja a nyomozást Hantosék után. Konrád megtudja, hogy a gyár az erdő területén épülne, ahol a lakókocsija áll, és ahol Zsuzsannát eltemették. Zsanett és István Kristóf kopogására ébred a szállodaszobában…
2013.10.03., Csütörtök - 21,00 - 2206. rész
Balázs magyarázkodni kényszerül az ingén talált rúzsfolt miatt. Mindent tagad Bettynek. Közben Szilviának kitörő jókedve van Zsolt miatt, ami csak tovább fokozza Kristóf rosszkedvét. Bandi és Emil a közelgő motoros fesztiválra készül, bár még motort nem szereztek a lejutáshoz…
2013.10.04., Péntek - 21,00 - 2207. rész
Barbara megtudja, Betty és Balázs kibékült. A lány nem nézi jó szemmel testvére kapcsolatát, ahogy Péter sem. Pongrácz doki annyira nem bír magával, hogy szabályosan ráront Balázsra. Közben Márti Szabi segítségével egyre több gyanús hírt talál Hantosékról, ami Füredit is aggasztja…
A régiek közül senki nem nézi a sorozatot? Nagyon gyér a kommentálás... :)
Bevallom, én egyáltalán nem nézem. Amikor újraindult, nagy volt bennem a kíváncsiság, aztán - hogy jó idő volt - inkább sportolással, egyébbel töltöttem az időt. És ahogy "távolodom" a tévézéstől, egyre kevésbé érdekel. Néha persze benézek ide, de ez a pár komment is meggyőz arról, hogy ugyanúgy folyik tovább a soárépaszírozás (nem ti, fórumozók, hanem maga a sorozat, a sztorilájnerek), mint eddig.
Szerintem ezt nem ilyen szemmel kell nézni. Nyílván hogy a sorozat messze áll a valóságtól, de melyik film vagy sorozat nem. Ha ilyen szemszögből nézzük a sorozatokat meg filmeket, akkor inkább el se kezdjük.
Klassz ez a konferencia szál is :-) Komoly szakmai konferencia, amire tökmindegy, hogy a nőgyógyász, a sebész vagy az anesztes megy el. Drága, hiszen Párizsban van, de akár nővér is mehet "kísérőként". Versenyt hirdetnek rá, de nem a valós teljesítményt nézik (amit verseny nélkül is ismerni kell), hanem egy ad hoc, laikusok által, szempontrendszer nélkül véleményezett "vetélkedő" alapján dől el. Mindenki előtt szabad az út, de a nem döntési pozícióban levő Konrád (hiszen ő nem beteg :-)) kizárhatja nyilvános indoklás nélkül Dórát. A nyertes jutalmul kétszemélyes utat kap, de nem vihet akárkit, hanem csak kollégát, azok közül viszont akár nővért is, aminek kb. annyi haszna van, mintha a partnerét vinné. Olyan életszerű ez így, nem?
Gondolom ú lesz Szilvia új párkapcsolata.:) De erre kíváncsi leszek, főleg mert azt a nő normális pasi max pár hónapig bírja. Jó, pár hónap soknak tűnik, de eleinte normálisan viselkedik, lásd Szlávikkal még nem hisztizett, de ha elszöktek volna, előbb-utóbb előjött volna a valós éne, és Jenő halálra rémülten menekült volna vissza Csillagkútra. :D
Remélem letörik az arcát enek a "maffia vezérnek" ..........idegesítő......pláne a nagyképsűége a gyereknek. Viszont Luca tanárnője :-) Tényleg lehet tudni ki ez a nő?
Csak én vagyok túl naív, ezért gondolom irreálisnak, hogy egy apa lenyúlja a fia barátnőjét? Mert gáz ugyan, de azt el tudom képzelni, hogy egy nő beújítja a pasija apját, hiszen nincs akkora elköteleződés (bár ha a lecserélt figura az, aki kihúzta a prosti-életből, akkor már ez is kérdéses), de hogy egy apa, aki ténylegesen fel is nevelte a gyerekét, és azért pitizik, hogy visszamehessen a feleségéhez (tehát nem igazán beszélhetünk fenenagy szerelemről és érzelmekről a másik nő iránt) - ez nekem teljesen életszerűtlen.
Nem kis filmes baki, hogy olyan orvos műt agyat, akinek köze nincs sem az agy, sem az idegsebészethez.. Ezen a klinikán még esetleg transzplantálnak is a megfelelő TIM nélkül.. azért nem ártana egy olyan orvosszakértőtől filmes, szakértői tanácsot kérni, aki ezt el is mondja nekik..
Húúú, most a fél Halász családot ki tudnám írtani:
-Szilvát, amiért maszatol Istivel: igen szeretlek, de mégse, megbocsájtok, de nem akarok veled élni.
-Istit, aki még mindig nem fogta fel, hogy mit tett, megpróbál mártírt játszani, a felelősséget meg még mindig nem vállalja a tetteiért, ő a körülmények áldozata.
-Zsanett, aki egy nála húsz évvel idősebb, és a mostani barátjánál százszor rondább pasival kavar. Az, hogy részegen egymásra talátak az egy dolog, de ahogy elnézem, ő józanul is folytatná.
Az hagyán, hogy Dóri is műt, de már Viktor is keni vágja a témát. Azt röhögtem volna ha Kardos is benne lenne a csapatban :-) Tényleg róla már régen volt valamilyen szereplés.
Szilvát komolyan mondom fel kellene már képelni, az se szép amit Isti csinál most, de Szilva kezd már idegesítő lenni...........
Ma a Bodolaiék nagyot alkottak. Tetszett a sőr kinyitásos jelenet :-)
Komolyan mondom Szilva egyre bunkóbb. Nem veszi észre, hogy minden voltaképpen miatta van?! Aztán még Isti pitiz neki ahelyett, hogy jól felképelné.....Nekem ilyen feleségem lenne ennyi cseszegetés után ezt tenném, igaz Istinek sem kellett volna eladni a családi ékszereket...
Van egy olyan sanda gyanúm, hogy Szilva új szeretőjénél lesznek az eladott ékszerek.......
