Jaaa.. na te nagy magyar, akkor meséld el azt is mire jó ez a nagy különcködés a világtól??
amúgy eredetileg germán faszkodás ez a H dolog.. de gondolom nem sok értelme van.. így asszem én maradok a nemzetközi elméletnél, már amennyit tudok belőle, és az B
gondolj bele, összekerülsz Van Halennel, és aszondja hogy na jáccunk valamit B-ben, és te egyből disszonáns leszel :)))
az egész hangok a MAGYAR zeneelmélet szerint c,d,e,f,g,a,h.
a B az angol (és esetleg más nyelvek) megfelelője a h-nak, de szerintem a magyarban félreérthető, mert kimondva bé, ami bH=#A.
így OK?
mert nem vagy otthon szolfézsból. próbáld meg a helyi zenesulit, biztos be tudsz iratkozni.
akitól kérdeztem, szerintem világosan látja, miről hadoválok...
Nálam Standard tuning, vagyis "B"...
8 -as készlet, megfejelve egy 46-os húrral...
Lehet hogy belepróbálkozok egy 9-es készletbe, bár meglehet, hogy utálni fogom!
Naya, tésztaujj! :o)))
A klubról viszont már lassan 2 éve beszélgetünk Incho-val! :o)))
Bocsika!
Ya, asszem ez a hosszított menzúrás, 27"-es nyakú bárdocska!
Ha yol tudom Dimarci Blaze van benne(!), ha tényleg, akkor érdekel! :o)))
A dilemma bővebben: A régi Vai modellemben EVOLUTION volt, qrva yo a hangja, teljesen kiegyenlített, szóval ász! Viszont nem t'om mennyit változott a karakterisztika egy EVO7 esetén?
LEÓKÁÉK meg aztat mongyák hogy tudnak hozni 54 ropi/darabért, de ha kíváncsi vagyok arra, hogy milyen hangja van, akkor keressek egy olyan gitárt amiben van...
De basszus nincs! Én meg nem akarok savanyú pofát a végén...
Itthon a 7húros "kultúra" még annyira idegen, hogy nagyon... Múltkor poénkodtam valakivel hogy annyira elterjedt, 5 percenként 5 gitárt vesznek...
Az Universe -ekben viszont még mindíg BLAZE van... Azis egy yo zound!
Régebben, vagy 5 évig aktív EMG volt a gitáromban, szerettem...
A George Lynch zoundot eccerűen imádom, királyul van "megépítve", és ebben az SH-12 nek nagy szerepe van. (az egyik tanítványomat rábeszéltem, egyikünk se bánta meg! hi-hi!) :o) Hamísítatlan Dokken hangzást kaptunk! :o)))
Yo sok magas az artifical harmonixokhoz, erős középvágás és van valamennyi mély is (de egy 4x12" vel ami elengedhetetlen a rockmusaxban tud az yól szólni)...
SH-13 at viszont nem ösmerem (yo, hallottam má Panterát, de akkor is!)
...KAHLER... Az első kar ami berregett a kezem alatt... Hú, wazz az se tegnap volt! :o)))
Nekem anno a Medgyesi szerezte be...
Ha a régebbi görgőmechanikás: akkor felejtsd el...
Túl sok a mozgó alkatrész, és hát ugye kopik...
Bár ha van esztergályos-szerszámkészítő ismerős, akkor...
Az újabbak meg Floyd Rose licencek (má vagy bő 10 éve!)... (nekem ilyen volt!)
Viszont garantáltan jobb minőségű, mint pl. egy Takeuchi, vagy akár egy GOTOH (!)...
De ha igazán yó kart akarsz, akkor: Ibanez LO-PRO EDGE! Verhetetlen! Már ha TÉNYLEG Whammy-re akarod használni! Mer' arra, hogy csak nagynéha megcibáld yó más is!
Mar akartam is hozzaszolni, hogy 7huros klubot akarok en is, de Pyra megelozott:-((((
Csak nem gondolatolvaso vagy????
Egyebbkent tamogatom a klub letrehozasat!!!!!
Tessek szepen honlapot csinalni...tekintve, hogy en lusta vagyok hozza...de anyaggal tudom tamogatni:-)))
Egyebbkent ha jol tudom Seymour Duncan-nak van egy csomo 7huros pickupja, legalabbis az ESP7es cuccokba ezt szoktak szorni....
Libamez GRX-720 vagy mi a tököm,már az enyém,csak még kint pihen kicsit AUT-ban.
Amúgy,valszeg,el?re egy '59(sh-1) megy hátra meg egy Duncan Custom (sh-5)!
Most lesz egy Vasbör N-1,az is kap egy ugyan ilyen combo-t...
Szkrímin' démon jó szerinted? én nem voltam elájulva t?le,s?t,nekem van DimeBuckerem is (pantera) de a sima,mezei Sh-6 Duncan Distortion jobban szól.. :) vicc vicc vicc
Ha rám hallgatsz,bár úgyse fogsz,Seymour lesz minden gitárodban :) hehe,mer az jó (szerintem)
nekem az összes pikápom az,kivétel a Gibson LP Studio 2 pikápját,mer az jó :)
Na csak azér mer akkor nyissunk má 7 húros klubot is :) ha minden jól megy,nekem is meglesz a 7 húrom a héten,hangszed?t már rendeltem bele,szép lesz,jó hanggal :))
- aktív és passzív bemenetek,
- LoPass és HiPass filter (felül és alul áteresztő szűrők),
- Compressor,
- gain, valamint master potik,
- bass és treble potik, valamint egy 7 sávos grafikus Eq,
- Direct Inject (XLR szimetrikus kimenet, pl. stúdiózáshoz!)
- effect loop,
- preamp out,
- headphones,
- 150W garantált kimenő teljesítmény,
- fulltranyó (sajna, viszont no zaj!),
- 2 db min. 4 ohmos láda akasztható rája,
- kikiáltási ára, amiből lehet lefelé alkudozni: 100 ropi!