Keresés

Részletes keresés

zoli2k3 Creative Commons License 2005.01.02 0 0 10338

www.peek-cloppenburg.de

Bécsben a Mariahilferen voltam ebben jópárszor. Tiszta vicces hogy úgy veszik a Ralph Lauren és Boss cuccokat mintha ingyen lenne. Pedig átlagosan 90EUR környékén vannak a férfiingek, ami barátok között is ~20ezer forint...

Amúgy jó a hely, jók a cuccok.

Előzmény: ImmortalSin (10337)
ImmortalSin Creative Commons License 2005.01.02 0 0 10337

hat itt csak paypal, es ez eddig az egyetlen, ami nem egyertelmuen hamisitvanyt arul: http://stores.ebay.com/honest-goods

"International bidders are welcome and may use bidpay or paypal only."

amugy ma kaptam infot ilyen designer outletrol mariahilferstrassen: www.peek-cloppenburg.de itt nincs brioni, viszont van armani, ide kiugrok majd.

sajnos szemelyre szabott designer oltonyt nem engedhetek meg magamnak, csoro egyetemista vagyok meg 1 ideig, akit nem tomnek loveval, igy sajat zsebbol kell gazdalkodni.

Előzmény: Bogie (10336)
Bogie Creative Commons License 2005.01.02 0 0 10336
Hitelkártyával mindehol lehet fizetni...
Előzmény: ImmortalSin (10333)
Törölt nick Creative Commons License 2005.01.02 0 0 10335

Csatlakozom Tündihez!

BUÉK!

Tündi2003 Creative Commons License 2005.01.02 0 0 10334

Ahogy mifelénk mondani szokták: irigylem a problémádat... :-))) 1500 dollárocska egy öltönyért? Én meg örülök hogy jan. 7-ig jók a BKV bérletek (bemondta a híradó) mert - mivel megyek több napra vizsgázni - csak félhavit kell vennem utána, és máris spóroltam 2-3 ezer forintot, ami az én szintemen már pénz.

No most kivételesen nem panaszképpen írom ezt. Nagyon szuperül kezdödött az új évem: reggel leestem a lépcsön munkába jövet, rá a rosszabbik térdemre, nem csak a térdem és bokám dagadt be, de még a lábszáramon is nött egy hupli... :-) úgyhogy most nagyon-nagyon pozitiv irányba mozdult el a hangulatom...

Minden bajommal együtt dolgozok, úgy hogy egyelöre idén én vagyok a Munka Höse cím birtokosa :-))))) (no meg az Év Hülyéje címé is... :-))))

B. U. É. K. ! ! !

Előzmény: ImmortalSin (10332)
ImmortalSin Creative Commons License 2005.01.02 0 0 10333

Jah, en is neztem, h paypal nem komalja magyarorszagot, kell keritenem vkit, aki tudta magat reggelni. nemtom mernem jo egyeseknek atutalassal a penz.

oltony ugyben siman megeri kimenni, brioni, armani, gucci, stb. oltonyok siman vannak 800-1500 dollar kozott ha makod van. uj brionik $3-15k kozott mozognak, ezt ahogy olvastam. laptop mar hatareset ahogy neztem, holland ingram micronal mar us kisker arakon lehet szerezni az altaluk forgalmazott stuffokat. igaz, holland imbe nehezebb beregisztralni, mint magyarba.

Előzmény: nyman (10331)
ImmortalSin Creative Commons License 2005.01.02 0 0 10332

koszi az infokat! jo nekem a ram igazitott oltony is, jelenleg kb. 1500 dollarom lenne a projektre, igy pl. brionibol is meg armanibol is outlet jonne ki - ahogy ebayt nezem csak usabol (outlet jo aron + gyenge dollar). Szerintem meg mindig jobb, mint vmi noname 110s gyapjubol keszult ramszabott noname stuff ugyanennyiert.

