Keresés

Részletes keresés

dr.agon Creative Commons License 2001.01.10 0 0 4237
Csak Tornyit ne!
A sporthirek.hu és az nb1.hu szerint neki van a legtöbb esélye.
Akkor már inkább Nyilasi. Vagy Várhidi, Toth B., Bozsik - bármelyik inkább, mint Tornyi.

Hajrá VASAS!

ADAM17 Creative Commons License 2001.01.10 0 0 4236
VASAS OLLE!!!

Nem is tudom, hol kezdjem, igy bocs valoszinuleg kicsit szetszort leszek.

Szoval en alapvetoen szerettem volna, ha mindenki vegigcsinalja a szezont (ahogy GYALOG is mondta), es amugy boven odaerhetunk meg barhova. Nem orulok, hogy nem talaltak meg a kozos hangot a klubtagok- edzo,jatekos,menedzser,elnok. Dehat megtortent.

A valassal kapcsolatban asszem most mar eleg egyertelmuen leszogeztek tobb helyutt, hogy elsosorban a Meszaros es Mezey ur kozotti nezetelteresek okoztak, kozelebbrol vhogy ugy, hogy:
Mas elkepzeleseik voltak a futballal kapcsolatban, ill. maskepp iteltek meg egymas szerepkoret.
Szoval bar Meszaros ur nem nyilatkozta elmondasa szerint azt( spec. igy en se olvastam sehol), amit Mezey mondott, vagyis hogy nem dolgozik vele egyutt, de mivel nem tudtak rendezni a nezetelterest, vegulis egyikuknek tenyleg mennie kellett, mert a hangulat igy nem lett volna idealis, mint ahogy a kozelmultban sem lehetett az.
Bar miutan Meszaros lemondasat nem fogadtak el, o minden bizonnyal tovabbra is egyutt dolgozott volna Mezeyvel, hisz hetfon Gyalog meg marasztalni akarta Mezeyt.
Nekem ebben amugy nehez itelkeznem, nem tudom, hol a hatar, mert ugye marasztaltam volna mindenkit, ahogy elvileg Gyalog akarta, de az elobb mar azt is mondtam, hogy egy ponton tul nem lehet eroltetni, tehat az elnoknek se kellett volna maradasra birni.(?) Szoval nem tudom, hol ez a pont, amugy is amator vagyok talan ilyen kerdesekben, es a pontos helyzetet se ismer(t)em.
S kerdes, mi lett volna, ha Mezey nem mond le?
Marad vagy elkuldik?

S itt kiternek az egeszen konkret utkozesi pontra is, miszerint Mezey szerint erositesre szorul a garda a kituzott cel erdekeben, mig Meszaros szerint nem, s o azert akart valszeg lemondani, mert az o iranyvonala mogott nem erezte a tamogatast a tobbi vezeto reszerol.
Ez most szakmai kerdes is, de pl. lehet penzkerdes is.

Na szoval csak megprobaltam osszefoglalni.

Nem tudom, szakmailag, ez kinek a hataskore alt. es konkret esetben, mert ugye ebben tobbnyire egyeztetni szokott edzo es vezeto, beleszolasa nyilvan mindkettojuknek van. Persze az teny, hogy szakmai szempontbol Mezey regebbi motoros, komlyabb mutlja es jelene van, tehat nyilvan elvarja, hogy rabizzak a keret erossegenek megiteleset. Az is igaz, hogy erkezesekor Mezey erosnek tartotta a keretet, es megfelelonek az igazolasokat. Erre most azt mondta, hogy 3-4 jatekos nem ugy teljesitett, ahogy elvarta, ilyen mindenhol elofordulhat, es ilyenkor igazolni szoktak.
Hozzateszem, ebben a konkret kerdesben spec. Meszarossal ertek egyet, eleg erosnek tartom a csapatot(GALA feketepontot ad) - a 3 juniorral megerositve foleg, es vegulis szezon elejen Mezey is igy volt vele, mas kerdes, hogy en bo 1 eve is igy voltam vele, s akkor nem orultem Meszaros keretforgatasanak(tartom akkorra visszavetitve - GALA pirospont?).
A pedagogiarol pl. meg nem esett szo, dehat nem tudom, jo pedagogus-e Mezey, s lehet, hogy ha nem, akkor a szakmai tudasa se ervenyesul annyira.

