Keresés

Részletes keresés

In Lak'ech Creative Commons License 2024.06.11 0 2 7022

Pontosan. Hiszen az adott pillanatban (a szavazás napján) Szentkirályi már nem focizik. Arról nem is beszélve, hogy a szavazóköri felügyelő a szavazólap kiadása előtt Szentkirályi nevét át is húzta, az egyértelműség jegyében.

Előzmény: Nyúlszájú (7019)
Nyúlszájú Creative Commons License 2024.06.11 0 2 7021

Az a legaggályosabb, amikor több lap van az urnában, mint amennyit kiadtak. "

Ha bélyegzővel ellátott, akkor azt egy másik szavazókörből hozták el.

Ez tulajdonképpen egyféle láncszavazás.

Előzmény: In Lak'ech (7018)
In Lak'ech Creative Commons License 2024.06.11 0 2 7020

Egy újabb lépcsőfok lefelé:

Financial Times: Kizárhatják Magyarországot a NATO keleti tagállamainak megbeszéléseiről

https://telex.hu/kulfold/2024/06/11/bukaresti-kilencek-nato-magyarorszag-veto-kizaras-financial-times

Nyúlszájú Creative Commons License 2024.06.11 0 2 7019

ha valaki behúzta pl. az x-et Szentkirályira is az ilyen helyeken és Vitézyre is, akkor az vitatott, hogy az érvénytelen szavazat-e, vagy sem."

Nem vitatott. Egyértelműen érvénytelen.

Eleve csak egy jelöltre lehetett érvényesen szavazni.

A 2 x már eleve kizárja a beszámolható szavazatok közül.

Előzmény: búvár-halász (7015)
In Lak'ech Creative Commons License 2024.06.11 0 2 7018

Ahogyan az is érvénytelen, ha az x a körön kívül található.

Az is érvénytelen, ha egyáltalán nincs x, azaz üresen dobják. Be. Bár ezt neveztük dzsókernek. Voltak állítólag praktikák, amikkel ezek a dzsóker-lapok egy szempillantás alatt érvényessé válhattak. :-)

Az én szavazókörömben ilyenre nem volt példa. De még üresen bedobottat sem találtunk.

Olyat igen, ahol a kiadott lapok száma nem egyezett a bedobottakéval. Ergo, valaki elvitte emlékbe a lapot. :-)

Az a legaggályosabb, amikor több lap van az urnában, mint amennyit kiadtak. Nálunk ilyen sem volt.

Előzmény: búvár-halász (7017)
búvár-halász Creative Commons License 2024.06.11 0 2 7017

Oké. Én csak visszamondtam, amit hallottam.

Előzmény: In Lak'ech (7016)
In Lak'ech Creative Commons License 2024.06.11 0 2 7016

Az egyértelműen érvénytelen szavazat. Még ha a másik x halványan is van. Sokszor voltam szavazatszámláló.

Előzmény: búvár-halász (7015)
búvár-halász Creative Commons License 2024.06.11 0 2 7015

Valami olyan okfejtés merült fel valamelyik elemző műsorban, hogy voltak olyan kerületek, ahol alig húzták ki halványan Szentkirályit, és ha valaki behúzta pl. az x-et Szentkirályira is az ilyen helyeken és Vitézyre is, akkor az vitatott, hogy az érvénytelen szavazat-e, vagy sem. Voltak más megfontolások is, most ez ugrott be. De majd kiderül, mi lesz belőle, mert az újraszámoltatáshoz konkrét panaszok kellenek, tanúkkal meg mifenékkel, általánosságokra nálunk nem lehet panaszt benyújtani nagyon kis szavazatkülönbség esetén sem. Én megtippelni sem tudom, mi lesz ebből, a Vitézy team már gondolom, dolgozik ezen.

Előzmény: In Lak'ech (7013)
búvár-halász Creative Commons License 2024.06.11 0 2 7014

Utólag újranézve Rónaitól a tegnapi produkció tényleg minősíthetetlen volt. Nekem azért nem esett le reggelig, mert még sosem viselkedett így. Átnyújt egy dossziét, ötször feltett kérdésére Magyarnak, hogy van-e kérdés, azt válaszolja, hogy nincs, illetve ez a kérdés, hogy a kutyakomédiát, amelyet ellenünk folytat, le tudjuk-e zárni- talán így hangzott el. Ilyen értelemben ez egy színtiszta provokáció volt, előre szándékoltan azzal, hogy az lesz a vége, ami lett. Én nagyot csalódtam Rónaiban. de ugye az éremnek két oldala van, Magyar már rögtön a legelején korábban, amikor bement Szőllősihez, teljesen feleslegesen elkezdett propagandistázni, majd másodszor is. Magyar is buborékban él már sajnos. De az adott helyzetben szerintem is csak az otthagyás volt az egyetlen adekvát válasz. Mondjuk utána nem szép, hogy elkezdte kilistázni az ATV-seket vallás szerint. Mindkét oldalon megvoltak itt az unfair elemek. A mai videójában Pottyondy is hasonlóan látja.

