David Geri meg felmerulhetne opciokent, ha egeszseges lenne, de nalam mar csak 4. szamu magas lenne, az utobbi evekben mutatott visszaesese miatt. De arra meg maradjon inkabb Horvath, megszabadulva a sulyfeleslegetol a felepitese tokeletes lenne, abban meg biztos vagyok, hogy par dologra Gordan meg tudna tanitani, es igazan hasznossa valna. Szoval benne van potencial, Geriben mar sajnos nincs nagyon.
Én is nagyon remélem, a tavalyit már nagyon megbánta szerintem... Ami nagy kérdés nekem, hogy cserecenternek/magasbedobónak kit tudunk hozni. Horváth Marci nagyon lelkes, de reálisan nézve ő max. 4. magasnak hasznos, mindenképpen kell még egy magas. Névsorokat átfutni sok lehetőség már nincs, Csorvási L., Grebenár, Hall, Koma, Lazar... hát ebből a sorból a kis Csorvási és Hall, akik nagyon kitűnnek. Meglátjuk, de szerintem ez lesz a legnehezebb feladat. Csere hátvéd/bedobóként tényleg ott lesz már Benke és ha nincs más, akkor tényleg még Jancsikin is inkább megtartható.
Eddig eléggé tetszik minden. A 3 év meg különösen! Nem is emlékszem, mikor igazoltunk valakit utoljára 3 évre... Ez azért végre némi stabilitást sejtet. Várom már a következő nevet! :) MINDENKIT!
Igen, Puljko igazi klasszis harcos, annak minden hátulütőjével is, ellenben Raivio sokoldalúságával és hasznosságával nálam egyértelműen jobb Puljkonál. Remélem, visszatér!
De hogy komoly dolgokról is beszéljünk én is respectemet adom a vezetőségnek a két meghatározó magyarunk szerződésének meghosszabításában...melléjük szívesen látnám Raiviot...akár Puljko mellett is, bár ebben nincs realitás...Puljko klasszis de Nick azért összességében jobb játékost..
A kezdő magyarjaink így már meg is vannak. Monok mondataiból nekem az jön le, hogy Benkére mindenképpen elsőszámú mezőnycsereként fogunk tekinteni, ami örvendetes, illetve ott van ugye még Drahi (bár az ő idei idénye nem volt olyan jó, mint a tavalyi, szerintem). Illetve, hogy Papp és Filipovics fejlődésére is számítanak. Ami szintén jó lenne. Bízzunk benne, hogy jövőre sikerül ismét belehúzni a légióssorba (tudjátok: Dunn-Raivio-Spica... :) ), és akkor szerintem csere hármas posztra nem is kellene hozni senkit, hanem inkább 4-esre Roli meg a center mögé, a vetésforgóba. Még akkor is, ha Horváth Marci is maradna. Hall tényleg jó lenne erre a szerepre, remélem nem csak itt a fórumban, hanem Monokéknál is felmerült ez az opció.
Gratulálnék én is a vezetőségnek, Fodort 2 évre, Rolit 3-ra, nem semmi dealek voltak ezek...!
Ennek a hírnek nagyon örülök. Marci egész évben remek teljesítményt nyújtott, úgyhogy megkérdőjelezhetetlenül alapember a csapatban. Szintén biztató, hogy a klub ezek szerint igyekszik hosszabb távra is tervezni a játékosokkal. Remélem Rolit is sikerül megtartanunk, bár elnézve a bb1-es soproni fórumozók hozzászólásait, ők is nagyon a csapatukban szeretnék tudni őt.
A befejezés nem volt méltó az évhez, de ezt fogjuk fel pozitívumként, mert nagyon szép évünk volt mindent egybevetve.
Főleg figyelembe véve minden körülményt! Gondolok Ádámra, a szezon eleji nehéz összeállásra (Puljko késői érkezése, Pesic...), Kornél és Geri súlyos sérülései, aztán Chism lelépése, Puljko hosszú kiesése a szezon közben... azért ezek így együtt kemény dolgok és így lettünk negyedikek.
Soha rosszabb évet nem kívánunk magunknak a végeredményt tekintve.
A találgatások elkerülése érdekében: A meccs előtt, bemelegítéskor hidegzuhanyként érte a csapatot, hogy Hinnant bejelentette, hogy fáj a lába és nem játszik. Az első félidőre ez rányomta a bélyegét. Mivel Sopronban még nem volt baja, gyanítható, hogy ezzel akart visszavágni azért, mert nem tetszik neki az a repülőjegy, amit kapott hazafelé. Igaz, hogy az ő kérésére módosítottuk, hogy az eredeti csütörtök helyett már szerdán haza tudjon menni, de a rövid határidő miatt csak olyan jegyet kapott, hogy este Moszkvában kellett várakoznia, és szerinte ő ott veszélyben van, mert fekete, tehát szerinte nem bántunk vele megfelelően. A fizetését megkapta, nem megkezdett hónapokra kap fizetést, hanem napra lebontva, tehát nem ilyen jellegű volt a problémája, ezt csak a bb1-es találgatásokra írom. Továbbá miután módosítottuk a jegyét 4-dikére, bejelentette, hogy neki aznap családi programja van, és azon ott akar lenni, tehát még szerdán haza akar érni, ami a kapott jegyével nem volt lehetséges. Ennek ellenére még meccs előtt azt beszéltük meg, hogy hétfőn bemegyünk az utazási irodába, és megpróbáljuk módosítani a jegyét a lehetőségekhez képest. Hát ez történt, ő sértettnek érzi magát ebben az ügyben, amit még esetleg el is lehet fogadni, de hogy ebben megfájduljon a lába... Persze fogadjuk el inkább, hogy tényleg fájt a lába, mert irányítóként egész évben lelkiismeretesen dolgozott, és nagy szerepe van az elért eredményünkben.