Keresés

Részletes keresés

JanoMano Creative Commons License 2000.10.14 0 0 2722
Én is csak gratulálni tudok a fiúknak,és ahhoz is, hogy nem sérültek meg az MTK tisztátalan játéka következtében!

Csak így tovább!

Hajrá Vasas!!!

biancoblu Creative Commons License 2000.10.14 0 0 2721
Gratula a győzelmetekhez! A hangulat borzasztó volt, nálatok 7 fő alkotta a tábort, nálunk meg síri csönd.

HAJRÁ MTK!!!

rage Creative Commons License 2000.10.14 0 0 2720
Nahát!!

Ez nagyon kellett, a csapatnak, edzőnek, nézőnek...
Végre ismét egy jó, és jól küzdő Vasast láttunk.
Meglett hát a kellemes hétvégi meglepetés.

Szép volt fiúk, csak így tovább!!

tot tibi_d Creative Commons License 2000.10.14 0 0 2719
Gratulálok a csapatnak! A mai este várakozásomnál messze jobban sikerült.Feltünő volt a mötöká kíméletlen, durva játéka. A franciák ellen a szamosi egy ilyen torkos után nem csak a szégyentől pirosodna be. Az Erős pedig egyenesen bunkó , mert míg a Szilvi pacsizott és gratulált az egykori játszótársaknak, addig ez a szellemi mélytenger csak rugdalódzott.
Szomorú,hogy kezdődhet az idegeskedés, és a gyomorideg a csapatért.Szétszedik vagy nem?
Hajrá VASAS!!!!!!!!!!!!!!!!!!
káemjé Creative Commons License 2000.10.14 0 0 2718
Ja, és - sajnos csak a tévében nézhettem a meccset, de - öröm volt látni a Vasas-szurkológárdát! Végre! (igaz, hogy a szurkolás nem hallatszott be, de azt úgyis érzi az ember....)
káemjé Creative Commons License 2000.10.14 0 0 2717
A magam részéről gratulálok a Kabát 100. meccséhez, no meg ahhoz, hogy ő az egyetlen, aki nyilatkozni képes.... még a Mezey sem...
Sajnálom, hogy nem lett mesterhármas, de azért nagyon örülök.
StephanG Creative Commons License 2000.10.14 0 0 2716
Gratulálok a fiúknak! A nmai estén a csapat valóban CSAPAT volt. HA továbbra is ilyen formát
tudnának produkálni, akkor azt hiszem előbbre tudnánk lépni. Minden esetre az eredmény önmagá-ért beszél.

HAJRÁ VASAS !!!!!!!!!!!!!

BéKa_d Creative Commons License 2000.10.14 0 0 2715
:-)))))

Tökéletesen hozták a góltotóba a tippemet!!!

Várom a beszámolókat.

HAJRÁ VASAS!

BéKa_d Creative Commons License 2000.10.14 0 0 2714
Óóóó bakter. Szépitett az MTK 71. perc (TódiPress tekintettel volt az idegrendszeremre és nem tájékoztatott - viszont az nb1.hu hozta), vajon még mennyi lehet hátra...?

HAJRÁ VASAS!

BéKa_d Creative Commons License 2000.10.14 0 0 2713
2-0!!!

Kabát Peti 11-esből a 2.félidő elején! És én ilyenkor nem vagyok otthon, hogy megjátszak egy ilyen meccset...

BéKa_d Creative Commons License 2000.10.14 0 0 2712
VEZETÜNK!!!

TódiPress:
Szépen kijátszott akció után Kabát Peti talált be a hálóba. Ennek örömére felbontottam egy Lövenbraut.
A hivás alapján (a háttérzajból itélve) fantasztikus hangulat van.

HAJRÁ VASAS!

conti Creative Commons License 2000.10.14 0 0 2711
Májkell!

Megint elküldtem. Erre a címre, ami a neved mellett van. Sajnos a telefonszámotokat nem találom. Remélem megkapod!

majkell Creative Commons License 2000.10.14 0 0 2710
Így van, az AEF csak poén volt, ahogy azt már írtam Karesznek, emlékezve a jó öreg Zelére.

Conti !, ( ha olvasod )

Nem kaptam meg a mélt.Milyen címre küldted ?

Akkor találkozunk valahol ?

Májkell ( a legendás asszony férje )

Előzmény: BéKa_d (2709)
BéKa_d Creative Commons License 2000.10.14 0 0 2709
HAJRÁ VASAS! HAJRÁ VASAS!

