De rég írtam má! :)
Gondoltam megosztom veletek az örömhírt,vettem ausztriában 40 ezer forintért egy Ibanez GRX-720-at,7 húros,HH nagyon szép és jó,csak még nem láttam :) 300-ér eladjunk szerintetek egy Marshall DSL100-at 1960B-vel?
GG! A Budokan hangja csak akkor csúszik, ha beletekersz, vagy ha akadozik a film olvasása, netán megállítod majd újraindítod. Ha betöltöd és simán végignézed akkor nem csúszik.
erm. ha jól tudom CD-n megveheted a Violinba (ne vedd meg, mert ott a legdrágább), viszont Shade, daß amikor elhatároztam, h végre megvexem az Ozzmosist, már lecserélték az egész raktárkészletüket, szal mamár nem kapható ozzmosis a violinban (csak live at budokan).
Újra megkérdem nincs e meg valakinek, aki átírná cserére?
És szerinted mihez kezdek egy olyan adással ami:
1. már lement
2. nem igazán dvd minőségű kép
3. a hang nem 5.1 vagy Dolby Surround, hanem ha szerencsém van akkor csak sztereo?
te meg ne egyél többet, mert tegnap volt egy szakácsműsor az ertéelklábon.. :)
Van itt errefele egy eladó Kramer Neptun NJ. Rózsaszín, egy db dupla hangszedő a hídnál, FR trem. Csak azért említem, mert alább úgy lelkesedtetek egy hasonló Kramerért.
A Powertab nem említhető egy lapon egyéb ingyenes progikkal. Igényes, profi - feltétlen nézd meg: http://powertab.guitarnetwork.org
A Finale 2002 - vel egyszer (nagyon rövid ideig!) megpróbáltam ismerkedni, de elsőre piszok macerásnak tűnt a gitár kotta - TAB készítés. Második alkalom meg nem volt...