Oké szegényen is érkezhet valaki külföldre. De ha olyan lehetőségei vannak, hogy tud félre tenni, márppedig Bodolaiéknak jól megy a bolt hisz mindenki tőlük vásárol, akkor félretett pénzüknek is kell lenni amiből futnia kellene a felújításra. Szerelőt, festőt nem kell hívni mert ketten ezermesterek....ezzel is spórolhatnak....
Pedig ma máűr tök jó minőségű csempefestékek is vannak. A falfestés meg kalákában nem több pár ezernél. De ezeket a forgik direkt írják ilyen tirpáknak. Szegény erdélyiek,. ha ez lesz róluk az általános kép...
Nekem ez az agydaganatos sztori nagyon sántít, birnám ha kiderülne hogy nem is az a baja.
"Közben Andrea magához tér a műtét után, de nem alakul minden zökkenőmentesen.
Dóra a vizsgálat közben megdöbbentő dolgot tapasztal…"
Na erre kiváncsi vagyok, mi lehet az a megdöbbentő dolog. Mondjuk azt vártam volna, hogy megkérdezzék Anditól, hogy miért volt üres a gyógyszeres doboz, de hiába, elsiklottak felette.
Tényleg azt hittem, hogy festeni akarnak, amikor Böbe a bútorok húzogatására kérte Bandit. De nem, csak nagytakarítanak. Csak hiába ilyen falak meg csempék mellett.
2013.09.16., Hétfő - 21,00 - 2193. rész Lucát Szabi kíséri az iskolába, felajánlja segítségét a lánynak, de nem tud mindig mellette lenni. Közben Andrea kórházi ágyán is egyre furábban viselkedik, ráadásul rossz híreket kap.
A Csillagvirág klinika orvosai egyre inkább csak a köztük lévő versennyel foglalkoznak.
2013.09.17., Kedd - 21,00 - 2194. rész Füredi nem szívesen hagyja magára Andreát, de a város ügyei elszólítják.
Új befektetők érkeznek Csillagkútra, ami Roland érdeklődését is felkelti.
Közben Szabi és Orsi hiába próbálja kideríteni, mi történik Lucával az iskolában.
2013.09.18., Szerda - 21,00 - 2195. rész Füredi nem várt választ kap Andreától.
A polgármester Mártinak és Péternek önti ki a szívét.
Közben Luca újra Bodolaiéknál vendégeskedik, egyre jobb viszonyba kerül Szabival, de még mindig nem derül ki, mi bántja.
A dokik versenyében Gábor egyre jobban teljesít…
2013.09.19., Csütörtök - 21,00 - 2196. rész Kápovicsné újra feltűnik a Csillagvirág klinikán, Gábor nem túl lelkes, hogy hozzá kerül.
Bandi figyelmezteti, de több probléma is felmerül a kezelés alatt.
Márti rábeszéli Füredit, beszéljen újra Andreával, de úgy tűnik minden hiába.
Közben Dóráék az intenzívről az idegosztályra küldené az asszonyt…
2013.09.20., Péntek - 21,00 - 2197. rész Szabi megvédi Lucát és ezért verekedésbe keveredik.
Olivér allergiás rohamot kap és ki is ficamodik a válla, Józsi lép közbe, aki félreérti a helyzetet. Közben Andrea csalódottságát Dóra próbálja enyhíteni.
Szilvia belemegy, hogy István visszamenjen a Macsekba dolgozni.
Közben Szabi lebuktatja apját, de hajlandó neki falazni Böbe előtt.
Füredi mélységesen csalódott és továbbra sem bízik Péterékben, Andrea azonban más véleményen van a kockázatos műtét kapcsán…
2013.09.10., Kedd - 21,00 - 2189. rész Zsanett segítségével István visszaszerzi Szilvia fülbevalóját.
Az ajándékkal azonban épp ellentétes hatást ér el, mint remélte.
Közben elkezdődik Andrea műtéte, amit Füredi nehezen visel.
Luca próbál mindenféle kifogást találni, hogy ne kelljen iskolába mennie, de végül bevallja az igazságot…
2013.09.11., Szerda - 21,00 - 2190. rész Kristóf és Zsanett között feszült a hangulat, a fiú hiába szervezne közös programot, Zsanett lemondja. Józsi bekíséri Lucát az iskolába és beszél az osztályfőnökével, hogy figyeljen oda rá. Közben Andrea magához tér a műtét után, de nem alakul minden zökkenőmentesen.
Dóra a vizsgálat közben megdöbbentő dolgot tapasztal…
2013.09.12., Csütörtök - 21,00 - 2191. rész
Andreát csak nyugtatóval lehet lecsillapítani. Dóra Konrádtól kér segítséget, hogy megoldja az esetet.
Közben Luca újabb összetűzésbe kerül osztálytársával, de otthon nem árulja el, hova lett a pénze.
Zsanett és István újabb randevút beszél meg…
2013.09.13., Péntek - 21,00 - 2192. rész Gyöngyi kártyát vet Szilviának, hogy megmutassák a lapok, lesz-e még újra szerelmes.
Egy vendég el is kezd udvarolni Halásznénak és randevúra hívja.
Közben Andrea újabb rohamot kap, igazságtalan Füredivel és elzavarja őt.
Petíciót akarok benyújtani az írókhoz, hogy Bodolai lak ne nézzen ki ily szégyeltesen gyalázatosan. undorító, hogy annyi pénzünk nincsen, hogy rendbe tégyék az évekkel ezelőtti égési és a áramlopási sérülések nyomai még mindig látszódnak. Elnézést a kifejeésért de a legutolsó részeges nem utolsó paraszt is különb lakásban él mint ezek.........
Csak az az érdekes Szilvánál még Andreával nem mer újat húzni mert mögötte van Attila, de ugyanakkor meg Zsanit cseszegeti folyton, sőt mélyen megis sérti. Holott elásták egyszer a csatabárdot címszóval...... Nem értem Kristófot is, nem azt mondom vesszen össze az anyjával, de jobban kiállhatna barátnője mellett....aztán majdcsak rájönne Szilva is, hogy ezzel a viselkedéssel egyedül marad... mert elmar mindenkit magakörül....
