Ha valakit esetleg a kotta is érdekel: megjelent a piacvezető FINALE kottagrafikai progi gitárosokra kihegyezett változata Finale Guitar néven. Amerikában Steve Vai népszerűsíti, idehaza Szekeres Tamás pártfogolja.
Bővebben a www.finale.hu oldalon olvashattok róla.
...hagyd az E6-ot D-n és próbálgasd a No More Tears riffjét, disznómód röfög majd meglátod :)
tegnap cseréltem a krameren a húrokat én is, feltettem egy 10-es készlet GHS-t :)))
z@kk (c)
He-he, miket él át az emeber egy húrcserénél! Sikerült olcsón boltolnom egy készlet Blue Steelt (Pyra figyelsz?!!). Már fen volt mind, de az E6 nem volt a helyére húzva, hanem D-ként zizegett. Gondoltam meghallgatom a kis H&K-mel. Hmm, alig győztem csodálkozni: jó, új húr + kis lehangolás-> olyan "metal sound" jött ki a kis kombómból, hogy csak na!
A Gitárpárbaj szerintem sem jobb, sem roszabb, mint a rajta hallható zenészek általában.
Kaptam karácsonyra egy Gitárpárbaj című CD-t, ami a hasonló címet viselő 2002. április koncert (egy részét) tartalmazza.
Maximálisan elismerem a szereplők tudását, eddigi zenei tevékenységét, de nekem mégis csalódást jelentett. :-( Nem mondanám rossznak az albumot, csak többet vártam. Az ízlésemmel van a baj? Hallottátok már a lemezt? Mi a véleményetek róla?
Figyelem lányok! Ha úgy érzitek az életetek a ZENE, csatlakozzatok egy most alakuló rock/metal zenekarhoz! Keresünk két szoló gitárost, és egy dobost! A feltétel mindössze a hangszerek megléte, és 17-25 év körüli életkor, nameg hogy lány legyen az illető! (A szépség és a tudás meghallgatáskor előnyt jelent!) A stílus amit képviselnénk, hasonló az alább zenekarokhoz: KoRn, Deftones, System of a Down, Limp Bizkit, SoulFly, P.O.D! A hosszas utazgatás elkerülése érdekében Komárom-Esztergom megye, illetve Budapestről származó lányokat várunk! Ha érdekelt vagy az ügyben, vagy ismersz olyan személyt akit érintene, kérlek hívd a 06 (70) 318- 2346 telefonszámot, vagy írj egy e-mail a gardonyi.gabor@kenchiart.hu címre.
Tisztelettel:
Gárdonyi Gábor
Producer, basszus gitáros
az speciel nem az enyém, hanem fecsi barátomé
azt mondta beszámít dolgokat szívesen, szóval ha akarod vedd fel vele a kapcsolatot, mailben adok telszámot, ha.
Keressük a megfelelő embert a s.y.b.e.r.i.a. zenekar basszer posztjára! Ami adott egy már majdnem kész album (a kiadó már könyörög az anaygért;), az Echoes of Pink Floyd zenekar magja, az ex-Kert énekes Dömötör Balázs, és az ex-Mahavishnu Orchestrás Steve Kindler hegedűs (játszott még Jeff Backkel, Kitaroval, Jan Hammerrel), aki az album producere is lesz.
Az anyag szerintünk elég egyedi, de hatások a következőek: Spock's Beard, Porcupine Tree, Dream Theater, Fates Warning, Mahavishnu, Flower Kings, Pink Floyd, Deep Purple, szal ilyesmi ;)
Stúdiósession március elején kezdődik, vélhetően a HSB stúdióban. Nem az a lényeg, hogy agyonképzett legyél, bár bizonyos hangszerbiztonság nem árt;), inkább, hogy be tudjál illeszkedni egy új zenébe, és hát mint az ábra mutatja: gyorsan.
Ha valakit érdekel Gypsy Jazz CD-k(Pl:Django Reinhardt,Bireli Lagren,The Rosenberg Trio usw.)
nagyon komoly gitározásokkal,esetleg ha valaki még játszana is ilyet velem(bass,guitar,accordeon,violin) akkor pláne.
Egy kedves ismerősöm hirdeti nem gyenge cuccosát eladásra, mert Ő most másmilyet akar, ettől meg megválna.
- 1 db Rivera Knucklehead 55 fej, asszem 96-os kiadás, fullcsöves, 2 csatornás, 4 hangzásos, lábkapcsolós, állat: 330e Ft
- 1 db Digitech GNX-2 processzor, natytudású (www.digitech.com), vadiúj, 180e Ft
- 1db Fender Standard Stratocaster, Made in Mexico, 1 éves, még nejlonos: 110e Ft.
Érdeklődni: Zolusnál a 0630/3484377-es számon.
vagy ha ideírsz a fórumba, továbbítom Neki.