Ebben az évben még ki se nyitottam wazz!
Majd hétfőn, és készülj mert a héten próba van.
Híjjá fel me' van egy komoly dolog is, amiben dönteni kell! A Te szavad lesz a meghatározó asszem... 3-an (Baloo, Laca, Én) már rágogatjuk a dolgot, de nem tudunk-akarunk dönteni anélkül hogy mindannyiunk álláspontját ismernénk, és az 5. emberrel (torok!)is le kell ülni átbeszélni a dolgot!
Nem! Csak használd ki a multitasking -ot!
A többit majd mélben!
Illetve volna miket eladnom, de rutinos hanxerbótolóként tudom, március-áprilisig szinte nullával egyenlő, hogy pénzmaggal rendelkezzék bárki is! :o(((
Az új évet egy gyönyörű, matt fekete Yamaha RGX420S-sel kezdem, sponsored by my love, aki hetekig azzal etetett, hogy "apró ajándékot kapok, ami a táskájában is elfér"... :-)))))
Gyönyörű darab... Főleg egy énekesnek, hehehe, de végre ezen lehet kényelmesen gitárolni tanulni. Igaz, egyelőre csak PC-s GuitarFX-Box 2.6 rulez, de azon is van pár vállalható hanxín. Kár, hogy nem lehet vele szinkronban valami Cakewalkot vagy más stúdióprogit úgy futtatni, hogy az FXboxos effektezett hangot veszem fel. Na, de mit péniszkedem, van gyönyörű gitárom, gyönyörű lieblingem (aki gyönyörű gitárokat ajándékoz nekem), már csak azt nem szabad összekeverni, melyiket pengetem :-))))
...sikerült elpasszolni végre? esetleg v.mi utód a helyébe lépett?
juteszembe kaptam egy kézikamerás!!! felvételt az ozzy 2002-es japcsi koncertjéről :)) érdekes perspektiva, a tribünről zoom-molgat a kameraman és általában az ozzyt mutatja még a szólók alatt is :)))
z@kk (c)
picit spicces????
:))
Kábé ugy képzelem el ezt a hozzászólást, h egy személyként átkarolsz minket, borgőzösen az arcunkba mormogod, h mennyire szerecc mindnyájunkat, majd menthetetlenül az asztalra hanyatlik a fejed, és K.O.
:)))
Mindegy lényeg h jó a buli (meghogy elérzékenyülünk)
És én is Boldog uj évet kivánok mindenkinek...
GG
nalam megcsak most lesz Ejfel.
Picit spicces is vagyok.
CSak azt akartam mondani, hogy buszke vagyok ratok, hogy eletben tartjatok a gitarzenet magyaorszagon!
Rajtunk mulik az egesz!!!!!