Igen, az a jelenet nekem is nagyon tetszett, tényleg mindig úgy viselkedik mintha soha semmiről nem tehetne, holott tegnap is ő kötött bele mindenkibe. Zsanettet is már hányszor kiosztotta hogy nem családtag, és semmi köze semmihez, mondjuk ennyi erővel ezt Andreára is mondhatná hiszen hivatalosan ő sem felesége Attilának.
Le kellene lőni már..... Persze csak képletesen........ unom már azt Szilvában, hogy mindig ő a sértett fél és semmiről sem tehet holott jóval nagyobb a bűne mint Istié....... Tegnap összevesztek azon hogy kinek a rokona Attila........ :-)
LOL ezen nekem is fennakadt a szemem. Egyszer az előző évadban Isti mondta, hogy elmegy a nagykerbe....akkor hogy is van ez?! Nagyker vagy helyi kis bolt ami ilyen jól fel van szerelve?! Mert nagyker nem zár be olyan korán és el sem fogy az áru ha csak nem olcsóbb a kisboltban, amit meg erősen kétlek.......
A Barlangba (és a Macsekba is) a kisboltból veszik a szalvétát és a mosogatószert. Vajon a piát is? Csak mert így nem nagyon lehet csodálkozni azon, hogy nincs profit...
Igen azt én is valószínűnek tartom, hogy Vera a történtek után már egy felnőttesebb jellemmel tér vissza, hiszen Dóra is alaposan megváltozott miután visszatért Brazíliából mondjuk őt a szerelem, húzta haza csak aztán „szegénykém” jól pofára is esett, mert addigra már foglalt volt hőn szeretett Viktorkájának a szíve!
Én örülnék neki ha visszatérne, mert sok az elvarrtlan szál. Esetleg egy új jelemet lehetne neki adni, a sok megpróbáltatás miatt mondhatni már felnőtt lenne belőle. De remélem élénk az író fantáziája és megoldja jól a dolgot, sok visszatérőt láttunk már lásd Balázs/Tamás atya, Konrád/Richárd, Dóri visszatérése........
Amúgy meg ha jó emlékszem, akkor Végh Judit már előbb is forgatott volna, mint ahogy elkezdett csak Dóra története volt úgy megírva, hogy egy évet Brazíliában legyen! Mind amellett fenntartom a korábbi véleményem miszerint ebben a sorozatban bármi, megtörténhet.
Itt természetesen nem az-az elvárás, hogy Zsófi azonnal dobjon el minden, a keze ügyében lévő dolgot és már pattanjon is a kamerák elé, amit a cikk is sugall, mert nyilván ez nem így működik, hanem csak arról van szó, hogy a sorozatkészítőkkel ellentétben a nézők igenis visszavárják Veronka karakterét a sorozatba! Ami persze lehet, hogy csak jövő év elején következik be de, még az is előfordulhat, hogy Vera már soha nem tér vissza, Csillagkútra, mert a producer utólag öli meg egy váratlan fordulattal.
Az érdekes lenne ha egyszerre negyven emberbe lenne belezúgva! Szóval az író(k) és a producer az két külön dolog mert az egyik a történetett találja ki a másik pedig az egész sorozatot íránítja!
Hát most mit mondjak, lehet sokaknak nem fog tetszeni, de nekem egyáltalán nem hiányzik Bettyke. Sőt Balázs sem nagyon, nem tudom mire volt a nagy felhajtás, nélkülük is egész nézhető a sorozat.
Soha senki nem fogja Szilviának megmondani, hgy hagyja abba az erkölcscsősz szerepet, mert nem kellene elfeljtenie, hogy István mennyi mindent tett érte. Felvállalta a mástól született gyereket, sajátjaként felnevelte, sőt azt is megbocsájtotta, hogy szeretőt tartott.
Meg azért sem lenne könnyű visszahozni Verát, mert: ha együtt maradna Józsival, akkor célszerű lenne lecserélni az őt alakító Kondákor Zsófit egy másik színésznőre a valóságbeli és a sorozatbeli összefonódások további elkerülése végett, ami bizonyára a legtöbb Vera rajongónál kicsapná a biztosítékot! (ismerek ilyen embert) De ha viszont továbbra is Kondákor Zsófi alakítaná Verát, akkor ugyan ezen okokból a sorozatbeli partnerét kellene lecserélni, ami szintén nem tetszene a nézőknek, mert ők csakis Józsival látnák együtt (Viktor múltbéli gyökér viselkedését most hagyjuk). Ezt azért gondolom, így mert ha nem így lenne, akkor nyilván nem vették volna ki Zsófit a sorozatból, hanem Verának is lenne egy kisbabája Józsitól.
Sajnos az ilyenn személyek nem érzik magukat betegnek vagy nem érzik magukat olyan szémmélyeknek akiknek orvosi segítségre lenne szükségük. Példának az alkoholista sem érzi magát függőnek vagy alkoholistának, de ha már szembesítik a ténnyle akkor felháborodik mondván, hogy ő nem az, nem számít, hogy ekkor is dől belőle a szesz szaga. Tapasztalat, volt egy ilyen osztálytársam......
Pongráczot sem igazán értem, előbb megbeszéli Szilárddal és Dórával, hogy benntartsák Andreát vagy sem, utána a kórteremben egymaga eldönti hogy hazamehet. Néha olyan ellentmondásos a pasas.
Igen az tényleg jó volt az viszont nem hogy szegény kislányt már az első iskolai napján macerálni fogják. Na de a tartalom szerint Szabitól meg is kapja érte a magáét az a győkér!
Arra én is kiváncsi vagyok, csak azt nem értem, hogy miért dobta ki az összes gyógyszert, hogy nem látja be, hogy a saját érdekében kellene szedni azokat a bogyókat, olyan mint ha nem is akarna meggyógyulni.
Már mondtam, hogy szerintem kétféleképpen is meg lehetne oldani Vera visszatérését! Az első szerint összeégve kerül elő egy fordított „Pamela” történettel! A második szerint meg valakik segítettek neki és miután Villamossági felgyújtotta magát szépen kisétáltak vele az éppen lángolni kezdő épületből, majd felrakták egy Erdélyi vonatra, hogy meglátogassa a szívbeteg apját, akit akár Vera visszatérése történetébe is bele lehet szőni. Ugyanis kiderülne, hogy félrekezelték az apját, amit csillagkúton hoznának rendbe. Na persze nem táplálok illúziókat, mert szerintem egyikből sem lesz semmi!