Az egyik elnoksegi tag, Meszoly nem ertett egyet a dontessel, o ugy veli, Mezey szakmai tudasa ellenere tavozott, mig Meszaros maradt, akinek nincs olyan nagy szakmai tudasa. Most csak kb. ideztem, ugyhogy bocs, azert nagyjabol pontos( csak egy villanasnyi bejatszas volt, kb. 1 mondat)
Ebbol pl. az derul ki, hogy Meszoly (akarcsak en) nagyra becsuli Mezey szakmai tudasat.

Nem orulok a tortenteknek, de nem latok sehol tragediat, es szeretnek (muszaj) elore nezni, mert az uj edzovel szerintem igenis jo lehet, meg jobb lehet a csapat (elhiheti mindenki, meg GALA is : )!

HAJRA MESZAROS!!!
HAJRA UJ EDZO!!!
HAJRA JATEKOSOK!!!

MINDENKI VAAAAAAAAAASAS!!!

karesz4 Creative Commons License 2001.01.10 0 0 4235
Drága BéKa!

Végre egy alelnökhöz méltó hozzászólás... :-)))))))
Zeget sajna ki kell hagyjam, mert vasárnap híradózok... :-((((((( De szerintem nélkülem is biztosan jutnak tovább a fiúk a Ti hathatós támogatásotok mellett!!!!! Ugye?!
A sörözésnek meg lennie kell! és jöjjön el MINDENKI!!!!

Üdv:

Karesz

BéKa_d Creative Commons License 2001.01.10 0 0 4234
Karesz4!

De hát hétvégén Z'egen van sörözés? Neeemm...? Csak ezért nem reagáltam felvetésed ezen részére.
A szurkolással kapcsolatosan is maximálisan egyet értek veled, de azzal, hogy MGY keresztbe tenne nekünk nem. Szerintem nem aljas, és úgy tűnik, hogy tényleg békében vált el a VASAS-tól; tehát nem igazán hiszem, hogy tüske lenne benne.

Egyébként természetesen én benne vagyok mondjuk egy 20-i hétvégi sörözésben - akár összekötve a teremfoci nézésével a Santa Fe-ben? De ezt úgyis hétvégén fogjuk lebeszélni.
Mindenesetre aki nem jön Z'egre, az éppenséggel lejöhetne a Santa Fe-be - sőt, akár érdekes lehetne MZ és az új edző meghívása is...

HAJRÁ VASAS!

supadupafly Creative Commons License 2001.01.10 0 0 4233
Hajrá vasas!

megfogadtam, hogy míg dr az edzőnk nem megyek meccsre és nem írok ebbe a fórumba
mire megnyugodtam bejelentik hogy vargazoli is lehetséges
hát ha az a sértődős paraszt idejön akkor kimegyek egy meccsre és hangosan sírom ki a bánatom
legyen rudibácsi az edző akkor bérletet veszek
a Bálint gazda micsinált nálunk régen?

karesz4 Creative Commons License 2001.01.10 0 0 4232
Drága Béka!

Múbalhézik a keresztanyád... :-)) Egyébként is, mernék én egy alelnökkel múbalhézni? Pláne balhézni??? :-)))))))))))
Némi kis támogatást vártam tőled a szurkolással kapcsolatos felvetéseimre... Meg a közös sörözésre... De ha nem, nem. Tudomásul veszem én azt is.. :-((

Üdv:

Karesz

BéKa_d Creative Commons License 2001.01.10 0 0 4231
Karesz4!

Most műbalhézol, vagy mi van? :-) Szóljon hozzád a Torgyán Józsi, vagy a GALA...:-)

Egyébként Bozsikkal én is egyet tudnék érteni, főleg, ha Simon Anti is itt maradna mellette (emlékeztek, amikor talán Schultznak a nyitómeccsén oda-vissza bőrözte a középpályán vagy 3x az ifjú tehetséget?:-))))))).

Mindenesetre eddig amit BP nyilatkozott és ahogy eddig tette a dolgát, abba' hiba nincs.

