Keresés

Részletes keresés

nicko Creative Commons License 2007.09.15 0 0 98

:))

Előzmény: little girl blue (97)
little girl blue Creative Commons License 2007.09.15 0 0 97
de hát mi is 1rész/héttel néztük:)
csak türelem:)
Előzmény: inwear (96)
inwear Creative Commons License 2007.09.15 0 0 96

aha értem, mondjuk más hetenként egy részt nézni, mint egy nap alatt lezavarni egy évadot:))

de akkor nem adom fel!

Habmalac Creative Commons License 2007.09.15 0 0 95
tudod, most még 2-3 rész olyan, mint amikor a hullámvasúton szépen lassan felhúzzák a kocsit az első hullám legtetejére, kicsit unalmas ... de aztán ... :) csak győzzél kapaszkodni!
Előzmény: inwear (92)
nicko Creative Commons License 2007.09.15 0 0 94
nekem nem mert végig néztem és ez ritka mert ismerem a történetét..
Előzmény: Bateman (91)
little girl blue Creative Commons License 2007.09.15 0 0 93
észre se veszed, és beindul :))))

Bateman: én nem láttam szinkronosan, csak a promót, de az én érzésem az volt, hogy haás vander nagyon beleélős szinkronosnak, teli érzelmekkel... még azt is, hogy "nincs vér" úgy mondta, hogy érződött a meglepődöttség a hangján, ellenben dexterünk ugye, empty inside:) no, mindegyegy, csak megjegyzés volt. ezért érdekelt a véleményetek, összességében.
Előzmény: inwear (92)
inwear Creative Commons License 2007.09.15 0 0 92
az első rész kircsi volt, kicst a niptuckra emlékeztetett a humorával, de ez a rész pldl unalmas volt egyszerűen
Bateman Creative Commons License 2007.09.14 0 0 91
csak a hangulatát elcseszi...
Előzmény: nicko (90)
nicko Creative Commons License 2007.09.14 0 0 90

3. rész most kezdett.

amúgy a szinkron tényleg nem rossz..ritka, h az eredeti verziót megnézve ne találjak benne hibát :)

macislum Creative Commons License 2007.09.09 0 0 89
Mivel nem voltam eléggé előrelátó, ezért a második rész végéről lemaradtam. Addig láttam csak, hogy rákot esznek a hugival. Utána volt még valami érdekes?
klogg Creative Commons License 2007.09.05 0 0 88
Haás Vander Péter. És nem is olyan rossz.
Előzmény: Törölt nick (87)
Törölt nick Creative Commons License 2007.09.05 0 0 87

Aki látta...

Ki szinkronizálja Dextert a viasaton?

little girl blue Creative Commons License 2007.09.05 0 0 86

kis múltidézés:)

az egyik legnagyobb jelenet!!!

http://www.youtube.com/watch?v=ZKoKwWVyPFg

little girl blue Creative Commons License 2007.09.05 0 0 85
2x02

áh, én írom a forgatókönyvet...
are you an addict?
yes, i have an addiction.
Előzmény: little girl blue (84)
little girl blue Creative Commons License 2007.09.05 0 0 84
tegnap megvolt a 2x01, de rá kellett egyet aludni:)
SPOILER lehetséges, de csak finoman, szóval le nem lövök semmit.

a FŐCÍM továbbra is isten.

a szinkronosra tett utalás miatt: a kubánóknak így mutatkozott be: mi ámó ánhel. szóval az ánhel jó:)

függő a szentem, méghozzá elvonási tünetekkel... hello, a nevem dexter. hello, dexter. sorozatgyilkos vagyok.
egy hajszál választja el ettől. és erre még a pszichológusnál tett coming out sem volt elég megoldás, akármekkora megkönnyebbülés volt. és aki nem koncentrál, az bezony hibázik.

búvárok: dex, baszki, mibe keveredtél?:))))

little chino: two shots:))))

gyerekek, dex-ből EMBER lesz. méghozzá olyan, ami még kaffkát is megihletné, és újraértékelné az átváltozást.
rita gyanakvását úgy látszik elültette a lelkiismerete, tényleg jó ember lehet, az első széria végén, én teljesen azt hittem, hogy leesett neki, de hát miért is, dexter annyira jó hozzá, türelmes, megértő etc. etc.

it's amazing:))) imádom, a hidegrázás is megvan, klassz lesz ez!
légyszi, tegye be valaki a heartbeats screen-t! rajtam kifogott vmiért, ki se tudom vágni a képet a filmből...
Előzmény: little girl blue (83)
little girl blue Creative Commons License 2007.09.03 0 0 83
na, 30 napon belül vagyunk, holnap lesz a napja, hogy megnézem a kér preair rlszt:)
majd jövök, és költök:)
Hogan Creative Commons License 2007.09.01 0 0 82
De csak a spanyolajkúak. :) A japó csávó Éndzsölt mondott.
Előzmény: Orso-borso (81)
Orso-borso Creative Commons License 2007.09.01 0 0 81
Teljesen rendben volt a szinkron. Kár, hogy Angel-t Ánhel-nek mondták, de amúgy OK.
Előzmény: little girl blue (80)
little girl blue Creative Commons License 2007.08.31 0 0 80
szia habmi!:)

szuper a kép (akárhonnan is lopva)!
majd meséljetek a szinkronosról, oké? sajna (vagy nem) nekem csak a 3 földi adóm van... asse nézem:) meg most indul a péntek este is...
Előzmény: Habmalac (79)
Habmalac Creative Commons License 2007.08.31 0 0 79

no akkor nézzük ma estétől szinkronnal, viasat3 23.05

(a kép sorozatjunkie-tól lopva)