Szerintem a történtek után nagy igazságtalanság lenne, ha nem hoznák vissza Verát záros határidőn belül, ami elvileg még idén megtörténhetne, hiszen kondákor Zsófi úgy nyilatkozott, hogy már év vége felé munkába állna! Ami most úgy tűnik, hogy nem a sorozatnál lesz, hanem a világot jelentő deszkákon
Nem tudom, ehhez nem nagyon értek, de elképzelhető még az is ezekről a befektetőkről, hogy nem "tiszta" lappal játszanak. Biztos hogy lesz valami csavar benne, hiszen Füredit már tavaly is próbálták megkörnyékezni meg zsarolni. pl. Kolozsi.
Szerintem nem lesz ez rossz, még csak most kezdődött az évad, nem lehet tudni mi lesz a vége. Vera visszatéréséből idén biztos hogy nem lesz semmi, esetleg jövőre vagy jövő szeptember körül, hiszen még szinte most szült, nagyon kicsi a babája. Meg a nagy kérdés hogy visszajön- e egyáltalán, hiszen ha megnézed a régi szereplők közül nem nagyon jövögetnek visszafele, de majd meglátjuk.
E rövid bemutatóból egy valamit nem értek. Oké, hogy Roli a helyi maffia feje, de nem hiszem el, hogy egy nagy befektetőt meg tudna környékezni, ilyet nem tudnák elképzelni a való életben.......... Vagy lehetséges?
Lucát Szabi kíséri az iskolába, felajánlja segítségét a lánynak, de nem tud mindig mellette lenni. Közben Andrea kórházi ágyán is egyre furábban viselkedik, ráadásul rossz híreket kap. A Csillagvirág klinika orvosai egyre inkább csak a köztük lévő versennyel foglalkoznak.
2013.09.17., Kedd - 21,00 - 2194. rész
Füredi nem szívesen hagyja magára Andreát, de a város ügyei elszólítják. Új befektetők érkeznek Csillagkútra, ami Roland érdeklődését is felkelti. Közben Szabi és Orsi hiába próbálja kideríteni, mi történik Lucával az iskolában.
2013.09.18., Szerda - 21,00 - 2195. rész
Füredi nem várt választ kap Andreától. A polgármester Mártinak és Péternek önti ki a szívét. Közben Luca újra Bodolaiéknál vendégeskedik, egyre jobb viszonyba kerül Szabival, de még mindig nem derül ki, mi bántja. A dokik versenyében Gábor egyre jobban teljesít…
2013.09.19., Csütörtök - 21,00 - 2196. rész
Kápovicsné újra feltűnik a Csillagvirág klinikán, Gábor nem túl lelkes, hogy hozzá kerül. Bandi figyelmezteti, de több probléma is felmerül a kezelés alatt. Márti rábeszéli Füredit, beszéljen újra Andreával, de úgy tűnik minden hiába. Közben Dóráék az intenzívről az idegosztályra küldené az asszonyt…
2013.09.20., Péntek - 21,00 - 2197. rész
Szabi megvédi Lucát és ezért verekedésbe keveredik. Olivér allergiás rohamot kap és ki is ficamodik a válla, Józsi lép közbe, aki félreérti a helyzetet. Közben Andrea csalódottságát Dóra próbálja enyhíteni. Míg Füredit Márti vigasztalja…
Visszatérve erre a részre Gyöngyi bár jót akart mégis nagyon rosszul sült el a dolga, normális esetben kirúgták volna simán érte meg talán meg sem lehetett volna engedni a hókusz-pókuszát.........Amúgy nagyon nem szeretem az ilyen ámításokat.............. a valóéletben sem..........
Értem, ezt nem tudtam, akkor nem szóltam. Mondjuk Andrea állapota itt már elég súlyos, be kellene látni, hogy szedni kell a gyógyszert, ha tetszik ha nem.
,,Meg az sem úgy működik hogy a beteg akar-e gyógyszert szedni vagy sem, egyszerűen kötelező és kész."
Engem úgy 13 éves koromban a térdemmel kezeltek kórházban. Szteroidot és morphiumot akartak beadni, mert már olyan fájdaim voltak. Édesanyámék és én sem engedtem meg, hiába mondta a doki. Így végül nem adták be. Az orvos tehet javaslatot kezelésről, műtétről, bármiről, de a döntési jog a betegnél van vagy a hozzátartozónál.
Szerintem el fogunk addig is jutni Andinál, hogy kezét lábát lekötik mint anno Margitnál. Meg az sem úgy működik hogy a beteg akar-e gyógyszert szedni vagy sem, egyszerűen kötelező és kész.
Mármint Konrád Luca érdekeit szem előtt tartva mentette meg Verát a tűzhaláltól ráadásul még az is, megérne egy misét, hogy Józsi mit szólna mindehhez, hiszen ő továbbra is abban, hitben él hogy ez az egész tűzeset csak egy nagy kamu volt és Lux apó most bujkál Verával, amit számomra a csaló nőszemély felbukkanása egy kissé megcáfolt.
Még ez is elfogadható lenne meg az is, hogy valamilyen úton Konrád keze is benne lenne Vera érdekeit szem előtt tartva amikre csak később derülne fény...Ennek is lenne értelme. Sokáig a Balázs-Betty szál sem tartható, mert ebbe is beleununk, de remélem ősz végén tél elején újra lesz valami fordulópont. Mert általában szokott ilyen tájt lenni.
Szerintem a történtek után már csak ez az egy ésszerű megoldás maradt, hacsak Vera szülei nem annyira jó szinészek, hogy eljátszzák a lányuk iránti gyászukat miközben Veronka vígan, éldegél náluk, amíg végleg el nem ül a szektás vihar, hogy aztán épen és egészségesen térhessen vissza Lucához.