Előzmény: Bogie (10330)
nyman Creative Commons License 2005.01.02 0 0 10331

Az oltony ugyben nemtok tanacsod adni. Nem ertek hozza, illetve nem is mozgok olyan korben, ahol tudtommal sokat szamitana. Aztan lehet, hogy csak nem vettem eszre :o)

A paypal sajnos nem mukodik Mo-rol. Lasd: Paypal,E-Gold hogy müxik? és http://index.hu/velemeny/olvir/payp0728

Lehet, hogy tenyleg egyszerubb kulfoldre menni. Ha az usaba mesz es hozol egy jobb laptopot, akkor az ut mar kvazi ingyen van. Lehet, hogy oltonyre is igaz.

Előzmény: ImmortalSin (10328)
Bogie Creative Commons License 2005.01.01 0 0 10330
Egyébként azon az áron, amit említesz csak esetleg rád igazított öltönyt kapsz, nem rád szabottat.
Bogie Creative Commons License 2005.01.01 0 0 10329

Ha kirándulni akarsz, akkor inkább Milánót ajánlom. Szembe állsz a Duomoval és balra a háta mögött van egy utca ahol minden divattervező téged vár. Mindenkinek, akit jegyeznek van ott egy butikja. Bár az emberi árak nem jellemzik őket, de garantáltan azt kapod, amit szeretnél.

ImmortalSin Creative Commons License 2005.01.01 0 0 10328

nem egeszen allaskereses, de szignifikansan javitja az ember megiteleset egy jo oltony:

kerdesem az lenne, hogy tudtok-e pesten markas es jo minosegu alapanyagokbol (140s vagy 150s kene, minimum zegna v. cerruti) emberi arakon dolgozo szabot, aki armani black label styleban, illetve brioni-fele oltonyok (monnyuk palatino) stylejaban otthon van?

egyet talaltam igy neten, westendben 1 boltot, de asszem olcsobb lenne kilepni new yorka beszerezni 1 outletbol vmi phasza cuccot.

Nezem ebayen egesz korrekt aron hozza lehet jutni brioni meg armani oltonyokhoz (1100-1400dollarert mar vannak), de mielott vennek, itthon neznek korul, hatha meg lehetne oldani. (telleg, paypalt hogyan intezitek innen magyarorszagrol?)

bandikaa Creative Commons License 2004.12.31 0 0 10327
Langy esőben,tömör ködben,
Hótt részegen,mély gödörben,
Szilveszternek nehéz napján,
Négykézláb az árok partján,
Átölelem a világot,
BOLDOG ÚJÉVET KÍVÁNOK!
nyman Creative Commons License 2004.12.31 0 0 10326

hat nem abba a tipusba tartozok, akinek ket gardrobszekreny is keves az oltonyeinek es a nyakkendoinek.  ;o)

Nincsen semmi bajom, csak kint egy epitkezesen, ahol hegesztenek, flexelnek az ember korul vagy idonkent bokaig ero sar van nem egy praktikus viselet. Termeszetesen vannak alkalmak, mikor az ember nem farmerban bakkancsban es pulloverben van, de ez max havonta 1-2 alkalommal fordul elo, kiveve a decembert, mert akkor gyakrabban fordul elo, mindenfele vacsorameghivas.

Na akkor mindegykinek boldog uj evet es az allaskeresoknek sikereket kivanok a 2005. evre!

Az alabbi kollegakra ezen a telen nem vot nagy szukseg:

Előzmény: Bogie (10325)
Bogie Creative Commons License 2004.12.30 0 0 10325

Csak azért hoztam fel azt a néhány kirívónak tűnő (pedig sajnos mindennapiak) példát, hogy jelezzem, bizony van alapja annak, amit a cikk ír. Persze, mindenki a saját szemszögéből közelíti meg a kérdést. A munkavállalók egy része lehet, hogy kamuzónak veszi, hiszen valamilyen szinten érzékeli a körülötte lévők elhelyezkedési nehézségeit és a tortúrákat, amin sokan átmennek, mire állást találnak. Ugyanakkor rengeteg "eltévedt" pályakezdővel találkozik az ember, ami szintén bosszantó. Mert, ha olyan nagyra tartják magukat, akkor miért nem veszik a fáradtságot, hogy egy picit utána járjanak a dolgoknak és akkor kevésbé lenne frusztráló mindnkét fél számára.

