Nos... akkor nulladik dörgedelem:
Mindenki ellenőrizze az email címét, ugyanis a nem működő (más néven döglött) címek segítségével ellophatók a nickek, ez esetben a moderatura semmit nem tud tenni az égadta egy világon a tiltáson kívül. És a szoft értesítéséeit se tudod olvasni.
"Sok vihart megélt Angyalföldön dolgozunk.
A Fáy utca már oly sok éve otthonunk.
A százezer barát, a NAGY VASAS CSALÁD mindig összetart,
Hát, énekeld velünk jóban rosszban ezt a dalt:
ZÚGJON A HAJRÁ, HAJRÁ, VASAS! ANGYALFÖLD!"
A Vasas 51 olimpiai bajnokot, 53 világbajnokot és 56 Európa-bajnokot adott különböző sportágakban.
1546 országos, felnőtt, magyar bajnokság
51 olimpiai arany-, 15 ezüst-, 32 bronzérem
56 világbajnoki arany-, 68 ezüst-, 56 bronzérem
63 Európa-bajnoki arany-, 96 ezüst-, 120 bronzérem
7 BEK győzelem
Az elmúlt 100 év alatt 31 szakosztály, illetve sportág működött Klubunkban.
HAJRÁ, VASAS!
A politikai témák megbeszélési helye nem ez a topik, hanem ez: VASAS-PolKlub.
A Nemzeti Sporttudósítóinak tevékenysége pontosság és tárgyilagosság tekintetében meg sem közelíti azt a szintet, mely MINIMÁLISAN elvárható egy sportújságtól. Amennyiben a Vasasról írnak, ez még kiegészül nagyfokú rosszindulattal is.
Sajnos nem emléxem már, melyik mérkőzés tudósítása tette be nálam a kaput, mindenesetre ezt a lapot csak a lehető legritkább esetben veszem meg. Például ma, de csak kifejezetten a Colorado-Vancouver jégkorong-meccs miatt (NHL). GO CANUCKS, GO!!!
Remélem, a mai meccsünkön megszakad a rossz sorozatunk - az UTE elleni 6:2 óta nem nyertünk... :((
"utolsó negyedórába a mieinknél sajnos csak a két megfélemlített bíró nyújtott rosszabb tejesítményt"
Ebben azért benne van, hogy akkor tényleg jobb volt talán a cornexi... meg azt is leírtam, hogy amikor 12 góllal kikaptunk a fraditól, akkor jobbak voltak a zöldek... Bár a tegnapi napban nem vagyok biztos... Kovács Timi kiállításai olyan jogtalanok voltak, hogy jelentősen befolyásolták a meccset... no és persze a hetesek... hihetetlen, hogy első osztályú csapatok mérkőzésein ennyiszer megeszik ezt a bírók... Az viszont tényleg igaz, hogy védelmünk középső része elég gyengus... fizikailag is... Kár, hogy például Őri Cili nem maradt a Vasasban... :-((( Az előttem ülő fehérvári srácok a térdülket csapkodták a röhögéstől, hogy mindig megeszi a bíró a beállós bedőlését...
A NS-ben azért az is benne van, hogy a második félidőben jobbára a VASAS kárára tévedett a bíró... és akkor még visszafogott volt... A NS egyébként sem arról ismert, hogy tárgyilagos lenne a Vasassal... és még így is leírták ezt... Ebből azért sejthető, hogy mi volt a valóságban!!!
A közönségetek egy része pedig tényleg hihetetlenül tapló... Nálunk az ilyenekre azért előbb-utóbb rászólnak, ha akad véletlenül... na itt senki, hiába anyázta a például a saját kapusotokat... Ez hihetetlenül visszataszító. Akár melyik Lányunk hibázik, eszem ágába se lenne hagosan anyázni vele...