GALA!

Nincs igazad.

HAJRÁ VASAS!

ADAM17 Creative Commons License 2001.01.10 0 0 4230
HAJRA VASAS!!!

BOZSIK PETI!!!!!!!!!!!!!!!!
Ot kell eloleptetni!

Amugy mar azt se tudom, hova kapkodjam a fejem.
Sok erdekes gondolat mellett nem keves ( engem nagyon)megrazo velemeny.

Nem a kapusoknak kell pszichologus, hanem lassan nekem : )

VASAS!!!

GALA Creative Commons License 2001.01.10 0 0 4229
Ja és ezek a profik 2 hét után már rohantak volna vissza az anyuci szoknyája mellé ujpestre.. és ne kelljen hánynom ?
Előzmény: GALA (4227)
karesz4 Creative Commons License 2001.01.10 0 0 4228
Ó, Alelnök Úr!

Köszönöm építő jellegű hozzászólásaidat a fölvetéseimre... :-(((

Karesz

GALA Creative Commons License 2001.01.10 0 0 4227
Azért az nekem gáz, hogy idejönnek PROFIK , és rinyálnak, hogy nem szeretik őket. Mint az ovodások.
Itt is kellemesen lehet/ett szidni itt " született " játékosokat de nem emlékszem , hogy ők sírtak volna. Lehet nem voltak profik, el is küldük őket.
Már kezdem érteni.

Bocs , nem veled akartam ironizálni , hanem helyzettel !

Előzmény: karesz4 (4225)
BéKa_d Creative Commons License 2001.01.10 0 0 4226
Karesz4!

A Fáy utcában néhány éve zengett a Nyilasi Tibi...:-) Én is kiabáltam, valamelyik Fradi zacskó kapcsán került sor rá; talán Varga Zoli edzősége idején.

BéeM!

Én Mezeyt ma is jó edzőnek tartom, de pedagógiai képességeiben csalódtam. És nekem úgy tűnt, hogy a játékosoknak sem az edzések színvonalával volt bajuk, sőt MZ is maximálisan elégedett volt Gyuri bá' tevékenységének ezen részével. A személyes kapcsolatok kialakítása és a CSAPAT kialakításával kapcsolatos tevékenysége bizonyult elégtelennek, nem az edzői munkája (már amennyire ez nem edzői munka...). Sz'al elméletileg és úgymond szakmailag én továbbra is jó edzőnek tartom, "csak" nem "CSAPATVEZETŐ"nek.

Gandhi(115)!

Te legfeljebb nálam éred el az ingerküszöböt, ha még sokat variálsz... :-)

karesz4 Creative Commons License 2001.01.10 0 0 4225
Üdv Mindenkinek!

Rég jártam itt, úgyhogy csak most kívánok Boldog, boldogabb új évet Mindőtöknek! A kellemes Húsvéttal még várok...
1. Én bíztam Mezeyben, sajnálom, hogy elment, de attól tartok, ennek így kellett lennie... :-(( Ennek ellenére, vagy talán pont ezért, köszönjük meg tisztességgel az eddigi munkáját (azt Zoli is elismerte, hogy alapozásban például világszinvonalút alkotott) és még véletlenül se mocskolódva, haraggal váljunk el Tőle... Már csak a saját jól felfogott érdekünkben sem, hiszen nem kis ember az MLSZ-ben, s ha akarna, igencsak tudna ártani nekünk... Szóval már csak ezért se bántsuk, meg egyébként se... Rendben?
Más: ha lehet, most kezdjük tiszta lappal, akárki érkezik a Csapathoz, álljunk sdzívvel-lélekkel mögötte és a fiúk mögött! Nekünk ne tehessen még egyszer senki (ráadásul jogos) szemrehányást, hogy nem érzi a támogatást a szurkolók részéről.. Se szakvezető, se játékos ne mondhassa ezt többet! Rajtunk tényleg ne múljék az a .... hely!!!! Remélem, nem utópisztikuis, amit mondok! Ha a szakvezetőtöl, a játékosoktól profi hozzáállást s 100 százalékos erőbedobást várunk el, akkor magunk elé sem tűzhetünk ki kevesebbet! Lehet furcsán hangzik, de legyünk profi szurkolók! Nézzük elsősorban a pozitivumokat, azt, hogy hol tudunk segíteni, és ne a negatívumokat, ne a felesleges múltbéli sérelmeket... Ha lehet, egyszer és mindenkorra zárjuk le a múltat és ne rágodjunk a tavalyi átigazolásokon, elköszönéseken... stb... Változtatni úgysem tudunk rajta, veszekedni meg minek... Beszéljünk meg jövő hétre valami közös nagy sörözést, amolyan békepipa jelleggel! Nos??????