Tegnap kellemesen besöröztem rákészülvén a mai meccsre - most még bemegyek Münchenbe, aztán jövök vissza a monitor elé, hogy végigszurkoljam a meccset.

Karesz!

Nem biztos, hogy érthetetlenül fogalmaztál, szerintem legalább annyi igazság van abban, hogy mi szurkolók már annyira alkalmazkodtunk a csapathoz, hogy átvesszük MGy reagálásait...:-)
Szerintem amint leigazolnánk E-t, egyből megelőlegeznénk neki a bizalmat, viszont amig nem a mi játékosunk, addig ebből nem sokat fog látni.
MGy-vel kicsit szerintem más a helyzet. Sokan úgy vártuk, mint a Messiást, mint a Megváltó érkezését, a magyarfoci utolsó eredményeinek produkálóját, aki győzelemre és diadalra vezeti fiainkat.
És kaptunk helyette kellemetlen vereségeket és döntetleneket, bizonytalanságot és belső feszültséget, mendemondákat és sértődéseket. De ezzel együtt nem hiszem, hogy amikor ma útjára indul a labda ne szoritanánk Mezey sikeréért is és ne ünnepelnénk egy mai győzelem után.

Az Anti Frontok mint tudod Zele maradványok, és mint ilyen szerintem csak Zele hiányát jelzik.

Jó szurkolást mindenkinek!
Val'szeg be leszek kapcsolva, úgyhogy szivesen felrakom az elküldött SMS-eket.
Hát ennyi.

Előzmény: karesz4 (2708)
karesz4 Creative Commons License 2000.10.14 0 0 2708
Üdv Mindenkinek!

Talán nem voltam teljesen egyértelmú: Bocs Mindenkitől, akit az engem jócskán elragadó hév miatt akaratlanul megbántottam!

Huszabi!
Bocs, visszanézve tényleg pontatlanul idéztelek, de a mondanivalód lényegén és stílusán nem változtattam. Annak meg kifejezetten örülök, hogy így figyelemmel kíséred munkásságomat itt a topicok sűrűjében! :-) Azt is tudod akkor, hogy az általad idézett mondat, egy mindent és mindenkit szó szerint leanyázó, trágár írásokat alkotó egyénnek íródtak... Rámolvasni ezeket a sorokat jelen helyzetben lehet, de nem hiszem, hogy helyénvaló... Ugyanis én sem nem anyáztam, sem nem trágárkodtam... Egyébként meg mégegyszer bocs, ha úgy érezted, hogy bántottak soraim! A többit majd személyesen, a győzemünk előtt, alatt, után...

Béka!
Drága Béka! Remélem jól érzed Magad őseim földjén! Elolvasván írásodat ötlött föl bennem, hogy nagyon nagyon érthetelenül fogalmaztam. Mert soha egy szóval sem mondtam, hogy a lapban ne bíráljunk senkit, se játékost, se vezetőt, még kevésbé itt a topicban. De azt én nem tartom kulturált bírálatnak, hogy AEF, mikor még labdába sem rúgott nálunk. Én a mondanivalómmal arra utaltam, hogy a játékos és a vezetők és így a saját helyzetünket is megnehezítjük, ha eleve így állunk egy játkoshoz... Tudod a bizalom furcsa dolog. Meg kell adni mindenkinek, s ha nem él vele, vagy egyenesen visszaél vele, akkor nyugodtan a fejére kell olvasni. De meg kell neki előlegezni! Mintahogy megelőlegeztük Thomasnak is a tavalyi elég sok gyengusz szereplése után is, és Petinek is akkor, amikor nem ment a játék.... Nézd például Ferenczit... Bejárta ungot-berket, sehol nem ment neki igazán, azután most meg párosával rugdossa a gólokat. (ma persze esélye sem lesz erre!) Szóval, ha mégis idehoznák Egressyt, ne nehezítsük meg mindenki helyzetét azzal, hogy így fogadjuk, így állunk hozzá!
Üdv:

Karesz

BéKa_d Creative Commons License 2000.10.14 0 0 2707
Lassan elkezdelek rendesen irigyelni Titeket. Személyesen megbeszlhettek nézeteltéréseket, ha úgy adódik zászlókkal, vagy nélkül, de mehettek az MTK meccsre, utána örömtől és diadaltól ittasan, vagy egy újabb jók voltunk, de valami hiányzott érzéssel mehettek sörözni, én meg...

