Engedj meg egy megjegyzést a weblap-hoz. Az órákról készített oldalképek szerintem feleslegesek, mert nem sok minden látszik belőlük és igazán alig különböznek egymástól. Én a helyedben inkább szerkezeti képekkel helyettesíteném őket. De mindenképpen örülök, hogy próbálod bemutatni a kollekciót.
Nagyon örülök, hogy az oroszoknak is van külön topic. Én nem gyűjtök, hanem főleg használom őket. Inkább csak olvasni fogom a topicot, de esetleg igyekszem az én darabjaimat is megismertetni másokkal. Bár azt hiszem, itt én fogok főleg másoktól tanulni. Ne botránkozzatok meg az amatőr kérdéseimen:-)
Nálam egyelőre nem volt új beszerzés, illetve van egy óra, ami még folymatban van.
A rend kedvéért orosz óráról van szó.
Amint nálam lesz, teszek fel róla képet.
Gondolkodom továbbra is a CWC-n, mert annak ellenére, hogy kvarc, és nem orosz nagyon tetszik. Szeretnék egy nyúzható, és tartós , de mégis minőségi napi használatú órát a nem öltönyös hétköznapokra, és a CWC tökéletesen megfelelne, csupán az ára miatt vacilálok rajt. A jelenlegi villámára megközelíti az újkori árát, így már nem olyan kedvező, mint mikor APT kínálta eladásra.
Én inkább csak olvasni fogom szerintem, de hajrá! Gyűjteménynek nem nevezném: nagyapám Poljotja (2614), egy 2612-es, egy Start, és egy Sturmanskie (az egész óramizéria beindítója), és "idegenként" egy Junghans zsebóra (ami remélhetőleg a felhúzókerék cseréje után életre kel!!).
Szevasz! Oroszul tudom,hogy"nincs mit",de nem tudom leírni. Szerintem azon a vidéken is akad olyan órás,aki mechanikus órával foglalkozik. Ha a svájci órák fórumáról ide téved valaki,akkor tudnak olyan órás címet mondani ami a közeledben van. Üdv.:Gabi