Más: én személy szerint legjobban Bozsik Petinek örülnék, mint szakvezető! Úgy láttam, hogy Őt a fiúk is elfogadják... Az mégiscsak furcsa lenne, ha a Fáy utcai szentély zengene, hogy Nyilasi Tibi, Nyilasi Tibi... Bár, ha arany lenne a vége, a fene se bánná...

Most ennyi, várom a felvetéseimre a meglátásaitokat!

Üdv Mindenkinek!

Karesz

GALA Creative Commons License 2001.01.10 0 0 4224
beee
Előzmény: ádi (4222)
BéKa_d Creative Commons License 2001.01.10 0 0 4223
MCsaba!

A kapusok mellé egy pszichológus kapusedző is kell, ez tuti. De nyáron Hajdút (tudtommal szinte) könnyebb volt mexerezni, mint bármely fiatal tehetséget. Mondjuk az is igaz, hogy Safi óta, tehát lassan 6-8 éve nem volt igazán újonc kapusunk - hmmm, amikor Gróf védett az MTK ellen és a köv. bajnokin Végh Zoli kiállítása miatt...:-) (az a kiállítás is micsoda szemétség volt).

Mondjuk én sem valószínű, hogy ideigazoltam volna Kavics mellé Hajdút, de aztán, ha Kavicsnál bejött volna egy sérülés, akkor mi van? Szeritnem egy kis pszichológiával meg lehetett volna csinálni, amikor Bíró Szabi itt volt Safi mögött; esetleg beígérni, hogy segítünk külföldre szerződni, meg ilyesmi (amíg tényleg le tudunk igazolni vagy ki tudunk nevelni egy jó(!) utánpótláskorú kapust).
De azért még 1x el kell mondjam, szerintem felelőtlenség lett volna csak Kaviccsal nekivágni az évnek, bár tudom, hogy Te sem így gondoltad.

By the way adószám?

ádi Creative Commons License 2001.01.10 0 0 4222
MCsaba!
Ezzel bizonyára hosszú időre megalapoztad a barátságod Némóval. :)

Gala!
Én sem értem el az ingerküszöböd? Valamit akkor nagyon elrontottam.

Hajrá Vasas!

Előzmény: MCsaba_d (4221)
MCsaba_d Creative Commons License 2001.01.10 0 0 4221
Némo!

Láttam a napokban egy Zámbó Jimmy képet hátranyálazott hajjal. Hasonlított Rád!
Ennek ellenére szeretlek.

GALA Creative Commons License 2001.01.10 0 0 4220
Egészen elérzékenyültem.

((( az nagy baj lenne , ha mindenki egyetértene velem , mert akkor kénytelen lennék már magammal vitába szállni :-) )))

Szal tényleg szeretek vitázni, és nem bánt ha nem értenek velem egyet. Conti még nem érte el az érzékenységi küszöbömet. Bedurrant az agya van ilyen , ismerem magamról :-))

Genzweint akarom !!!!:-)))
Esetleg szívatásból hozzuk ide a Bicskeit :-)

Előzmény: nemo_d (4219)
nemo_d Creative Commons License 2001.01.10 0 0 4219
Piros - Kék Jó Napot!

BéeM!

Ha figyelmesen vissza olvasol akkor láthatod, hogy én nem örűltem a Mezey kinevezésének! Sőt!!! De az tény, meg adtam a kehetőséget, de mint látjuk nem tudott bizonyítani!

Bálna!