Karesz!
Szerintem sokan elfogadjuk, hogy igazad van, "csak" a stilus... Ez egy szurkolói lap lesz és én legalábbi innen a távolból azt szeretném, hogy ha előbb utóbb akár a játékosokkal szembeni kritikánkat is vállalnánk benne, mert szerintem ez jelenté azt, hogy tényleg egyenlő kapcsolat van a játékos és szurkoló (na jó, egy szurkolói csoport) között, ahol a szurkolók bátran a szemébe mondhatják a játékosnak, hogy ma nem tetszett a játékod és a játékos tudni fogja, hogy ettől még a múlt héten tetszhetett, de az BIZTOS, hogy a jövő héten is úgy fogok kimenni, hogy ő az ISTEN és bármit is tesz a CSAPAT érdekében én annak tapsoli fogok sőt, ha nyer a capatom szineiben, akkor ünnepelni fogom. És mivel tudja, hogy nem ellene vagyok, hanem a CSAPAT-ért, ezért elfogadja, hogy adott esetben a kritikám a szurkoló kritikája és látni fogom a pozitiv jeleket is.
Mint szurkolók, nem anyagiasan látjuk a CSAPAT érdekeit, de ettől még első helyre tesszük az imádott klub képvisleőit és életünket (már amikor tudjuk...) ennek megfelelően alakitjuk. Viszont ezért hadd legyen legalább annyi jogunk, hogy véleményünk lehessen egyes játékosokról, az edzőről, a VASAS-on belüli folyamatokról és mindenről, ami tul.képp befolyásolja életünket. Fogadd el, hogy nem tudjuk anyagias szemmel néznünk a csapatunkat.

Holnap nagyon szurkoljatok CSAPATUNKNAK!!!

Leirhatatlanul örülök neki, hogy lesz második száma is a lapunknak! Beszéljetek HA-sal a tov. finanszirozásról (már ha értitek mire gondolok...).

(Egyébként Egressynek én sem örülnék.)

ÁdámX, geyza!
"DE AZÉRT VIGYÁZZ NAGYON VASAS, MÉRCÉNK NAGYON MAGAS!!!"
HAJRÁ VASASUNK MOST NE HAGYD MAGAD! - én legalábbis igy énekelném, jóllehet a "HAJRÁ, GYERÜNK VASAS..." is szimpatikus variáció, de végülis a lényeg az, hogy

Azért is...!

majkell Creative Commons License 2000.10.13 0 0 2706
Conti !

Nem jött meg.

májkell

Előzmény: conti (2705)
conti Creative Commons License 2000.10.13 0 0 2705
Májkell!

Mél ment!

Nem hiszem, hogy holnap mellőzni fogjuk a zászlós felvonulást!

Conti

huszabi Creative Commons License 2000.10.13 0 0 2704
Karesz!
Ha már voltál oly kedves,hogy megemlítettél,csak egy idézet Neked:
"Nem hiszem, hogy a kulturált és tárgyilagos hozzászólás mikéntjéről Te bárkit is kioktathatnál! Amit és ahogy egy másik topicban leírtál, az sem színvonalasabb, mint azoké, akiket itt most kioktatni próbálsz!"

Tudod:Klasszikusokat csak szó szerint!!

Na de sebaj,ettől még azt hiszem mindketten szerethetjük kedvenc csapatunkat!!

Na üdv és

HAJRÁ VASAS!!

majkell Creative Commons License 2000.10.13 0 0 2703
Karesz !

Megírtam erre a választ, aztán véletlenül eltüntettem. Aztán úgy gondoltam, hogy nem ér annyit az egész, hogy újra begépeljem. Holnap talán majd szóban megbeszéljük.

Mindenki !

Holnap hol találkozunk ?

májkell

Előzmény: karesz4 (2696)
huszabi Creative Commons License 2000.10.13 0 0 2702
Conti!
Én küldtem egy mélt,nem kaptad meg?
biancoblu Creative Commons License 2000.10.13 0 0 2701
Sziasztok!

Nagyon remélem, hogy holnap végre egy nagyon jó meccset láthatunk, jó hangulattal. Ha megoldható, akkor mellőzzétek a zászlós bevonulásotokat, mert minden táborban vannak idegbeteg őrültek (sajna nálunk is), akik nem nézik, hogy kit ütnek, csak az a céljuk, hogy keménykedjenek. Mi, a józanabb MTK szurkolók igyekszünk majd kordában tartani az indulatokat, de elég nehéz elmagyarázni adott helyzetben, hogy az a zászlós csoport az nem olyan. Remélem sportszerűen lezajlik a fölényes MTK győzelemmel záruló meccs, amely után mindenki békésen hazamegy, aki ezt akarja.

