Nos... akkor nulladik dörgedelem:
Mindenki ellenőrizze az email címét, ugyanis a nem működő (más néven döglött) címek segítségével ellophatók a nickek, ez esetben a moderatura semmit nem tud tenni az égadta egy világon a tiltáson kívül. És a szoft értesítéséeit se tudod olvasni.
"Sok vihart megélt Angyalföldön dolgozunk.
A Fáy utca már oly sok éve otthonunk.
A százezer barát, a NAGY VASAS CSALÁD mindig összetart,
Hát, énekeld velünk jóban rosszban ezt a dalt:
ZÚGJON A HAJRÁ, HAJRÁ, VASAS! ANGYALFÖLD!"
A Vasas 51 olimpiai bajnokot, 53 világbajnokot és 56 Európa-bajnokot adott különböző sportágakban.
1546 országos, felnőtt, magyar bajnokság
51 olimpiai arany-, 15 ezüst-, 32 bronzérem
56 világbajnoki arany-, 68 ezüst-, 56 bronzérem
63 Európa-bajnoki arany-, 96 ezüst-, 120 bronzérem
7 BEK győzelem
Az elmúlt 100 év alatt 31 szakosztály, illetve sportág működött Klubunkban.
HAJRÁ, VASAS!
A politikai témák megbeszélési helye nem ez a topik, hanem ez: VASAS-PolKlub.
Drága Károly!
Sajnos a honi női kézilabda nem mozgat meg annyi embert, mint a "magyarfoci"; ez van, ez így alakult ki.
Ez persze nincs összefüggésben a játék (hát még a játékosok:-)) szépségével (izgalmasságával, küzdelmességével stb.). Talán az az oka, hogy a focihoz mindenki ért, és sokkal többen játszák pusztán kedvtellésből, mint a kézilabdát. Ettől még tudom, és elismerem, hogy egy kézisikerben legalább annyi munka van (sőt), mint a fociban és hogy a világ élvonalához sokkal közelebb vagyunk, de hát ez van.
Én is alapvetően "focibuzi" voltam/vagyok, például napok óta komolyan foglalkoztat, hogy Totya mikor tér vissza, míg a kézilabdacsapatból egy rendes kezdőcsapatot nem tudnék felsorolni, nemhogy azzal tisztában lenni, hogy éppen ki milyen sérüléssel bajlódik. Ez van. Ettől még ha úgy adódik kimegyek a női kézi meccsre is és szurkolok nekik, de az igazi számomra (elnézést az érintettektől) és még sokaknak mégiscsak ez a sz@r magyarfoci.
HAJRÁ VASAS!
UI.: Bicskeivel kapcsolatosan feltétlenül igazad van.
Megegyeztünk majd mindenben!
De hogy kell azt érteni, hogy vannak fontos és fontosabb dolgok????? Te tudod, hogy ezt a TOPIC-ot olvassák a kézisek is???!!!
Üdv:
Karesz
"Egyébként pedig az a véleményem, hogy bicskeinek mennie kell!!!!"
1. Az tudott róla, aki akart (NS, Index, telefon, bármi)
2. Szerintem egy focimeccsre többen mentek volna; mint ahogy Újvárosban elvileg ott lesznek. Sajnos vannak fontos és fontosabb dolgok.
3. Nem véletlenül hallgattam róla... Ha MCsaba itthon lesz, majd zaklatom.
4. OK; ebben is nagyjából igazad van.
Szerintem nem is tudtam volna róla - de azért persze valószínűleg ja.
Hétvégén remélem hasonló eredményességgel és hangulatban tudósíthatlak, mint Te tetted hétfőn...
1. Egyrészt, a hétfői zizilapta meccsről alig tudtuk, hogy lesz, néhányan egyeztettünk aznap telefonon... A vásárhelyi meccsre pedig, jó előre és jó néhányszor fölhívtuk a figylmet...
2. azt gondolná az ember, hogy ha valaki Vasas szurkoló és vidéki, akkor ha a közelében játszik a csapat, mindent megtesz annak érdekében, hogy láthassa éas buzdíthassa idegenben a csapatot... Bocs, de a Fáy utcában azért általában a VASAS szurkolók vannak többen... míg Vásárhelyen elkelt volna "minden piros-kék torok"... erről ennyit, úgy látszik, különbözőek vagyunk... mindenki mást és mást tart fontosnak...
3. A bejegyzésünkkel kapcsolatos megjegyzésemet pedig változatlanul fönntartom... arról persze mélyen hallgattál...,
4. nem cseszegetni akartam bárkit, de egyrészt elkeserített a vereség, másrészt meg az, hogy a családtagokon kívül senki nem akadt jószerével, aki fontosnak tartotta volna, hogy kimenjen...
Csak hogy értsd! Ha, amikor Te Münchenben voltál, akkor mondjuk az egyik elővárosában játszott volna a Vasas röplabdacsapata, kimentél volna, vagy sem???? na látod...
Rajtam se lett számonkérve a hétfői vízilabda, rajtad se az UTE meccs; miért kell ezzel foglalkozni? Hétfőn este sem azzal foglalkoztál a vízilabda meccsel kapcsolatosan, hogy: Szóval a pestiek nem erőltették meg magukat, pedig a Komjádi van vagy 3 buszmegálló - pedig az némiképp fontosabb meccs volt, és mégis alig voltatok rajta...