Én nem azt mondtam, hogy egyetértek Galával mindenben de azért vannak igazságai. Én eléggé sokat veszekedtem itt vele. Biztos fogok is még:-))) De isten lássa lelkem nekem Conti írása egy kicsit erős és dehonesztálónak tünt. Úgy mondom ezt, hogy a Contival együtt járunk meccsre és a bartátomnak tekintem.

BéKa!

A vitát én is szeretem! De azt nem szeretem ha azok akik egy oldalon állnak egymásnak esnek:-)))

Némó

HAJRÁ VASAS!!! HAJRÁ ANGYALFÖLD!!!

GALA Creative Commons License 2001.01.10 0 0 4218
igen
Előzmény: MCsaba_d (4217)
MCsaba_d Creative Commons License 2001.01.10 0 0 4217
Ádi!

Mezeyt kicsit meg kell védenem (hogy a fal nem dől rám!). Ő azért bírálta Tóthékat, mert őket azért vette a Vasas, és azért kaptak honi szinten komoly pénzt, hohy vigyék a csapatot.
Pető ezt végül is hozta, az ősz legjobbja volt, de Tóth csak egyszer-kétszer játszott úgy, ahogy képességei és jövedelme alapján játszani kellett volna.
Erre mondtam, hogy attól, aki csak átszállónak tekint a klubját, nem szabad csodát várni, nem szabad rá építeni a csapatot.
Pető, aki tényleg húzóember volt, nyár óta arról beszélt, hogy év végén (2000!) el akar menni.
Hogy lehet így csapatot építeni?
Ennyit Mezey védelmére (hova süllyedtem?).

A kulcsjátékosokat hosszútávra kell lekötni, mi pedig tele vagyunk júniusig szerződöttekkel, illetve olyanokkal, akik tovább írtak alá, de menni akarnak az aláírás percétől kezdve.
Szerintem Zoli emiatt hibáztatható.

BéKa!

Valóban szükség van két jó kapusra (sérülés, stb. miatt), de nem két olyanra, akiknek már kevés van hátra a pályafutásból, és ezért nem szívesen ül a padon. Köves a kezdeti hibák után nagyon jó volt végig tavasszal, mellé egy fiatalabb tehetséget kellett volna hozni (Takács, Erdélyi), akire lehet számítani, de még van türelme kivárni az idejét, és utána hosszútávon megodja a kapuskérdést.
Ezzel szemben jött az a Hajdu, aki nem védett 2 évig (az edző Schumacher kicsit ért a kapusokhoz), és szinte azonnal kezdő lett. Bizonytalan volt az első meccstől kezdve, nem jogosan kapta meg a lehetőséget, valahol ezt ő is érezte legbelül. Aztán jött megint Köves, de nála a korábbi magabiztosság átfordult egy görcsös bizonyítási kényszerbe, és ő se volt jó.
Most van két egymás ellen készülő elégedetlen kapusunk, ami nem segít a kilábalásban.
Szóval nagyon sokmindent nézni kell, amikor játékost vásárol az arra illetékes.

GALA Creative Commons License 2001.01.10 0 0 4216
Felejthető + kölyke igazak !( pont az mtk ellen volt már a régi )
De ilyen műtét után ,aki elengedi a kezét arról megvan a véleményem ( , meg aki az életét a vasasban töltőt is szélnek ereszt ).
Ahogy mondtam ezek MIND SZIMBOLIKUSAK, ENNYIT ÉRTEK NEKÜNK. ÉS JÓ LESZ , HA MINDENKI ,AKI IDE IGAZOL FIGYEL...
Ezek után ne csodálkozzunk, ha Pető - aki jó -
2 hét után el akar menni , bulgária apámm bele a balkánvécébe :-) , mindegy csak el innen, igaz ?
Előzmény: ádi (4214)
GALA Creative Commons License 2001.01.10 0 0 4215
1 MCsabával szó szerint egyetértek.

2 ,Ennek az őszi csapatnak nem tudtam szurkolni de az összes hazai meccsen kint voltam. Kíváncsi voltam van-e élet a halál után :-)
Hááááááát....

