Szerintetek hangerő-pedál, vagy valami boost az effekten vagy a hangerő poti használata jobb? Ti hogy oldjátok meg koncerten ezt a kérdést? Elég sok gitárost tanulmányoztam most ezen a téren és sokan akiknek van vagy lehetne hangerőkiemelőjük mégis a potit használják. Én a magam részéről még nem döntöttem el. A hangerőpotim(Fender Strat) ha nem maxon van akkor olyan mint ha levenne a hang éléből is nem csak a hangerőből? Ez normális?
Hi! Szekeres kifejezetten rockot tanít. Jártam egy darabig a Postásba is, de az nagyon jazzes, lehet hogy neked pont jó lenne. Én nem tudok eléggé örülni annak a pillanatnak amikor találkozik két szólam miközben az egyik 19/8-adban, a másik 16/7-edben játszik :)))).
Kösz az infót. Személyes tapasztalataid vannak az ottani oktatásról, milyenek ott a tanárok? A Póka-féle iskolát ismered? Nekem valami olyasmi kellene, amit munka mellett lehet végezni, vagyis este volnálak az órák.
De rég írtam má! :)
Gondoltam megosztom veletek az örömhírt,vettem ausztriában 40 ezer forintért egy Ibanez GRX-720-at,7 húros,HH nagyon szép és jó,csak még nem láttam :) 300-ér eladjunk szerintetek egy Marshall DSL100-at 1960B-vel?
GG! A Budokan hangja csak akkor csúszik, ha beletekersz, vagy ha akadozik a film olvasása, netán megállítod majd újraindítod. Ha betöltöd és simán végignézed akkor nem csúszik.