In Lak'ech Creative Commons License 2024.06.11 0 2 7013

Gulyás Gergely szerint legalább az érvénytelen szavazatokat újra kellene számlálni. Azt meg már mi a náthás fasznak? Vagy azt gondolja, hogy valami indokkal a hiányzó közel négyszázat valahogy ki lehet hozni érvényes Vitézy melletti voksnak??

Nyúlszájú Creative Commons License 2024.06.11 0 3 7012

Te beszélsz másról.

Nem egy dossziéról kéne szólni ...

Előzmény: MrJones512 (7009)
In Lak'ech Creative Commons License 2024.06.11 0 3 7011

De Dzsonsz, én konkrétan nem is így értettem, hanem úgy, hogy egy parlamenti ülésen megajándékozni Orbit egy Háború és béke kötettel. :-)

Előzmény: MrJones512 (7007)
In Lak'ech Creative Commons License 2024.06.11 0 3 7010

Dézsi újra akarja számoltatni a győri szavazatokat. Mert ugyan szerinte a 400 szavazatkülönbség nem kevés, de a 900 érvénytelen sok.

Nos, a baromja nem fogja fel, hogy azért van 900 érvénytelen (ahogyan Bp-en is gigasok), mert MP a szavazás előtt kinyilvánította, hogy ő érvénytelen szavazatot fog leadni a polgármesterre. És ugye ezt az üzenetet az elvakult MP-hívők meghallották és megértették.

https://www.youtube.com/watch?v=Ka9mfZbTFbk

Ötletet adok a konteók kedvelőinek: Vajon nem azért történt-e MP burkolt felhívása, hogy majd tömegével legyen indok a szavazatok újraszámolására és ezzel az esetleges, utólagos csalásra???

MrJones512 Creative Commons License 2024.06.11 -1 1 7009

Te meg Orbánba. És?

Még egyszer "mondom", ez a baj:

Előzmény: Nyúlszájú (7006)
Nyúlszájú Creative Commons License 2024.06.11 0 2 7008

Oda mernék baszni?

Lófaxt...

Előzmény: In Lak'ech (7005)
MrJones512 Creative Commons License 2024.06.11 0 2 7007

:)

Lenne miből válogatni, az hétszentség!

Előzmény: In Lak'ech (7005)
Nyúlszájú Creative Commons License 2024.06.11 0 2 7006

Lementél Bodónébe!

Előzmény: MrJones512 (7004)
In Lak'ech Creative Commons License 2024.06.11 0 3 7005

" odabasznának elé egy olyan Háború és Béke vastagságút"

Csak, hogy stílszerű legyen. Kurvajó ötlet!!!!!! :-)

Előzmény: MrJones512 (7001)
MrJones512 Creative Commons License 2024.06.11 -1 1 7004

A kérdéseket nem kellene mindjárt átküldenie előzetes jóváhagyásra? T'od... mint Orbánnál.

"MP el sem ment volna, ha időben tudja, hogy packázni akar vele egy csicska."

Mennyire kényelmes már, ha egy politikusbohóc csak oda megy el, ahol egyszerre szopják le és nyalják ki a seggét.

Bazmeg, MZP 100X karakánabb, mint Magyar "neféljetek" Peti.

"Többször is megkérdezte: Van-e hozzá érdemi kérdése?
Nem volt."

Mit szól hozzá?

Előzmény: Nyúlszájú (7002)
In Lak'ech Creative Commons License 2024.06.11 0 2 7003

Igazad van. Erre nem gondoltam, hogy valóban, sms-ek is voltak benne.

Előzmény: MrJones512 (6998)
Nyúlszájú Creative Commons License 2024.06.11 -1 3 7002

Rónainak a meghíváskor kellett volna tájékoztatni MP-t, hogy milyen céllal hívták a stúdióba.

MP el sem ment volna, ha időben tudja, hogy packázni akar vele egy csicska.

Többször is megkérdezte: Van-e hozzá érdemi kérdése?
Nem volt. Ezért állt fel.

Előzmény: MrJones512 (7001)
MrJones512 Creative Commons License 2024.06.11 -1 1 7001

"Én is felálltam volna."

És benne is maradtál volna egy szaftos hazugságban. Ráadásul amit a botrányos körülmények miatt még fel is lehet fújni ellened - ahogyan ez most történik is!

Én például megnéztem volna azt a listát, oszt' sűrű elnézéskérések után később levertem volna a titkáromon - már ha nem is tájékoztatott volna róluk (ha mégis, akkor meg egyszerűen elviszem a balhét, oszt' jónapot).

"ui: Ha Orbán egyszer betévedne a stúdiójába, vajon neki is adott volna egy dossziét?"