Egyébként nem baszogatni akartalak, csak nem értettem, hogy miért kell a szegedieken bármit is számonkérni. Ha nem ez volt a szándékod, akkor tudd be a rossz éjszakámnak...:-)
üdv
Amúgy 25 km Szeged-Hódmezővásárhely...:-)
"Szóval a szegedi különítményünk nem erőltette meg magát... végül is Vásárhely van vagy 30 kilométer... :-((((((( "
Szerinted ez nem baszogatás? (főleg, hogy magad sem tudod, hogy volt-e ott valaki)
Szerinted mekkora a "szegedi különítmény"?
Egyelőre úgy tűnik, ők megerőltetik magukat most vasárnap (nem 30 kilóméterre...), sz'al ezek után számonkérni egy másodosztályú csapat elleni női kézi kupameccsen való részvételt...?
"...nyilvánosan bocsánatot kérek minden iszonyatosan elfoglalt szegedi drukkerünktől!!!!" Szerinted ez a bocsánatkérés - egyébként meg ennek az egésznek szerintem nem a bocsánatkérések sorozatáról kellene szólnia, hanem az egymáshoz való alapvetően pozitív(!) hozzáállásunkról; hogy nem azzal kezdjük, hogy ki miért volt / nem volt bármilyen meccsen, hanem azzal, hogy ott volt kb. 10 VASAS drukker!
Én nem ítélkeztem senkiről, pedig a egy-két dolog kapcsán (lásd a VDK-BK bejegyzése körüli tortúra...) azt hiszem lenne rá lehetőség... Az hogy én nem voltam kint, egy dolog, de Ti kint voltatok... Vásárhelyen, ha jól tudom EGYIKŐJÜK sem volt ott... (elnézést attól, aki mégis!!!!) ez azért nagy különbség, nem??? De mindegy, nehogy má' én legyek a következő, aki szétveri a Baráti Kört, hát nyilvánosan bocsánatot kérek minden iszonyatosan elfoglalt szegedi drukkerünktől!!!! Mea Maxima Culpa!!! :-(((
...És még valami BéKa! lehet, hogy némiképp méltatlan dolog épp belém belémkötnöd, mert szerintem az egyéb kötelességeimhez képest, elég sok helyre elmegyek... de Te tudod... mindenestre elgondolkodtató volt a hozzámszólásod, lehet, hogy ÁDI és Némo útjára kell lépjek.... :-(((((
Üdv:
Karesz
"Egyébként pedig az a véleményem, hogy bicskeinek mennie kell!!!!"
Úristen!
Kikapott a Vasas a Hódmezővásárhelytől?
Ez nem lehet igaz. Biztos az edző nem vette komolyan a meccset. Így lesz ez meglátjátok a Pécs Vác találkozón is. Hallottam, hogy ott sem gondolják, hogy ki is kaphatnak.
Szia Luca! Örülök, hogy látlek:)
Szia Karesz! Neked is:)
Miért, Te mennyire laksz Pesttől? És mégse nagyon tudtál ott lenni az UTE ellen... Én meg hétfőn nem tudtam kimenni egy késő délutáni vízilabda csemegére. Akkor ők hétköznap miért ne lehetnének elfoglaltak?
Jó lenne, ha nem ítélkeznél más VASAS drukkerekről, anélkül, hogy pontosan ismernéd a hátteret (sőt esetleg még úgy sem).
Újvárosban találkozunk?
A csapat rengeteg hibával játszott végig. Rossz passzok és indítások, kapufák, 3 hetes kihagyása. A félidő végén még bizakodni lehetett. De a második félidő 20. percében az ellenfél 10!!! góllal ment. Még szerencse, hogy a gólgyártásuk alábbhagyott és így "csak" 5 góllal nyertek.
Az én meglátásom szerint , a vereség ellenére, símán verhető a Hódmezővásárhely. A lány pedig, nincs elkeseredve, mert szerintem ő is az előző mondatomban hisz.
Bocsánat, hogy belepofáddzok, de mit vitatkoztok a POLONKAI királyságán?! Egyértelműen a csapt legeszesebb labdarúgója. Hamarosan Szili Atti a tarcsiból szemlélheti, hogy irányítja POLÓ a csapatot!;) A VASAST!!!!
Sziasztok!
Nem kellene eladni még ezt a Vass gyereket, akármennyire is akarja őt a Schalke... Főleg ne adjuk el a Vácnak, hogy aztán ők adják tovább, mint ahogy a Fradi csinálta Szollárral és Hajnallal... Okosan... :))))
VASASvegyes-Metallurg Donyeck(ukrán 1.o.4.hely!)1-0(0-0)gól:Komódi 1.f.:Kövesfalvi-Mónos,Herczeg,Vass Zs.,Aranyos-Komódi,Szili,Zováth,Polonkai-Maróti,Tiber- 2.f.:Nagy Gy.-Helgert,Zováth,Vass Zs.,Aranyos-Simek,Zabos,Komódi,Polonkai-Szili,Maróti- Az első félidő egész élvezetes volt,végig érzékelhető volt a csapat motiváltsága.A második félidőben Szilinek helyzet-elpuskázásban sikerült Maróti előző félidei alakításait is felülmúlnia.Simek és Zabos érthetően elég fáradtan mozgott.Kiemelhető Tiber agilitása-rendkívül sokat volt játékban,végig megjátszható volt.Nagy Gy. nagyon magabiztosan védett. S a slusszpoén:a Schalkéhoz próbajátékra hívott 18.éves Vass tökéletesen pótolta Jucit .Egyébként Simekék már tegnap is a vasárnapra voltak hangolva.ELKAPJUK A KOHÁSZOKAT!!!