Az általad használt olajról ... meg a hitről -prokee-írt már, nem ismételném. Minőségét nem sorolom sem negatív, sem pozitív irányaba, mert nem ismerem.
... csak erre reagáltam: " ... de Mercedes jóváhagyással rendelkező motorolajuk nincs ... "
A többi lényegtelen, mert a "nincs"-hez elég ez az egy certificat is ... és Te is tudod, nem az Eurol/Ukrajna összefonódásra utaltam. Mint látod, nem ukrajnai a címzett.
Én meg nem kerülöm, mert mercim nincs, nem is lesz, Audiaim vannak. Tökéletes olaj a számukra, szívesen átadom neked bármelyiket egy motorállapot felmérésre. Én elismerem a többi olajat is, de nekem ez jött be.
" ... a XADO-t én semmiképpen nem cserélném le. Engem a minősége érdekel, az ára másodlagos. ... "
Engem is a minőség érdekel, épp azért kerülném a Xado-t: nem tudom hogy más gyártók jóváhagyásaival hogy állnak de Mercedes jóváhagyással rendelkező motorolajuk nincs.
A 3 Meguin 5w-40-es olaj között van lényeges különbség? Melyik a jobb választás, 11 éves 1.8-as benyás motorba, normál használat, 8-10 ezres olajcsere mellett?