A ventspils elleni utolsó 30-40 perc emlékezetes volt de semmi több.( talán az AEK elleni jutolsó 2)

Én a kupadöntőn is azt mondtam , aki a Gt kihagyja nem tud nyerni. Lehet nem értek hozzá de nem nyertünk. És azóta sem nyertünk semmi fontosat . Megvertük a tök gyenge pécset,kanizsát meg a lokit.anno is mondtam az mtk-val akkor voltunk pariban ,amikor őket nem érdekelte ( alapszakasz nálunk x , aztán mikor már tuti elsők voltak kikaptak tőlünk , nem oszt nem szoroz alapon csak meg ne húzódjunk...)
A 7. hely attól rémes , hogy senkit sem vertünk meg még ebből a mezőnyből a lokin(és azon az egy mtk ellenin) kívül... elgondolkodtató.

A vidi elleni zakó állatorvosi ló a csapathiányról és a kapushelyzetről.

Az MTK ellen egy már jól játszó csapat volt ( bár anno a Fisher féle is kikapott de a hálóig nyomta az akkor sztárabb mtkt egy ugye sokkal rosszabb nevekből álló csapattal)anno azon a meccsen sokan voltunk , most 500an...INGYEN !
Az árnyékot minimum nem léptük át.

Előzmény: BéKa_d (4202)
ádi Creative Commons License 2001.01.10 0 0 4214
Szervező márpedig kell, igaz.
Láttad mostanában Pálzolikát játszani? Felejthető.
Elfogadom, a mi kutyánk kölyke, nagyobb türelem kell, érzelmileg is közel áll hozzánk(m), de ez mégiscsak egy focicsapat...
Előzmény: GALA (4212)
ádi Creative Commons License 2001.01.10 0 0 4213
BéeM!
Köszi a figyelmeztetést, szerintem éppen ezt mondtam, hogy sajnálom, hogy egy ilyen jó szakember nem tudott közösséget teremteni, vagyis pedagógiailag megbukott. A másik gond az az, hogy nem volt képest ezt belátni, és bűnbakokat nevezett ki, éppen a legjobban húzók közül.
Csabi persze joggal válaszolhatná, hogy ezt előre lehetett tudni, de hát az ember mindig bízik, hogy most majd más lesz...
Én is bírlak, Poszeidon(112!)!

Hajrá Vasas!

Előzmény: BéeM_d (4211)
GALA Creative Commons License 2001.01.10 0 0 4212
Na kialudtam magam és mivel Némo is fellépett nem pörgök be :-)

Olaszországban 1x voltam anno Verona , amikor bajnok volt , Angliában sokat -szerintem az a szurkolás alapesete.
Arról nem tehetek,hogy Capello fogadtatásáról nem tudsz .

Az idei ősz volt az első, hogy csak 1x voltam vidéken, többokból is . Ergo távlatosan semmit nem vethetsz a szememre. Én akkor is voltam már ,amikor az a sokmeccses vereségszériánk volt és nem csesztettem őket csak magamban akadtam ki pl az utolsóperces kapott gólokon.

Az hogy ez a játékosállomány mit ér ( bár szerintem már eldőlt ) de most jön a végső próba. Ha uj edzővel is csak a nyavalygás jön , akkor nem lesz mire fogni.Akkor eldől, hogy gyökértelen játékosokkal csak Inter-szerű negatív csodát lehet csinálni.( csak megpendítem , hogy a MU sem a TóthNorbikkal , hanem a saját Beckham,Butt, Scoles,Nevillekből-meg olyan matuzsálemekkel mint Irwine- álló gerinccel nyert meg mindent, ehhez lehetett igazolni. Nálunk meg a Juci az egyszemélyes gerinc... mivel már Pálzolitól is meg akarunk szabadulni. Na ez nem visz sehova )

Azt meg meg sem említem , hogy szervező márpedig kell.Most láthattuk , mi a különbség egy rossz Galaschek és egy rossz Szili között. És , hogy Szili csak addig volt jó, amig Gala itt volt-akár a pályán volt ,akár nem-. Ezt ugattam a nyáron.

Előzmény: conti (4196)
BéeM_d Creative Commons License 2001.01.10 0 0 4211
Sziasztok!

