Jaj, Ti szegények! Mi ad majd értelmet az életeteknek, ha már a kisrepülősök sem igényelnek lokátort, mert az egyéni önzésük helyett a gyerekeik életterét fontosabbnak fogják tartani?
Mondtam már, hogy röhejes vagy az "egész ország biztonságát" szövegeddel?
Tudod mit? Ha az ország biztonsága azon múlik, hogy feltétlenül a Tubesen legyen a lokátora és egy kicsivel idébb odébb kerülve már nem is jó, akkor ennek az országnak úgy kell!
'Szivárog a Belgrád melletti atomkutató központ reaktorának atomhulladéka a szabálytalan tárolás következtében. A biztonságosabb tárolót csak most kezdik építeni, de jelezték, hogy a reaktort leszerelik, és az atomhulladékkal együtt Oroszországba szállítják. Nem hivatalos értesülések szerint valószínűleg vasúton, mégpedig Magyarországon keresztül.
Nem akarjuk, hogy Magyarországon keresztül vigyék az atomhulladékot! Miért mi szívjuk meg, hogy ők valamit elk....tak? '
Most úgyis ráértek. Lehet menni szabadidőben vonat elé feküdni.
Ne röhögtess. Mikori lehet szerinted a Google fotó?
És szerinted azóta a HM és a NATO elmozdította a Tubest, vagy az Istenkút végét? Amúgy a kép nem túl régi, kb 2 éves.
És ami érdekes (rossz minősége ellenére is ezért raktam be), pontosan ugyanazt mutatja, mint amit TopoExplorer és az iGO program tavaly decemberi térképei, meg a ti emberetek által nemrég betett helyi földhivatali térkép. Ilyen széleskörű az összesküvés csak azért, hogy ne 400, hanem 700+ méternek hozza ki minden, egymástól független program a távolságot?
Ajánlanám, hogy menj el a legközelebbi házhoz, és a koordinátái alapján mérd meg a távolságot
Miért én utazzak oda? Én tudom, hogy ezek a programok, térképek nem hazudnak, elhiszem, amit mutatnak. Te állítod, hogy hamis adatokat adnak, mert a helyiek közelebbinek érzik. Légyszíves bármilyen az én általam berakotthoz hasonlóan exakt adattal alátámasztani a 400-500 métert. Pl. a koordinátával.
Nemrég megszólalt itt valaki, aki a földhivatalban cm pontosságú adatokkal rendelkezik Pécs objektumairól. Ő is valamilyen 700+ m adatot mondott, utca házszámmal. Ő is hazudik?
Vagy ez a 700-800 méter a légvonalban mért távolság, de ti tudtok egy rövidebbet :-?
Annak van egy másik vátozata is. Arisztid sétáltatja a pulikutyáját. Tasziló kinál neki egy kockacukrot, amikor elveszi, tiszta erőből seggberugja a derék ebet.
Arisztid megkérdi: ha ennyire utálod, miért adsz neki cukrot?
Tasziló: hogy tudjam, melyik az eleje és melyik a hátulja.
Látod! Ilyen az, amikor a NATO nagyon akar valamit. Ezért nem szabad megbízni bennük. Mert ezek a radarok biztosan olyan izéket is fognak sugározni, amik hatására egyszerűen megszűnik az ellenkezés. Lásd a már meglévő radarokat! Senki, ismétlem SENKI sem tiltakozik. Ez a tény viszont teljesen világosan bizonyítja az elméletem helyességét. Viszont lehet, hogy attól, mert felfedtem ezt a gaz ármányt, az életem veszélybe került. Én már a télen is pedzegettem ilyesmit. O jajjjj! Lehet hogy a januári balesetünk sem volt véletlen?
Ha hirtelen eltűnnék, vagy valami, tudjátok, hogy igazam volt és a gaz összeesküvés áldozata lettem, hogy eltusolják az ügyet.
Világszinten folyik az összeesküvés a Tubes-Istenkert távolság meghamisítására. Azt már tudjuk, hogy a HM Térképészeti KHT már 20 évvel ezelőtt előrelátásból meghamisította a topográfiai térképet, távolabbra helyezve a Tubest a lakóházaktól. De most kiderült, hogy a GoogleEarth - nyilván NATO utasításra - szintén hamis műholdképet tesz közzé a Tubesről, mert ezen is 800 méter a távolság. Ez már nem semmi, mert a rajzolt térképen nem nagy kunszt arrébb tenni egy pontot, de egy fotón ez már nagyobb munka.
Ott van, hogy a legközelebbi házak távolságát is GPS-el mértétek le.
Az is ott van, hogy a GPS-el lemért távolságok fenn vannak a honlapon. Nem az, hogy egy részük.
Ez az óvodai nagycsoportos szövegértelmezés szerint azt jelenti, hogy a legközelebbi házak távolsága is ott van.
De bármikor feltehetem.
Miért nem tetted eddig, mikor hónapok óta kérjük? (De a koordinátát, ne az általatok titkos módzserekkel kiszámított távolságot.) Ehelyett azt mondjátok, hogy mi a közismert kartográfiai módszerekkel a ti térképekről levett távolságot nem is mondtuk meg, de az is hamis :-)
Biztos, hogy elolvastad a hozzászólásomat (16746)? Vagy csak a szövegértés nem megy? Nem állítottam, hogy a cmm honlapon ott van legközelebbi lakóház GPS-adata. De bármikor feltehetem.