HAJRÁ MTK!!!!

conti Creative Commons License 2000.10.13 0 0 2700
Úgy látom, sikerült lezárni a nézeteltérést. Ha nem, holnap lehet folytatni!

Azt hittem, hazajövök, és elolvasom az egész lapot e-mailjeimben. De egy sem jött.
Holnap viszem az összes anyagot a szkenneléshez.

Ádi!

Még küldöm a javított impresszumot, és egy cikket a kabalaállatról.

Holnap nyerni kéne...

ádi Creative Commons License 2000.10.13 0 0 2699
Karesz!
Persze, hogy ott fogjuk folytatni.
Sajnálom, hogy felmerült benned a gúny lehetősége, igyekeztem nagyon határozottan és egyértelműen fogalmazni. Komolyan így is gondolom, bennem semmi tüske nincs.
Húzzuk továbbra is egy irányba a szekeret!
Hajrá Vasas!
Előzmény: karesz4 (2698)
karesz4 Creative Commons License 2000.10.13 0 0 2698
Kedves Ádi!

Nem tudom, hogy az utolsó mondatodat nem a gúny hatja-e át, úgyhogy javaslom, folytassuk ezt a baráti beszélgetést a kockás abrosz mellett! Rndben, Ádikám?

Üdv:

Karesz

ádi Creative Commons License 2000.10.13 0 0 2697
... illetve leírtam.
Abban nincs igazad, hogy ez tényleg amatőr lap, amatőr szerkeszőkkel, amatőr producerrel (talán lapigazgatónak lehetne nevezni) és amatőr lótifutikkal. Ennek az a következménye, hogy nem hogy nem profitorientált, hanem fizetünk egy kicsit, hogy dolgozhassunk egy általunk nemesnek tartott cél (ingyenesen terjesztett szurkolói lap) érdekében. Mivel amatőrök vagyunk, nincsen rutinunk, nincsen kapcsolatunk, nincsen szakértelmünk (pénzünk sem sok), mindenhez sokkal-sokkal több energiára van szükségünk. És sokkal-sokkal többet hibázunk. Ez van.
Valóban egyszerűbb lenne, ha szeretve imádott csapatunk vezetősége megbízna egy profi kiadót, mondjuk havi egy milláért (nem nagy ár) csinálja meg. Biztos a lap is jobb lenne. Hidd el, nekünk is jobb lenne.
De nem bízza meg!
Maradunk mi, amatőrök...

Az indulatodat nem értem. Komolyan gondolod, hogy a hírdetők az 1000 példányban megjelenő lapban anyagi érdrkből hírdetenek, és ha nem megy el a lap (ingyenesen!) akkor hátatfordítanak? Megsúgom, ezek a hírdetők Vasas drukkerek, személyes ismerősök, akik ilyen formában támogatják a lapot, áttételesen kedvenc csapatukat. (Lehet, hogy megint indiszkrét voltam?)
Az index VDK topicját pedig ne becsüljük túl! Úgy gondolod, hogy a Vasas-Debrecen meccsen lesz olyan szurkoló, aki nem fogadja el az ingyenes, színes, 20 oldalas szurkolói újságot, mert valaki az indexen azt írta, hogy az egyik cikkben megjelenteknél még érdekesebb is elhangzott a beszélgetésben?
Egyébként elfogadom, hogy igazad van, de úgy látom ez Téged messze nem a súlyához mérten akasztott ki.
Én is igazán kedvellek Karesz, és nagyrabecsülöm azt a rengeteg, áldozatos segítséget, amit nyújtasz a lap sikeres létrejöttéhez. Komolyan!

Előzmény: karesz4 (2696)
karesz4 Creative Commons License 2000.10.13 0 0 2696
Üdv Mindenkine!

Májkell!