Lehet, hogy Rónay pont nem. És?
Remélem, hogy azért akadnának olyanok is, akik odabasznának elé egy olyan Háború és Béke vastagságút.

Előzmény: Nyúlszájú (6999)
Nyúlszájú Creative Commons License 2024.06.11 0 3 7000

Ha én küldök neked egy levelet, még ha bármely bizalmas is, felfedhetem a tartalmát."

Kivéve, ha a címzettre vonatkozó bizalmas, személyes adatok is vannak benne.

Akkor nem hozhatod nyilvánosságra!

Előzmény: In Lak'ech (6995)
Nyúlszájú Creative Commons License 2024.06.11 -1 3 6999

Rónai Egon kissé túllőtt a célon.

A választás másnapján nem kellett volna lemennie kutyába az öncélú bizonygatásaival! Mire számított? Hogy a riport 10 perce alatt MP elkezdi bogarászni a dosszié tartalmát?
Először is gratulálnia kellett volna a Tisza jó szerepléséhez.

Magyar többször is megkérdezte, hogy van-e kérdése hozzá.

Erre tovább is játszani akarta az inkvizítort. Ezt unta meg MP, s ezért állt fel.

Jól tette!
Én is felálltam volna.

ui: Ha Orbán egyszer betévedne a stúdiójába, vajon neki is adott volna egy dossziét?

Lófaszt!

Előzmény: MrJones512 (6994)
MrJones512 Creative Commons License 2024.06.11 0 1 6998

"Már mitől volna levéltitok megsértése?"

Például az SMS-ek tartalma miatt.

Előzmény: In Lak'ech (6995)
Nyaky Z. Creative Commons License 2024.06.11 -2 2 6997

((azóta leadták a listát)) 

Nyaky Z. Creative Commons License 2024.06.11 -2 1 6996

Végigéltem pár bálintházasista beszélgetést, belülről is, nap mint nap járom, tömegközlekedve is a várost, meglehetősen élő, beszélgetós kapcsolatom van  szerintem a teljes társadalom képviselőivel (nem szűk körben, monokultmód élek) az mondatja velem, hogy igen, ez az igény, ez az irány. Ha szerinted ez fradikalizálódás, szíved rajta. 

Előzmény: tadadadaaaam (6993)
In Lak'ech Creative Commons License 2024.06.11 0 2 6995

Már mitől volna levéltitok megsértése? A dosszié "feladója" az ATV, címzettje MP. Ha én küldök neked egy levelet, még ha bármely bizalmas is, felfedhetem a tartalmát. Ha te feded fel, akkor már levéltitok megsértése. Tehát ha MP hozza nyilvánosságra, talán. De valamiért azt érzem, ebben az esetben még akkor sem.

MrJones512 Creative Commons License 2024.06.11 0 1 6994

"Jó lenne látni, mi van a dossziéban, de a konkrét tartalmát az ATV sem hozta nyilvánosságra."

A számokat Egon bemondta. A részletesebb "bizonyítás" a nézők felé viszont nem lenne levéltitok megsértése?

Egyébként az esetről az a véleményem, hogy a következő történt:

MP azt a stratégiát találta ki az ingyen médiaszereplésre, hogy azzal revolverezi a médiát, hogy nem hívják (ami a "közszolgálatiak" esetében igaz is). A hibát ott követte el, hogy általánosított, pedig az ATV ezek szerint hívogatta - csak az nála nem számított, mert a közszolgálatiakra koncentrált: mert hát ő az M1-re akart betörni, nem egy piszlicsáré ATV-be.

Oszt' amikor a Nagy Győzelem után oda is elment volna egy kis farokfényezésre, akkor Rónay kezdte szembesíteni azzal, hogy hát hazudott a kampányában, mert ők igenis hívták és járt is arra nem egyszer.

Na, erre a hideg zuhanyra kellett neki reagálnia.

Mondhatta volna azt is, hogy jogos a felvetés és "visszaszívja" az ATV ilyen irányú kritikáját... de hát már ő is úgy van vele, mint Orbán (akiről tudjuk, hogy "miniszterelnőkként sosem hazudik").

Ez helyett Mr. CleaNEféljetek inkább az asztalra köpött, ráborította Egonra és elpucolt.

Summa summárum: ekkorát változik némely ember, ha hirtelen nyeregben érzi magát.

Előzmény: búvár-halász (6990)
tadadadaaaam Creative Commons License 2024.06.11 -1 0 6993

persze menjünk le a sárbirkózás szintjére, de lehetőleg meztelen.....mit a jó népnek kulturált viselkedés egy beszélgetős műsorban, hiszen a balhé jobban eladható..

igazi fejlődési irány..

szerintem legközelebb kőbaltát is vigyenek be és folyjon egy kis vér is.....

khm

Előzmény: Nyaky Z. (6992)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!