Úgy édesem, hogy gyorsabban megmérem a távolságot, mint végigolvasom az archivumot Gyurika kedvéért. Több, mint két év alatt annyi dokumentum jött össze, hogy semmi kedvem átolvasva újra átélni, hogy milyen aljas eszközökkel igyekeznek a démosz akaratát semmibe venni a HM elsőgenerációs robotjai. És arra sem emlékszem, milyen kulcsszóval lenne értelme keresni.
Az most már nem számít. Az számít, hogy helyben lakók mennyinek élik meg azt a távolságot, amit a közte levő erdőtől talán nem is látnak, de megmérni műszerek nélkül biztosan nem is tudnak.
Mostantól ne kezdj el sürgetni, mert nekem van egyéb értelmes elfoglaltságom is, mint, hogy folyton Téged tájékoztassalak arról, mi hol van Pécsett.
Ismételni a lerágott hazugságokat, jelen esetben a 400 métert kétségkivül kevésbé időtrabló, mint megmérni valamit, és kevésbé mozgalmiatlan belátni, hogy esetleg Gauss és Krüger mégsem hazug NATO bérencek, talán tényleg lehet 700-800 méter is az a 400.
De te nem lennél vérbeli mozgalmár, ha az ellenfélnek a legkisebb számszerű adatát is elfogadnád. Még akkor sem, ha a Tubes és a szélső házak 200 méteres szintkülönbsége miatt ez a párszáz méter irreleváns is. Ez a különbség a környezetvédelmi szakma és a környezetvédelmi mozgalom között. Utóbbiaknak a 2*2 sem 4, hanem is 3 ha nekik kell adni és 5, ha ők kapják.
Pécsre mindíg szívesen megyek, mert tisztában vagyok értékeivel, szépségével. De em tudom, mi változna, ha a te kivánságodra mennék oda. Ettől még nem látnám, a nemlétező halálsugarat, a Dzsámi még mindíg 4 km-re lenne a Tubestől, és 400 méterrel alacsonyabban. Aligha jutnék arra a következtetésre, hogy igen, ez olyan érték, amiért érdemes kockáztatni egy egész ország biztonságát.
Bocs. A vége lemaradt. Szóval, ha nyugink lesz egy időre és kapok kölcsön valakitől GPSt, le fogom mérni cantira a kedvedért. Mostantól ne kezdj el sürgetni, mert nekem van egyéb értelmes elfoglaltságom is, mint, hogy folyton Téged tájékoztassalak arról, mi hol van Pécsett. Nem venném zokon, ha Te is az örökös kérdezősködés, tájékozatlanság helyett beiktatnál valamelyik hétvégére egy pécsi kirándulást, hogy szembesülj állításaid valóságtartalmával. Még azt is el tudom képzelni, hogy Benta vállalná az idegenvezető szerepét melletted. De erről első sorban őt kell megkérdezni! :)
Bogárkám! Eddig nem érdekelt eme hasfájásod, mert én azoktól tudom a távolságot, aki ama házakban laknak, de igérem, ha lesz egy kis nyugink és nem azzal kell foglalkozni, hogy a HM miatt ismét
Nyugodj bele, hogy Erzsi tudja, mit beszélt és nem ő, hanem Te vagy az, aki időnként lecsusszansz a valóság talajáról! :)
Erzsi azt mondta, hogy a legközelebbi ház GPS-el mért távolsága ott van a CMM honlapján. Ez nem igaz.
Kértelek téged is, őt is, hogy fogjatok egy GPS-t és mérjétek le a legközelebbi ház koordinátáját. Erre nem vagytok hajlandók, mert két kivonással rögtön kiderülne az igazság a "400 méteretekről".
Ehelyett többször is engem vádoltok hazugsággal, aki 2féle különböző módon, a ti emberetek által adott térképen is számszerüleg bizonyítottam a világ minden részén használt geodéziai módszerekkel a 730-780 méteres távolságot a két terület legszélső pontja között. (Persze ezen mérési módszerek kitalálói, Gauss és Krüger már a XiX. században a NATO fizetett ügynök volt :-)
Az általad linkelt propagandafilm a ti egysíkúságotok bizonyítéka. A szó szoros értelmében, mert nem vesztek tudomást a különbségről a Gellért-hegy 100 és a Tubes 400 méteres szintkülönbsége között. A ti általatok példának hozott távolságok éppen arra bizonyítékok, hogy nagyrészt belül vannak azon a 13 km-es távolságon, ahol a radar erősen legyengült sugárnyalábja földet ér, de túl távol vannak ahhoz, hogy a szintkülönbségtől eltekintve sem érje el a Kellényi által is elfogadható sugársűrüséget. Ezzel együtt telihazudtátok a világot, megtéveszteve Pécs politikailag és mozgalmilag el nem kötelezett lakosságát a halálsugárral. Most már persze erről hallgattok, de hivatkoztok a megtévesztéssel elért népszavazási adatokra.
A Gellért hegyen valóban nincs radar, de van a Műegyetem tetején, a Meteorológiai Intézet tetején, Ferihegyen van. A földszinten. És senki sem kéri Budapesten, hogy inkább ne legyen időjárásjelentés, ütközzenek össze a Ferihegyre tartó gépek, csak nekik ne kelljen elviselni a radarok puszta létét. Ti ezt várjátok.