Igen pontosan erre gondoltam én is! Mondom szerintem majd úgy három-négy hónap múlva jönni fog a Csillagkúti kapitányságra egy kitoloncolási ügy Szlovákiából, amit Szlávik remélhetőleg összeköt Vera holtestének hiányával. Oké tudom, hogy Lux holteste sincs meg de őt szerintem már nem látjuk, viszont esetleg csak megemlítik, hogy a korházban halt meg
Igen ezt talán még én említettem elsőnek! Szerintem a mostani Balázs ügy is közrejátszott hogy nem kezdett kutakodni az ügyben meg azt sem tudni még, hogy van-e már hivatalos írásos szakvélemény Szlávik kezében vagy csak szóban közölték vele a szlovák rendőrök hogy lezárták az ügyet. Mert ha csak az utóbbiról van szó, akkor még van rá esély, hogy késő ősszel, azzal veszik elő újra ezt a szálat, hogy egy magyar 26 év körüli nőnek már annyira rendbejöttek az égési sérülései hogy már nincs rá szükség, hogy továbbra is Szlovákiában részesüljön korházi kezelésben, de mivel nem jelentkeztek a hozzátartozói, ezért hazatoloncolják. Szlávik meg ugye az időközben megkapott írásos szakértői vélemény alapján gyanús lesz, hogy talán Vera is lehet az a nő!
Ha azt vesszük alapul, hogy kondákor Zsófi is kb. október végéig, szeretne szülési szabadságon lenni akkor ez a szál is hanyagolva lesz még egy pá hétig.
Jenő arcáról le lehetett olvasni, hogy érzi, nincs minden rendben Veráék 'halála' körül, viszont nem értem, miért nem kezdett kutakodni ez ügyben, bár gondolom javarészt amiatt, hogy ha el is kezdett hangosan gondolkodni az ügyet illetően, Müller rögtön lealacsonyította és kb. totál hülyének nézte, pedig Szláviknak volt igaza (és ez nem csak most volt így). De van rá esély, hogy valahogyan újra eszébe jut, és elkezd nyomozni!
Szerintem ez a szekta szál nem mostanában fog előkerülni. Mondjuk amolyan "konzerv szálnak" jó (értsd , hogy ha esetleg valamit be kell dobni, akkor majd jöhet), többre nem.
Értelmes vége a történetnek ez lenne. Volt már példa a valóságban, hogy fordítási hiba miatt félreértés esett két ország között, ha jól emlékszem szlovákiával is volt ilyen afférunk.....
Az meg a másik! Szerintem majd előbb-utóbb Jenő rájön, hogy valami nem stimmel a szekta csoportos öngyilkosságának holtesteinek száma körül, és azt fogja kideríteni, hogy Vera és Lux valószínűleg még éltek, amikor a hatóságok kiérkeztek ennél fogva aztán gyorsan korházba is jutatták mindkettőjüket, amiről aztán a szlovák rendőrök elfelejtetek szólni, vagy mivel úgy emlékszem Műller beszélt velük ezért ő érthetett rosszul valamit.
Különben is, milyen jogalap tarthatná épp Szilviát a házban,? Köze sincs a tulajhoz, a gyerekei fenőttek. Az egyik már ott se lakik és a másik se sokat van otthon. Nem kell már fedél a fejük fölé - anyai pátyolgatás mag aztán végképp nem. Ellenben tele van a töke a szállásadója élettársával és a szállásadója unokatesójával... Mi-ért a-kar mégis ott-ma-rad-ni???? Húzzon a vérbe!
Egy darabig érdekes lehet, de egy ponton túl életidegenné válik ez az egész. És elfordul a néző tőle. Ilyen ugyanis a való életben nem lenne, hogy valaki az édesunokatesója helyett annak sipákoló - a múltban több őrületet is elkövető, exkurva - nejét részesítse előnyben.
Azért az se piskóta , hogy a helyi maffia hamarabb rájön a Balázs-ügy nyítjára mint akinek kellene. :D
Tulajdonképpen nem is értem, hogy mi szükség van rendőrségre, hiszen ott van DonRoland meg Kis Kovalcsik(remélem,hogy jó írom a nevét), aki mindent kinyomoz.
Pongi doki meg megint hihetetlen volt: Egyik pillanatban szinte megparancsolja Bettinek ,hogy ne foglalkozzon egy bűnözővel a , másik pillanatban meg a szintén bűnöző Dongót pátyolgatja. Normális ez?
Igen Fábián Anita szerintem is nagyon jól játssza az idegesítő feleséget olyannyira, hogy nekem szinte már hiányozna is, ha kiírnák a sorozatból. És ahogy kondákor Zsófi is nagyon jól hozta az aggódó pótanya szerepét olyannyira, hogy nekem már krónikus Veronka hiányom kezd kialakulni. de remélem, ezzel nem vagyok egyedül.
Azt irják, hosszabb ideig fog szerepelni, így ha ő lesz Szilvia új pasija, akkor valsz, a Jenös dolog egy idöre háttérbe szorul, de ki tudja?
Az is lehet hogy a csávó egy szimpla kis tolvaj lesz, aki lazán kifosztja Szilvust és/vagy a Macsekot.
Ami érdekes, hogy még mindig Szilvának áll feljebb ő a megsértett, az egyetlen akivel a bajok történnek és még sorolhatnám sérelmeit, azt bezzeg nem veszi észre, hogy a póker az már csak a jéghegy csúcsa volt hiszen minden Szilva miatt van, megérdemelné a pofára esést. Remélem jócskán letörik a lelkesedsését. Amúgy meg grat Fábián Anitának jól formálja a karakterét, remélem a való éeltben közel nem ilyen....... :-)
Erre a vendégre, aki udvarolni kezd Szilviának kiváncsi leszek. Nem tudja, mire vállalkozik:D de szvsz ez valami nagy pofáraesés lesz Szilvinek, lehet az ipséről kiderül, hogy valami bünözö alkat, és ezáltal kerül valahogy újra Jenö közelébe,akivel szintén kezdeni kéne már valamit, mert hiába szépek Fannival, kissé már unalmasak.
"Azért az nagy királyság lenne ha Andrea azért lenne dilinyós mert nagypofájúPongidoki elbaszta a műtétet."