Te olyan kockafejű mérnök vagy?:))) Egyébként is mi bajod van az aranyszínű nyakkendővel?

Egyébként jól mondod, fontos, hogy tudja az ember, hogy milyen környezetben, szerepben érzi a legjobban magát, hiszen ez sikerének kulcsa.

Na, jó pezsgőzést mindenkinek!

B.U.É.K

Előzmény: nyman (10324)
nyman Creative Commons License 2004.12.30 0 0 10324

Hat igen, mindenre lehet ellenpeldat talalni. ;o)

"Vagy minek nevezed azt, amikor valaki nulla nap munkatapasztalattal kiköti, hogy 250 ezer alatt még interjúra se megy el? "

Hat lehet egy kepessegeit nem ismero emberke, vagy akar meg dolgozni nem akaro es prosza-cseresznye alapon gondolkodo. 

Az elmult cirka 1,5 evben nem keresek allast, de azert ha hivogatnak elmegyek interjura. A fizetesi igeny meghatarozasanal soxor elofordul, hogy mondok egy intervallumot, hogy mi az ami a magyar piacon erek es ezzel ugy egyet is szoktak erteni, de utana mondok egy valszeg sokaknak irrealisnak tuno szamot, hogy mennyiert mennek el alkalmazotnak. Ezt viszont mar nem hejeslik es nem is kapom meg az allast. ;o)

"Vagy amikor mondjuk műszaki diplomával, szintén érdemi munkatapasztalat nélkül csak és kizárólag a marketinges állások érdeklik (lehetőleg nem kezdő fizetéssel)?"

Hat ez sem konnyu dio. Anno emlexem palyakezdokent erdeklodtem a markecing es az ertekesites irant. Mikor mar lett is vona ra lehetoseg, addigra viszont rajottem, hogy nem akarok "hazalo ugynok" lenni, se elol-hatul nyakkendos ripacs, aki kiallitasokra jar es nyomja a suket szoveget ;o) (elnezest, nem akarok megserteni senkit, aki ezzel foglalkozik, mert mindegyki mas mas kozegben es feladatokban erzi jol magat) Azota mikor megkeresnek ilyen lehetoseggel, mindig csak aszondom, hogy az ertekesites nem az erossegem.

Előzmény: Bogie (10321)
Bogie Creative Commons License 2004.12.30 0 0 10323
Miről beszélsz Bandikaa?
Előzmény: bandikaa (10322)
bandikaa Creative Commons License 2004.12.30 0 0 10322
Nem az fn.hu-n volt az acikk, amit nekem volt szerencsém elsőként BAROMSÁGnak titulálni? ez az oldal parasztvakítás, semmi más!
Bogie Creative Commons License 2004.12.30 0 0 10321

Sajnos létezik mind a két jelenség, vannak olyan cégek, akik a helyzetüket kihasználva nagyon alacsony bért kínálnak, de vannak olyan pályakezdők (és nem kevés) akik nincsenek tisztában saját értékeikkel és helyzetükkel.

Vagy minek nevezed azt, amikor valaki nulla nap munkatapasztalattal kiköti, hogy 250 ezer alatt még interjúra se megy el?

Vagy amikor mondjuk műszaki diplomával, szintén érdemi munkatapasztalat nélkül csak és kizárólag a marketinges állások érdeklik (lehetőleg nem kezdő fizetéssel)?

Arról nem is beszélve, amikor fél óránál többet nem hajlandó utazni a munkahelyéig...

Hirtelen ezek jutnak az eszembe a legutóbbi "jelenségek" közül.

Ezekkel szemben pedig ott vannak azok a kevésbé szerencsések, akik mindent megtennének, hogy egyáltalán normális munkát kapjanak, hogy legyen végre valami az önéletrajzukon...