Sajnos egyáltalán nem nyugodtam meg, mert a tegnapi nap után az egész Csapat léte került veszélybe! :-((((((((((
Na ezért nem jó kézi meccsre járni (na meg vízilabdára, és ahogy a NS-ben(...) nemrég olvastam mondjuk boxra is), mert az ilyen meccseken nagyon sok múlhat a bírókon, ráadásul túlságosan közel vannak ahhoz, hogy az ember adott esetben fizikai fenyítést nyilvánítson meg feléjük, ezáltal próbálva jobb belátásra bírni őket... (na ez sajnos elég messze került a magyar nyelvtan szabályaitól, de üsse kavics...)
A 6 gól sajnos elég sok, de talán nem ledolgozhatatlan, és végülis 1x kijöhet nekünk is a lépés.
Karesz!
Ha d.u. jönnél Zalába, akkor jelezd!!!
Ez bárkire vonatkozik; mert elmegyünk mi hármasban is Tódival és Lessel, de azért azt mondjuk nem tudom, hogy hogyan találunk oda a V-szektorhoz...
No mind 1, majd megoldjuk.
Sajna kikaptunk 27:21-re pedig vzettünk 16:14-re... onnan lett 20:16.. mégegyszer fölálltunk 20:19-re de az utolsó negyedórába a mieinknél sajnos csak a két megfélemlített bíró nyújtott rosszabb tejesítményt... illetve néhány cornexi ...hát a szurkoló szó nem jó rájuk, inkább az állatot használnám..., ha ez az állatvilág egysejtűnél értelmesebb lényeire nézvést nem lenne nagyon sértő...
Szóval az utolsó negyedóra úgy zajlott, hogy ha véletlenül sikerült helyzetig eljutni, akkor az kimaradt... de általában odáig sem jutottunk el, mert a bírók valami miatt mindig elvették... azután támadott a cornexi... begurult a pályára egy vágósúlyba került beállós... beleült vagy Grezner Móni, vagy Kovács Timi ölébe, azután együtt bedőltek a hatoson belülre... a bírók meg menetrendszerint hetest fújtak... és ez így ment hosszú perceken keresztül... Ráadásul Kovács Timi végre jól játszott, főleg a második félidő elején... erre valamiért kipécézték maguknak őt a bírók háromszor kiállították... egyik sem volt jogos, majd miután megtapsolta két szerencsétlent, piros lappal ki is állították.. Ha minden olyan szabálytaléanságért, amikért Timit kiállították, azokért e cornexiseket is leküldték volna a pályáról, akkor az első félidő után a fél fehérvári csapat a lelátóról nézhette volna a meccset... egyszerűen nem is értem, hogy egy ilyen meccsre hogy küldhetnek két megfélemlíthető suhancot bírónak... az első félidőben még próbáltak pártatlanul fújni, viszonylag sikeresen... azután a szünetben levonuláskor lökdösték, köpködték őket, örjöngve üvöltözött néhány tuskó, hogy itt bizony bíróverés lesz... na a második félidő már ennek a szellemében zajlott...:-(((((
Komolyan mondom, látván az okat az letorzult, sátáni arcokat, arra gondoltam, hogy vízumkényszert kellene bevezetni Budapesten, azután ezeket nem beengedni... Ráadásul némely főtuskó még a saját csapatának tagjait is hangosan szapulta... hihetetlen... ezekhez képest a Vasas focimeccseken sok bekiabálónk űdítő jelenség...:-(((
Sajna ezzel a 27:21 iszonyatosan nehezzé tettük magunknak a továbbjutást...
és ami még nagyobb gond, hogy egy egyszerű vereségnél, vagy Isten ne adj, kiesésénél, sokkal súlyosabb dolgoktól tartok... :-((((((((((((((((
Üdv:
Karesz
Rostas!
Kérlek, ne szólj hozzám! Te olyan nagyon vak és elfogult vagy, hogy nem akarok jelen lelkiállapotomban semmit sem megvitatni Veled!
Előre is köszönöm a megértésedet! Barátsággal: Karesz