Én meg azt nem értem hogy Pongi doki mióta ilyen penge az agysebészet területén hogy már már a másodikat végzi amikor tudtommal ő szívsebész! Mondjuk ugyaneszt el lehet mondani a mindentudó Viktorról is. :D
Vagy csak arról van szó, hogy most olyan jeleneteket rögzítenek, amikhez még nem kell Józsi karaktere, bár a producert és a nézői többség igényeit ismerve nem hiszem, hogy csak ennyiről van szó!
Attól tartok Vera nélkül tényleg érdektelenné fog válni Józsi szerepe még úgy is, hogy elvileg ő Luca hivatalos gondviselője. Úgyhogy itt már csak az a kérdés, hogy hosszútávon mi lesz a kislány sorsa, visszamegy-e az intézetbe vagy szép lassan a Bodolai család veszi át a nevelőszülői szerepet! De ez tényleg milyen már, hogy nincs meg Vera holteste de, az ügy mégis el van felejtve!
Alapvetően rettentően idegesít Szilvia karaktere (Fábián Anita viszont jól játssza), de újabban az "ellenfelek" se bánnak vele kesztyűs kézzel:
-Isti, aki még mindig úgy csinál, mintha csak egy apró gyerekcsín lett volna amit elkövetett, játssza a mártírt a megbánás legapróbb jele nélkül, ráadásul félredug. Kristóf is mi a f*t bratyizik vele, mintha nem verte volna el a család pénzét.
-Andrea, akinek tényleg büdös minden munka, igaza volt Szilviának, hogy bunkóság felszolgálóként háttal leülni a vendégeknek.
Összefoglalva azt modnom, hogy megérdemelte a pofont, de nem most, és nem ezért kellett volna kapnia.
Pedig szerintem, csakis annak van értelme, hogy ha az eddigiekhez képest minimum 180 de inkább 360 fokos fordulatot vesz a karakter, mint anno Veránál! Na jó azért reméljük Bettyből nem punk lesz annál is inkább, mert azt a töltényt már ellőtték.
Az eddig történtek után várható volt, hogy Betty karaktere teljesen kifordul magából, hiszen nemrégiben nyilatkozta Dénes, hogy örülne, ha ebből a Betty-Balázs szálból valamiféle modernkori Bonnie és Clyde történet kerekedne ki, amihez szerintem elengedhetetlen, hogy Bettyből egy vérbeli rosszkislány váljon!
Lényeg az, hogy ezek a kövek amikről szó van nagy hatótávon belül működnek. Nagy hatótávot tényleg nagynak kell érteni. Legyen szó egy másik galaxis vagy sokkal nagyobb táv, jelen esetben több ezer fényév. Azt csinálja, hogy valós időben lehet kommunikálni egy másik ember testében. Helyet cserélnek magyarán, mármint a "tudatok" vagy lelkük vagy mit tudom én mi :-)
Bár szerintem az első változat kizárva, hiszen nincsenek meg sem, az ő sem Vera maradványai így szinte biztosan életben vannak csak kérdés, hogy Szlávik mikor kezdi kapizsgálni, hogy valami nem stimmel az állítólagos haláluk körül. Ha kapizsgálni kezdi eggyel-talán! Mert mint mondtam simán, kinézem a producerből, hogy simán veszni hagy egy jól induló szálat csak, azért hogy Zsófi és Sorel még véletlenül se szerepelhessen egy sorozatban. ja és a néző kívánságát teljesítve nehogy Veronkáról se derülhessen ki, hogy mégse Józsiba szerelmes és persze Viktorról se hogy a műtétje után már ő is boldogan lett volna Luca nevelőapja. (jó tudom ezt nehéz elhinni, de szerintem ez a helyzet)
Ha visszaolvasnál akkor már korábban is felvetettük, de végül elvetettük......
Bár egy ilyet el tudnák képezlni........... Olyan szereplővel akivel ritkábban történik valami. Vagy még esetleg egy elvetemült öteletként Luxtól.........
Ja igen, rosszul fogalmaztam, sci-fi elemmel vegyített komédia! :D
De ezen kívül is érdekes volna belevinni (komédián kívül :D komolyabban véve) ilyesmit! (pl. Titkos katonai bázis ahol ufókat boncolnak vagy ilyesmi...) :D
Ezért Andreát nem a pszicihátriára kell küldeni, hanem kitüntetni. Apropó: Azért remélem, hogy nem ugyanazt azt az agóniát kell végignézni Andrea esetében is mint ami Bettinél volt mert az már a vég.
Ha tartósan nem is várható a sorozatban sci-fi vonal, lehetséges e, hogy pl. pár sci-fi elem megjelenik a sorozatban?
Mondjuk az, hogy valaki úgy távozik a sorozatból, hogy elrabolják az Ufók? Érdekes jeleneteket szülne, ha pl. a Bodolai család ilyesminek szemtanúja lenne. :D
Már rég fel kellett volna pofozni azt a nőt amilyen idegesítő volt. Nem pitizni neki hanem jól felképelni aztán ha nem tetszik neki akkor meg mehet amerre csak akar.......
2013.08.21., Szerda - 21,00 - 2175. rész "Szilvia és István között egyre inkább elmérgesedik a helyzet.
A csalódott asszony úgy dönt, elköltözik a Füredi házból.
Közben Andrea újabb dührohamot kap, amit ezúttal Márti „provokál” ki.
Balázs nem menekül a rendőrök kérdései elől, a letartóztatásról Péter is tudomást szerez, aki azonnal Bettyhez megy..."
2013.08.22., Csütörtök - 21,00 - 2176. rész "Márti és Füredi újabb tünetre lesz figyelmes Andrea kapcsán, s egyre jobban aggódnak érte. Miközben Kristóf próbálja meggyőzni az apját, hogy ne hagyja végleg veszni a házasságát, István gondolatai Zsanett körül járnak.
Rolandék nem hagyják magára Balázst, de Betty nem is sejti, hogy ki mozgatja a szálakat..."
2013.08.23., Péntek - 21,00 - 2177. rész "Zsanett mielőbb tisztázni szeretné Istvánnal a kettőjük között történteket.
Andrea újra elveszíti a kontrollt, ezúttal lepofozza az egyre idegesítőbb Szilviát.