Előzmény: nyman (10320)
nyman Creative Commons License 2004.12.30 0 0 10320

Hat igen, ilyen idiota modon is lehet talalni nehany jelenseget. Az mongyuk mar a kutyat nem erdekli, hogyha a fizetesnek a 3/4-e alberletre megy el, emellet meg a csaladot is el kell tartani, akkor nem fog kimozdulni a kedves munkavallalo.

"A szakemberek szerint ugyanis egyáltalán nem lehet azt mondani, hogy a magyar emberek kapkodnak az állások után, és kompromisszumokra is hajlandók, csak hogy végre dolgozhassanak."

Kivancsi lennek ezeknek a hangembereknek a konkret peldaira, amibol ezt az altalanositast kihoztak.

„Az sem igaz, hogy a pályakezdőkre nincs kereslet, csak a vállalatok alacsonyabb kezdőfizetéssel alkalmaznák őket. A pályakezdők pedig gyakran inkább visszautasítják az állásajánlatot, semmint hogy kevesebb pénzért elmenjenek dolgozni"

Jap. Meg a nem palyakezdok is ehbert kapnak egyes teruleteken, akkor mer csodalkoznak, ha ezala kinalnak, nem akar dogozni az illeto.

Előzmény: Hkoala (10319)
Hkoala Creative Commons License 2004.12.30 0 0 10319
Bogie Creative Commons License 2004.12.29 0 0 10318
Milyen pozícióba? Sima ügyfeles végzettségtől és gyakorlattól függően br. havi 150-től felfelé talán akár 250-ig. Eddig még inkább az alsó végéről hallottam, de olyanoktól, akik még nem fejezték be a sulit vagy éppen pályakezdőként kaptak ajánlatot. Ugyan bankonként eltérhet egy picit.
Előzmény: Infomaker (10317)
Infomaker Creative Commons License 2004.12.29 0 0 10317

Sziasztok!

SOS (karrierbevágó :)  kérdés:

Mennyit lehet bruttó kérni egy Banknál tel. ügyfélszolgálatnál? (... bank, hárombetűs, közepe I betű :))))

Strong Bad Creative Commons License 2004.12.29 0 0 10316
Inkabb azt mondom hogy "jo reggelt" :) Korankelo melosok mindig csunyan is neznek emiatt ram :)))
Előzmény: pasa_ (10315)
pasa_ Creative Commons License 2004.12.28 0 0 10315
te meg sose mondtad napkozben hogy "jo napot"? ;-))
Előzmény: Strong Bad (10313)
BZoltan Creative Commons License 2004.12.28 0 0 10314
:) olyan erővel ahogy kétszer már elkezdődhet, akár kezdődhet most is :)
z
Előzmény: Strong Bad (10313)
Strong Bad Creative Commons License 2004.12.27 0 0 10313
és boldog III. évezredet :)

Na most bizonyitsd be hogy az is most kezdodik.... :)

Egyebkent BUEK.
Előzmény: BZoltan (10312)
BZoltan Creative Commons License 2004.12.26 0 0 10312
Bill Gates??? Ne viccelj.. az iskolái nem sok helyet foglalnak el és ha nem tévedek akkor a mai napig is az első munkahelyén dolgozik. Egy A5-ös papírra simán elfér :)

De amúgy szerintem te is tudod, hogy egy szint fölött már nem szokás CV-t írni.