*funnycat* Creative Commons License 2007.07.24 0 0 78
ja és még elfelejtettem valamit... "Snake úr" :D tényleg jól fogalmaz, és itt-ott nagyon szellemes, de azért így lehúzni a sorozatot :D és még a kedvenc dokimat is fikázta... neki van olyan sorozat ami tetszik...? :)
Előzmény: *funnycat* (77)
*funnycat* Creative Commons License 2007.07.23 0 0 77
hát sziasztok... rég jártam az indexen, de most volt egy nagyon jó okom, hogy ide jöjjek! régen még a 24 topicot látogattam mint őrült addict, bár ez még az rtlklub.hu-n volt inkább... na mindegy a lényeg, hogy itt vagyok :) szóval hétvégén sikerült megnéznem ezt a csodát :D mármint csak az első 3 részét, de már kész vagyok tőle! :DD

a téma szerintem nagyon szokatlan...végtére is ki hallott már sorozatgyilkosokat ölő sorozatgyilkosról, aki nem mellesleg a rendőrségnél van, és betegesen vonzódik a vérhez... :D szóval ez nagyon rendben van!

a szereplők közül eddig nem tudnék olyan kiemelkedőt mondani.... kivéve főszereplőnket, Dextert! mert ő nagyon nagy! már alapból a karaktere...annyira beteg :D azok a fejek amiket vágni tud, mikor nem ért valamit... vagyis érti ő, csak furcsállja. nem igazán érti az emberek viselkedését, érzéseit...mert elmondása szerint neki nincs olyan... nagyon tetszik az egész, ahogy az áldozatait mindig ugyanúgy rituálisan öli meg... és nekem sokakkal ellentétben tetszik a belső monológ dolog... végtére is, ha nem lenne ilyen, főleg nála, egy ilyen zavarodott, furcsa embernél, szóval, ha nem lenne, nem tudnánk, hogy vajon most mire gondol a beteg elméjével?! :DDD szóval nekem bejön... a színész, Michael C. Hall, amúgy is tetszett már az egyik kedvenc sorozatomban, a Sírhant művekben :)

szóval nagyon várom a folytatást... :)

amúgy ez a Showtime nagyon fasza kis adó... olyan sorozataik vannak amit máshol nem vállaltak volna be... szinte az összes sorozatuk ilyen :D ( L, Weeds, Queer As Folk, Dexter.... és még van egy pár amit még nem láttam)ISTEN
Cooper ügynök Creative Commons License 2007.07.22 0 0 76
Halihó. Megnéztem az új részeket. Itt a beszámolóm:

Dexter, S2E1-E2

Aki az első évadot látta, az olvassa el nyugodtan, a második évadot illetően nincsenek benne nagy spoilerek, ez a két rész ugyanis kerek egészt alkot (szerintem épp ezért direkt szivárogtatta ki a csatorna), az igazi móka csak ezután jön majd.
Bateman Creative Commons License 2007.07.20 0 0 75

s02 állitólag nem a könyvet veszi alapul, attól eltér. csak a karakterekre vonatkozó jogokat vették meg. akik olvasták a második kötetet, nagyon lehúzták. alapvetően az első évad sem követi teljesen a kötet eseményeit és amit a készitők tettek hozzá, az mind emelte a szinvonalat. én nagyon elégedett leszek, ha az első évad szinvonalát hozza.

a második kötet emigyen szól, SPOILER:

Doakes egyik régi katonai társa, akinek az volt a mániája, hogy csonkolta az embereket, elszabadul miamiban és tulajdonképpen Dexter őt próbálja becserkészni. A pali tök beteg, megcsokonolja az áldozatokat, de nem öli meg. Doaks is áldozatul esik..

Az évadnyitó részekben Dexter hullái előkerülnek a viznől és ez ad egyfajta mellékszálat a történetnek.

little girl blue Creative Commons License 2007.07.18 0 0 74

na, én akartam:)

pár nap múlva biztos meglesz az angol.

azt tegyük azért hozzá a dologhoz, hogy ezt az adagot be kell osztani őszig:)

Előzmény: oAk2 (73)
oAk2 Creative Commons License 2007.07.18 0 0 73
Emberek! Itt az S2, már tölthető. Esetleg feliratot tud vki hozzá?
Habmalac Creative Commons License 2007.01.09 0 0 72
én jól szórakoztam rajta, ahogy az egyik kommentelő írta Snake is egy SOROZATgyilkos :)
Előzmény: Bateman (71)
Bateman Creative Commons License 2007.01.08 0 0 71
snake cikke a kuka aljára való, mivel csak a hergelést szolgálja...
Előzmény: Habmalac (67)
Ramos_ Creative Commons License 2007.01.08 0 0 70

"Ahogyan magában elmélkedik a történésekről, az mindent visz. "

nem mindenkinek jön be:)

birom ezt a gyereket aki ezeket írja, lehet hogy rá is egy véres kontínerben találtak

http://www.sorozatjunkie.hu/category/snake-olt/

Előzmény: No.9 (64)
Orso-borso Creative Commons License 2007.01.08 0 0 69
Snake csak fikázni tud. Élvezetes stílusban ír, csak rá kell készülni. Különben nagyon fel tud dühíteni. ;)
Előzmény: Habmalac (67)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!