Füredi próbálja tompítani a helyzetet, de végül ő is összeveszik szerelmével.
Roland megbízására közben kis Kovalcsik felkeresi Dongót..."
2013.08.26., Hétfő - 21,00 - 2178. rész "Betty és Péter továbbra sem jut közös nevezőre Balázs kapcsán.
Egyre nagyobb a feszültség közöttük.
Közben Szilvia és Füredi megbeszéli István sorsát.
Kristófnak feltűnik, hogy Zsanett zavarodott és valamit titkol…"
2013.08.27., Kedd - 21,00 - 2179. rész "Fidóék közelebb jutnak a Balázs-ügy megoldásához, elkapják Dongó emberét.
Márti újabb felfedezést tesz Andreával kapcsolatban, de Füredi nem hajlandó észrevenni a probléma súlyosságát.
Közben Kristóf Zsanett segítségét kéri abban, hogy kibékítse szüleit..."
2013.08.28., Szerda - 21,00 - 2180. rész "Sikerül Andreát meggyőzni, hogy bemenjenek vizsgálatra a kórházba, ahol Bezerédi is megvizsgálja.
Péter gyanúsnak tartja a Dongóval történteket, beszél Müllerrel és ezzel még nagyobb bajba sodorja Balázst.
Kristóf próbálja jobb belátásra bírni Szilviát…"
2013.08.29., Csütörtök - 21,00 - 2181. rész "Andrea a kórházban marad és hisztérikus hangulatban ébred.
Dóráék kénytelenek benyugtatózni.
Istvánt határozottságra buzdítja Istvánt, Kristófnak pedig elmondja, reménytelennek látja a békítést.
Közben Péter bocsánatot kér Betty-től, de Mónikának bevallja, véleménye nem változott…"
2013.08.30., Péntek - 21,00 - 2182. rész "Kristóf továbbra is össze akarja hozni szüleit.
Sikerül is csőbe húznia a szülőket, de nem jól sül el a történet.
Szilvia kiborul, Kristóf próbálja nyugtatni, így Zsanett ismét kettesben marad Istvánnal.
Dóra gyógyszeres kezelést javasol Andreának.
Péter kimutatja foga fehérjét és elmondja Bettynek, reméli, hamarosan szakít Balázzsal…"
Igen az agydaganat okozhat hasonló tüneteket, ha az agynak olyan részén helyezkedik, ami a hangulatért felelős! Lucát én is sajnálom, de ahogy elnézem szegény kislányt majd azért fogják kicsúfolni mert Józsi színes bőrű és nem pedig szegény Veronka eltűnése miatt (most már szándékosan nem írok halált mert szerintem igen is él csak az a kérdés hogy most hol van!)
Igen, azt én sem értettem hogy az a pofon mit keres ott, hiszen még nem is láttuk, az majd csak a jövő héten lesz valamikor. Nagyon bénák, akik szerkesztik ezeket az előzeteseket.
Nem poén, spoiler: azaz végkifejlet! Valaki kérte hogy írjuk ki ezt a szót ha a közelgö eseményekkel kapcsolatban reagálunk valmire mert ő nem kiváncsi rá!
Hát ez nem sok újdonság! pongi kb. ugyan olyan gerinctelen fütyi mint eddig és még az se számit neki hogy egy ártatlan ember csücsül a kaptárba. Andrea sztori tényleg durva lesz!
Amúgy már én is kíváncsi lennék hogy miért kell ennyire lelőni a poént! :(
Szilvia és István között egyre inkább elmérgesedik a helyzet. A csalódott asszony úgy dönt, elköltözik a Füredi házból. Közben Andrea újabb dührohamot kap, amit ezúttal Márti „provokál” ki. Balázs nem menekül a rendőrök kérdései elől, a letartóztatásról Péter is tudomást szerez, aki azonnal Bettyhez megy...
2013.08.22., Csütörtök - 21,00 - 2176. rész
Márti és Füredi újabb tünetre lesz figyelmes Andrea kapcsán, s egyre jobban aggódnak érte. Miközben Kristóf próbálja meggyőzni az apját, hogy ne hagyja végleg veszni a házasságát, István gondolatai Zsanett körül járnak. Rolandék nem hagyják magára Balázst, de Betty nem is sejti, hogy ki mozgatja a szálakat...
2013.08.23., Péntek - 21,00 - 2177. rész
Zsanett mielőbb tisztázni szeretné Istvánnal a kettőjük között történteket. Andrea újra elveszíti a kontrollt, ezúttal lepofozza az egyre idegesítőbb Szilviát. Füredi próbálja tompítani a helyzetet, de végül ő is összeveszik szerelmével. Roland megbízására közben kis Kovalcsik felkeresi Dongót...
2013.08.26., Hétfő - 21,00 - 2178. rész
Betty és Péter továbbra sem jut közös nevezőre Balázs kapcsán. Egyre nagyobb a feszültség közöttük. Közben Szilvia és Füredi megbeszéli István sorsát. Kristófnak feltűnik, hogy Zsanett zavarodott és valamit titkol…
2013.08.27., Kedd - 21,00 - 2179. rész
Fidóék közelebb jutnak a Balázs-ügy megoldásához, elkapják Dongó emberét. Márti újabb felfedezést tesz Andreával kapcsolatban, de Füredi nem hajlandó észrevenni a probléma súlyosságát. Közben Kristóf Zsanett segítségét kéri abban, hogy kibékítse szüleit...