Mindenkinek boldog hanukkát, karácsonyt, télapót és más hasonlót...és boldog III. évezredet :)

z
Előzmény: zsuzsa (10311)
zsuzsa Creative Commons License 2004.12.26 0 0 10311
Lehet, hogy TÉNYLEG annyi minden érdekes történt vele, hogy 9 oldal kell a leirásához. Pl egy Bill Gates-nek vagy Andrew lloyd Webbernek nehezen férne bele 2 oldalba az önéletrajza.
EGYÉBKÉNT MEG BOLDOG KARACSONYT !DUDUS
Előzmény: csudi (10302)
Törölt nick Creative Commons License 2004.12.25 0 0 10310

Te jó ég! Ennyire megvisel a fizikai munka?  :)))

Körülbelül ennyire :( De még mindig jobb mint munkanélkülinek lenni :) Bár csak ne kellett vona megismernem a munkanélküliség mikéntjét. Most én is tömöm magamba a bejglit és kezdem újra élni az életet, nem csak vegetálok. Talán kicsit karácsonyi hangulaban vagyok, talán kicsit el is érzékenyültem és hálát adok a sorsnak, hogy fordítani tudtam az életemen, részben mások segítségével részben önerőböl. Ez ugyanis egyedül nem ment volna. Sokat jelentett nekem az az elbeszélgetés amit Csudival folytattam annó másfél éve, talán az adott lelkierőt ahhoz, hogy túl tudjak lépni a letargikus állapotomból. Köszönet neki érte. Nektek is köszönöm, hogy lelki erőt adtatok és bíztattatok. Részben ez is oka annak, hogy most kicsit elérzékenyedtem, mert jó volt megtapasztalni, hogy vannak még segítőkész emberek, és nem marad teljesen egyedül az ember a bajban.

Nymannak is köszönöm azért mert megbízott bennem, és munkát tudott adni egy kis időre, remélem azóta szépen sikerült berendezni a lakást, és boldog karácsonyt kívánok neked is :)

Előzmény: asx (10308)
balesz025 Creative Commons License 2004.12.25 0 0 10309

Én sem bírtam ki, hogy egy diós és egy mákos beigli között ne ugorjak fel a fórumra és ne olvassalak el titeket :)

Mindenkinek Boldog Karácsonyt!

asx Creative Commons License 2004.12.25 0 0 10308

Te jó ég! Ennyire megvisel a fizikai munka?  :)))

Boldog Karácsonyt mindenkinek!

Előzmény: Törölt nick (10307)
Törölt nick Creative Commons License 2004.12.25 0 0 10307

Kellemes karácsonyi ünnepeket kívánok mindenkinek :)

Tündi2003 Creative Commons License 2004.12.25 0 0 10306

Boldog Karácsonyt mindenkinek, aki erre jár!

Nekem sajnos ma is dolgoznom, kell, sot holnap is, de sebaj. Találtam egy cikket, ami már egy hónapos, úgyhogy lehet hogy már belinkelte valaki -  de ez is sebaj! :-))

Íme:

Vállalati blog

Remélem, mukodik.

Gice Creative Commons License 2004.12.23 0 0 10305
grat!

Boldog Karácsonyt mindenkinek és sikerekben gazdag új évet!

(bár addig még úgyis benézek)
Előzmény: Törölt nick (10288)
Athlay Creative Commons License 2004.12.21 0 0 10304
Köszi, ez a melléklet jó ötlet. Azt hiszem, pontosan ezt fogom tenni.
Előzmény: csudi (10299)
Bogie Creative Commons License 2004.12.21 0 0 10303

Én mindig erőt veszek ezeknél magamon és a végén mindig megállapítom, hogy hülyeség volt, mert aki annyira nem képes, hogy könnyen áttekinthető, megfelelő információt tartalmazó, jól megszerkesztett önéletrajzot küldjön el, az nem valószínű, hogy a munka során megtáltosodna és rendszerezett, letisztult produkcióval állna elő.

Persze, az általad elolvasott önéletrajzok mennyisége nem összehasonlítható azzal az évi párszázzal, amit én olvasok.

Ja, jót mulattam a "vezetői utasításon":)

Előzmény: csudi (10302)
csudi Creative Commons License 2004.12.21 0 0 10302
Tegnap kaptam egy kilenc oldalas CV-t. Bediliztem tole, es nem voltam hajlando elolvasni. Erre en nem erek ra. Na, ezert.
Előzmény: Bogie (10301)
Bogie Creative Commons License 2004.12.21 0 0 10301

Túlzott kigyomlálást én sem javasoltam, csak mivel azt említette, hogy sok projekje van/volt ezért javasoltam, hogy az igazán fontosakat emelje ki, nehogy lányregényt küldjön el önéletrajz címszóval...

