Összeszedtünk egy pár dolgot a piacon kapható főleg INTEX és Bestway mobil kerti medencék üzemeltetésével kapcsolatban.
Megpróbáltuk tematikusan, hátha segít az új tulajdonosoknak élvezetessé tenni a medencézés(beüzemelés, karbantartás, problémakezelés, jótanácsok, ötletek, javaslatok)
LÁSD: http://e-autos.hu/mobilmedencek/
Sárgahomokkal kell kiszintezni. Aztán a sátorbontás után összelapátolás és eltárolás a következő szezonra. Nálam így néz ki: Beton /4-5 centi lejtés/. Sárgahomok Létrázható fólia Laminált alá való fólia 3mm két rétegben létrázható fólia medi
...észrevettem én is, tegnap kezdett bezöldülni, most kapott klórsokkot :) június közepén lett feltöltve, maxikombi tablettával használom és hétvégente tisztítom (portszívó)...
Hell, hát már a második éve így van, eddig még semmi jele nincs, hogy meg akarna indulni, lehet, hogy nem is simán lejt, hanem középen van egy gödör, mert két oldalán totál ki van púposodva, a két másik oldalon meg szinte függőleges az oldala. Szerintem inkább esztétikailag pocsék.
:-DDD Van néhány elmebeteg ötlet közte, de jók! A legjobb a "wood fired hot tub" volt, az a fém robotkinézetű :-DDDD Főleg, mikor ráteszi a teát forrni :-DDDD
A "betonos" azért nem kis beruházással készült, de ötletnek nem rossz, meg lehet csinálni a "magyar" megfelelőjét :-DDD
Szia.Mindenképp a legelső és legfontosabb lépés az aljának a vízszint kialakítása!Enélkül veszélyes és értelmetlen,hidd el nagyon fontos.Vízszint nélkül egyszercsak könnyen elindul a "lavina".......-gondolom ezt nem szeretnétek.....
Felhívtam a csodazsákot forgalmazó céget, de a postaköltség az egy m2 anyagra 3000ft felett lenne. Nem tudja valaki, hogy lehet -e ilyen anyagot kapni Debrecenben?
Ja, az nem jön ki? Akkor a következő a megoldás, továbbra is az esztergályoshoz el, ő megméri a menetemelkedést, menetmagasságot, élszöget stb., és szépen csinál rá egy menetes baszomot, ami jó lesz mindenféle csatlakozáshoz utólag.
Már egyszer kérdeztem, hátha most meglátjátok: az a helyzet, hogy az egy hely, ahova a medimeg tudom rakni, eléggé lejt. Nem tudom, pontosan mennyit, kb. talán 5-8 cm, de betonos, és a férjem hallani sem akar a betonfeltörésről. Most a felfújós medink teljesen tojás alakú így nyár végére, gondolom eldeformálódott a lejtés miatt. Szerintetek csővázas bírná ezt a dolgot? Nagyon szeretnénk egy csővázast, de ha az is tönkremegy, akkor nem ruházok be rá.
Vizünk amúgy melegedőben van, tegnap már a kicsik is benne voltak egész délután. Annyira azért még nem meleg, hogy én is belemenjek :))) Sajnos a szolártakaró se jó így rá, mert egyik oldalt rövid, másik oldalt hosszú :(