Szerinted az kulturált hozzászólá, hogy idézem:
"Mezey menjen a francba!" Komolyan úgy gondoljátok, hogy ez egy kulturált megnyilatkozás az egész világ felé a saját imádott csapatunk jelenlegi szakvezetőjéről???? Komolyan? Tényleg úgy gondolod, mert akkor igencsak nem állunk egy erkölcsi és nézetbeli platformon!!! És igen. világgá kürtölni nem szokás, hogy a lémnyeg kimaradt az intejúból, mégha néha így is van! Általában meg nem így van! Ha én úgy vittem volna oda egy cikkemet bármikor is, hogy ez a maradék, de lényeget nem írhatom meg, de ezt tegyétek be, akkor és ezt még ki is kiábálom ország világ előtt, akkor nem csak a cikkem repült volna, hanem én is!!! Az amatőrségnek is megvan a maga bája, de tudomásul kell venni, hogy ebben a lapban hirdetők is vannak, és sokmindenkinek a pénze benne áll, nem csak az amatőröké. Tehát nem arra szolgál, hogy mindenki mindenféle szamárságot beleírjon! Ez a lap reményeim szerint nem arról szól, hogy ki mennyi pénzt rak bele, annyit irkálhat, mindegy hogy mit és mindegy milyen stílusban. Vagy mégis így gondoljátok? Az anti Egressy front, meg mindennféle antifrontról! 1. ez a csapat most már, ha tetszik ha nem, gazdasági vállalkozás! Hallathatjuk a hangunkat, de a vezetőség döntését döntően anyagi érdekek motiválják, nagyon helyesen! Ha tehát híre megy, hgy meg készülnek venni egy játkost, akkor ha az érdekeik úgy kívánják meg is veszik. Nos, ennek a játékosnak onnantól fogva itt kell játszania, de igencsak nehéz úgy, ha eleve úgy fogadják egyesek, ahogy itt nyilatkoznak Egressyről. Nem is értem ezt a hozzáállást. Komolyan mire jó. Valakit lehet szeretni és nem szeretni, erről beszélni is lehet, na de Gábor, ilyen stílusban??? Ezt ugye Te sem gondolod komolyan! És ennek meg végképp nincs köze a demokráciához! Például azért, mert mint már írtam, ez egy gazdasági társaság, amelyben ritkán hoznak demokratikus döntéseket Ahol úgynevezett demokratikus döntéseket hoztak, azt szocialista vállalatnak hívták.
És Nemo_d! Még valami, csak Neked! Közös múltunkra visszatekintve nem gondolom, hogy Te kioktathatnál engem a demokráciáról!!! Én nagyon kedvellek Téged, most sem haragszom Rád, de ezt egyszerre és mindenkorra jól jegyezd meg Magadnak! Bocs, és igyekszem a továbbiakban nem személyeskedni itt a topicban!
Az amatőrséget meg nem a véleménnyilvánításra értettem, hanem arra, amit a Thomas intejúval kapcsolatban leírtatok...

Na a többit majd személyes, holnap!

Üdv:

Karesz

nemo_d Creative Commons License 2000.10.13 0 0 2695
Na fel a holnapi győzelemre! Szerintem ha megvernénk az MTk-t akkor -talán- sokminden oldódna (görcs, balhé, stb) Ugyhogy GYERÜNK GYERÜNK ANGYALFÖLD!!!

Némó

HAJRÁ VASAS!!! HAJRÁ ANGYALFÖLD!!!

ADAM17 Creative Commons License 2000.10.13 0 0 2694
HAJRA VASAS!!!

ádi

Vettem, ott leszek azidotajt elorelathatolag.

Mas.

Ordas kiraly volt, es rengeteg jo dolgot csinalt itt, csak hozza is ugy viszonyultak sokan kb., mint Zombihoz, s ez ot is visszavetette nyilvan olykor.

...Farkashazy jobbrol lo, es oriasi gol a kispesti haloban...(errol a golrol maradtam le eloben a kigyozo sor miatt)

HAJRA VASAS!!!
Es HAJRA PETO TOMI, HAJRA TOTH NORBI es HAJRA MEZEY GYURI!!! Azert is hajra, es ha van is probli, azt oldjatok meg, ha eddig meg nem tettetek volna! ES MARADJATOK (ti IS) !!!

geyza,
most segits leci, mert az elso resz uccso sora az, amit igazan nem tudok, csak sejtek (szerintem rosszul, max. a vege jo)

???"HAJRA, GYERUNK, VASAS, NE HAGYD MAGAD!!!"???

Helyes valtozatokat varok a www.index.hu/sport->Drukkerkocsma->Vasas 8.0 cimre !
Es meg mindig nem tudom biztosan, hogy "..a mi szivunk csak teerted el(vagy esetleg eg?)..".

ADAM17 Creative Commons License 2000.10.13 0 0 2693
Es, ha van igazsag, meg

KOVESFALVI, HERCZEG, TOTH A., LASZLO, HELGERT, ZOVATH, SZILI, KOMODI, TIBER, PAL, MAKSZIMOVSZKI (csak o nem magyar valogatott) es meg sokan masok.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!