Viszont ez a melléklet megoldás a vázlatos verzió mellé, nagyon jó ötletnek tűnik:)

Előzmény: csudi (10299)
csudi Creative Commons License 2004.12.21 0 0 10300

Ezt most kaptam. Mivel ev vege van, es kezd jo hangulat lenni - gondolom a szilveszteri buli belathato kozelsege miatt - ime kozreadom azt, amin percekig rohogtem. (Es mar regen nevettem jot.)

from: Headquarters

> To: All Hungarian Speaking Staff

>

> Subject: Improper Language Usage

>

> It has been brought to our attention by several officials visiting our

> office in Hungary that offensive language is commonly used by our

> Hungarian speaking staff. Such behavior, in addition to violating our

> policy, is highly unprofessional and offensive to both visitors and

> staff. All personnel will immediately adhere to the following rules:

>

> 1. Words like basszameg, a kurva életbe, fasz and other such

> Expressions will not be tolerated or used for emphasis or dramatic

> effect, no matter how heated a discussion may become.

>

> 2. You will not say elbaszta when someone makes a mistake, or

> leszarták if you see someone being reprehended, or szar when a major

> mistake has been made. All forms and derivations of the verb szarni

> and baszni are utterly inappropriate and unacceptable in our environment.

>

> 3. No project manager, section head or administrator under any

> circumstances will be referred to as faszfej, genya, szarházi or geci.

>

> 4. Lack of determination will not be referred to as seggfej nor will

> persons who lack initiative be referred to as beszari.

>

> 5. Unusual or creative ideas offered by management are not to be

> referred to as baromságok.

>

> 6. Do not say baszogassa az anyukáját if somebody is persistent; do

> not add bazzzmeg, if a colleague is going through a difficult

> situation.

>

> Furthermore, you must not say elbasztuk (refer to item 2) nor erre rá

> fogunk baszni when a matter becomes excessively complicated.

>

> 7. When asking someone to leave you alone, you must not say menj a

> picsába nor should you ever substitute "May I help you?" with, mi a

> faszt akarsz?".

>

> 8. Under no circumstances should you ever call your elderly industrial

> partners rohadt beszállítók.

>

> 9. Do not say menjenek a picsába ezzel a szarral when a relevant

> project is presented to you, or should you ever answer lófasz a

> seggedbe when your assistance is required.

>

> 10. You should never call partner representatives as rohadt dög or

> barom állat.

>

> 11. The sexual behavior of our staff is not to be discussed in terms

> such as dögös picsa, köcsög állat or buzi homokos.

>

> 12. Last but not least, after reading this note, please do not say

> kitörlöm a seggem ezzel a szöveggel!

>

> Just keep it clean and dispose of it properly.

>

> Thank you.

>

> U.i:Aztán tessék betartani ,a kurva életbe!

csudi Creative Commons License 2004.12.21 0 0 10299

Mi ez a sok kimoderalas????

Ré,

Nagyon grat! Igazan szep karacsonyi ajandek neked is es a csaladodnak is.

Csak igy tovabb!

Athlay,

Bogie-val ellentetben en nem javaslom a tulzott kigyomlalast. De az biztos, hogy egy jol attekintheto szerkezet kell. A CV max ket oldal legyen, ha nagyon muszaj, harom (az utolso oldalra hagyva a hobbikat meg egyeb nem annyira kulcsfontossagu infokat) de semmi nem akadalyoz meg abban, hogy mellekelj egy reszletesebb, csak a projektek leirasat tartalmazo listat, dokumentaciot. (Kinek, mikor, meddig, mit, milyen tecnologia, milyen tema, milyen PM toolok stb.) Igy, ha valaki gyors attekintest szeretne, akkor megkaphatja, es ha valaki reszletekbe akar menni, akkor azt is megkaphatja. Esetleg ird ra a CV-re magara, hogy "reszletes projektleiras ld. mellekelve". Csak azert, hogy ha a HR vagy az elso kuszob esetleg nem tovabbitana azt, csak a CV-t, akkor a valodi donteshozo lassa, hogy van am reszletes is. Persze a CV-ben is erdemes nemileg hosszabb teret adni a kiiro igenyeihez illeszkedo tapasztalatoknak.