Az utóbbi néhány levélben foglalkoztok MZ igazolásaival, köztük Pető Tomi és Tóth Norbi esetével. Valaki leírta, hogy mindketten felvetik azt a külső körülményt, hogy nálunk nincs igazán szurkolás, és sok pocskondiázás megy a játékosok felé. Sajnos ez valós probléma, hogy nagyon sokan bántják a fiúkat még olyankor is, mikor nem szolgálnak rá. De! Kérdem én mindkét játékosunkat: mielőtt eldöntötték, hogy Angyalföldre igazolnak, egyszer sem játszottak a Vasas ellen a Fáy utcában, vagy hazai pályájukon? Nem voltak ott civilben a lelátón egyetlen harmadik csapat elleni mérkőzésén a Vasasnak? Akkor ezeknek a sztárolt, profi játékosoknak ismerniük kellett volna az ide igazolásuk előtt ezeket a körülményeket.
Én nem bántani akarom e két játékosunkat, mert úgy vélem, hogy Kabát Peti után éppen ők következnek a mutatott teljesítmények rangsorában. Ne feledjük el, hogy Pető Tomi több alkalommal (Újpest 2x, Ventspils, stb) nyújtott olyan játékot, amellyel a hátán vitte kissé tompán játszó csapatunkat. A szezon utolsó harmadában pedig (Nagykanizsa, Debrecen, stb.) Tóth Norbi is felvillantott valamit azon képességeiből amiért jó játékosnak tartják, amiért ide igazolták.

Mezey munkáját nem kívánom értékelni, de szeretnélek többeteket figyelmeztetni (Ádi, Béka, TZS, Némo, stb.) hogy a szerződtetését követően áradoztatok róla, az edzéseiről, szurkolói ankét után, Ventspilsi beszélgetések után is.

Remélem a rendelkezésre álló rövid időben sikerül megtalálni a megfelelő helyettesét. Úgy látom most, Várhidi megoldás lehetne gondjainkra. Fanatikus, jó szakember, és Ő korábban megtalálta a hangot a MGY által bűnbaknak kikiáltott Petővel és Norbival is. Ő már bizonyított az Újpesttel. A VASAS kötődésű szakemberek között nem találok jelenleg szerződés nélküli alkalmas jelöltet.

BéKa_d Creative Commons License 2001.01.10 0 0 4210
Poszi107(?)!

Ádi valóban nagy sirály, de sajnos csak szombat este tudja majd Z'eg előtti szálláshelyünkön elmondani nekem azt, hogy Tóth Norbi valójában milyen jókat is játszott az ősz végén, és hogy mivel szapultam - főleg, hogy tudhatja, hogy én igazán mindig is bíztatni próbáltam (az, hogy néha kispadra tettem volna, szerintem még nem szapulás csak nevelés!!!).

MCsaba!

Tegnapi nap OK, nekem is volt mit tenni, majd legközelebb.
Szerintem Zoli nem csak a nevek bűvöletében él, hiszen Maróti, az ifik felhozása, alsóbb osztályban játszók kipróbálása, bár kétségtelen, hogy a nyári igazolások névnek sem voltak rosszak - de jó játékosok is. Majd meglátjuk, hogy az edzőkérdés hogyan oldódik meg.

Ha valaki jönne Z'egre, akkor még elvileg van egy hely Continál - v.kettő - de majd Conti ezt még (remélem) megerősíti.

És a hétvégén újra zúg a
HAJRÁ VASAS!

ádi Creative Commons License 2001.01.10 0 0 4209
Annyiban vitatkoznom kell veled, hogy ha nem a Pető-Tóth párost jelölte volna meg MGy a bűnbaknak, sokkal hamarabb kibontakozott volna Norbi is. Meglátjátok, nagyon sok örömünk lesz még benne!
Előzmény: MCsaba_d (4205)
ádi Creative Commons License 2001.01.10 0 0 4208
Nagyon igazad van Csaba!
Nemcsak MZ, a magam védelmében is mondom, az ember mindig bízik, hogy a kiváló szakmai eredmények mellett az emberi tényezők is jóra fordulhatnak egy jó közösségben (csapatban). Most már látjuk(tom), fordítva kellett volna lennie, a csapatteremtő egyéniségnek kellett volna összekovácsolni a "sztárokat" közösséggé.
Hajrá Vasas!
Előzmény: MCsaba_d (4205)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!