2013.08.28., Szerda - 21,00 - 2180. rész
Sikerül Andreát meggyőzni, hogy bemenjenek vizsgálatra a kórházba, ahol Bezerédi is megvizsgálja. Péter gyanúsnak tartja a Dongóval történteket, beszél Müllerrel és ezzel még nagyobb bajba sodorja Balázst. Kristóf próbálja jobb belátásra bírni Szilviát…
2013.08.29., Csütörtök - 21,00 - 2181. rész
Andrea a kórházban marad és hisztérikus hangulatban ébred. Dóráék kénytelenek benyugtatózni. Istvánt határozottságra buzdítja Istvánt, Kristófnak pedig elmondja, reménytelennek látja a békítést. Közben Péter bocsánatot kér Betty-től, de Mónikának bevallja, véleménye nem változott…
2013.08.30., Péntek - 21,00 - 2182. rész
Kristóf továbbra is össze akarja hozni szüleit. Sikerül is csőbe húznia a szülőket, de nem jól sül el a történet. Szilvia kiborul, Kristóf próbálja nyugtatni, így Zsanett ismét kettesben marad Istvánnal. Dóra gyógyszeres kezelést javasol Andreának. Péter kimutatja foga fehérjét és elmondja Bettynek, reméli, hamarosan szakít Balázzsal…
Én azt vettem észre különböző fórumokon, hogy Vera Karakterét is nagyon sokan szeretik és szerintem ötlet is, lenne a visszatérésével kapcsolatban, itt van, például a magyar Pamela történet csak éppen fordítva, vagyis nem megégett állapotában tűnik el, hanem éppen akkor kerül elő!
Verát alakító színésznő ha emlékeztek egy korábbi cikkben kifejezte, hogy szülés után szívesen visszajünne dolgozni a sorozatba.......tehát elvileg van remény egy csavar formájában visszajönnie.
A Magdika dolog régen volt, persze ettől megtörtént, de tényleg hagyjátok ezt, egyikőtök bírja Viktort, másikótok utálja, én se szeretem, de erről mindenkinek más a véleménye, tény, hogy Verával gerinctelen volt, és kész.
És tudod mit! Erről az egészről továbbra is csak az a véleményem, hogy ebben a formában ez az egész Vera-Luca cirkusz csak arra volt jó, hogy nézői kérésre összeboronálják Verát Józsival semmi többre. De sajnos balul sült el a dolog, mert a filmből valóság lett ráadásul a szinészek még egy kisbabával is megfejelték a dolgot.
Ja! Amikor Madikát először a nagynénje vette magához és kiderült, hogy is és a férje is iszik, mint a kefekötő akkor azaz önző barom Viktor pontosan ugyan úgy aggodalmaskodott Magdika miatt, mint Vera Luca miatt, amikor megtudta, hogy a leendő kislánya egy szekta fogja lett
„de tudod mit, mindegy, erről úgyis különbözni fog a véleményünk, ha az ég és a föld összeszalad, akkor is„
Szerintem is! De ezek szerint már te is és az a drága producer úr is megfeledkezett, arról az igen aprócska tényről, hogy annak idején Magdika hogyan is került be a Füredi házba! Ugyanis amikor kiderült, hogy Magdikát összevissza mérgezte a beteg édesanyja először pont, hogy az a végtelenül önző disznó akart lenni a nevelőapa és csak ezután jött képbe Viktor édesanyja, mint nevelőszülő! Úgyhogy erről tényleg ennyit!
Csak be akart nyalni Verának, hogy együtt maradjanak, de tudod mit, mindegy, erről úgyis különbözni fog a véleményünk, ha az ég és a föld összeszalad, akkor is:)
Csak be akarnyalni verának, hogy együttmaradjanak, de tudod mit, mindegy, erről úgyis különbözni fog a véleményünk, ha az ég és a föld összeszalad, akkor is:)
"Igen, szeretne Viktor gyereket, de csakis SAJÁTOT, "
Ha ez így lenne akkor Abban sem segített volna Verának hogy az ujságcikk alapján megtalálja Lucát hanem továbbra is a műtétje elötti énjével kísérletezett volna nálla! Hogy biztos csak bebeszéli magának hogy Luca rossz helyre került. Bablabla, bablabla!
Igen, szeretne Viktor gyereket, de csakis SAJÁTOT, és ezt Verának is elmondta párszor.
Bár persze ki tudja, lehet megszerette már annyira Lucát, de Józsi is odavan a kiscsajért, és szerintem simán bevállalná Orsit, ha ezzel velük maradhatna Luca. Mindamellett a kislány is megszerette már Orsit is.:)
"de valószínűleg újra nemet mondana egy ilyen ajánlatra,"
Én ebben azért ebben nem lennék olyan biztos hogy a mütét utáni Viktor is eluasitotta volna az örökbefogadást mert nagyon szerette Verát és mint láttuk bármit megtett volna hogy családja legyen mert még Lux Endének is nekiment volna ha vera nem fogja vissza!
De ilyen szempontból Margit se veheti magához Lucát, mert Viktor mint tudjuk nem egyezne bele egy ilyen örökbefogadásba, Verát is elutasította, igaz, utána megbánta, de valószínűleg újra nemet mondana egy ilyen ajánlatra, még ha a szeretett nő is kéri rá. Áron meghalt, Dávidot nem kérünk, meg amúgy szerintem ennyi idő után nem is valószínű hogy mostanában visszajön, Kardosnak meg épp elég gyereke van, ráadásul Margit aligha menne vissza hozzá.
"amúgy nem hiszem hogy Józsi lemondana a kislányról."
Hát pedig most hogy Józsi papíron megözvegyült nem vagyok benne biztos, hogy megtarthatja Lucát, mert különben a Verával kötött házasságnak csak annyi volt az értelme, hogy a lányt összeugrasszák Viktorral és semmi több. Az meg szerintem elég ízléstelen lenne, ha Józsi Orsit venné feleségül, mert szerintem nagyon nem illenének össze! brrrrrrrrrrrrrrr!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Az se tragédia, ha Margit és Szlávik nem együtt nyomoznak, de ettől még Búza visszajöhet. Valószínűleg úgyse lenne itt sokáig, de addig történne valami érdekes is:)
Margitnak meg elég lenne csak megismernie Lucát, nem kéne hozzá családi szál, de amúgy nem hiszem hogy Józsi lemondana a kislányról.
Annál is inkább mert szerintem a parancsnok Kb. (ránézésre) ugyan annyi idős lehet mint Bodolai Bandi akimnek szintén a lánya lehtne csak eddig nem tudot róla! :D
Végül is az elképzelhető hogy az, ex-alezredes bosszút álljon Szlávikon de, az hogy Margit és Jenő még egyszer összedolgozzon ahhoz már elég sok idő telt el és szerintem Búza, sem fogja Lili után még Lucát is elrabolni, ugyanis nincs miért! Más meg nem nagyon tudná összekötni őket.