www.cegplaza.hu Creative Commons License 2004.12.21 0 0 10298
Hát tényleg ránk férne a kevesebb adó! Mindenkinek BUÉK!
Előzmény: Törölt nick (10297)
Jack Lucas Creative Commons License 2004.12.21 0 0 10296
Hát bizony a leírtak mindannyiunkra ránk férnének... Boldog ünnepeket!
Előzmény: Törölt nick (10295)
Törölt nick Creative Commons License 2004.12.21 0 0 10295
En is csatlakozom a gratulalokhoz:DDDD Szep volt RE!

Kellemes unnepet kivanok mindekinek, mi mar csak ma dolgozunk este ceges buley aminek tuti csunya vege lesz, holnap pedig elutazunk.

Szal igy elore is KKU es Boldog sikerekben, allasajanlatokban, fizetesemelesben, normalis kollegakban gazdag esztendot kivanok.

Horasz

missparker Creative Commons License 2004.12.21 0 0 10294

Ez nagyszerű! Gratulálok! A kellemes karácsony akkor neked már biztosított!

Bogie Creative Commons License 2004.12.21 0 0 10293

Gratulálok! Ez jó kis karácsonyi ajándék neked:)

Kellemes ünnepeket mindenkinek!

nyman Creative Commons License 2004.12.21 0 0 10292

Gratulalok! Neked es a Tobbieknek is Kellemes Unnepeket!

Bogie, egy kutyagazditkeres tipusu link vot. Gondolom jo sok topikba beletette az illeto. De ilyenkor a ra hivatkozokat is torolni szoktak, mint okafogyottat. Habar lehet, hogy mostanaban nem.

felicitas Creative Commons License 2004.12.21 0 0 10291
Klassz! Tartson, ameddig szeretnéd!:)
kheiron Creative Commons License 2004.12.21 0 0 10290
Gratulálok! :-))))))))))))
pasa_ Creative Commons License 2004.12.20 0 0 10289
gratula :)
Törölt nick Creative Commons License 2004.12.20 0 0 10288

Sziasztok

A mai nap a cégnél volt egy kis évezáró ünnepély, páran kaptak kitüntetést és vázolták a jövő évi "leépítéseket" és "felvételeket".

Mint tudjátok, a próbaidőmet töltöm a cégnél, így eléggé érdekelt a téma, mert még mi sem tudjuk, mire számíthatunk. Mint kiderült, a cég nyereséges lett a tavalyi 800 millás veszteség után, így most a fejlesztés a fő cél és nem a leépítés, de kilátásba helyezték, hogy pár embertől így is meg fognak vállni. Valószínűleg azoktól akik nem teljesítenek az elvártaknak megfelelően.

Az ünnepség után hivatott a főnökség, nem csak engem, hanem a velem egyidőben felvett új kollegákat mind. Egyesével mindenkit behívtak, pár perc után rotálás. Utolsónak hívtak be, és elmondták, hogy még nem járt le a próbaidőm, az majd csak jan 11.-én járna le de már most véglegesítenének ha nekem is megfelel !!!

Megfelelt! :)))

Jelentem, a mai naptól vagy a holnapi naptól (még nem tudom) véglegesítve vagyok határozattlan időre :))) Úgy néz ki, hogy a hosszas évek óta húzódó viszontagságaim végre megszünnek.

Kellemes karácsoni ünnepeket kívánok nektek, és boldog munkával teli új esztendőt :)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!